Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam ulazio na ovu temu odavno i udjem, trasnfer prica.
Pa dokle vise i kako vam ne dosadi. Znaci o Dzekinom transferu se ne prica samo kad tek dodje u neki klub, koju sedmicu, mjesec. I onda odmah krece prica ide tamo, ide ovamo.
tuzlak1212 wrote:Ma ja bi na njegovom mjestu ganjo Kinu, Arapske lige ili MLS, pare su pare i kad mogu igraci s boljim ugovorima i uspjesima od njeg odlucit se ici po pare moze i on... To je danas dio elitnog sporta.
Kao sto rece Shaq o mogucem produzenju sa Sunsima nekad davno, "radujem se novim 200 miliona dolara"
I onda te hercika opali u nekom Shandongu
Ja s ovom pameti ne bi, a ko zna, možda čovjek pobudali od tolikih miliona.
Thorgerson wrote:Nisam ulazio na ovu temu odavno i udjem, trasnfer prica.
Pa dokle vise i kako vam ne dosadi. Znaci o Dzekinom transferu se ne prica samo kad tek dodje u neki klub, koju sedmicu, mjesec. I onda odmah krece prica ide tamo, ide ovamo.
Evo ova tema je 90% komentara o tome.
A covjek promjenio 3 kluba u zadnjih 10 godina.
Pa svakako mu Roma ne planira dat novi ugovor po nekim italijanskim medijima. Roma je ispala iz svega, vrhunac im je da izbore LP i nema te sta cudit ova prica
Thorgerson wrote:Nisam ulazio na ovu temu odavno i udjem, trasnfer prica.
Evo ova tema je 90% komentara o tome.
A covjek promjenio 3 kluba u zadnjih 10 godina.
Pa svakako mu Roma ne planira dat novi ugovor po nekim italijanskim medijima. Roma je ispala iz svega, vrhunac im je da izbore LP i nema te sta cudit ova prica
Ali bolan shvatas li da je ova ista prica bila prvu godinu kad je bio u Romi. Znaci lik promasi loptu, vi ga odmah selite u drugu ekipu.
Pa nije baš da je "zbog promašene lopte" ova priča krenula, od početka godine mediji ozbiljno pričaju o njegovom odlasku, sa idućom sezonom ulazi u posljednju godinu ugovora a Roma mu ne namjerava produžiti ugovor.
Od čega Roma živi i šta radi otkako postoji? Jednačina je prosta, velika je vjerovatnoća da ode. Naravno isto se i ne mroa desiti ali šanse su solidne.
tuzlak1212 wrote:
E zato je i namjerno promasio one dvije sanse, neka ga duvaju sada
ja prvi put čujem za tog nanija uvlakača .A Bošnjak sam Ebo vas Kurir .....ja to ne čitam doduše kad pročitam poneku žutu bajku , odmah zaboravim .Čuj Đani ....jedan ja Đani Maršan.
drug_profi wrote:Navodno propali pregovori o produzenju sa Romom.
Od ljeta 2020. je slobodan igrač.
To su It novine i portali pisali ima par sedmica...da Roma navodno ne zeli produziti ugovor i da ce ga ovo ljeto prodati...licno sam u tom sranju oko oroduzenja ugovora trazio razlog njegovoj nervozi...