Sta sam ja skrivio da se nadjem na tvojoj listi?luckylaka wrote:Ti si najodgovorniji sto sve ne isamaras i napravis reda ili zakljucati do izbora novog selektota a onda ces imati debelog razloga za banovanje(ako Amar dodje)Charuga wrote:Razumijem tvoju frustraciju, ali gdje mene nađe živ ti meni bio ...luckylaka wrote:Udjem da procitam sta pametno al hoces kurko moj.Jeste brate dosadni redom
...
@Charuga
...
Ponavljate se
Dosadili ste i Bogu i narodu
Jebo vas i Amar i Robi dva tarabica oko kojih se krvite
Nastavite dalje
![]()
![]()
Ma salim se i za ove ostale.Ocito je da svak vuce na svoju stranu ali mi nije jasno zasto ljudi forsiraju Robija prije Amara kada su obojica otprilike u pet deka.Mos zamisliti npr.anketu za hrvatskog selektora na hrvatskim portalima izmedju recimo Kranjcara i Meshe za koga bi oni bili?
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
megaman4
#4601 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
-
markomilanov
#4602 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Čemu taj lokal patriotizam 50% je važno da je izbornik pitar ili željovac,30% da je bosanac,20% da nije kaurin,10 % realanih,bih liga je medju najlošijama u regionu,ekipe iz srbije,hrvatske,slovenije igraju evropu zahvaljujući strancima koji dovedu,bih ekipe ne mogu da dovedu iole ozbiljne igrače,najbolji stranac je wagner koji igra od 1998 godine,kakva je to demagogija oslanjanje na bh ligu ,čije ekipe još sigurno 15 godina neće videti septembar u evropi.
- Charuga
- Globalni moderator
#4603 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
@luckylaka
Vidi sad šta si uradio sa onim nabrajanjem. Dok svi daju jednu repliku na to, pa onda ti njima objasniš ode tema još dublje u ambis ...
Vidi sad šta si uradio sa onim nabrajanjem. Dok svi daju jednu repliku na to, pa onda ti njima objasniš ode tema još dublje u ambis ...
-
markomilanov
#4604 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja nisam markomlinaric,ja sa sam markomilanov. 
- luckylaka
#4605 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ma palim vas malo samo da ohladite glave od Amara i Robija.Bolje mene da kritikujete nego da se tamo izmedju sebe lozite.DSragi ste mi Boga mi svi i zao mi kad neko bezze ode u banovice al fakat ovo nisu dva strucnjaka koji zasluzuju da se toliko glodjete.Opet nisam simpatizer Amara ni sekunde jednostavno me tip iritira svojim ponasanjem al nije ni Robi cvjecka ili kako ga hioce predstaviti ko nekog strucnjaka.Karina obicna.Ja bi brate nase Amar-Musemic neka probaju ,nemamo sta izgubiti.Logovan wrote:Ja se ne krvim oko njih dvojice, ne bih nijednog postavio za selektora, pričam sa ovim manijakom o nečemu drugom, ali momku neke stvari nisu jasne. Malo preuveličava, piše gluposti oko kompleksa i tako to.luckylaka wrote:Udjem da procitam sta pametno al hoces kurko moj.Jeste brate dosadni redom
Ponavljate se
Dosadili ste i Bogu i narodu
Jebo vas i Amar i Robi dva tarabica oko kojih se krvite
Nastavite dalje
![]()
A i ti vala lucky, dolaziš na ovu temu da pročitaš nešto pametno. Niđe veze.![]()
- manijak1
#4606 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Logovani
Šta lažem ? Correct , ipak
Correct
ipak naveli smo činjenice , međutim unaprijed lažem
I za kraj
kad Amar bude selektor sve će vas demantirati rezultatima i onda će biti opet isto s vaše strane
Ja sam krivac , priznajem što se usuđujem spomenuti Amara Osima
.
CorrectAko si ti opterećen pojedinim ljudima, ne znači da sam i ja.
Prevara ništaGreana si citirao i naveo si da su njemu i nama ostalim ostavljeni tragovi. Nemoj sebe lagati. Citirao sam te zbog ovog.
DobroNije baš da sam izostavio, nego sam naveo da ima slučajeva kada pojedinci navedu Osimovu porodicu i slično. Čitaj bolje. Opet ti kažem i znam da sam u pravu, a to je koja god da se negativna strana navede u vezi Amara, nađete se vi da pišete o kompleksima i tragovima. Ne može se ni slovo napisati, a da vi ne navedete ove budalaštine. Glumite papagaje, ne znate ništa drugo reći, nego jedno te isto ponavljate. Što je najgore, i neutralne forumaše ste počeli smarati sa kompleksima. Ovo već prelazi u bolest
I za kraj
Za MešuMos zamisliti npr.anketu za hrvatskog selektora na hrvatskim portalima izmedju recimo Kranjcara i Meshe za koga bi oni bili?
Ja sam krivac , priznajem što se usuđujem spomenuti Amara Osima
malo smo se zajebali ima već jedna mlada ekipa koja je u Evropi , a Željo će sve vas demantirati slijedeće godine.čije ekipe još sigurno 15 godina neće videti septembar u evropi.
.
Last edited by manijak1 on 27/12/2017 22:52, edited 1 time in total.
- luckylaka
#4607 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Neka bolan samo neka ohlade glave od Amara i Robija.Eto predlozio sam kandidate za selektora Amar-Musemic da vidimo gdje je sad problem.Ok u savezu sigurno jeste ali kome ce ovdje smetati.Charuga wrote:@luckylaka
- Logovan
#4608 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ma riječ stručnjak i njih dvojica ne idu u istu rečenicu, ali hajde ti ovo objasni pojedinim navijačima Željezničara. Brane Osima kao da im je rod rođeni, najbolji trener ikada, trener bez mane.luckylaka wrote: Ma palim vas malo samo da ohladite glave od Amara i Robija.Bolje mene da kritikujete nego da se tamo izmedju sebe lozite.DSragi ste mi Boga mi svi i zao mi kad neko bezze ode u banovice al fakat ovo nisu dva strucnjaka koji zasluzuju da se toliko glodjete.Opet nisam simpatizer Amara ni sekunde jednostavno me tip iritira svojim ponasanjem al nije ni Robi cvjecka ili kako ga hioce predstaviti ko nekog strucnjaka.Karina obicna.Ja bi brate nase Amar-Musemic neka probaju ,nemamo sta izgubiti.
Mislim neka bude Amar, neka bude svršavanja (nema druge riječi umjesto ove
A Robert je potpuna suprotnost za iste forumaše. Zanimljivo.
-
markomilanov
#4609 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja bi brate nase Amar-Musemic neka probaju ,nemamo sta izgubiti.
Ko su naši, a ko su njihovi,moraš biti oprezan sa prisvajanjem
- manijak1
#4610 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zanimljivo je da ti možeš reći šta ide uz stručnjak a šta ne ideA Robert je potpuna suprotnost za iste forumaše. Zanimljivo.
hoš kazat da je Amar diletant , zalutao u trenerske i managerske vodeMa riječ stručnjak i njih dvojica ne idu u istu rečenicu
što je puno i previše je ovakvih ekspertnih analiza .
I onda mu smeta kad neko kaže da ih je tlačio
- Logovan
#4611 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Shvati ti kako god hoćeš. Amar nije stručnjak, barem ne na nivou za reprezentaciju. Slična stvar je i sa Robertom. Može se pokušati i sa jednim i sa drugim, ali možemo i doživjeti sramotne rezultate sa obojicom. Eksperimentisanje.manijak1 wrote:Zanimljivo je da ti možeš reći šta ide uz stručnjak a šta ne ideA Robert je potpuna suprotnost za iste forumaše. Zanimljivo..
hoš kazat da je Amar diletant , zalutao u trenerske i managerske vodeMa riječ stručnjak i njih dvojica ne idu u istu rečenicu![]()
I onda mu smeta kad neko kaže da ih je tlačioeto mene je
lažem jel'da
- luckylaka
#4612 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ma i Amar i Husref cini mi se da bas nemaju puno veze ni sa vjerom ni nacijom tako da ih mogu predloziti i oni iz hb,srpske i federacije.markomilanov wrote:Ja bi brate nase Amar-Musemic neka probaju ,nemamo sta izgubiti.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#4613 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
OK ajde da normalno se krvimoLogovan wrote:Shvati ti kako god hoćeš. Amar nije stručnjak, barem ne na nivou za reprezentaciju. Slična stvar je i sa Robertom. Može se pokušati i sa jednim i sa drugim, ali možemo i doživjeti sramotne rezultate sa obojicom. Eksperimentisanje.manijak1 wrote:Zanimljivo je da ti možeš reći šta ide uz stručnjak a šta ne ideA Robert je potpuna suprotnost za iste forumaše. Zanimljivo..
hoš kazat da je Amar diletant , zalutao u trenerske i managerske vodeMa riječ stručnjak i njih dvojica ne idu u istu rečenicu![]()
I onda mu smeta kad neko kaže da ih je tlačioeto mene je
lažem jel'da
Na Kipru nije izgubio Mesa nego igraci a zasto to se ocito nikada nece saznati....ili mozda i hoce...ko zna. Nesto slicno se dogodilo i Papetu u Izraelu. E vidis kakv god da je Amar a ja mu nemam pravo kao ni Robiju suditi sa one strucne strane u jedno sam 100% siguran da ga igarci ni u mislima nece sjebati nego da ce biti obratno ma koji igrac da je u pitanju. On je fakin za razliku od Pape, Mese i Robija i to puno zesci fakin bez ikakve zadrske.
Dakle oba kandidata imaju pozitivnih i negativnih strana i kao sto cemo se vecina sloziti nije velika razlika medju njima i zato je nekako po meni najobjektivnije slusati one koji za razliku od nas jesu u fudbalu bili ili kao igraci ili kao treneri. Da jebe rak raka ali Ciro vise voli Robija od Amara a on je za razliku od svih "trener svih trenera" bar za nase pojmove.
I da ovo prerasta na forumu bas u neko bordo-plavo kontriranje a nas se ne pita nista niti ce nas se ikada pitati jer ne dajemo im mi plate nego savez. Vrlo moguce je da ce se sutra ili prekosutra pojaviti ime i kao sto neko rece nek bude bilo koji ali da napkon krenemo sa odlascima na velika takmicenja.
Naravno bit cu iskren do bola i reci da bi ja volio da bude Amar i da nas odvede odmah na EP i onda sa uzivanjem da gledam komentare pojedinaca i da im sisem krv na slamcicu......medjutim vrlo moguce je i obratno
- Logovan
#4614 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Čuj ko sam ja, ko si ti.hrasno38 wrote: OK ajde da normalno se krvimoTko si ti da kazes da Amar nije strucnjak i ko sam ja da kazem da jeste
Koje su to tvoje i moje reference, iskustvo, skola ma ne znam sta god hoces??? Koliko smo to ti i ja vodili utakmica sa klupe nekog fudbalskog kluba i koliko smo ozbiljnih fudbalskih utakmica odigrali u zivotu? Eno ih tamo u savezu to im je posao i za to dobijaju masne plate.
Jesmo li navijači reprezentacije? Jesmo.
Da li navijači komentarišu sva dešavanja u vezi reprezentacije? Da, komentarišu.
Ima li problema, zabrana sa razmjenom mišljenja? Nema.
Da li je slučaj svugdje u svijetu da se pametuje? Jeste.
Ne vidim problem uopšte.
Pa jeste posao saveza da odaberu selektora, nije moj, ni tvoj, niti bilo čiji sa ovog foruma. Samo komentarišemo, nećemo birati.
Ovo oko vođenja i igranja utakmica ti je najbolje.
- ljevoruki
#4615 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Moj glas ide za onoga koji ce na klupi ostaviti Lulica, Begovica i Viscu.
Ne moraju vala njih trojica imati zagarantovano mjesto u prvoj postavi.
Jajalo, Milicevic out, Gojak i ono dijete iz Konjaspora Amir in.
Khaj phice.

Khaj phice.
- luckylaka
#4616 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ti brate onda ne pratis europske utalmice.Lulic i Visca nosioci igre u svojim klubovima vec odavno.ljevoruki wrote:Moj glas ide za onoga koji ce na klupi ostaviti Lulica, Begovica i Viscu.
Khaj phice.
-
last mohicans
#4617 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
http://sport.avaz.ba/nogomet/335537/bih ... mara-osima
Sve stručnjak do stručnjaka veli Osim. Izaberite ga više, opraste nas dva mjeseca. Kad su se ona dvojica učila,neka se i on kali, ali moj glas i dalje ide za Prosinečkog. A niko od mene ne bi bio sretniji da se Osim pokaze boljim izborom. Ali ovo spinovanje i ceranje vode samo na jedan mlin je odavno prevršilo sve mjere realnog i odmjerenog stava.
Sve stručnjak do stručnjaka veli Osim. Izaberite ga više, opraste nas dva mjeseca. Kad su se ona dvojica učila,neka se i on kali, ali moj glas i dalje ide za Prosinečkog. A niko od mene ne bi bio sretniji da se Osim pokaze boljim izborom. Ali ovo spinovanje i ceranje vode samo na jedan mlin je odavno prevršilo sve mjere realnog i odmjerenog stava.
- ljevoruki
#4618 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
U klubovima igraju dobro, cak su i kapiteni,ali u reprezentaciji se ne mogu sa loptom sastaviti.luckylaka wrote:Ti brate onda ne pratis europske utalmice.Lulic i Visca nosioci igre u svojim klubovima vec odavno.ljevoruki wrote:Moj glas ide za onoga koji ce na klupi ostaviti Lulica, Begovica i Viscu.
Khaj phice.
Jal' je do njih, jal' trenera i formacije ali ja ne bih da ih gledam vise.
- relativno84
#4619 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jel Safet slobodan ili planira odmor?
-
bulevarmostar
#4620 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Vidio sam da su Prosinicki i Spaha zajedno u ekipi bili ovaj vikend. Malonogometni turnir, izgubili u finalu. Mislim da to povecava Robijeve sanse mada ja i dalje mislim da je Amar u prednosti.
- spree
#4621 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
koji kurac opet ova "strucna" komisija prica sa kandidatima? zar nisu dovoljno pricali? posebno iz razloga sto oni ne mogu pricati o lovi. joj da hoce obojica odustati od ovog cirkusa
.
meni vala nekako svejedno ko ce biti selektor. amar bi trebao biti dobar zbog svog stava da ne jebe zivu silu, odnosno sto bi mogao klupirati i najvece zvijezde, a robi bi trebao biti dobar sa takticke strane. + sto su obojica jake licnosti i ne bi dali nikome da im se miješa u izbor reprezentativaca i taktike.
meni vala nekako svejedno ko ce biti selektor. amar bi trebao biti dobar zbog svog stava da ne jebe zivu silu, odnosno sto bi mogao klupirati i najvece zvijezde, a robi bi trebao biti dobar sa takticke strane. + sto su obojica jake licnosti i ne bi dali nikome da im se miješa u izbor reprezentativaca i taktike.
-
channel10
#4622 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ovdje vidiš kakve klocine su vodile klubove u PL i onda se čudimo sto nam je liga na dnu dna svih domaćih liga po kvalitetu u cijelome svijetu.last mohicans wrote:http://sport.avaz.ba/nogomet/335537/bih ... mara-osima
Kad im pročitaš argumente zašto je Amar u prednosti, dodje ti da se u najmanju ruku izrezes nekom zantarom.
A ovoj sportskoj redakciji ne bi bilo loše da pomognu rudare i penzionere svojim tekstovima, a ne samo Amaru da pomazu
Last edited by channel10 on 28/12/2017 06:57, edited 1 time in total.
- problemnatravunu
#4623 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ako je Amar tako zajeban kako svi govore, onda njega za selektora!
Preplaćenim beha fudbalskim balerinama treba samo čvrsta ruka, jer igrati lopte znaju, a kome se to ne svidja , reći mu jasno i glasno da razguli iz repke
Preplaćenim beha fudbalskim balerinama treba samo čvrsta ruka, jer igrati lopte znaju, a kome se to ne svidja , reći mu jasno i glasno da razguli iz repke
- sinuhe
#4624 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Da, onima koji sa 20 godina nauce raditi i zivjeti sa ljudima sa tri, cetiri kontinenta treba cvrsta ruka iz domaceg premijera. 
- Grean
#4625 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ovo je najveca ubleha u koju vjeruju desperatni navijaci reprezentacije te novinari kojima je Spaha zagorcao zivot i najveci razlog zasto sam protiv Osima, razlog zasto su mi kao pitaru smijesni povici za Musemica kako bi se mi malo ko’ smirili.sinuhe wrote:Da, onima koji sa 20 godina nauce raditi i zivjeti sa ljudima sa tri, cetiri kontinenta treba cvrsta ruka iz domaceg premijera.
Ono sto ne kontaju a shvatit ce da je jedno jebati sve po spisku Hebibovicu sa klupe Sarajeva jer se radi o igracu kome su te tri-pet hiljada KM pitanje egzistencije a sasvim drugo je voditi reprezentaciju gdje ni jedan igrac ne zivi od toga.
Iskustva iz Hrvatske govore upravo to, Kovac je izgubio svlacionicu jer je mislio voditi reprezentaciju kao klub, nabijati maske i drilovati igrace na stazi za trcanje, mjeriti puls. Na kraju je bilo ma nosi se u qurac i ti i tvoje metode.
Ali hajde da i tu zabludu razbijemo. Tacno ce biti interesantno pratiti to uvodjenje mnozenja igraca sa nulom i krah koji to neminovno prati.
Ali na zalost Robert je shvatio poruku kampanje koja se vodi u Sarajevu.Prosinečki se gospodski povlači iz kandidature za selektora
Iako su za četvrtak zakazani pregovori s Prosinečkim u Gradišci, Sportske.ba saznaju od svojih izvora iz Zagreba, kako je “Žuti” shvatio poruku iz Sarajeva. Navodno je on svjesno postavio neke “neprihvatljive” uslove NSBiH, a na pregovore kani doći samo iz pristojnosti.
Čak je i jedan autoritativni član Radne grupe izrazio nadu u “nepovoljan” ishod pregovora s Prosinečkim.
“Nadam se da će Prosinečki tražiti ono što mi ne možemo ispuniti”…
http://sportske.ba/prosinecki-se-gospod ... selektora/
Sama cinjenica da ne dolazi u Sarajevo vec na neki sastanak na pola puta govori puno.