Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Strucnjak, ti ne znas da u Tuzlu dolaze iz mnogih gradova Srbije(Loznica, Sabac, Uzice, Valjevo...) i Hrvatske(Zupanja, Djakovo, Osijek...) zbog cijena leta, tako da svako ima svoju nafaku.
Pa sta sam ja napisao
Sorry, sad vidim.
Treba dosta stanovnistva ili turista da bi aerodrom mogao da radi kako treba, a mi to nemamo.
U Ceskoj, koja ima cini mi se oko 10 miliona stanovnika ima samo aerodrom u Pragu. Sve ostalo je skoro nista, osim domacih letova.
Moze se naci jos dosta primjera.
tesko to je zacarani krug, treba ulozit milione (a ne pokrast, sto je tesko za nas mentalitet) u infrastrukturu pa se nadat da ce neko od ovih budget kompanija biti voljan donijeti biznis tu.
sto neko rece Wizz je bio super dok mu je islo, ha su krenuli nizbrdo Tz je otpala a ti se jebi s infrastrukturom koja zjapi prazna.
To vjerovatno zna i npr.Ryan i onda lupi zahtjeve jebene fakticki ucjenjuje da dodje tu...
Nezahvalan biznis totalno... al mnogi aerodromi u svijetu tako zjape il su zatvoreni
jebi ga..
Prvi put sa wizzairom, dobio sam obavještenje na email sa detaljima putovanja ali je naznačeno "ovo nije karta za ukrcaj". Pokušavam preko njihovog sajta obaviti check nn međutim ne uspijevam završiti. Interesuje me da li na aerodromu Sarajevo postoji njihov ured gdje se potvrdi karta obzirom da je ne šalju na email, kakva je sada procedura? Hvala .
jazzer wrote: ↑19/09/2025 20:47
Prvi put sa wizzairom, dobio sam obavještenje na email sa detaljima putovanja ali je naznačeno "ovo nije karta za ukrcaj". Pokušavam preko njihovog sajta obaviti check nn međutim ne uspijevam završiti. Interesuje me da li na aerodromu Sarajevo postoji njihov ured gdje se potvrdi karta obzirom da je ne šalju na email, kakva je sada procedura? Hvala .
Online check in mozes uraditi 24h prije leta, osim ako doplatis dodatno uslugu (zaboravio sam kako se zove) ili ukoliko platis sjediste.
Kada odradis check in online, dobijes boarding pass na aplikaciji. Ili, mozes na aerodromu na terminalu odraditi checkin.
Ukoliko putujes negdje gdje ti je potrebna viza za ulazak, svakako ces morati na terminal ici da potvrde valjanost vize.
HardCore wrote: ↑12/05/2026 16:33
Šta je ovo, jucer cijene bile 30KM za njemačku, danas vec od 50, što se zeznu i ne uze
Prvi put koristis niskotarifne letove?
Ma par puta u ovih par godina, jucer gledao karte, planirao uzeti, haj reko da vidim da uklopim godišnji, to uvezao kad vidim sad karte duple s 247 na 500
Šta je ovo, jucer cijene bile 30KM za njemačku, danas vec od 50, što se zeznu i ne uze
Prvi put koristis niskotarifne letove?
Ma par puta u ovih par godina, jucer gledao karte, planirao uzeti, haj reko da vidim da uklopim godišnji, to uvezao kad vidim sad karte duple s 247 na 500
Možda sutra opet budu 30, a možda skoče i na 70. Sa niskotarifnim nikad ne znaš.
alcho wrote: ↑12/05/2026 19:54
Sto se vise karata jednog leta proda, to one postaju skuplje. Jednostavna logika. Cijene istog leta nikada nece pojeftiniti.
Varira, fazon je sto su sve cijene najnize bile 30KM, a sad je najniza fixna 50 bar za tu liniju
Probaj sa drugog browsera.
Nekada sam znao sa dva telefona razlicite karte gledat.
Ako smijes rizikovati znaju vratiti cijene.
Ako neko krene u kupovinu 4 karte oni automatski mijenjaju cijene za druge ali ako ovaj na kraju odustane, oni opet vrate cijene.
Uvijek je neka igra sa njima.
Nije ti to velika razlika.