Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Neradnik

#4601 Re: Farma

Post by Neradnik »

Ma normalno zna se to vec ko ce pobjedit....
dječak sa šibicama

#4602 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Ma fanfulja je pobjednik, ne prave ovi iz rezije slucajno od nje kraljicu majku Farme, toliko su isforsirali tu pricu o "ljubavi" dva debila, da se pojavila cijela armija bezglavih idiota kojima je zivotna misija navijati za Staniju.

Postala je ikona... ispiranje umova uspjesno odradjeno.

Sad i kad pobijedi, mogu reci "glasali su Stanijini fanovi".
It_is_a_Leclerc

#4603 Re: Farma

Post by It_is_a_Leclerc »

Zašto bi bilo namješteno da Stanija pobijedi ?!

Obiđite malo portale, čitajte te poruke dolje u dnu ekrana - žena ima ogromnu podršku što je rezultat ingeniozne taktike - odglumi ljubavnu aferu da ljudima budeš simpatičan, insceniraj kako su svi protiv te ljubavi, ali ti se boriš i - angažuj ljude napolju koji će spinovati o nekom bivšem momku itd., kako ne bi silazio sa naslovnica...

And you got it...
Artest

#4604 Re: Farma

Post by Artest »

Mozda i Haki iznenadi, ipak je grandovac.

Trenutno mi je Sha najgotivniji.

Usranko se nasao pricat o Meminoj popularnosti, a svake sedmice ga dizu. :lol: (nazalost, na tubetu nema dio kad Memo nominuje, pa to nisam vidjeo) Uhvatis ga u lazi, kod njega ista, kamena faca.... Sajko :-)
Igbala

#4605 Re: Farma

Post by Igbala »

Partijaner

#4606 Re: Farma

Post by Partijaner »

A sta je ona ono rekla na pocetku kad je tek ulazila, da nece igrati nikakvu igricu, da je solo igrac bla-bla, a vidi sad, sama sebe laze. :zoka:
karanana

#4607 Re: Farma

Post by karanana »

Vjerovatno ste u pravu. Pretpostavljam da je nesto dogovoreno da ona uzme tu lovu i da dobije angazman da radi nesto na pinku. Pa ce kompenzirati dio love kroz "rad". Drugi koji imaju malo talenta za pjevanje ili slikanje dobijaju promociju ovako, a ona posto nema neki talent ce dobiti pare i angazman na pinku.
karanana

#4608 Re: Farma

Post by karanana »

It_is_a_Leclerc wrote:Zašto bi bilo namješteno da Stanija pobijedi ?!

Obiđite malo portale, čitajte te poruke dolje u dnu ekrana - žena ima ogromnu podršku što je rezultat ingeniozne taktike - odglumi ljubavnu aferu da ljudima budeš simpatičan, insceniraj kako su svi protiv te ljubavi, ali ti se boriš i - angažuj ljude napolju koji će spinovati o nekom bivšem momku itd., kako ne bi silazio sa naslovnica...

And you got it...
A ko kontrolise te skrolove i poruke koje se dole prikazuju?
Igbala

#4609 Re: Farma

Post by Igbala »

karanana wrote:

And you got it...

:thumbup:
ko štima i ostalo
Neradnik

#4610 Re: Farma

Post by Neradnik »

Jedino mozda ona nece pobjedit posto je takav fazon proso u prosloj farmi. bilo bi ofirno da svaku farmu pobjedi takav čok (sto bi reko memo) :D
gnjev

#4611 Re: Farma

Post by gnjev »

karanana wrote:

And you got it...
Produkcija
macchiato

#4612 Re: Farma

Post by macchiato »

Neka vala ona pobijedi, ne bih imala nista protiv, mogu reci da se ona pored Goce najbolje pokazala tamo. Zanimljivo, obicno djevojke sa takvom 'reputacijom' najbolje ispadnu.

Sto se tice ljubavne afere tu je jedino Filip profitirao, ljudi hudi glasaju za njega jer su valjda zeljni neke ljubavi, a njemu dobro doslo. Da mu nije Stanije, ispao bi vec za dvadesetak dana, bas dosadan i nezanimljiv lik, jedino je dobar kad se skine i suti. :oops:
славянин

#4613 Re: Farma

Post by славянин »

Farma ti je kao nepobjedljivi demon. Evo naprimjer sad bi se ispovracao i po samom spomenu "Farme" na ovum forumu a eto opet to moras napisati na temi "Farma" :lol:
kisni indijanac

#4614 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

And you got it...
kakve bolan poruke, ko još to prati, pa ja jučer čitam "dule napolje ", a duleta nema dvije sedmice na farmi, sadržaj poruka je režiran kao i farma....
Tayyip

#4615 Re: Farma

Post by Tayyip »

Asamoah Gyan wrote:
Abid Sakalaš wrote:Image

vidi mu stava i debilskog pogleda, ovo je retardirana osoba. mislio sam se da se pravi debil al sam se zajebo.
debilko
pravi degenerik
Ne daj Bože nikome.
Igbala

#4616 Re: Farma

Post by Igbala »

Zgadit će mi Irvaska hranu kako mrsko ždere :shock:
iPod

#4617 Re: Farma

Post by iPod »

kisni indijanac wrote:

And you got it...
kakve bolan poruke, ko još to prati, pa ja jučer čitam "dule napolje ", a duleta nema dvije sedmice na farmi, sadržaj poruka je režiran kao i farma....
Apsolutno su poruke u skrolu izrezirane, jer nedavno se u emisiji Narod pita javila neka zena koja je rekla da 18h dnevno gledamo debila i silikoniju, ali i da vise puta poslane poruke ne prolaze...

Sada upravo kod WC-a stoje Filip, Stanija i Danijel pa sta je ovo u p.... materinu? Kakva je ovo izolacija, a Stanija samo sta radi prica kako ispada onaj ko je otisao u izolaciji zbog malog broja glasova, sami tim aludira kao da ne treba glasati za Ficka jer je vec otpisan, kakva idiotkinja.
Neradnik

#4618 Re: Farma

Post by Neradnik »

pa jesu ovo bili skupa njih troje nista se nije culo?
thesting

#4619 Re: Farma

Post by thesting »

A provalila ih je Ljuba dobro. Sinoc je rekla da je ne bi cudilo da Stanija napravi namjerno prekrsaj, prica sa Filipom ili nesto slicno, da odu u arenu zajedno i skuplja dodatne poene.
Ali moze popiti nominaciju svakako samo za iducu sedmicu.
Last edited by thesting on 02/06/2013 16:56, edited 2 times in total.
Neradnik

#4620 Re: Farma

Post by Neradnik »

obratio joj se sad.kaznit ce ga 100%
dječak sa šibicama

#4621 Re: Farma

Nista od toga nece biti, ako neko ne digne frku, rezija ce se usutiti i to je to
iPod

#4622 Re: Farma

Post by iPod »

Gospodin_bez_kravate wrote:pa jesu ovo bili skupa njih troje nista se nije culo?
Da, njih troje je bilo kod wc-a, nesto su mumljali, ali stalno Stanija rukom pokrije bubicu, uzas uzas i samo uzas ako sve troje ne kazne zbog ovoga onda je sve jasno da je njima sve dozvoljeno.

Ovaj Danijel je velika hala od covjeka, govno samo tako.

Eh samo da hoce ispasti Fifi, to bi tek shou bio, a ubijedjen sam da bi Shah napao Stanojku i dokrajcio bi je, siguran sam u to.
dječak sa šibicama

#4623 Re: Farma

Ja se slazem sa Vendijem, treba podrzati ljubav izmedju Manekena i Danijela, kako ono rece, gledaju se ko dva leptira.
Neradnik

#4624 Re: Farma

Post by Neradnik »

iPod wrote:
Gospodin_bez_kravate wrote:pa jesu ovo bili skupa njih troje nista se nije culo?
Da, njih troje je bilo kod wc-a, nesto su mumljali, ali stalno Stanija rukom pokrije bubicu, uzas uzas i samo uzas ako sve troje ne kazne zbog ovoga onda je sve jasno da je njima sve dozvoljeno.

Ovaj Danijel je velika hala od covjeka, govno samo tako.

Eh samo da hoce ispasti Fifi, to bi tek shou bio, a ubijedjen sam da bi Shah napao Stanojku i dokrajcio bi je, siguran sam u to.
pa vidim ja da masu rukama al ne kontam sta je nista se ne cuje a nisam vidio ni ko je posto sam kafu pravio :D
ma jasta sve ce se odmah znat ako ovo ostane nekaznjeno poslje sam vidio stajali su na 10 metara i on joj je nesto rekao kao na fol sjeti se sta si rekla juce....
Kal El

#4625 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

karanana wrote:Vjerovatno ste u pravu. Pretpostavljam da je nesto dogovoreno da ona uzme tu lovu i da dobije angazman da radi nesto na pinku. Pa ce kompenzirati dio love kroz "rad". Drugi koji imaju malo talenta za pjevanje ili slikanje dobijaju promociju ovako, a ona posto nema neki talent ce dobiti pare i angazman na pinku.
Ma kakva ona i "rad", jedino iza kulisa,ko će njen odvratni glas i one njene gestulacije rukama podnjeti?

Gesendet von meinem LT26i
Locked