The Realist wrote:bull21 wrote:Važno je da je nama u vrh ponudi onaj RADIO kanal i Slon. Igman naravno, gdje ću to zaboraviti.

Nisam ni znao da ima Slon.
Ja razumijem zašto BhTelecom uvodi te kanale, jer oni skoro cijelu Federaciju pokrivaju i mislim da je fino da onda imaju lokalne kanale, jer ljude zanima, ali mi nije jasno zašto HS neke od tih kanala uvodi.
Unaprijed se izvinjavam ukoliko ponovim nesto sto su vrijedni forumasi vec ranije napisali!
Dugo sam vec korisnik HS-a i nisam imao niti imam nekih problema s njima, ali su me toliko iznervirali u zadnje vrijeme da sam se morao registrovati ovdje i podijeliti misljenje s vama.
Kao prvo kad im vidite, ili cujete, vlasnika firme onda vam je jasno zato imaju kanale poput SLONa.
Svih ovih godina uredno placam racune, a onda kad jednom odem iz ove nase Bosne oni me iskljuce zbog jednog neplacenog racuna. Ljudi, zbog 33.90 KM a vec sam godinama redovan platisa i nisam trazio niti jedan novi kanal kao sto recimo ima moja rodbina na Dobrnji (cinestar, comedy, fight channel i od juce i FOX)!
HAjd sto su me iskljucili, ali kad sam trazio objasnjenje zasto moram platiti jos 20.00 KM kazne, jednostavno kazu "gazda naredio i mi izvrsavamo ili ostasmo bez posla"!
Bas bih volio znati gdje zavrsavaju ove pare, jer je bilo jos nekoliko ljudi kojim su isto uradili iako u regulatornoj agenciji kazu da operater nema u cjenovniku ovu stavku!?