Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#4601 Re: Liverpool FC
Ono sto mi je promaklo jeste da se u posljednjih 9 tekmu ubiljezilo 7 pobjeda, mashallah!
Nekako mi je djelvalo kao da je tu bilo vise oscilacija. Da se nije kiksalo ne kretenskim utakmicama, sad bi zaostatak za vodecim trojcem bio nekih 10-tak bodova a mozda i manje. Steta!
- Zmijuga loma
#4602 Re: Liverpool FC
To igranje rukom protiv Gane je najveći čin patriotizma ikad viđen na fudbalskim terenima.
Kako jedan igrač može imati toliko srce?
- Muhamed Đakmić
#4603 Re: Liverpool FC
Ono protiv Gane je genijalnost i apsolutno je prihvatljivo, ovo sa Mansfieldom je već bezobrazluk. Svijet se ovdje ponaša kao da sudija nije Gani dao penal i nije Suarezu dao crveni karton. Niđe veze, Suarez je uradio jedinu logičnu stvar, a Gani niko nije kriv što svoju šansu nisu iskoristili.
- MyTao
#4604 Re: Liverpool FC
Jesi li ti ozbiljan? Suarez nije sjebao nikoga... prekrsio je pravilo, dobio crveni karton a Ghana penal... Ako lopta ide u gol u zadnjoj minuti, onda samo budala nebi postavila ruku, jer sa penalom bar ima sanse da golman odbrani... Nije on nikoga pokrao.todd_smith wrote:Ovo mu nije prvi put da sjebe drugi tim svojom rukom, sjeti se Ghane. Lik je odlican sto se tice talenta, ali je kao osoba onoliko koliko je do sada pokazao apsolutni cigan. Ne samo ovo od kako je u Englesku dosao, imao je i u Ajaxu par incidenata.
Ovdje su sudije sjebale stvar a ne on... Suarez je najborbeniji igrac kojeg sam ikada gledao... taj covjek ne prestaje trcati i raditi za tim... nevazno jeli prva ili zadnja minuta susreta. Nevoli gubiti i spreman je uciniti sve za pobjedu... i ako ga sudije mogu sjebati kao onda protiv Evertona, pa sigurno 5 nesviranih penala na njemu ove sezone onda moze i on dati jebeni gol rukom... nije on kriv sto neznaju da rade svoj posao kako treba.
- Kemal Malovčić
#4605 Re: Liverpool FC
Glas razuma na ovoj divnoj temi.Sarajevo1946 wrote:Ono protiv Gane je genijalnost i apsolutno je prihvatljivo, ovo sa Mansfieldom je već bezobrazluk. Svijet se ovdje ponaša kao da sudija nije Gani dao penal i nije Suarezu dao crveni karton. Niđe veze, Suarez je uradio jedinu logičnu stvar, a Gani niko nije kriv što svoju šansu nisu iskoristili.
- Muhamed Đakmić
#4606 Re: Liverpool FC
Nije fazon što je odigrano rukom, nego što je baš on to uradio. S obzirom kakva se hajka protiv njega digla u Engleskoj od samog dolaska, a i on se ne trudi baš da skine pritisak sa sebe, ovo će mu samo dodatno pogoršati status. Gol protiv Mansfielda nije vrijedan toga, realno. Da je gol dao, lupam, Sturridge, ne bi se o njemu ni blizu ovoliko pričalo.
Malo je pravih sportista koji bi priznali šta su uradili, a Suarez je puno više mogao sebi da pomogne da je nakon što je onako zakucao loptu fino uzeo istu iz gola, prišao sudiji i rekao mu šta se desilo.
Kemo tebe čekam u Bordo kafani dasaslušamo koju tvoju pesmu.
Malo je pravih sportista koji bi priznali šta su uradili, a Suarez je puno više mogao sebi da pomogne da je nakon što je onako zakucao loptu fino uzeo istu iz gola, prišao sudiji i rekao mu šta se desilo.
Kemo tebe čekam u Bordo kafani dasaslušamo koju tvoju pesmu.
- horion_bosona
#4607 Re: Liverpool FC
i meni je stvarno žao malih ekipa kad ispadnu na ovakav način...
što se tiče samog Suareza bolje da je ruku sačuvao za nedjelje, sve bi mu bilo oprošteno...

što se tiče samog Suareza bolje da je ruku sačuvao za nedjelje, sve bi mu bilo oprošteno...
- Zmijuga loma
#4608 Re: Liverpool FC
Teško će biti u nedjelju, Fergie je u ekipu uvrstio Howarda Webba. 
- PrtiBeeGee
#4609 Re: Liverpool FC
Zmijuga loma wrote:Teško će biti u nedjelju, Fergie je u ekipu uvrstio Howarda Webba.
- burekdzijabezmesa
#4610 Re: Liverpool FC
haj u 100 maraka da Liverpool dobija United
- Ironman1921
#4611 Re: Liverpool FC
Sretno protiv Jedinstva u nedjelju,bio bi red i vrijeme da ih dobijete i malo olaksate Citiyu na vrhu.

- King_Kenny
#4612 Re: Liverpool FC
Ti si apsolutni rasist!todd_smith wrote:Ovo mu nije prvi put da sjebe drugi tim svojom rukom, sjeti se Ghane. Lik je odlican sto se tice talenta, ali je kao osoba onoliko koliko je do sada pokazao apsolutni cigan. Ne samo ovo od kako je u Englesku dosao, imao je i u Ajaxu par incidenata.
-
Mustang1
#4614 Re: Liverpool FC
1:3 Suarez tri rukom .. I jedan sam sebi nogom u inat dusmanima 
- MyTao
#4615 Re: Liverpool FC
Najbolji scenario je da suarez uzme jednu onu vrecu kao u djeda mraza, i negdje na sredini terena u nju stavi loptu... polahko udje u gol i istrese je iz one vrece
like a bosss...
I onda howerd webb dodjeli jedan crveni Vidicu jer je ruzno pogledao Suareza
-
Mustang1
#4616 Re: Liverpool FC
Sve je realno do ovog dijelaMyTao wrote:Najbolji scenario je da suarez uzme jednu onu vrecu kao u djeda mraza, i negdje na sredini terena u nju stavi loptu... polahko udje u gol i istrese je iz one vrecelike a bosss...
- Zmijuga loma
#4617 Re: Liverpool FC

I kako čovjek da ga ne voli?
- Kemal Malovčić
#4618 Re: Liverpool FC
Zmijuga loma wrote:
- Edin H.
#4619 Re: Liverpool FC
I mene je duboko ganuo gore citirani postKemal Malovčić wrote:Glas razuma na ovoj divnoj temi.Sarajevo1946 wrote:Ono protiv Gane je genijalnost i apsolutno je prihvatljivo, ovo sa Mansfieldom je već bezobrazluk. Svijet se ovdje ponaša kao da sudija nije Gani dao penal i nije Suarezu dao crveni karton. Niđe veze, Suarez je uradio jedinu logičnu stvar, a Gani niko nije kriv što svoju šansu nisu iskoristili.
- horion_bosona
#4620 Re: Liverpool FC
Zmijuga loma wrote:

- Riddle
#4621 Re: Liverpool FC
Neshvaceni genije.
- Gandalf
#4622 Re: Liverpool FC
horion_bosona wrote:Zmijuga loma wrote:
I kako čovjek da ga ne voli?![]()
![]()
- PrtiBeeGee
#4623 Re: Liverpool FC
Neke od izjava pred sutrasnji derbi...
Izjava Fergusona: "Nadam se da United neće trpjeti zbog odluka koje idu u Suárezovu korist" (Mnogo smijesna izjava, izgleda da je opet mjesto zvaka uzeo neke DROGE
)
Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson uoči derbija protiv Liverpoola izjavio je kako Luisa Suáreza stalno prate kontroverze i nada se kako to neće biti slučaj u ogledu protiv njegove momčadi. Trener Redsa Brendan Rodgers, pak, stao je u obranu svog igrača.
Luis Suárez zasigurno nije jedan od omiljenih igrača Sira Alexa Fergusona. Trener Manchester Uniteda podigao je prašinu uoči međusobnog sraza Crvenih vragova i Liverpoola u nedjelju komentirajući kontroverze koje se događaju oko urugvajskog napadača.
Posljednja je bila u utakmici trećeg kola FA kupa, kada je Suárezovo igranje rukom presudilo ogled Liverpoola i petoligaša Mansfielda.
"Nisam gledao utakmicu Liverpoola i Mansfielda, tako da je teško reći je li bilo namjerno ili ne. Međutim, mislim da je dečko obavijen kontroverzama. Ne znam uživa li u tom ili ne", izjavio je Fergie.
S druge strane, trener Redsa Brendan Rodgers stao je na stranu Urugvajca i uvjeren je kako neće imati problema s eventualnim zvižducima na Old Traffordu.
"Njegovo je mentalno stanje vrlo jako. Ono mu daje veću motivaciju i mislim da je to vidio svatko od vremena otkad je ovdje", izjavio je Rodgers.
Ferguson je dodao kako je prirodno da Rodgers brani svog igrača, međutim... "Samo se nadam da nećemo trpjeti zbog odluka u korist Suáreza u nedjelju."
Okrenuo se i samoj utakmici, najavivši je kao veliki okršaj. "To su dva najuspješnija kluba u državi i treba se nadati dobroj utakmici. Uvijek je to neizmjerno važna utakmica. Žestoka je i emocionalna. Sve što možete očekivati od derbija vjerojatno će biti tamo."
Izjava Gerrarda (i u potpunosti je u pravu jer onaj matori stakor nikad ovo ne bi priznao) :
Gledajte, da se ne lažemo, da zabijem s rukom gol na Old Traffordu, sigurno bih proslavio gol. Ne bih otrčao sucima i rekao im, ''znate, ja sam zapravo zabio s rukom''.
- Što mislite što bi Wayne Rooney učinio u toj situaciji? Uostalom, što je učinio Roy Carroll, tadašnji golman Manchester Uniteda, prije nekoliko godina kada je lopta u ogledu protiv Tottenhama debelo prešla gol-crtu. Ne sjećam se da sam vidio Fergusona ili Carrolla kako trče prema glavnom ili pomoćnim sucu kako bi priznali da je lopta preša crtu – sarkastično je rekao Gerrard.
I na kraju izjava BR:
I ja se nadam da neće odlučivati odluke sudaca, kao što je bilo na Anfieldu ranije ove sezone protiv Uniteda, kada smo platili cijenu zbog isključenja i penala. Ne smijem o tome govoriti više ništa, da mi opet ne bi stigli neki papiri iz Engleskog nogometnog saveza, kao što je bilo ranije ove sezone. Ali, Howard Webb je dobar sudac i vjerujem da će utakmicu odlučiti kvaliteta, a ne sudačke odluke – rekao je Rodgers.
Izjava Fergusona: "Nadam se da United neće trpjeti zbog odluka koje idu u Suárezovu korist" (Mnogo smijesna izjava, izgleda da je opet mjesto zvaka uzeo neke DROGE
Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson uoči derbija protiv Liverpoola izjavio je kako Luisa Suáreza stalno prate kontroverze i nada se kako to neće biti slučaj u ogledu protiv njegove momčadi. Trener Redsa Brendan Rodgers, pak, stao je u obranu svog igrača.
Luis Suárez zasigurno nije jedan od omiljenih igrača Sira Alexa Fergusona. Trener Manchester Uniteda podigao je prašinu uoči međusobnog sraza Crvenih vragova i Liverpoola u nedjelju komentirajući kontroverze koje se događaju oko urugvajskog napadača.
Posljednja je bila u utakmici trećeg kola FA kupa, kada je Suárezovo igranje rukom presudilo ogled Liverpoola i petoligaša Mansfielda.
"Nisam gledao utakmicu Liverpoola i Mansfielda, tako da je teško reći je li bilo namjerno ili ne. Međutim, mislim da je dečko obavijen kontroverzama. Ne znam uživa li u tom ili ne", izjavio je Fergie.
S druge strane, trener Redsa Brendan Rodgers stao je na stranu Urugvajca i uvjeren je kako neće imati problema s eventualnim zvižducima na Old Traffordu.
"Njegovo je mentalno stanje vrlo jako. Ono mu daje veću motivaciju i mislim da je to vidio svatko od vremena otkad je ovdje", izjavio je Rodgers.
Ferguson je dodao kako je prirodno da Rodgers brani svog igrača, međutim... "Samo se nadam da nećemo trpjeti zbog odluka u korist Suáreza u nedjelju."
Okrenuo se i samoj utakmici, najavivši je kao veliki okršaj. "To su dva najuspješnija kluba u državi i treba se nadati dobroj utakmici. Uvijek je to neizmjerno važna utakmica. Žestoka je i emocionalna. Sve što možete očekivati od derbija vjerojatno će biti tamo."
Izjava Gerrarda (i u potpunosti je u pravu jer onaj matori stakor nikad ovo ne bi priznao) :
Gledajte, da se ne lažemo, da zabijem s rukom gol na Old Traffordu, sigurno bih proslavio gol. Ne bih otrčao sucima i rekao im, ''znate, ja sam zapravo zabio s rukom''.
- Što mislite što bi Wayne Rooney učinio u toj situaciji? Uostalom, što je učinio Roy Carroll, tadašnji golman Manchester Uniteda, prije nekoliko godina kada je lopta u ogledu protiv Tottenhama debelo prešla gol-crtu. Ne sjećam se da sam vidio Fergusona ili Carrolla kako trče prema glavnom ili pomoćnim sucu kako bi priznali da je lopta preša crtu – sarkastično je rekao Gerrard.
I na kraju izjava BR:
I ja se nadam da neće odlučivati odluke sudaca, kao što je bilo na Anfieldu ranije ove sezone protiv Uniteda, kada smo platili cijenu zbog isključenja i penala. Ne smijem o tome govoriti više ništa, da mi opet ne bi stigli neki papiri iz Engleskog nogometnog saveza, kao što je bilo ranije ove sezone. Ali, Howard Webb je dobar sudac i vjerujem da će utakmicu odlučiti kvaliteta, a ne sudačke odluke – rekao je Rodgers.
- PrtiBeeGee
#4624 Re: Liverpool FC
Ferguson i dalje nastavlja:
Ferguson: Sturridge je upitno pojačanje za Liverpool
Uoči premierligaškog derbija između nogometaša Manchester Uniteda i Liverpoola na Old Traffordu menadžer "crvenih vragova" bocnuo je gostujućeg stratega Brendana Rodgersa.
Odnosi se to na dovođenje napadača Daniela Sturridgea iz Chelseaja uz odštetu od 12 milijuna funti.
"Veliko pitanje za Liverpool je mogu li uključiti novo pojačanje, Daniela Sturridgea", rekao je Ferguson uoči derbija.
"Sigurno je da dolazak Sturridgea daje Brendanu Rodgersu više snage i opcija u napadu. Sturridge je promijenio nekoliko klubova, ali ne krivim ga što je prihvatio priliku i pridružio se Liverpoolu jer nije igrao redovito u Chelseaju, a ja uvijek vrednujem igrača kojem je prioritet želja za igrom. Ipak, njegovo seljenje između klubova pokazuje kako se Brendan Rodgers pomalo kocka, ali on očito zna šta radi", dodaje škotski strateg.
Iako su mu tek 23 godine Sturridgeu je Liverpool već četvrti klub u karijeri. Osim spomenutog Chelseaja branio je boje Manchester Cityja i Boltona. U dresu Liverpoola, podsjećamo, Sturridge je nedavno debitirao golom u FA Cupu protiv niželigaša Mansfielda.
kolike komplekse ovaj covjek ima od Liverpool-a ovo je strasno... u svakoj izjavi on spominje Liverpool, Suareza...
Ferguson: Sturridge je upitno pojačanje za Liverpool
Uoči premierligaškog derbija između nogometaša Manchester Uniteda i Liverpoola na Old Traffordu menadžer "crvenih vragova" bocnuo je gostujućeg stratega Brendana Rodgersa.
Odnosi se to na dovođenje napadača Daniela Sturridgea iz Chelseaja uz odštetu od 12 milijuna funti.
"Veliko pitanje za Liverpool je mogu li uključiti novo pojačanje, Daniela Sturridgea", rekao je Ferguson uoči derbija.
"Sigurno je da dolazak Sturridgea daje Brendanu Rodgersu više snage i opcija u napadu. Sturridge je promijenio nekoliko klubova, ali ne krivim ga što je prihvatio priliku i pridružio se Liverpoolu jer nije igrao redovito u Chelseaju, a ja uvijek vrednujem igrača kojem je prioritet želja za igrom. Ipak, njegovo seljenje između klubova pokazuje kako se Brendan Rodgers pomalo kocka, ali on očito zna šta radi", dodaje škotski strateg.
Iako su mu tek 23 godine Sturridgeu je Liverpool već četvrti klub u karijeri. Osim spomenutog Chelseaja branio je boje Manchester Cityja i Boltona. U dresu Liverpoola, podsjećamo, Sturridge je nedavno debitirao golom u FA Cupu protiv niželigaša Mansfielda.
kolike komplekse ovaj covjek ima od Liverpool-a ovo je strasno... u svakoj izjavi on spominje Liverpool, Suareza...
-
Mustang1
#4625 Re: Liverpool FC
Nije tema ali pade mi na pamet da vidim kosarkaski klub Liverpool
Vidi znaka vidi Lakersa