kakavdanakneiskustvu wrote:uglavnomja wrote:a "obicaj" da te neko-svako nagazi kad kupis nove tene-cipele![]()
![]()
i sefta kad se šišaš....na tuta frizuru
kakavdanakneiskustvu wrote:uglavnomja wrote:a "obicaj" da te neko-svako nagazi kad kupis nove tene-cipele![]()
![]()
Goticka slovaDino79 wrote:U fazonu alpske milke
s andjelima jede tresnje...kakavdanakneiskustvu wrote:jel ziv ante markovic jos?
Joj tebe...nema potrebe da se kunesOmmadawn wrote: Kunem ti se svim. Ko sad se sjecam kako je izgledala i logo "Ei". I naravno, tatine psovke dok je pokusava popraviti.
Rade Koncar je cini mi se radio sporete. Ne znam da li i frizidere.spreca wrote:Oni su valjda radili po licenziji Candypiupiu wrote:
A Rade Končar?
jesu i frizidere i sporeteOmmadawn wrote:Rade Koncar je cini mi se radio sporete. Ne znam da li i frizidere.spreca wrote:Oni su valjda radili po licenziji Candypiupiu wrote:
A Rade Končar?
I kako andjeli na tebe liceradostan dan wrote:s anjdjelima jede tresnje...kakavdanakneiskustvu wrote:jel ziv ante markovic jos?
Ne spominji mi RIZ gramofone, ziv bio... Nikad ne uspjeh sakupiti para za njega. Jest da imam deset puta bolji danas ali taj dio djetinjstva me jos boli.spreca wrote: jesu i frizidere i sporete
a RIZ je radio radio prijemnike i televizore gramofone....naj lakse je napraviti frizider

ih kad se sjetim gramofona a stavim plocu Ilije i Marka i Kalesijske trojke a zvucnik na pendzer i do daskeOmmadawn wrote:Ne spominji mi RIZ gramofone, ziv bio... Nikad ne uspjeh sakupiti para za njega. Jest da imam deset puta bolji danas ali taj dio djetinjstva me jos boli.spreca wrote: jesu i frizidere i sporete
a RIZ je radio radio prijemnike i televizore gramofone....naj lakse je napraviti frizider
hvala, nisma znala da je moguce pronaci doticnu lampu-bateriju , bila je superradostan dan wrote:@Karlin...sve ovo sto.si nalijepila u zadnjem.posti, imas i danas kupiti. U nepromjenjenoj ambalazi.
Neke.stvari koje valjaju ne treba mjenjati na silu, tek radi mode...
Tako je kod nas u BL komsija pustio nekakve Krajiske ojkace na balkonu. Nabavio nekakav GhettoBlaster u Free Shopu. Tri dana to grmi, ljudi hoce da polude ali ne smije niko nista budali. Sjeti se ovaj jedan zajebant pa ce "To komsija!!! Nek se cuje odakle smo!!! Joj da srafcigerom izbusis zvucnik malo grmilo bi to i jace!" Dvije minute kasnije komsije odahnule.spreca wrote:ih kad se sjetim gramofona a stavim plocu Ilije i Marka i Kalesijske trojke a zvucnik na pendzer i do daskeOmmadawn wrote:Ne spominji mi RIZ gramofone, ziv bio... Nikad ne uspjeh sakupiti para za njega. Jest da imam deset puta bolji danas ali taj dio djetinjstva me jos boli.spreca wrote: jesu i frizidere i sporete
a RIZ je radio radio prijemnike i televizore gramofone....naj lakse je napraviti frizider![]()
![]()
Rambo Amadeus je koristio u svom erotskom kvizu Turbo-LilihipConnaisseur Karlin wrote:hvala, nisma znala da je moguce pronaci doticnu lampu-bateriju , bila je superradostan dan wrote:@Karlin...sve ovo sto.si nalijepila u zadnjem.posti, imas i danas kupiti. U nepromjenjenoj ambalazi.
Cito sam da je pentagon priznao gresku sto vijetnamcima ukopqnimnu rovove i dzunglu mjesto rnr-a nisu pustali kalesijske zvuke...spreca wrote:ih kad se sjetim gramofona a stavim plocu Ilije i Marka i Kalesijske trojke a zvucnik na pendzer i do daskeOmmadawn wrote:Ne spominji mi RIZ gramofone, ziv bio... Nikad ne uspjeh sakupiti para za njega. Jest da imam deset puta bolji danas ali taj dio djetinjstva me jos boli.spreca wrote: jesu i frizidere i sporete
a RIZ je radio radio prijemnike i televizore gramofone....naj lakse je napraviti frizider![]()
![]()
ma nebi to izdrzalo ni 5 minutaradostan dan wrote:
Cito sam da je pentagon priznao gresku sto vijetnamcima ukopqnimnu rovove i dzunglu mjesto rnr-a nisu pustali kalesijske zvuke...
Ima.ih i sad, kopriva i breza zakon...Majka skoro uzela, pitam je - sta ce ti ovo, kaze - ne znam.spreca wrote:Ko se sjeca onih shampona za jedno pranje....bila breza , kopriva ,pa s jajima itd
Croatia ZagrebConnaisseur Karlin wrote:KO je proizovdio doticne baterijske lampe?
ali pakovanje za jedno pranje......i toga ima jos?........joj sad se sjetih onih feferona u u plasticnim kesicama a radila ih Sapcanka.....nesto najbolje iz te sorte prozivoda a jos one vode nalijem u grahradostan dan wrote:
Ima.ih i sad, kopriva i breza zakon...Majka skoro uzela, pitam je - sta ce ti ovo, kaze - ne znam.spreca wrote:Ko se sjeca onih shampona za jedno pranje....bila breza , kopriva ,pa s jajima itd![]()
Dobro rekoh nisi nasla i Faks u platnenoj vreci, pa da me sa njom posaljes na cas OTO-a.
E jbt, kupicemo ti jednu za rodjendan...ovo je BiH, imamo i petrolejki, ako hoces mozemo ti vagon doturiti, pa rasprodaj po SAD, kazi - iz A Linkoln perioda, 10 dolara po komadu...Connaisseur Karlin wrote:hvala, nisma znala da je moguce pronaci doticnu lampu-bateriju , bila je superradostan dan wrote:@Karlin...sve ovo sto.si nalijepila u zadnjem.posti, imas i danas kupiti. U nepromjenjenoj ambalazi.
Kada sam prvi put, nakon sto sam se ozenio i dobio dijete, dolazio u Bosnu - iznajmio auto u Sarajevu i uputio se u Tuzlu kod tazbine. Idem onim putem na potezu Zavidovici-Banovici, nemam nikakvog CD-a u autu da slusam pa hvatam na radiju sta uspijem. I jedina stanica koju prijemnik moze da uhvati na toj dionici je neka sto pusta takvu muziku. Prvih pet minuta je bilo smijesno. Onda dijete uhvati plakati. Daj joj vode - nece. Daj joj soka - nece. Daj joj keksa - nece. Ugasim radio i kontam da stanem negdje pored Krivaje - taman sto sam ugasio, dijete prestade plakati. Nakon neke predjene dionice pustim radio da bih pronasao neku drugu stanicu, dijete u vrisak.radostan dan wrote:
Cito sam da je pentagon priznao gresku sto vijetnamcima ukopqnimnu rovove i dzunglu mjesto rnr-a nisu pustali kalesijske zvuke...