maloprije na tv.. nakon 20 i nesto godina... film u kojem se pola planete zaljubilo u Demi, i poneka zena u Vudija
Moderator: _BataZiv_0809

Pogledao, dobarshandrprcSA wrote:mene jos uvijek odbija da ga pogledam iako stoju u folderudječak sa šibicama wrote:Da je smece nije, da je neki ober film nije, a prave od njega ne znam ti sta... sad poceli smarati i sa onom bugarskom verzijom Lepe Brene.omar little wrote:koliko smece je ovaj juzni vetar, da skidam? predvidljiva i izlizana prica sa dranjem i psovanjem in lieu of gradnje likova?mozda zbog tolikog hajpa

Realno, naglasak nije na tome mada ona posljednja scena u baru, u biti, o tome govori. Zato je smiješak Tito. A i šupački bar se zove Eve's i ulaz u njega izgleda kao ulaz u raj. I tako to.kakavdanakneiskustvu wrote:negdje u opisu ovog filma sa stantonom procitah kao glavni lik je ateista,film o ateizmu,nesto tako,odgledah film,ne skontah bas gdje se bas to spominje,naglasava
Da, a nasmiješio nam se (prije no što je ponovno prošla kornjača) s malog, velikog ili ekrana/displeja notebooka.kakavdanakneiskustvu wrote:brzo poslije filma stanton je i umro
Ajde pošaljite meni i njemu u pm da pogledamoLikeLike wrote:Ima li se gdje pogledati ovaj Juzni vetar?
poslao sam vamnormala brate wrote:Ajde pošaljite meni i njemu u pm da pogledamoLikeLike wrote:Ima li se gdje pogledati ovaj Juzni vetar?
Hvala drug, laf sishandrprcSA wrote:poslao sam vamnormala brate wrote:Ajde pošaljite meni i njemu u pm da pogledamoLikeLike wrote:Ima li se gdje pogledati ovaj Juzni vetar?
E, da. Ode Johnny.dale cooper wrote:Sunce mu poljubim, tek sad vidjeh da je umro Nicolas Roeg.RIP majstore!
Ja odoh u kino danas da gledamnormala brate wrote:Ajde pošaljite meni i njemu u pm da pogledamoLikeLike wrote:Ima li se gdje pogledati ovaj Juzni vetar?
Jesi gledao?beni-bu-man wrote:sto to svi poludjeli za tim filmom "juzni vetar"
aj da je nesto nevidjeno snimano pa haj.....
ma nisamTomahawk11 wrote:Jesi gledao?beni-bu-man wrote:sto to svi poludjeli za tim filmom "juzni vetar"
aj da je nesto nevidjeno snimano pa haj.....
Ma eto, nije loš. Može se gledati.
Pogledaj, pa ćeš onda reći valja li i li ne valjabeni-bu-man wrote: ma nisam
Al kontam po plotu "A young member of an underground gang in Belgrade puts himself and his family in danger when he crosses a mafia leader who works for the chief of police"
Al et raja navalila jer je s nasih prostora
Pa nisam ja reko dal valja ili ne valja, samo mi nije jasno sto ga raja tolko ganjaTomahawk11 wrote:Pogledaj, pa ćeš onda reći valja li i li ne valjabeni-bu-man wrote: ma nisam
Al kontam po plotu "A young member of an underground gang in Belgrade puts himself and his family in danger when he crosses a mafia leader who works for the chief of police"
Al et raja navalila jer je s nasih prostora
Jbg, popularan je. Samo ona pjesma što je na uvodnoj špici je nabila preko 4 miliona pregleda.beni-bu-man wrote: Pa nisam ja reko dal valja ili ne valja, samo mi nije jasno sto ga raja tolko ganja
Sve si mi reko, daj link pesmeTomahawk11 wrote:Jbg, popularan je. Samo ona pjesma što je na uvodnoj špici je nabila preko 4 miliona pregleda.beni-bu-man wrote: Pa nisam ja reko dal valja ili ne valja, samo mi nije jasno sto ga raja tolko ganja
Prije filma od 1999. milion