Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#4601 Re: Real Madrid C.F.
Lampard bi mogao obući bijeli dres, ali Boltona eventualno... frajer je propao ko kauč.
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#4602 Re: Real Madrid C.F.
odavde sam pokupio , nenavode izvor
sta ima veze, i barca se naguzila sa čigrinskim pa moze i real sa lampardom.
Code: Select all
http://www.nogometni-magazin.com-
Baudelaire
#4603 Re: Real Madrid C.F.
Ima veze, veza je to što je Inter prije tri godine zamalo Lamparda kupio za 10 miliona eura, a sad kao vrijedi 40 miliona funti. Tri godine stariji, propaliji, nikakve perspektive nema. Uz to pogledaš Real i vidiš da imaju Ozila, Kaku, Xabija, Sahina, Leona, Canalesa i Granera, svi su manje više na istoj poziciji, i skontaš da nema teorije da uzmu Lamparda i da im nikakav plus neće donijeti.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#4604 Re: Real Madrid C.F.
Brkaš pojmove. Niko ne može parirati Barceloni. Može samo pokušati da ih zaustavi destrukcijom igre. To je uradio Madrid, a United je čisto odigrao i pošteno izgubio.Lud i ponosan wrote:Ispostavi se da je Real Madrid jedini mogao da parira Barceloni i da se nosi sa ovom masinerijom, iako je bilo prognoza da bi Manu jedini mogao da ih nadigra.
- ratata
#4605 Re: Real Madrid C.F.
a SociedadEntropio wrote:Brkaš pojmove. Niko ne može parirati Barceloni. Može samo pokušati da ih zaustavi destrukcijom igre. To je uradio Madrid, a United je čisto odigrao i pošteno izgubio.Lud i ponosan wrote:Ispostavi se da je Real Madrid jedini mogao da parira Barceloni i da se nosi sa ovom masinerijom, iako je bilo prognoza da bi Manu jedini mogao da ih nadigra.
- simonese
#4606 Re: Real Madrid C.F.
ne livo hin ali su najbolji 
-
SKAFISKAFNJAK
#4607 Re: Real Madrid C.F.
da, zato varaju jer se ne moze pariratiEntropio wrote:Brkaš pojmove. Niko ne može parirati Barceloni. Može samo pokušati da ih zaustavi destrukcijom igre. To je uradio Madrid, a United je čisto odigrao i pošteno izgubio.Lud i ponosan wrote:Ispostavi se da je Real Madrid jedini mogao da parira Barceloni i da se nosi sa ovom masinerijom, iako je bilo prognoza da bi Manu jedini mogao da ih nadigra.
- ultima_palabra
#4609 Re: Real Madrid C.F.
Otišao je i nikad prežaljeni Makelele...
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... defensive-
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... defensive-
- Obuca9
#4611 Re: Real Madrid C.F.
Kad je ovo bilo? Ovo neka prijateljska je li, ja s ne sjecam da su u ove zadnje dvije godine igrali Juve i Real ili je do mene...trcicu trceci wrote:jedan tać od braca
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#4612 Re: Real Madrid C.F.
Peace cup 2009hz__semir wrote:Kad je ovo bilo? Ovo neka prijateljska je li, ja s ne sjecam da su u ove zadnje dvije godine igrali Juve i Real ili je do mene...trcicu trceci wrote:jedan tać od braca
- erni3
#4613 Re: Real Madrid C.F.
hz__semir wrote:Kad je ovo bilo? Ovo neka prijateljska je li, ja s ne sjecam da su u ove zadnje dvije godine igrali Juve i Real ili je do mene...trcicu trceci wrote:jedan tać od braca
U onoj sezoni kada je tek dosao Ronaldo, tj. pred pocetak sezone -prijateljska
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
- ultima_palabra
#4615 Re: Real Madrid C.F.
Ovo ozbilja sa ovim Coentraom?
Ne kontam šta će im on kraj Marcela...
-
Richard Peti
- skenderija04
#4617 Re: Real Madrid C.F.
Druze , i bez zelje za provokacijom. Valdano je otisao i Mou drzi sve konce na sportskoj parceli. Coentrao ce biti sesti eksponat iz kataloga menadzera Jorge Mendesa. Sacekaj zimu i doci ce Hugo Almeida. Ovako nesto se nikada nije desilo u Real Madridu. Mourinho je sad apsolutni gospodar kluba......ali i najodgovorniji za rezultate.ultima_palabra wrote:Ovo ozbilja sa ovim Coentraom?Ne kontam šta će im on kraj Marcela...
-
fixer
#4618 Re: Real Madrid C.F.
Dobar je on igrac, ali je nepotreban na toj poziciji. Jedino ako lik moze igrat i na desnom beku, ali ja ga nikad nisam vidio na tome. Pa onda da Ramos ode na cbultima_palabra wrote:Ovo ozbilja sa ovim Coentraom?Ne kontam šta će im on kraj Marcela...
-
Baudelaire
#4619 Re: Real Madrid C.F.
Ne vidim kako Real uopšte može napredovati u odnosu na prošlu sezonu. Eventualno totalna transformacija veznog reda i igranje na posjed lopte onako kako Barcelona igra ( na što upućuje dovođenje Sahina ), samo, jel se može Barceloni parirati njenom igrom upitno je.ultima_palabra wrote:Ovo ozbilja sa ovim Coentraom?Ne kontam šta će im on kraj Marcela...
- ratata
#4620 Re: Real Madrid C.F.
Marcelo ce morati naprijed kao klasicno krilo ili nece ni igrati,bas je Mourinho jednom rekao da kad gleda Marcela kako igra da smatra da je najmanje koristan u odbrani a vise u napadu.ultima_palabra wrote:Ovo ozbilja sa ovim Coentraom?Ne kontam šta će im on kraj Marcela...
Mourinho fantasticno sve lagano priprema za njegov poznati sistem igre, naravno da je ovako mogao odmah da nije bilo Valdana ja sam siguran da bi sada navijaci Real Madrida slavili titulu ovako su to odlozili za jednu sezonu.
Dovodjenje Altintopa i Sahina unosi armaturu u beton veznom redu koji je falio ekipi jer su prakticno svi bili napadacki orijentisani a on toga ima i previse.
Coentrao je trenutno jedan od najboljih na svojoj poziciji ko prati zna.
Ocekujem sigurno jos low-profile igraca koji su spremni da igraju na bilo kojoj poziciji disciplinovano i maksimalno posveceno.
Naredne sezone tesko ce biti Realu dati gol, ali uistinu tesko, jer je ovo vracanje na sistem koji se koristio u Interu.Vidjecete i sami. A ovi sto vole ljepotu igre mogu da je zaborave, lik je ovaj put barem prema izboru pojacanja krenuo ka jednom jedinom cilju, a to je trofej sampiona Spanije po svaku cijenu.
- BHF_Manijak
#4621 Re: Real Madrid C.F.
Ma Coentrao je svakako kvalitetniji lik od Marcela, posebno nazad, a savrseno moze isto tako igrati prema naprijed, gledo sam ga nekoliko utakmica u Benfici, momak je jedan od jacih bekova...A plus, pametan potez Mourinha, jer danas tesko se mogu nadji bekovi profila Coentraoa, tj da su haman podjednako dobri prema naprijed i nazad, takvih igraca je malo ala Alves iz Barce, Maicon iz Intera(posebno u sezoni kad ih Mou vodio), Lahm iz Bayerna, Bale...
-
missko
#4622 Re: Real Madrid C.F.
Pa i trebaju ga onda pustiti da radi kako hoce , jer jedino trofej i moze donijeti tako, njegovom prepoznatljivom odbrambenom taktikom, a ja da se pitam radije bi gledao Reala kao sto je igrao prosle sezone nego Barcu ili Intera kako igraju sada, i cekao da se raspe ova Barca jer se ovakva ekipa sa ovim stilom tvz fudbala nece zadugo napraviti, a to ce se desiti najkasnije za par godina ( 1-3) jer ovako igrati s ovom trkom i disciplinom bez rotiranja igraca mogu al ne tako dugo.
-
Richard Peti
- BHF_Manijak
#4624 Re: Real Madrid C.F.
Ma slabo vala i desnih, kako treba da su naravno...dzemmo wrote:desnih ima na bacanje, a lijevih pravo slabo...
kad porastem bit cu lijevi bek
-
Richard Peti