Milorad Dodik ALL ABOUT
- madner
#45951 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nego ko je ovaj stub novinarske nezavisnosti koji je postavljao ovako kriticna i nadasve teska pitanja?
-
Patriotska_Liga
#45952 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Shvatamo, čak i navijamo za njih, šansa da se izađe iz vječnog šaha.kritichar wrote:Zašto vi ne shvatate ozbiljno prijetnje suverenitetu BiH?
- jasko_ba
#45953 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zasto su novinari postali tolike picke i ublehe? 
- mO k3
#45954 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Brine me , brine me buducnost . Brine me praznina koja nam slijedi kada predcednik odigra zadnji ples sta , kako poslije.

- mO k3
#45955 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa sta bi a one 3 mil. KM sto mu dade razvojna banka bi ono ???Dodik: Moj sin nema posao već godinu dana
Predsjednik Republike Srpske se danas obratio poslanicima Narodne skupštine Republike Srpske i obrazlagao razloge za izlazak na referendum o radu Suda i Tužilaštva BiH.
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je da će donošnje odluke o referendumu o radu Suda i Tužilaštva BiH biti zapisano u političkoj istoriji Srpske kao jedan od najvažnijih trenutaka nakon njenog osnivanja.
U replikama narodnim poslanicima rasprava se proširila i van teme ove vanredne sjednice a Dodik je, između ostaloga, izjavio i kako njegov sin nema posao već godinu dana a završio je visoke škole.
“Ne smijemo iznevjeriti buduće generacije koje od nas očekuju odgovornost i zato treba da svi ponosno budemo dio ovog procesa bez obzira na političke i stranačke razlike, kao i lične animozitete. Treba da budemo okupljeni oko jedinstvenog cilja odbrane nacionalnih i narodnih prava. Ovo što danas radimo i radićemo na referendumu odnosiće se na generacije koje nisu ni rođene i ako sada propustimo priliku, propustićemo da naši potomci imaju budućnost. Uvjeren sam da, ukoliko Republika Srpska ne očuva snagu, za Srbe na ovim prostorima neće biti mjesta. Samo braneći našu snagu i prava možemo da na adekvatan način osiguramo našu budućnost”, naglasio je još predsjednik Srpske.
To mile , neka tvoji i dalje srbuju do bola i neka srbuju dok ne pocnu korijenje jesti
- čaika
#45956 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bokvica Dodik je rasna ljepotica i majka troje djece guardianske krvi i nadmoćnih sposobnosti. Napad na nju je napad na Guardiana i Šumsku, na sve Šumnjake širom svijeta. Taj budalaš Crnadak ne bi uspio oploditi ni stanovnice Plejbojeve vile, da su ga tamo ostavili 3 mjeseca nasamo sa uspaljenim manekenkama, a insinuacije da je on oplodio guardiansku ženu su bezočni napad na Guardiana, Šumsku, ustavni poredak i sve vrijednosti Šumske.
Stidite se bezbožnici, gorićete u paklu zbog ovoga!
- BHCluster
#45957 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sjetite se poplava. Ko vas je spasio?

Sv. Dodik Laktaški!

Sv. Dodik Laktaški!
-
zavrzlama
#45958 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mislim da se malo pretjeruje sa zajebancijama oko dodika,jer ovo sto dodoik radi nije uopste zajebancija "Nego otvoren poziv na rusenje BIH"...danas se u Banja Luci vodi rasprava ne u vezi suda BIH ,nego se odmjeravaju snage i vrsi uvid kolika je medjusrpska sloga i da li ima dovoljno saglasnosti da se krene u dugo cekanu secesiju od BIH..danas su u BL stigli predstvanici najjacih svjetskih sila,u nadi da odvrate dodika od ove avanture...zato ostavite zajebanciju za neka bolja vremena....dodik je dobio jake garancije od srbije i rusa da pocene bal vampira i politicko nasilje nad ustavom BIH,jer ce istog kad se udje u anarhiju pomenuti ekonomski,politicki i financijski pomoci da sto duze zivi ta novonastala realnost (rs van ustavnopravnog poredka BIH)....velikosrbi nemaju puno vremena ,oni ne zele da docekaju i presude dvojcu u Hagu,oni ne zele da tiho i necujno prihvate ostanak u drzavi BIH u lazak BIH u EU i NATO....MZ ponovo ide dodiku na noge i moli,a cim ga mole,znaju koliko je situacija ozbiljna..nekako mi inscenirani napad na vucica podsjeca na srpskog svata...da je boze da grijesim...
-
prog321
#45959 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Buuu huuuu....smrc, smrc. Dodik ce da stavi ustav BiH van snage.
Cekaj malo ?
Zadnji put kad sam provjerio vojna nadmoc je na strani Bosnjaka.
Osim ako Dodik ne zeli da mu glasaci plutaju po Drini i Savi, ja mislim da nam nista drugo ne preostaje nego da se smijemo njegovim sprdnjama.
A onaj kamencic na pickoustog je bas po mjeri. Od toliko oruzja oni nasli kamencic ?
Cekaj malo ?
Osim ako Dodik ne zeli da mu glasaci plutaju po Drini i Savi, ja mislim da nam nista drugo ne preostaje nego da se smijemo njegovim sprdnjama.
A onaj kamencic na pickoustog je bas po mjeri. Od toliko oruzja oni nasli kamencic ?
-
zavrzlama
#45960 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ne treba dodiku rat...dodiku treba neutralnost MZ....njemu treba da ispita njihovu odlucnost...on stavi van snage zakone suda BIH,MZ radi mira ce prije prihvatiti to nego da pocne oruzani sukob...problem je sto bosnjaci nemaju politicara od autoriteta,koji ce sutra cim dodik sprovede referedum "staviti van snage zakone rs-a" i na svaki pokusaj dodika da svojom policijom sprovede nezakonite zakone nad nesrbima,bosnjacki politicari policijom iz federacije stitte povratnike i nesrbe u manjem entitetu..jer ako dodik izadje iz zakonskih i ustavnih okvira,drugu stranu nista vise ne obavezuje..ali koji je to bosnjacki politicar sa takvim autoritetom i mudima da se stavi na celo odbrane ustavnog poredka BIH....najvjerovatnija je solucija ono sto godinama pise @skijas,ponovo ce raja u patikama i poderanim farmericama branit BIH i stvarati u hodu sebi vodje....ja od bakira ne ocekujem nista...zato dodik i radi ovo sto radi..prog321 wrote:Buuu huuuu....smrc, smrc. Dodik ce da stavi ustav BiH van snage.
Cekaj malo ?
Osim ako Dodik ne zeli da mu glasaci plutaju po Drini i Savi, ja mislim da nam nista drugo ne preostaje nego da se smijemo njegovim sprdnjama.![]()
- luckylaka
#45961 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sramota je da forum klixa nema svog predstavnika na ovoj svadbi.Ima li neko link za svadbu,na rtrs-u uzivo ...
DODIK URLIKAO U PARLAMENTU 'Ja ženim sina u subotu, koji godinu dana nema posao, a tebe sram bilo! Obračunat ću se s tobom osobno!'
Paun Paunović/CROPIX
Autor: Hina
Objavljeno: prije 1 h i 3 min
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik iskoristio je sjednicu entitetskog parlamenta koja se održava u Banja Luci kako bi se ponovno obračunao s oporbenom Srpskom demokratskom stranskom (SDS) vrijeđajući pri tom oporbene zastupnike koji mu nisu ostali dužni.
VEZANE VIJESTI
Vijesti
MILORAD DODIK IZNERVIRAO ZAPAD 'Više nećemo tolerirati vaše prijetnje suverenitetu BiH'
DODIK I VULIN 'Srbi bili proganjani od Slovenije do Kosova'
Jezikom koji više priliči ulici i uvredama "častili" su se uglavnom Dodik i predsjednik kluba zastupnika SDS-a Vukota Govedarica. "Sram te bilo. Ničega nisi dostojan", izderao se Dodik u jednom trenutku na Govedaricu koji mu je predbacio da parlamentu i građanima RS još jednom pokušava "uvaliti" priču o referendumu kojega nikada neće biti jer tako pere vlastitu nečistu savjest.
Verbalni obračun uslijedio je tijekom rasprave o raspisivanju referenduma kojega je zatražio Dodik kako bi doveo u pitanje ovlasti Suda i Tužiteljstva Bosne i Hercegovine za koje tvrdi kako su neustavni te kako postoje samo da bi kažnjavali Srbe.
Govedarica je podsjetio Dodika kako je upravo njegov Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) bio taj koji je ranije u parlamentu BiH glasovao za zakone o državnom sudu i tužiteljstvu dodajući kako oni sada odgovornost pokušavaju prebaciti na druge.
"Ovo je Dodikov obračun s vlastitim greškama iz proteklog razdoblja", kazao je Govedarica.
Dodik mu je na to poručio kako će se s njim "osobno obračunati" spominjući pri tom kako mu iz oporbe napadaju i obitelj, a uz to se potužio kako mu je sin već mjesecima nezaposlen.
"Doći će vrijeme da se osobno obračunamo jer ste spominjali moju obitelj. Ja ženim sina u subotu, koji godinu dana nema posao", vikao je Dodik dok su ga zastupnici zbunjeno promatrali jedva shvaćajući o čemu priča.
"Moj sin je sjajan čovjek. Moja kćer je rodila troje djece. A tebe sram bilo. Ničega nisi dostojan", vikao je Dodik.
Zastupnik SDS-a nije ostao dužan Dodiku kojemu je poručio kako svojim ponašanjem sramoti dužnost koju obnaša.
"Pokazali ste da niste predsjednik RS nego običan kabadahija", kazao je Govedarica optuživši Dodika za kriminal i korupciju te najavivši kako će SDS stoga istrajati na rušenju sadašnje vlasti koju on predvodi.
DODIK URLIKAO U PARLAMENTU 'Ja ženim sina u subotu, koji godinu dana nema posao, a tebe sram bilo! Obračunat ću se s tobom osobno!'
Paun Paunović/CROPIX
Autor: Hina
Objavljeno: prije 1 h i 3 min
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik iskoristio je sjednicu entitetskog parlamenta koja se održava u Banja Luci kako bi se ponovno obračunao s oporbenom Srpskom demokratskom stranskom (SDS) vrijeđajući pri tom oporbene zastupnike koji mu nisu ostali dužni.
VEZANE VIJESTI
Vijesti
MILORAD DODIK IZNERVIRAO ZAPAD 'Više nećemo tolerirati vaše prijetnje suverenitetu BiH'
DODIK I VULIN 'Srbi bili proganjani od Slovenije do Kosova'
Jezikom koji više priliči ulici i uvredama "častili" su se uglavnom Dodik i predsjednik kluba zastupnika SDS-a Vukota Govedarica. "Sram te bilo. Ničega nisi dostojan", izderao se Dodik u jednom trenutku na Govedaricu koji mu je predbacio da parlamentu i građanima RS još jednom pokušava "uvaliti" priču o referendumu kojega nikada neće biti jer tako pere vlastitu nečistu savjest.
Verbalni obračun uslijedio je tijekom rasprave o raspisivanju referenduma kojega je zatražio Dodik kako bi doveo u pitanje ovlasti Suda i Tužiteljstva Bosne i Hercegovine za koje tvrdi kako su neustavni te kako postoje samo da bi kažnjavali Srbe.
Govedarica je podsjetio Dodika kako je upravo njegov Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) bio taj koji je ranije u parlamentu BiH glasovao za zakone o državnom sudu i tužiteljstvu dodajući kako oni sada odgovornost pokušavaju prebaciti na druge.
"Ovo je Dodikov obračun s vlastitim greškama iz proteklog razdoblja", kazao je Govedarica.
Dodik mu je na to poručio kako će se s njim "osobno obračunati" spominjući pri tom kako mu iz oporbe napadaju i obitelj, a uz to se potužio kako mu je sin već mjesecima nezaposlen.
"Doći će vrijeme da se osobno obračunamo jer ste spominjali moju obitelj. Ja ženim sina u subotu, koji godinu dana nema posao", vikao je Dodik dok su ga zastupnici zbunjeno promatrali jedva shvaćajući o čemu priča.
"Moj sin je sjajan čovjek. Moja kćer je rodila troje djece. A tebe sram bilo. Ničega nisi dostojan", vikao je Dodik.
Zastupnik SDS-a nije ostao dužan Dodiku kojemu je poručio kako svojim ponašanjem sramoti dužnost koju obnaša.
"Pokazali ste da niste predsjednik RS nego običan kabadahija", kazao je Govedarica optuživši Dodika za kriminal i korupciju te najavivši kako će SDS stoga istrajati na rušenju sadašnje vlasti koju on predvodi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#45962 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nek se jebe i taj Govedarica. Izmedju ostalog, optuzio je Precjednika da je u toku njegovog izlaganja na RTRS pustana serija Bolji zivot
Sta bi on, da mu pjevaju Goci i Zare?!

Sta bi on, da mu pjevaju Goci i Zare?!
-
155_mm
#45963 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
i ja sam pazljivo pogledao ovaj intervju. i licno sam uvjeren 99.99 %. da ce referendum biti odrzan i pod cijenu sukoba. drugovi i drugarice rahat patnja je zavrsena.zavrzlama wrote:Mislim da se malo pretjeruje sa zajebancijama oko dodika,jer ovo sto dodoik radi nije uopste zajebancija "Nego otvoren poziv na rusenje BIH"...danas se u Banja Luci vodi rasprava ne u vezi suda BIH ,nego se odmjeravaju snage i vrsi uvid kolika je medjusrpska sloga i da li ima dovoljno saglasnosti da se krene u dugo cekanu secesiju od BIH..danas su u BL stigli predstvanici najjacih svjetskih sila,u nadi da odvrate dodika od ove avanture...zato ostavite zajebanciju za neka bolja vremena....dodik je dobio jake garancije od srbije i rusa da pocene bal vampira i politicko nasilje nad ustavom BIH,jer ce istog kad se udje u anarhiju pomenuti ekonomski,politicki i financijski pomoci da sto duze zivi ta novonastala realnost (rs van ustavnopravnog poredka BIH)....velikosrbi nemaju puno vremena ,oni ne zele da docekaju i presude dvojcu u Hagu,oni ne zele da tiho i necujno prihvate ostanak u drzavi BIH u lazak BIH u EU i NATO....MZ ponovo ide dodiku na noge i moli,a cim ga mole,znaju koliko je situacija ozbiljna..nekako mi inscenirani napad na vucica podsjeca na srpskog svata...da je boze da grijesim...
-
prog321
#45964 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jbes ridzobrkog. Niko ne racuna na njega.zavrzlama wrote:ne treba dodiku rat...dodiku treba neutralnost MZ....njemu treba da ispita njihovu odlucnost...on stavi van snage zakone suda BIH,MZ radi mira ce prije prihvatiti to nego da pocne oruzani sukob...problem je sto bosnjaci nemaju politicara od autoriteta,koji ce sutra cim dodik sprovede referedum "staviti van snage zakone rs-a" i na svaki pokusaj dodika da svojom policijom sprovede nezakonite zakone nad nesrbima,bosnjacki politicari policijom iz federacije stitte povratnike i nesrbe u manjem entitetu..jer ako dodik izadje iz zakonskih i ustavnih okvira,drugu stranu nista vise ne obavezuje..ali koji je to bosnjacki politicar sa takvim autoritetom i mudima da se stavi na celo odbrane ustavnog poredka BIH....najvjerovatnija je solucija ono sto godinama pise @skijas,ponovo ce raja u patikama i poderanim farmericama branit BIH i stvarati u hodu sebi vodje....ja od bakira ne ocekujem nista...zato dodik i radi ovo sto radi..prog321 wrote:Buuu huuuu....smrc, smrc. Dodik ce da stavi ustav BiH van snage.
Cekaj malo ?
Osim ako Dodik ne zeli da mu glasaci plutaju po Drini i Savi, ja mislim da nam nista drugo ne preostaje nego da se smijemo njegovim sprdnjama.![]()
Sve je spremno.
Ovaj put znamo kako i sa cime.
-
razonoda
#45965 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Milorad Dodik, kaže da je država u kojoj živi i zarađuje trula,
- luckylaka
#45966 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mescini da su se ovako smijali i karadzicu kada ono u skupstini zaprijeti za nestanak Muslimana.(Ok nije nas nestalo ali...)zavrzlama wrote:Mislim da se malo pretjeruje sa zajebancijama oko dodika,jer ovo sto dodoik radi nije uopste zajebancija "Nego otvoren poziv na rusenje BIH"...danas se u Banja Luci vodi rasprava ne u vezi suda BIH ,nego se odmjeravaju snage i vrsi uvid kolika je medjusrpska sloga i da li ima dovoljno saglasnosti da se krene u dugo cekanu secesiju od BIH..danas su u BL stigli predstvanici najjacih svjetskih sila,u nadi da odvrate dodika od ove avanture...zato ostavite zajebanciju za neka bolja vremena....dodik je dobio jake garancije od srbije i rusa da pocene bal vampira i politicko nasilje nad ustavom BIH,jer ce istog kad se udje u anarhiju pomenuti ekonomski,politicki i financijski pomoci da sto duze zivi ta novonastala realnost (rs van ustavnopravnog poredka BIH)....velikosrbi nemaju puno vremena ,oni ne zele da docekaju i presude dvojcu u Hagu,oni ne zele da tiho i necujno prihvate ostanak u drzavi BIH u lazak BIH u EU i NATO....MZ ponovo ide dodiku na noge i moli,a cim ga mole,znaju koliko je situacija ozbiljna..nekako mi inscenirani napad na vucica podsjeca na srpskog svata...da je boze da grijesim...
-
razonoda
#45967 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
luckylaka wrote:Mescini da su se ovako smijali i karadzicu kada ono u skupstini zaprijeti za nestanak Muslimana.(Ok nije nas nestalo ali...)zavrzlama wrote:Mislim da se malo pretjeruje sa zajebancijama oko dodika,jer ovo sto dodoik radi nije uopste zajebancija "Nego otvoren poziv na rusenje BIH"...danas se u Banja Luci vodi rasprava ne u vezi suda BIH ,nego se odmjeravaju snage i vrsi uvid kolika je medjusrpska sloga i da li ima dovoljno saglasnosti da se krene u dugo cekanu secesiju od BIH..danas su u BL stigli predstvanici najjacih svjetskih sila,u nadi da odvrate dodika od ove avanture...zato ostavite zajebanciju za neka bolja vremena....dodik je dobio jake garancije od srbije i rusa da pocene bal vampira i politicko nasilje nad ustavom BIH,jer ce istog kad se udje u anarhiju pomenuti ekonomski,politicki i financijski pomoci da sto duze zivi ta novonastala realnost (rs van ustavnopravnog poredka BIH)....velikosrbi nemaju puno vremena ,oni ne zele da docekaju i presude dvojcu u Hagu,oni ne zele da tiho i necujno prihvate ostanak u drzavi BIH u lazak BIH u EU i NATO....MZ ponovo ide dodiku na noge i moli,a cim ga mole,znaju koliko je situacija ozbiljna..nekako mi inscenirani napad na vucica podsjeca na srpskog svata...da je boze da grijesim...
-
prog321
#45968 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije ni priblizno ista situacija.
Shvatite da su pro-BiH danas vojno i u svakom drugom smislu jaci od srpskih separatista.. I oni su toga svjesni.
Dodika ce dokrajciti njegovi ako kresne iskra.
Shvatite da su pro-BiH danas vojno i u svakom drugom smislu jaci od srpskih separatista.. I oni su toga svjesni.
- dobojlija81
#45969 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kaze mihajlica u ovom istorijskom trenutku na tv rtrs pusta seriju bolji zivot,a poslije kud puklo do puklo 
-
zavrzlama
#45970 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prog321 wrote:Nije ni priblizno ista situacija.
normalno da nije.....ALI dodik nema sta da izgubi sa izazivanjem anarhije jer je postojanje rs-a "Strateski Cilj Zapada"..zapad zna da je ukidanje rs-a jedino moguce na dva nacina....ratom ili dugogodisnjom rahat patnjom...a posto im nije do ukidanja rs-a(treba im jer imaju besplatnu kontrolu bosnjaka preko istog) ako dodik istraje u svom naumu i dobije podrsku vecine srba u BIH za svoju avanturu,zapad ce prije zrtvovati Sud BIH,nego dozvoliti novi rat u kojem bi nestala rs ili bila svedena na teritoriju koja ne bi mogla ekonomski,politicki i demografski biti vise nikakav faktor u BIH..dosad je prijetnja ratom sa srpske strane unistila reformu polkicije,ideju o DC Srebrenica i mnogo drugih vaznih reformi koje bi uspostavile normalnu BIH...
-
emmir1
#45971 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Onog dana kada Dodik održi referendum, tog dana će se u svim gradovima postrojiti ljudi koji će branit BIH.
Tada će biti kasno za sve.
- spreca
#45972 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
potrosilo dijete na narkotike .....vidis da neradi i drogirasemO k3 wrote:Pa sta bi a one 3 mil. KM sto mu dade razvojna banka bi ono ???Dodik: Moj sin nema posao već godinu dana
Predsjednik Republike Srpske se danas obratio poslanicima Narodne skupštine Republike Srpske i obrazlagao razloge za izlazak na referendum o radu Suda i Tužilaštva BiH.
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je da će donošnje odluke o referendumu o radu Suda i Tužilaštva BiH biti zapisano u političkoj istoriji Srpske kao jedan od najvažnijih trenutaka nakon njenog osnivanja.
U replikama narodnim poslanicima rasprava se proširila i van teme ove vanredne sjednice a Dodik je, između ostaloga, izjavio i kako njegov sin nema posao već godinu dana a završio je visoke škole.
“Ne smijemo iznevjeriti buduće generacije koje od nas očekuju odgovornost i zato treba da svi ponosno budemo dio ovog procesa bez obzira na političke i stranačke razlike, kao i lične animozitete. Treba da budemo okupljeni oko jedinstvenog cilja odbrane nacionalnih i narodnih prava. Ovo što danas radimo i radićemo na referendumu odnosiće se na generacije koje nisu ni rođene i ako sada propustimo priliku, propustićemo da naši potomci imaju budućnost. Uvjeren sam da, ukoliko Republika Srpska ne očuva snagu, za Srbe na ovim prostorima neće biti mjesta. Samo braneći našu snagu i prava možemo da na adekvatan način osiguramo našu budućnost”, naglasio je još predsjednik Srpske.
![]()
To mile , neka tvoji i dalje srbuju do bola i neka srbuju dok ne pocnu korijenje jesti
- It_is_a_Leclerc
#45973 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodika niko ne moli. Dapače, Dodik zna šta slijedi nakon usvajanja ove odluke. Visoki predstavnik će zaštiti Opći okvirni sporazum za mir stavljanjem van snage odluke NSRS. Dodik već najavljuje da neće dati odobrenje da se ista stavi u Službene novine RS, misleći valjda da to ima bilo kakva veze s mozgom.zavrzlama wrote:Mislim da se malo pretjeruje sa zajebancijama oko dodika,jer ovo sto dodoik radi nije uopste zajebancija "Nego otvoren poziv na rusenje BIH"...danas se u Banja Luci vodi rasprava ne u vezi suda BIH ,nego se odmjeravaju snage i vrsi uvid kolika je medjusrpska sloga i da li ima dovoljno saglasnosti da se krene u dugo cekanu secesiju od BIH..danas su u BL stigli predstvanici najjacih svjetskih sila,u nadi da odvrate dodika od ove avanture...zato ostavite zajebanciju za neka bolja vremena....dodik je dobio jake garancije od srbije i rusa da pocene bal vampira i politicko nasilje nad ustavom BIH,jer ce istog kad se udje u anarhiju pomenuti ekonomski,politicki i financijski pomoci da sto duze zivi ta novonastala realnost (rs van ustavnopravnog poredka BIH)....velikosrbi nemaju puno vremena ,oni ne zele da docekaju i presude dvojcu u Hagu,oni ne zele da tiho i necujno prihvate ostanak u drzavi BIH u lazak BIH u EU i NATO....MZ ponovo ide dodiku na noge i moli,a cim ga mole,znaju koliko je situacija ozbiljna..nekako mi inscenirani napad na vucica podsjeca na srpskog svata...da je boze da grijesim...
Ono što i Dodik i stranci, a hvala Allahu i Bošnjaci vrlo dobro znaju, je da je Dejtonski sporazum MIROVNI, a ne politički dogovor. Onog momenta kada jedna strana na grub način i jednostrano odluči prekršiti mirovni sporazum, onda je to vrlo jasno stavljanje istog van snage, i vraćanje na ustavna rješenja koja su postojala prije njega.
Mi smo za odbranu granica BIH spremni - demografski, ljudski, moralno i na svaki drugi način. Jedino bi nam trebalo jako, ili bar ujedinjeno političko vodstvo, sa jasno utvrđenim principima. Pa, bujrum onda, ko smije i može.
Neko od ovih bošnjačkih mlakonja u NSRS treba jasno danas reći za govornicom - Nemojte da mislite da nećete Republiku Srpsku odvesti u pakao, a srpski narod u politički nestanak iz BiH.
- mirzadelibasic
#45974 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Referenduma neće biti, niti ga može biti, niti postoje uslovi da se on održi, a ako se koji slučajem onaj ker odvaži da održi referendum tvoja konstatacija je tacna i upravo bi tako i bilo.emmir1 wrote:Onog dana kada Dodik održi referendum, tog dana će se u svim gradovima postrojiti ljudi koji će branit BIH.
- bdzs
#45975 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Referendum će srbi održati samo što će on značiti ništa
. Svako kršenje Dejtonskog sporazuma stavlja sve srbe iza gvozdene zavjese. Nisam baš siguran da bi braća preko Drine željela majčici Rusiji u zagrljaj a bogami ni svi priječani. Najbolji primjer je farsa oko grčkog referenduma, klasično bizantijsko spinovanje , da bi se dobilo šta guzovače
, normalno dobili su da nekažem šta
. To će dobiti i Dodik
.