Slike vaših kućnih ljubimaca
Moderator: anex
-
tabtabcoon
#4601 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Jesu
Ovo su sličice iz novih domova, da vidite kako su porasli, napunili su godinu dana i sad su pravi macani 
- Ljuska_u_BaklaFi
#4602 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Iznova i iznova se vracam na ovu sliku, on je tako meden i lijep da nekad pomislim da je nacrtan....brewer wrote:evo da i ja stavim sliku svog manekena.pošto me smoriše ljudi sa ženskim mačkama sa pitanjima u vezi eventualnog neobaveznog seksa sa željom da mu se uzme genetski materijal, odma da vam kažem da je ovaj moj, što bi talijani rekli - castratto bezmmudo
![]()
-
bosniamaj
#4603 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Koja je ovo rasa? Prelijep je, isto ris
-
tabtabcoon
#4604 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
To je Maine Coon, najveća rasa domaćih mačaka. Da, liči na risa zbog oblika glave, i najviše zbog čupica na ušima, tzv. linksova.
Macan na prethodnoj fotki ima godinu dana i više od 8 kg, a rastu negde do 4 . godine.
Macan na prethodnoj fotki ima godinu dana i više od 8 kg, a rastu negde do 4 . godine.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#4605 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Mene bi bilo strah to drzati u kuci 
-
bosniamaj
#4606 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Još će rasti?tabtabcoon wrote:To je Maine Coon, najveća rasa domaćih mačaka. Da, liči na risa zbog oblika glave, i najviše zbog čupica na ušima, tzv. linksova.
Djevojka i ja smo prije par mjeseci našli jednu avlijanerku, preslatku, postavit ću slike večeras
-
tabtabcoon
#4607 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Mislim da nema umiljatije i druželjubivije mačke od Maine Coon-a, rasu inače zovu "nježni div"Yahel wrote:Mene bi bilo strah to drzati u kuci
-
bosniamaj
-
tabtabcoon
#4609 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Ja mnogo volim crne mace
Preslatka je 
- DoradO
-
globosa
#4611 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Evo naše male manekenke
Ovako je izgledala kad smo ju našli
Predivna maca!
Sad znamo i gdje stanuje!
Joj moram priznati da su me trnci prošli gledajući nove slike - dovoljan je jedan golub da proleti pored nje i maca pada s ogromne visine!
Iz tog razloga, moj balkon je ograđen, a prozori se ne otvaraju kad su mace u toj prostoriji.
Predivna maca!
Joj moram priznati da su me trnci prošli gledajući nove slike - dovoljan je jedan golub da proleti pored nje i maca pada s ogromne visine!
Iz tog razloga, moj balkon je ograđen, a prozori se ne otvaraju kad su mace u toj prostoriji.
-
bosniamaj
#4612 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Mene su trnci prošli prvi put, tad nam je prošla s druge strane ogradeglobosa wrote: Evo naše male manekenke![]()
Predivna maca!
Većinu vremena na balkonu provodi spavajući ili izležavajući se, jer je osunčan popodne, popne se ponekad, da razgleda, šta ću joj ja, ne mogu je odučiti
- holowey
-
pakica_
#4614 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
mikica bi mogla nokte odrezat ponekadkakavdanakneiskustvu wrote: ko đavo na slici
ona,mikica
haha, prejaka slika
-
pakica_
#4615 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
nas nije "odavno" bilo, pa izvol'te

ovdje je Nala u kazni, pa se drugi Beni solidarisao sa njom i legao pored nje

ovdje je Nala u kazni, pa se drugi Beni solidarisao sa njom i legao pored nje
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
-
pakica_
#4617 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
eto je k'o irski seter na ovoj zadnjoj 
- KatarinaKosaca
#4618 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Kad sam Paz ovo pročitala, htjela je pravo uz Pehlivanušu gore da vam pokaže ko je seterpakica_ wrote:eto je k'o irski seter na ovoj zadnjoj
- Pasiflora
- KatarinaKosaca
#4620 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Jao... @Paciflora... idila... more, hladovina, loptica...
Pozitivno zavidim...
Reci mi da li ga ispireš od soli svaki dan ili kako? Ja svoju nisam i baš sam joj pokvarila dlaku
Reci mi da li ga ispireš od soli svaki dan ili kako? Ja svoju nisam i baš sam joj pokvarila dlaku
- Pasiflora
#4621 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Hvala
, ja stavljam slike vise puta, a niko nista
Ne spiram ga svaki dan jer mislim da more ni u kom slucaju ne moze skoditi (sta mogu-tako su me ucili
) Nekako na 3. ili 4. dan sam ga ispirala. Ma nema on onu ogromnu dlaku kao vecina retrivera koje vidjas - nikada nije ni imao...
Ne brini se previse - vidim da ti se Paz uredno kupa u rijekama, a mislim da ce uz malo maslinovog ulja i 1-2 zumanjka sedmicno sve brzo biti ok. Zaista je prekrasna.
Btw, ima li ime Paz neko znacenje ili je naprosto ime
?
Sto se tice plaze - to je najljepse mjesto na Jadranu (onako "objektivno"
) za otici sa psom. Spominjala sam ga na temi "Na more sa psom" Odoh bas da zakacim par slicica od ove godine na kojima se plaza bolje vidi.
Ne spiram ga svaki dan jer mislim da more ni u kom slucaju ne moze skoditi (sta mogu-tako su me ucili
Ne brini se previse - vidim da ti se Paz uredno kupa u rijekama, a mislim da ce uz malo maslinovog ulja i 1-2 zumanjka sedmicno sve brzo biti ok. Zaista je prekrasna.
Btw, ima li ime Paz neko znacenje ili je naprosto ime
Sto se tice plaze - to je najljepse mjesto na Jadranu (onako "objektivno"
Last edited by Pasiflora on 30/09/2012 09:14, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
#4622 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
HvalaPasiflora wrote:Ne brini se previse - vidim da ti se Paz uredno kupa u rijekama, a mislim da ce uz malo maslinovog ulja i 1-2 zumanjka sedmicno sve brzo biti ok. Zaista je prekrasna.
Btw, ima li ime Paz neko znacenje ili je naprosto ime?
Sto se tice plaze - to je najljepse mjesto na Jadranu (onako "objektivno") za otici sa psom. Spominjala sam ga na temi "Na more sa psom" Odoh bas da zakacim par slicica od ove godine na kojima se plaza bolje vidi.
Paz je špansko žensko ime i znači mir. Kao da se zove Mira
- aux
#4623 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Moja zenkica sibirskog haskija zvana Kalisi

- Pasiflora
#4624 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Hvala lijepo u njegovo imem@m@ wrote:@pasiflora
prekrasan je
@aux, Kalisi je jako lijepa mada mi je malo cudna ta braon/bijela kombinacija buduci da stalno srecem one "klasicne".
- aux
#4625 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Zato sto na moju srecu ovo nije sibirski haski nego sibirska lajka,ova je slika iz njezinog 4 mjeseca a sad vec ima 7 mjeseci tako da se dosta promjenila,zadrzala je ovu boju ali se udebljala i dobila prekrasnu dlakuPasiflora wrote:Hvala lijepo u njegovo imem@m@ wrote:@pasiflora
prekrasan je![]()
@aux, Kalisi je jako lijepa mada mi je malo cudna ta braon/bijela kombinacija buduci da stalno srecem one "klasicne".