Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#45901 Re: Liverpool FC
Ma ne da nije garancija već je žešća glupost. Koliko god dobra ekipa bila svako ljeto treba makar dodati neko osvježenje. Dva ljeta bez transfera su bojim se greška.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#45902 Re: Liverpool FC
Doveo se Minamino, a proslo ljeto Adrian. Nije bez igraca. Samo kmecite i placete, a stanje u klubu nikad bolje.
- saint_mirad
#45903 Re: Liverpool FC
Stanje u klubu je odlicno, ali ako nesto znamo iz fudbalske istorije to je da superiorni timovi ostaju duze na vrhu tako sto redovno osvezavaju ekipe.
Adrian nas je kostao Lige sampiona, a od Minamina jos nisam video nesto sto bi me ocaralo, mada on jos ima vremena. Govorim o kvalitetnim igracima, nekima koji se mogu borit za prvih 11. Postoji sansa da Real dodje po Manea ili Salaha sledece leto, pa treba i to imati u vidu.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#45904 Re: Liverpool FC
Pa ja sam ovdje jedini Adriana pljuvao od pocetka, znalci sa teme drk.ali na njega jer je odbranio penal protiv Chelsea u superkupu a kriv za oba gola u regularnom dijelu. To se neki gifovi postavljali, ekstaza...saint_mirad wrote: ↑06/06/2020 17:49Stanje u klubu je odlicno, ali ako nesto znamo iz fudbalske istorije to je da superiorni timovi ostaju duze na vrhu tako sto redovno osvezavaju ekipe.
Adrian nas je kostao Lige sampiona, a od Minamina jos nisam video nesto sto bi me ocaralo, mada on jos ima vremena. Govorim o kvalitetnim igracima, nekima koji se mogu borit za prvih 11. Postoji sansa da Real dodje po Manea ili Salaha sledece leto, pa treba i to imati u vidu.
Kostao nas je i fa kupa ne zaboravi
Koji real bolan ? Nema sanse da Real uzme igraca Liverpoola u ovom trenutku osim ako igraci ne budu htjeli otici, a nema sanse da ce i jedan superstar htjeti ici iz ovog konfora. Nije ti ovo vise vrijeme kad su najbolji igraci napustali Liverpool.
Werner je sa platom kostao 100 miliona. Lol. Grohotom se smijem.
Evo i danas fulio par zicer i njegov tim izgubio bodove, nista cudno za tog mentalnog patuljka
- AmiĐa_Idriz
#45905 Re: Liverpool FC
Minamino će biti dobar. Vidi se da ima šlifa, samo kao i većini trebaće mu malo da uleti u fazon.
A i ako ne bude, s obzirom na cijenu bukvalno nikakav rizik i gubitak.
A i ako ne bude, s obzirom na cijenu bukvalno nikakav rizik i gubitak.
- saint_mirad
#45906 Re: Liverpool FC
Svasta se moze u fudbalu desiti za godinu-dve, iako ne vidim razloga da bi pored Kloppa neko od igraca zeleo da bude na drugom mestu. Sve i da niko od igraca ne pozeli da promeni sredinu, moraju se imat u vidu novi igraci jer povrede, akumulirani umor, potencijalni pad forme..itd. Ovde je raja pljuvala Salaha samo zato sto nije dao gol u nekoliko utakmica, cak pozivalI da se klupira ko da na lageru ima krila svetske klase pa nam je lako da menjamo.Gerro wrote: ↑06/06/2020 18:00Pa ja sam ovdje jedini Adriana pljuvao od pocetka, znalci sa teme drk.ali na njega jer je odbranio penal protiv Chelsea u superkupu a kriv za oba gola u regularnom dijelu. To se neki gifovi postavljali, ekstaza...saint_mirad wrote: ↑06/06/2020 17:49Stanje u klubu je odlicno, ali ako nesto znamo iz fudbalske istorije to je da superiorni timovi ostaju duze na vrhu tako sto redovno osvezavaju ekipe.
Koji real bolan ? Nema sanse da Real uzme igraca Liverpoola u ovom trenutku osim ako igraci ne budu htjeli otici, a nema sanse da ce i jedan superstar htjeti ici iz ovog konfora. Nije ti ovo vise vrijeme kad su najbolji igraci napustali Liverpool.
Evo i danas fulio par zicer i njegov tim izgubio bodove, nista cudno za tog mentalnog patuljka
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#45907 Re: Liverpool FC
Pa jeste bio u ocajnoj formi jedan period, i prosle i ove sezone, ali vise je bilo do toga sto je bio strasno sebican..saint_mirad wrote: ↑06/06/2020 18:17Svasta se moze u fudbalu desiti za godinu-dve, iako ne vidim razloga da bi pored Kloppa neko od igraca zeleo da bude na drugom mestu. Sve i da niko od igraca ne pozeli da promeni sredinu, moraju se imat u vidu novi igraci jer povrede, akumulirani umor, potencijalni pad forme..itd. Ovde je raja pljuvala Salaha samo zato sto nije dao gol u nekoliko utakmica, cak pozivalI da se klupira ko da na lageru ima krila svetske klase pa nam je lako da menjamo.Gerro wrote: ↑06/06/2020 18:00Pa ja sam ovdje jedini Adriana pljuvao od pocetka, znalci sa teme drk.ali na njega jer je odbranio penal protiv Chelsea u superkupu a kriv za oba gola u regularnom dijelu. To se neki gifovi postavljali, ekstaza...saint_mirad wrote: ↑06/06/2020 17:49
Stanje u klubu je odlicno, ali ako nesto znamo iz fudbalske istorije to je da superiorni timovi ostaju duze na vrhu tako sto redovno osvezavaju ekipe.
Evo i danas fulio par zicer i njegov tim izgubio bodove, nista cudno za tog mentalnog patuljka![]()
Ja sam misljenja da su Klopp i FSG zajedno procijenili da Werner ne vrijedi te pare i da ce ih uloziti u jedno veliko ime na ljeto 2021. Ubjedjen sam. Ko ce to biti, ne znam.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#45908 Re: Liverpool FC
Koji panj
- no_sekirli
#45909 Re: Liverpool FC
Tottenham, nije dovodio nikoga pa se raspao na sastavne dijelove, potjerali mladog i perspektivnog trenera.
Kupovinom anonimaca za par miliona nikad necemo biti magnet za nekog kvalitetnog izgradjenog igraca. Bez obzira na titule zadnje 2 sezone.
Ne sanjaju svi igraci o Realu i Barci sto je najveca plata, niti sto uvijek imaju karizmaticnog trenera, niti sto non stop osvajaju sve.
Realno bilo koji igrac kojem nude 30 u Realu i 60 u Liverpoolu, ce uvijek otici u Real. Treba raditi na stvaranju imidza, a igranjem sa anonimusima iz austrijske lige, ne moze dovuci niti jednu zvijezdu, taman mu davali platu od 100 miliona.
Uz ova sva mlada pojacanja, i Lamparda, Abramovicevi smecari ce nas pregaziti sljedecu sezonu. Nazalost.
Kupovinom anonimaca za par miliona nikad necemo biti magnet za nekog kvalitetnog izgradjenog igraca. Bez obzira na titule zadnje 2 sezone.
Ne sanjaju svi igraci o Realu i Barci sto je najveca plata, niti sto uvijek imaju karizmaticnog trenera, niti sto non stop osvajaju sve.
Realno bilo koji igrac kojem nude 30 u Realu i 60 u Liverpoolu, ce uvijek otici u Real. Treba raditi na stvaranju imidza, a igranjem sa anonimusima iz austrijske lige, ne moze dovuci niti jednu zvijezdu, taman mu davali platu od 100 miliona.
Uz ova sva mlada pojacanja, i Lamparda, Abramovicevi smecari ce nas pregaziti sljedecu sezonu. Nazalost.
- saint_mirad
#45911 Re: Liverpool FC
Chelsea je tek sad top 4 ekipa. Liverpool i City su i dalje jedan nivo iznad. To sve pod uslovom da pogode s pojačanjima.no_sekirli wrote: ↑06/06/2020 19:57 Tottenham, nije dovodio nikoga pa se raspao na sastavne dijelove, potjerali mladog i perspektivnog trenera.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#45912 Re: Liverpool FC
Chelsea ce nas pregaziti

- Edin H.
#45914 Re: Liverpool FC
Bice ludilo slavlje preko zoom-a 
- drug_profi
#45915 Re: Liverpool FC
In Klopp me trust.
Ko sam ja da osporavam svabine odluke?
Ko sam ja da osporavam svabine odluke?
- no_sekirli
#45916 Re: Liverpool FC
Ako me sjecanje ne vara, izbacise nas iz FA kupa nedavno.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#45917 Re: Liverpool FC
mozda zato sto je na golu bila ona panjčuga u koju se forum toliko kleo kao da je spoj prajma CAsillasa i Buffona...
- no_sekirli
#45918 Re: Liverpool FC
Ma svaka cast. Ne osporavam ni ja.
Nego ja govorim o drugom aspektu.
Dovodili su onog Lemara, Fekira, gotovo sve bilo.
Werner zavrsen jos kao lani.
Koji sad igrac ili menadzer zeli uopce, ili smije ulaziti ozbiljno u pregovore sa nasima. Vazda kontaju da ce ih izlevatit.
Na stranu korona i sve, opet se trguje i nesto cijene nisu ni opale.
Eno Haverza ne daju ni za 80 miliona. Hakim isto nije bio jeftin.
- drug_profi
#45919 Re: Liverpool FC
ne upravo je ovo prava stvar. U Liverpul mozes doci samo pod liverpulovim uslovima.
Niko nece biti preplacen, niko nema gratis status zvijezde. Prvo ga moras U LIVERPULU zasluziti.
Niko nece biti preplacen, niko nema gratis status zvijezde. Prvo ga moras U LIVERPULU zasluziti.
- no_sekirli
#45920 Re: Liverpool FC
Ako se gleda s te strane, istina je. Postujem i tu varijantu.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#45921 Re: Liverpool FC
Kako su prosli taj Lemar i Fekir? Prevara do prevare bas kao i Werner
- AmiĐa_Idriz
#45922 Re: Liverpool FC
To je to.drug_profi wrote: ↑06/06/2020 23:10 ne upravo je ovo prava stvar. U Liverpul mozes doci samo pod liverpulovim uslovima.
- AmiĐa_Idriz
#45923 Re: Liverpool FC
Blackburn Rovers could host Liverpool in a friendly as both step-up preparations for the re-start of the 2019/20 season.
They look set to host the Reds in a practice match later next week.
[Lancashire Telegraph]
- drug_profi
#45924 Re: Liverpool FC
Jucer prolazim kraj skolskog igralista i tamo 5vs5 momci od 15-16 igraju. Ja stao i gledam. Toliko mi fali fudbal.
- sve_ovo_ja
#45925 Re: Liverpool FC
Ako se ista može reći za zadnjih par godina, onda je to "Keep calm and trust in Klopp&Edwards".
Svaki jad bi danas milione sedmično poslije 1-2 sezone, a Klopp je od Mainza/Dortmunda naučio da pravi zvijezde, a ne preplaćuje ih.
Werneru treba 5 šansi po utakmici, još privikavanje na drugu ligu...
Svaki jad bi danas milione sedmično poslije 1-2 sezone, a Klopp je od Mainza/Dortmunda naučio da pravi zvijezde, a ne preplaćuje ih.
Werneru treba 5 šansi po utakmici, još privikavanje na drugu ligu...