Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
KPNCTNJAH

#4601 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by KPNCTNJAH »

Gabrielo wrote:
Buckethead wrote:.... zašto se normalni momci lože na kurave, dobre djevojke ne primjećuju, a s kuravama ne znaju...
Obrnuto je. Muskarcima nisu privlacne lose djevojke, djevojkama su privlacni losi muskarci.
Opet grijesis :mrgreen:
Gabrielo

#4602 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

KPNCTNJAH wrote:
Gabrielo wrote:
Buckethead wrote:.... zašto se normalni momci lože na kurave, dobre djevojke ne primjećuju, a s kuravama ne znaju...
Obrnuto je. Muskarcima nisu privlacne lose djevojke, djevojkama su privlacni losi muskarci.
Opet grijesis :mrgreen:
Objasni Kristi. :D
insomnia78

#4603 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

radiša wrote:Ne kontam sto nasi papci hrle u skandinavske zemlje.
Ladno, al' standard jebi ga
potočanka

#4604 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by potočanka »

ha iz istog razloga što se cure lože na te loše momke, dobre ne primjećuju... jedina razlika što cure misle da te loše momke mogu promijeniti, samo nju je čekao da izdobri :D
KPNCTNJAH

#4605 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by KPNCTNJAH »

Pa ka'es muskarce ne privlace lose djevojke, da ne koristim neki drugi izraz :mrgreen: a tamo otvorili temu najbolje djevojke iz provoda i slinite upravo za takvim :mrgreen: Ponosno stave sljedeci citat... on meni naravno nije jedini, ali za njega samo ja moram postojati :lol:
I uz onih 50 nijansi ovo im je obavezno stivo...

Image

Imaju prirucnike kako postati hinjak, da ne kazem nesto drugo.. i onda i ono normala djevojaka vide sta ovim fuficama prolazi, pa pokusavaju na sve nacine da ih kopiraju... trenutno je takva situacija da je normalna djevojka ustvari neka skroz neprivlacna i moras je znati jedno ses' godina da bi je zavolio zbog toga kakva je, a ne zbog izgleda... cast izuzecima... meni je to peglanje, pa se drzim ovih lijepih za oko :mrgreen:
prog321

#4606 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by prog321 »

Alo je lijepa u duši, gotovo sigurno nije lijepa nigdje drugo :-D
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#4607 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Decerto »

Koji je ovo fazon sad na klixu da se komentarise velikim slovima i sa sto vise gramatickih gresaka...pa to sve maljem u celo treba udarat.
ultima_palabra

#4608 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ultima_palabra »

Pa nešto ne znam da normalan frajer sanja o zajedničkom životu sa nekom fufom :mrgreen: Možda bi je volio odraditi, ali sve više od toga :run:

Zna se sa kakvim takve obično završe.
SpecialOffer

#4609 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by SpecialOffer »

Evo sad mi jedna kaze da voli sa dvojicom pa ako ima zainteresovanih forumasa da se to odradi :D

I ne razumijem kako moze biti sigurna da nece biti zloupotrebljeno sve sto salje preko FB, gluho bilo :shock: :D
KPNCTNJAH

#4610 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by KPNCTNJAH »

ultima_palabra wrote:Pa nešto ne znam da normalan frajer sanja o zajedničkom životu sa nekom fufom :mrgreen: Možda bi je volio odraditi, ali sve više od toga :run:

Zna se sa kakvim takve obično završe.
Pa rijec je bila o tome da li muskarce privlace lose djevojke, a ne to o cemu sanjamo :mrgreen: Opet, da se pitamo, vjerujem da bi vecina htjela da bude dobra, ali da u sebi ima i tu divlju stranu, po potrebi :oops:

Jbg, ako i ta fufa ima nesto vise od samog izgleda, bude ti zanimljiva, 'ta ja znam, onda covjeka uspije premuntati da je ozeni, iako je svjestan da to nije dobro za njega :mrgreen: kao sto postoje ljudi koji se ne mogu rijesiti nekog poroka, navuku se, tako je i ovdje slucaj... a mozda smo i mi puni predrasuda, mozda su postenije ove koje imaju 3000 prijatelja na fb i svakakvih slika po instagramu, hodaju napucane, polugole, nego neke koje na prvi pogled djeluju skromno, normalno... mada znas kako kazu, ako izgleda kao ravaku, ponasa se kao ravaku, onda je definitivno... za zenidbu :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4611 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

^ definira čovjek mazohizam :D
Gabrielo

#4612 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

KPNCTNJAH wrote:Pa ka'es muskarce ne privlace lose djevojke, da ne koristim neki drugi izraz :mrgreen: a tamo otvorili temu najbolje djevojke iz provoda i slinite upravo za takvim :mrgreen: Ponosno stave sljedeci citat... on meni naravno nije jedini, ali za njega samo ja moram postojati :lol:
I uz onih 50 nijansi ovo im je obavezno stivo...

Image

Imaju prirucnike kako postati hinjak, da ne kazem nesto drugo.. i onda i ono normala djevojaka vide sta ovim fuficama prolazi, pa pokusavaju na sve nacine da ih kopiraju... trenutno je takva situacija da je normalna djevojka ustvari neka skroz neprivlacna i moras je znati jedno ses' godina da bi je zavolio zbog toga kakva je, a ne zbog izgleda... cast izuzecima... meni je to peglanje, pa se drzim ovih lijepih za oko :mrgreen:
Postoji velika razlika. Muskarce mogu privuci takve na prvu zbog izgleda. Mogu ih zanimati za nesto kratkotrajno, ali za ozbiljnije se zna sta traze.
Zene uvijek misle da ce zbog njih neko postati drugaciji. One su posebne. Mos misliti. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4613 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Pa ima i muškaraca, koji čekaju da im se dama promijeni. :mrgreen:

A one slobodnog duha... :mrgreen:

Meni je jedna bivša, prije četiri godine, rekla da je ona jednostavno slobodnog duha :lol:
Gabrielo

#4614 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

Velkoski wrote:Pa ima i muškaraca, koji čekaju da im se dama promijeni. :mrgreen:

Meni je jedna bivša, prije četiri godine, rekla da je ona jednostavno slobodnog duha :lol:
Slabo takvih ima. Mi smo dosta konzervativno drustvo. Znas da se i mnoge stvari kriju. :D
annoy

#4615 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Itekako postoje muskarci koji bi htjeli mijenjati djevojku/zenu s kojom su u vezi, nije to nesto sto je rezervirano samo za zenski spol.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4616 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Gabrielo wrote:
Velkoski wrote:Pa ima i muškaraca, koji čekaju da im se dama promijeni. :mrgreen:

Slabo takvih ima. Mi smo dosta konzervativno drustvo. Znas da se i mnoge stvari kriju. :D
Konzervativan dok ti neka ne uzme dušu i pređeš joj preko svega, pa i preko smrtno-ozbiljnih stvari.

Znaš kol'ko sam takvih priča čuo od raje oko mene... A sve istinite. :D
Gabrielo

#4617 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

Velkoski wrote:
Gabrielo wrote:

Konzervativan dok ti neka ne uzme dušu i pređeš joj preko svega, pa i preko smrtno-ozbiljnih stvari.

Znaš kol'ko sam takvih priča čuo od raje oko mene... A sve istinite. :D
Nisam cuo za te price. Moguce da si upravu jer su muskarci postali pickice. :D
Ja sam naucio da se ne vodim emocijama previse.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4618 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Za sve postoji prvi put. :mrgreen:
prog321

#4619 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by prog321 »

Nikad ne reci nikad.

Im'o sam jarana koji se prije braka kleo da bi ubio zenu ako bi ga prevarila.
Prodje par godina, ozeni se, dobi djete. I zenu uhvati u motelu sa nekim dijasporcem.
Malo skvike, krike i galame. Ona otisla majki, on probao sam nekoliko mjeseci. I eno ih opet zajedno; Sretni kao u prvom danu braka. :-D
ćiribiribela

#4620 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

Ne kontam ljude koji prelaze preko prevare.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4621 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

ćiribiribela wrote:Ne kontam ljude koji prelaze preko prevare.
Ni ja :mrgreen:
sizifinho

#4622 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sizifinho »

ćiribiribela wrote:Ne kontam ljude koji prelaze preko prevare.
ni ja.
Valjda zbog djece... šta li.
ćiribiribela

#4623 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

A ljudi bez djece? :D
sizifinho

#4624 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sizifinho »

ćiribiribela wrote:A ljudi bez djece? :D
budale, slabici ili opijeni ljubavlju...
Gabrielo

#4625 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

sizifinho wrote:
ćiribiribela wrote:A ljudi bez djece? :D
budale, slabici ili opijeni ljubavlju...
Preko prevare ce preci oni koji imaju mnogo da izgube odlaskom partnera. Djevojka nekog bogatog biznismena ili sportiste ce vjerovatno preci preko toga.
Post Reply