HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
The Realist

#4601 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

kakaljin wrote:Sada zvao HS i rekli su mi da nema FOX-ova na HS do daljnjeg, pitao sam za razlog nece da kazu razlog zbog cega ga nema u ponudi :x

Tako da se pocne traziti alternativa kablovskoj HS jer ovo prevazilazi svaku mjeru u smislu sporog unapredjenja usluga a imaju mogucnost
Pa što ranije ne reče, da džaba ne skeniram :D.

Znači da su nam dobro zasukali, svaka im čast.... No, jedina alternativa mi je MojaTV, a to mi se ipak ne isplati.
O'zone
Globalni moderator

#4602 Re: HS kablovska

Post by O'zone »

TAAAAAAA-DAAAAAAAAAAA!!!!

Opet zajebani! E moj Enese što se igraš beze al' haj može ti se.

Ništa, idemo na Telemach :wink:
TheWatcher

#4603 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

i kada dodju papci i pljuju po bh telecomu a hvale mi hs :lol:
The Realist

#4604 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

TheWatcher wrote:i kada dodju papci i pljuju po bh telecomu a hvale mi hs :lol:
A Telecom je preskup, hebiga. To im je velika mana.

HS-u trenutno ostade samo cijena, te HD kanali, ali to za one koji vole sport. Totalno shebaše TV ponudu.
TheWatcher

#4605 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

The Realist wrote:

HS-u trenutno ostade samo cijena, te HD kanali, ali to za one koji vole sport. Totalno shebaše TV ponudu.
ma poserem se ja na njihovu cijenu :x i to je previse kada pogledas ponudu na analognoj :skoljka:
The Realist

#4606 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

TheWatcher wrote:
The Realist wrote:

ma poserem se ja na njihovu cijenu :x i to je previse kada pogledas ponudu na analognoj :skoljka:
A hebiga, ja analognu samo imam za Cartoon Netwoork i žena za teletext (i to vrijeme voli gledati), a inače ju ne gledam (do nedavno jesam, sada mi ne treba), pa zaboravim na tu ponudu.
chakany

#4607 Re: HS kablovska

Post by chakany »

Svi nesto uvode, samo HS jok.
U Sarajevu su svi uveli FOX osim HS, a sto se tice ostalog, cak i OpenIPTV (m:tel) prosiruje ponudu, a mi nista ne dobismo.
Ako nam nema FOX-a do daljnjeg, tako nam onda nema ni FOX MOVIES, HRT 3, VH1 Adria i Nat Geo Wild do daljnjeg.
Iskreno ne nadam se vise nicemu.
Ljudi, nema sanse da dobijemo HRT 3, u to sam siguran 100%.
Evo vam samo primjer oko RTL Hrvatska, koja je pocela sa radom u avgustu 2004. godine, a mi smo je na HS-u dobili tek oko novembra 2010. godine.
Volio bih da grijesim, ali ne nadam se HRT 3, upravo zbog spore procedure.
TheWatcher

#4608 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

hrt 3 jos u hrvatskoj nije rijesen kako treba tako da se nenadas do daljnjeg :dance:
O'zone
Globalni moderator

#4609 Re: HS kablovska

Post by O'zone »

chakany wrote:Svi nesto uvode, samo HS jok.
U Sarajevu su svi uveli FOX osim HS, a sto se tice ostalog, cak i OpenIPTV (m:tel) prosiruje ponudu, a mi nista ne dobismo.
Ako nam nema FOX-a do daljnjeg, tako nam onda nema ni FOX MOVIES, HRT 3, VH1 Adria i Nat Geo Wild do daljnjeg.
Evo vam samo primjer oko RTL Hrvatska, koja je pocela sa radom u avgustu 2004. godine, a mi smo je na HS-u dobili tek oko novembra 2010. godine.
Izvini ali... jesi se to ti nešto nadao od HS-a?
The Realist

#4610 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Mene HRT 3 najmanje zanima od ponuđenih kanala, ali vidim da bi ljudi željeli, no očito ovi baš nas ne slušaju.
chakany

#4611 Re: HS kablovska

Post by chakany »

O'zone wrote:
chakany wrote:Svi nesto uvode, samo HS jok.
Izvini ali... jesi se to ti nešto nadao od HS-a?
Poslije ovoga se ne nadam nicemu.Iskreno, jesam se nadamo, jer sam citao razne postove koje su ljudi pisali oko toga kako nam se nesto uvodi na HS i pominjali su odredjene kanale, ali sad ne vjerujem da ce ista uvesti.
Znas onu nada umire posjednja, e kod mene je nada umrla sto se ovoga tice :lol:
Nadao sam se, zbog toga sto konkurencija uvodi dosta toga, pa sam mislio da cemo i mi nesto dobiti.
Ali cika Enes neda :sad:
chakany

#4612 Re: HS kablovska

Post by chakany »

The Realist wrote:Mene HRT 3 najmanje zanima od ponuđenih kanala, ali vidim da bi ljudi željeli, no očito ovi baš nas ne slušaju.
Eto vidis od ovih pomenutih kanala, ja bih se najvise obradovao HRT 3, jer je bas na tom kanalu ono sto mene interesuje.
Razni ciklusi svjetske kinematografije, antologijski filmovi, zatim serija Zica (The Wire), i jos neke emisije posvene sedmoj umjetnosti.
Svako vece, od ponedjeljka do cetvrtka oko 23h imaju razne cikluse filmova sa razlicitih kontinenata.
A gdje bih drugo mogao pogledati te filmove?
Rijetko koja kuca u BiH otkupi prava na neki film iz Afrike, Azije, Juzne Amerike i tako to.
TheWatcher

#4613 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

jer sam citao razne postove koje su ljudi pisali oko toga kako nam se nesto uvodi na HS i pominjali su odredjene kanale,

to su postovi tipa : joj sad mi rodjak javio iz hs-a bice novih kanala,bice ludilo bla bla bla :lol: :lol:
chakany

#4614 Re: HS kablovska

Post by chakany »

TheWatcher wrote:jer sam citao razne postove koje su ljudi pisali oko toga kako nam se nesto uvodi na HS i pominjali su odredjene kanale,

to su postovi tipa : joj sad mi rodjak javio iz hs-a bice novih kanala,bice ludilo bla bla bla :lol: :lol:
Znam sve znam, sad se samo mogu smijati na sve ovo, i nista vise.
Sve mi je jasno.
The Realist

#4615 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

chakany wrote:
Eto vidis od ovih pomenutih kanala, ja bih se najvise obradovao HRT 3, jer je bas na tom kanalu ono sto mene interesuje.
Razni ciklusi svjetske kinematografije, antologijski filmovi, zatim serija Zica (The Wire), i jos neke emisije posvene sedmoj umjetnosti.
Svako vece, od ponedjeljka do cetvrtka oko 23h imaju razne cikluse filmova sa razlicitih kontinenata.
Rijetko koja kuca u BiH otkupi prava na neki film iz Afrike, Azije, Juzne Amerike i tako to.
Razumijem te i znam da tu ima sjajnih stvari, samo imam neke druge preference, ali nisam protiv. No, govorim o tome da se mi svi (korisnici) slažemo oko nekih kanala, među njima i HRT 3, ali oni ništa takvo neće uvesti, nego će nešto divlje uvoditi.

Poslao sam im mail, iako sumnjam da iko to čita (nisam psovao, ali sam bio jasan) i nevjerovatno je koliko im je loša komunikacija sa korisnicima.
TheWatcher

#4616 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

The Realist wrote:
chakany wrote:
Razumijem te i znam da tu ima sjajnih stvari, samo imam neke druge preference, ali nisam protiv. No, govorim o tome da se mi svi (korisnici) slažemo oko nekih kanala, među njima i HRT 3, ali oni ništa takvo neće uvesti, nego će nešto divlje uvoditi.

Poslao sam im mail, iako sumnjam da iko to čita (nisam psovao, ali sam bio jasan) i nevjerovatno je koliko im je loša komunikacija sa korisnicima.

vlasnik hs-a je inace veliki primitivac,ali na zalost i mnogi zaposleni u toj firmi :D
bull21

#4617 Re: HS kablovska

Post by bull21 »

Važno je da je nama u vrh ponudi onaj RADIO kanal i Slon. Igman naravno, gdje ću to zaboraviti. :x
The Realist

#4618 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

TheWatcher wrote:jer sam citao razne postove koje su ljudi pisali oko toga kako nam se nesto uvodi na HS i pominjali su odredjene kanale,

A čuj, opet nekako računaš da barem na ovakvoj temi sa normalnim ljudima razgovaraš i da ljudi neće lagati.

Ali ima tu problema. Meni lično su rekli da će uvesti dosta dobrih kanala, rekli i period, a to sam onda prenio na forum. Ovako ispadne da lažem, a kako dokazati da su stvarno to rekli? Jedino da snimam razgovore.
The Realist

#4619 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

bull21 wrote:Važno je da je nama u vrh ponudi onaj RADIO kanal i Slon. Igman naravno, gdje ću to zaboraviti. :x
Nisam ni znao da ima Slon.

Ja razumijem zašto BhTelecom uvodi te kanale, jer oni skoro cijelu Federaciju pokrivaju i mislim da je fino da onda imaju lokalne kanale, jer ljude zanima, ali mi nije jasno zašto HS neke od tih kanala uvodi.
Pooll

#4620 Re: HS kablovska

Post by Pooll »

The Realist wrote:
Nevjerovatni su... Meni ovo najviše smeta :(
mehagga

#4621 Re: HS kablovska

Post by mehagga »

The Realist wrote:
bull21 wrote:Važno je da je nama u vrh ponudi onaj RADIO kanal i Slon. Igman naravno, gdje ću to zaboraviti. :x
Nisam ni znao da ima Slon.

Ja razumijem zašto BhTelecom uvodi te kanale, jer oni skoro cijelu Federaciju pokrivaju i mislim da je fino da onda imaju lokalne kanale, jer ljude zanima, ali mi nije jasno zašto HS neke od tih kanala uvodi.
Unaprijed se izvinjavam ukoliko ponovim nesto sto su vrijedni forumasi vec ranije napisali!

Dugo sam vec korisnik HS-a i nisam imao niti imam nekih problema s njima, ali su me toliko iznervirali u zadnje vrijeme da sam se morao registrovati ovdje i podijeliti misljenje s vama.

Kao prvo kad im vidite, ili cujete, vlasnika firme onda vam je jasno zato imaju kanale poput SLONa.

Svih ovih godina uredno placam racune, a onda kad jednom odem iz ove nase Bosne oni me iskljuce zbog jednog neplacenog racuna. Ljudi, zbog 33.90 KM a vec sam godinama redovan platisa i nisam trazio niti jedan novi kanal kao sto recimo ima moja rodbina na Dobrnji (cinestar, comedy, fight channel i od juce i FOX)!

HAjd sto su me iskljucili, ali kad sam trazio objasnjenje zasto moram platiti jos 20.00 KM kazne, jednostavno kazu "gazda naredio i mi izvrsavamo ili ostasmo bez posla"!

Bas bih volio znati gdje zavrsavaju ove pare, jer je bilo jos nekoliko ljudi kojim su isto uradili iako u regulatornoj agenciji kazu da operater nema u cjenovniku ovu stavku!?
The Realist

#4622 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Jesi li išao u onu kuću nasuprot centrale, jer tamo je direktor, ili kako već?

Meni nikada radi jednog računa nisu isključili ništa, tako da stvarno ne znam kako to riješiti.
Damon.S

#4623 Re: HS kablovska

Post by Damon.S »

The Realist wrote:
Šta si im napisao, da i ja pošaljem? Možda nas shvate ozbiljnije ako nas ima više. :D
The Realist

#4624 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Poslao sam ti pm.
O'zone
Globalni moderator

#4625 Re: HS kablovska

Post by O'zone »

Pričao sa momkom iz HS kaže od novih kanala ništa u skorije vrijeme čak im iz centrale nisu dali nikakve instrukcije šta da kažu ljudima koji se budu raspitivali za FOX
Locked