Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mislim da ce vas Zrinjski rastociti dole...nadam se dvici u Krupi, al najavljuju kisu i nekako mi je najrealnije da bude X. Krupa je dokazala da zna igrati protiv "jacih" protivnika. Ovo ostalo normala ...Siroki nastavlja sa trendom odmaranja prvotimaca zbog kupa, Celik i Metalege lagano X, Radnik sa novim trenerom uzima bod, a Olimpic i Mladost ce odigrati jednu laganu prijateljsku.
Tomahawk11 wrote:Pa to, da ce nas rastociti (vrlo vjerovatno )
Ne vidim nacin kako mozete parirati u veznom redu. Nas su stisli dobro u drugom poluvremenu, ugurali nas u 16m.
Mislim da se Sarajevo dobro snalazi u podređenoj ulozi, kad njih neko napadne. Na proljeće bolje igraju u gostima. Zrinjski opet tehnički fino dotjeran, ali su pomalo sterilni i nekonkretni.
Naravno, ako pitari budu disali na škrge onda sve to pada u vodu.
Tomahawk11 wrote:Pa to, da ce nas rastociti (vrlo vjerovatno )
Ne vidim nacin kako mozete parirati u veznom redu. Nas su stisli dobro u drugom poluvremenu, ugurali nas u 16m.
Mislim da se Sarajevo dobro snalazi u podređenoj ulozi, kad njih neko napadne. Na proljeće bolje igraju u gostima. Zrinjski opet tehnički fino dotjeran, ali su pomalo sterilni i nekonkretni.
Naravno, ako pitari budu disali na škrge onda sve to pada u vodu.
Sve to stoji, ali sinoc je Siroki imao veci posjed lopte cini mi se. Kontam sta ce tek biti kad im Zrinjski sakrije loptu.
vryzas wrote:Ahmetovicu treba samo jedan dobar centarsut ...al pitanje je ko ce ga pogoditi i kada.
Mislis....meni se cini da je on zaboravio kako izgleda sut u ovir gola....i juce, kako je smijesno izgledalo ono kad je krenuo, pa mu nije na desnu nogu, a lijevom ne zna i onda promasi cijelu loptu
Glavom....cirkus....svaka preko/pored gola...to ono kad ko urijetko nabaci
Ja fakat ne znam šta se desilo sa Ahmetovićem, na jesen je bio maltene jedini koji se 90 minuta fajtao, bacao, uklizavao, ma nije stajao frajer. I još je i davao golove. Na proljeće neprepoznatljiv, hajde što ga je stalo pred golom, ali još djeluje kao da nema snage kao prije.
Ne mogu da se sjetim, da nije on imao neku povredu pa nije prošao komplet zimske pripreme?
vicious wrote:Ja fakat ne znam šta se desilo sa Ahmetovićem, na jesen je bio maltene jedini koji se 90 minuta fajtao, bacao, uklizavao, ma nije stajao frajer. I još je i davao golove. Na proljeće neprepoznatljiv, hajde što ga je stalo pred golom, ali još djeluje kao da nema snage kao prije.
Ne mogu da se sjetim, da nije on imao neku povredu pa nije prošao komplet zimske pripreme?