Gledam tamo pišeš "God save the queen", pa se čudom čudim, kako si zaboravio "Don't don't don't dream dreams..."
RUSIJA
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4601 Re: RUSIJA
A djesi ti Leklerk, beže? Ti baš po onoj "kadija te tuzi, kadija ti sudi"
Gledam tamo pišeš "God save the queen", pa se čudom čudim, kako si zaboravio "Don't don't don't dream dreams..."
-
dezurni_ucenik
#4602 Re: RUSIJA
Braniti sada Ruse kad su napokon pokazali svoje pravo lice, lice branitelja velikocetnicke ideologije, bas ne ide al' nikako. Nisam ih nikad simpatisao, ipak su oni neprijatelji ove drzave. Ako cemo zapinjat za Engleze, istina je da su bili na strani Srba tokom rata, JOhn Major i ostala ekipa smradova.Ali ne treba zaboraviti Margaret Tacher i njen zahtjev da se bombarduju Srbi 1992.godine, kako ona rece "da im vise nikad ne padne na pamet da zaratuju". Ne treba zaboraviti da je dolaskom Tony Blaira i Robina Cooka, bombardovana Srbija 1999.godine.
I na kraju krajeva, ipak jedino velika hvala za UK i USA. Ovim rusko-kineskim otpatcima i sljamu, zelim iskreno sve najgore u zivotu. Usvojena rezolucija ili ne, nasi neprijatelji ipak ne mogu sakrivati se i dalje.
I na kraju krajeva, ipak jedino velika hvala za UK i USA. Ovim rusko-kineskim otpatcima i sljamu, zelim iskreno sve najgore u zivotu. Usvojena rezolucija ili ne, nasi neprijatelji ipak ne mogu sakrivati se i dalje.
-
krater
#4604 Re: RUSIJA
dezurni_ucenik wrote:Braniti sada Ruse kad su napokon pokazali svoje pravo lice, lice branitelja velikocetnicke ideologije, bas ne ide al' nikako. Nisam ih nikad simpatisao, ipak su oni neprijatelji ove drzave. Ako cemo zapinjat za Engleze, istina je da su bili na strani Srba tokom rata, JOhn Major i ostala ekipa smradova.Ali ne treba zaboraviti Margaret Tacher i njen zahtjev da se bombarduju Srbi 1992.godine, kako ona rece "da im vise nikad ne padne na pamet da zaratuju". Ne treba zaboraviti da je dolaskom Tony Blaira i Robina Cooka, bombardovana Srbija 1999.godine.
-
Kaligula I
#4605 Re: RUSIJA
...jesil' usnio o toj namjeri ili ti je Lavrov dojavio svojim kanalima?...ja tu ne vidim nikakvu namjeru osim velike diplomatske igre u stilu Britanaca koja traje od početka 19. stoljeća...da baš su je i tada tako imenovali i Indijci i Britanci...naravno i Rusi su u međuvremenu ponesto naucili od te 'velike igre', te gledaju, kao i Britanci, da preko tvojih i mojih leđa da poentiraju na sto efektniji i po sebe korisniji način...a ti i dalje ostri zube na rusofilima dok ti 'veliki' ispred nosa crtaju i povlače vatrene linije za zamisljene globalne projekte...selo gori, a baba se češlja...u ovom filmu ti si ta baba...JohnnyS wrote:Što forumski rusofili i putinopušci misle o ovoj namjeri Majčice Rusije da stavi veto na deklaraciju o genocidu u Srebrenici?
-
dezurni_ucenik
#4606 Re: RUSIJA
Kaligula I wrote:...jesil' usnio o toj namjeri ili ti je Lavrov dojavio svojim kanalima?...ja tu ne vidim nikakvu namjeru osim velike diplomatske igre u stilu Britanaca koja traje od početka 19. stoljeća...da baš su je i tada tako imenovali i Indijci i Britanci...naravno i Rusi su u međuvremenu ponesto naucili od te 'velike igre', te gledaju, kao i Britanci, da preko tvojih i mojih leđa da poentiraju na sto efektniji i po sebe korisniji način...a ti i dalje ostri zube na rusofilima dok ti 'veliki' ispred nosa crtaju i povlače vatrene linije za zamisljene globalne projekte...selo gori, a baba se češlja...u ovom filmu ti si ta baba...JohnnyS wrote:Što forumski rusofili i putinopušci misle o ovoj namjeri Majčice Rusije da stavi veto na deklaraciju o genocidu u Srebrenici?...
Evo ga - anti NWO borac i antikapitalista.
-
Kaligula I
#4607 Re: RUSIJA
...nego zanima me kako će ovi rusofobi reagirat, ako na njihovo veliko iznenađenje, a možda i žalost, Rusi ne stave veto na britansku rezoluciju?... hoćeli imati duhovne snage izvinuti se za svoje baljezgarije?...
-
Kaligula I
#4608 Re: RUSIJA
dezurni_ucenik wrote:
Evo ga - anti NWO borac i antikapitalista.
...bravo, možeš krenut u školu...
- Opetja033
#4609 Re: RUSIJA
Historija pokazuje da su Rusi kao narod skloni genocidu. Normalno da ce cuvati ledja drugima koji takodje imaju slicne sklonosti. Za ne daj Boze.
-
dezurni_ucenik
#4610 Re: RUSIJA
Kaligula I wrote:...nego zanima me kako će ovi rusofobi reagirat, ako na njihovo veliko iznenađenje, a možda i žalost, Rusi ne stave veto na britansku rezoluciju?... hoćeli imati duhovne snage izvinuti se za svoje baljezgarije?...
Evo ja predlazem da mi sa foruma da kolektivno uputimo izvinjenje njegovom visocanstvu Putinu, jel na to ciljas?
'Aj rusofile, ne provaljuj se vise.
- asurbanipal
#4611 Re: RUSIJA
Opetja033 wrote:Historija pokazuje da su Rusi kao narod skloni genocidu. Normalno da ce cuvati ledja drugima koji takodje imaju slicne sklonosti. Za ne daj Boze.
Šta su radili Francuzi, Belgijanci, Nijemci, Englezi po Africi ? Konkvistadori u Južnoj Americi ? Brali cvijeće ?
-
krater
#4612 Re: RUSIJA
Opetja033 wrote:Historija pokazuje da su Rusi kao narod skloni genocidu. Normalno da ce cuvati ledja drugima koji takodje imaju slicne sklonosti. Za ne daj Boze.
- Co0l
#4613 Re: RUSIJA
Vidim,citalo se da je i druga opcija u igri-da Rusi budu suzdrzani a da hinjski dogovore sa Kinezima da oni stave veto.Kaligula I wrote:...nego zanima me kako će ovi rusofobi reagirat, ako na njihovo veliko iznenađenje, a možda i žalost, Rusi ne stave veto na britansku rezoluciju?... hoćeli imati duhovne snage izvinuti se za svoje baljezgarije?...
- Co0l
#4614 Re: RUSIJA
Jest,dobro si,mi smo onda sretni sto su nad nama nasi dželati samo malo genocida izvrsili.asurbanipal wrote:Opetja033 wrote:Historija pokazuje da su Rusi kao narod skloni genocidu. Normalno da ce cuvati ledja drugima koji takodje imaju slicne sklonosti. Za ne daj Boze.
Šta su radili Francuzi, Belgijanci, Nijemci, Englezi po Africi ? Konkvistadori u Južnoj Americi ? Brali cvijeće ?
Ono kad se zlocin pocne zlocinom pravdat
- Opetja033
#4615 Re: RUSIJA
Svi pobrojani, osim Belgijanaca, su Armija Spasa u poredjenju sa genocidnim Rusima.asurbanipal wrote:Opetja033 wrote:Historija pokazuje da su Rusi kao narod skloni genocidu. Normalno da ce cuvati ledja drugima koji takodje imaju slicne sklonosti. Za ne daj Boze.
Konkvistadori su u jednoj sasvim drugoj vremenskoj eri, eri u kojoj su poludivlji ruski kmetovi placali danak -za njih tada visokociviliziranim - Mongolima da ih ne diraju.
Hajde jos malo peri Ruse, meni onaj maloumnik Imran ipak nije oprao mozak.
- asurbanipal
#4616 Re: RUSIJA
Co0l wrote:
Jest,dobro si,mi smo onda sretni sto su nad nama nasi dželati samo malo genocida izvrsili.
Naravno da se ne može pravdati. Pogotovo kada je četnička žgadija u pitanju. Drago mi je gledati ih kako su se raskukali.
- asurbanipal
#4617 Re: RUSIJA
A Versailles krajem 18. vijeka nije imao nijedne ćenife i kupatila...Opetja033 wrote:
Svi pobrojani, osim Belgijanaca, su Armija Spasa u poredjenju sa genocidnim Rusima.
Konkvistadori su u jednoj sasvim drugoj vremenskoj eri, eri u kojoj su poludivlji ruski kmetovi placali danak -za njih tada visokociviliziranim - Mongolima da ih ne diraju.
Hajde jos malo peri Ruse, meni onaj maloumnik Imran ipak nije oprao mozak.
Ne branim Ruse, ali stvari posmatraš izuzetno jednodimenzionalno i površno. Sad odjednom Britanci dobri. A Major, lord Owen ?
Last edited by asurbanipal on 08/07/2015 00:58, edited 1 time in total.
-
Kaligula I
#4618 Re: RUSIJA
...Rusi skloni, a Ameri već dokazani i iskazani genocidasi...ali džaba, ti opet prozivas Ruse i zelis da te neko uvazava kao objektivnog forumasa...grdno se varas ako mislis da je ova rezolucija plod iskrenost britanske diplomatije...ona je zgodno sredstvo kojim se zeli Rusiju gurnut u nemilost islamskog svijeta...s obzirom na cinjenicu da Rusi imaju puno muslimana i svojoj zemlji, te velik broj prijatelja u islamskom svijetu, moje je misljenje da, ako i dođe do glasanja o rezoluciji, Rusi neće stavit veto...dobro je rekao Čerčil da u politici nema vječnih prijatelja nego samo interesa...a u ovom slučaju Rusi će gledat sebe i svoj interes, a on je veći od srpskih interesa...to je moj stav, a kako će okončat, nisam sto posto siguran...i kompromis je neki vrlo izgledan...pijaca ostaje pijaca...Opetja033 wrote:Historija pokazuje da su Rusi kao narod skloni genocidu. Normalno da ce cuvati ledja drugima koji takodje imaju slicne sklonosti. Za ne daj Boze.
Last edited by Kaligula I on 08/07/2015 01:00, edited 1 time in total.
- Co0l
#4619 Re: RUSIJA
Onda ih prestani pravdat.asurbanipal wrote:Co0l wrote:
Jest,dobro si,mi smo onda sretni sto su nad nama nasi dželati samo malo genocida izvrsili.
Naravno da se ne može pravdati. Pogotovo kada je četnička žgadija u pitanju. Drago mi je gledati ih kako su se raskukali.
- Co0l
#4620 Re: RUSIJA
Sa ovom rezolucijom moze imati problem samo neko ko zeli izjednaciti strane u ratu u BiH i i ko ne zeli jasno imenovati krivca za genocid.Sve ostalo su obicne floskule i puka demagogija.Kaligula I wrote:...Rusi skloni, a Ameri već dokazani i iskazani genocidasi...ali džaba, ti opet prozivas Ruse i zelis da te neko uvazava kao objektivnog forumasa...grdno se varas ako mislis da je ova rezolucija plod iskrenost britanske diplomatije...ona je zgodno srestvo sredstvo kojim se zeli Rusiju gurnut u nemilost islamskog svijeta...s obzirom na cinjenicu da Rusi imaju puno muslimana i svojoj zemlji, te velik broj prijatelja u islamskom svijetu, moje je misljenje da, ako i dođe do glasanja o rezoluciji, Rusi neće stavit veto...dobro je rekao Čerčil da u politici nema vječnih prijatelja nego samo interesa...a u ovom slučaju Rusi će gledat sebe i svoj interes, a on je veći od srpskih interesa...to je moj stav, a kako će okončat, nisam sto posto siguran...i kompromis je neki vrlo izgledan...pijaca ostaje pijaca...Opetja033 wrote:Historija pokazuje da su Rusi kao narod skloni genocidu. Normalno da ce cuvati ledja drugima koji takodje imaju slicne sklonosti. Za ne daj Boze.
- Tvrtko II Kotromanić
#4621 Re: RUSIJA
boli me neka stvar i za Rusiju i ugled Rusije u islamskom svijetu
glasanjem protiv ove rezolucije ili glasanjem za a da pritom Kina glasa protiv tj ulozi veto sve je jasno
bez ikakvog pravdanja necijom drugom glboalnom politickom igrom ili ofirnog pravdanja jednog genocida drugim pocinjenim genocidima
niko nije rekao da su britanci cvjecke, cak naprotiv, punoo toga loseg i krvavog u historiji su upravo oni "patentirali" ali (iz kojeg god razloga) pokrenuli su pricu oko ove rezolucije i na tome im hvala (ne zaboravljajuci naravno kojekakve Owene, Carringtone i slicna govna)
politicki motivisan sigurno ali opet ljudski potez
protiv rezolucije su samo cetnici (ne Srbi vec cetnici) i niko vise
molim samo forumske rusofile da ne opravdavaju ni na koji nacin moguci veto Rusije ili Kine
nek budu dosljedni sebi i dalje, nek podrzavaju Rusiju, sve ok, demokratija je ovo, svkao ima pravo na svoje misljenje i svoj izbor
al neka ne prikazuju Rusiju kao neku silu dobra koja se bori protiv "imperijalisticko.lihvaro-cionisticko-globalosticko bla bla belosvetske zavere"
hvala
glasanjem protiv ove rezolucije ili glasanjem za a da pritom Kina glasa protiv tj ulozi veto sve je jasno
bez ikakvog pravdanja necijom drugom glboalnom politickom igrom ili ofirnog pravdanja jednog genocida drugim pocinjenim genocidima
niko nije rekao da su britanci cvjecke, cak naprotiv, punoo toga loseg i krvavog u historiji su upravo oni "patentirali" ali (iz kojeg god razloga) pokrenuli su pricu oko ove rezolucije i na tome im hvala (ne zaboravljajuci naravno kojekakve Owene, Carringtone i slicna govna)
politicki motivisan sigurno ali opet ljudski potez
protiv rezolucije su samo cetnici (ne Srbi vec cetnici) i niko vise
molim samo forumske rusofile da ne opravdavaju ni na koji nacin moguci veto Rusije ili Kine
nek budu dosljedni sebi i dalje, nek podrzavaju Rusiju, sve ok, demokratija je ovo, svkao ima pravo na svoje misljenje i svoj izbor
al neka ne prikazuju Rusiju kao neku silu dobra koja se bori protiv "imperijalisticko.lihvaro-cionisticko-globalosticko bla bla belosvetske zavere"
hvala
-
jefferson
#4622 Re: RUSIJA
Sve ce to Putin sankcionisati nuklearnim udarima!
- Point.
#4624 Re: RUSIJA
I onda poslije ovog veta Rusije, jos uvijek rusofili brane branioce genocidasa. Hebo vam Putin tetku i tetkinu tetku.
- MMM1977
#4625 Re: RUSIJA
Srebrenica je lakumus papir koji jasno pokazuje ko su nam neprijatelji. Svako ko na bilo koji način minimizira žrtve i ne odaje najdublju poštu stradalima je neprijatelj Bosne i Bošnjaka.
Za Rusiju se to od pamtivijeka zna.
Za Rusiju se to od pamtivijeka zna.