90minut wrote: ↑04/05/2021 18:11
Ma pusti ovog geparda uvjeren sam da nije ni vidio penal u Mostaru nema mi ništa gore od likova poput njega koji ne mogu realno sagledati stvari isto kao da mu je pitanje života i smrti pa mora lagati petljati i izmišljati.
Borac nas je stigao jer su napravili niz mi smo pali kurcu za uši jer su nam prodali najbolje igrace, a doveli lika koji vuce povredu iz Slovacke Mešanovic se evo poceo isplacivati.
Jedino što bi ja rekao da se navlaci Borcu su ovi žuti kartoni gdje iskreno vjerujem da rade s zadatkom sudije jer nemoguce je da tolike utakmice timovima nema po nekoliko igraca..
Nas na koševu opalili po ušima pošteno u BL se izvukli s najjacom ekipom na jedvite jade s igracem manje i tako to..
Interesantna opservacija, moram priznati. Uspio si zaključiti da sam osoba koja laže, petlja i izmišlja iz jednog mog posta. Šta da ti kažem osim svaka čast. Interesuje me da li bi mi to smio u lice reći ili je lakše kada se kriješ iza nicka
Da, vidio sam penal u Mostaru, i da penala nije bilo koliko god to smetalo tebi i tebi sličnima. Igrač Borca, nakon što je nagažen nastavlja trčati te teatralno pada nakon što je bilo jasno da će lopta napustiti granice igrališta. Uostalom, lako je na internetu naći snimak utakmice
Druga stvar što ti mogu reći da je bitno. Nije "gepard" nego Leopard. Da ti dam savjet za ubuduće, takvi jeftini pokušaji diskreditovanja sagovornika ti obično donesu više štete nego koristi
Takođe, nadam se da ćeš ubuduće izbjegavati moje postove