Gdje će rimejk onakvog betona raditi. Dodana je i emisija Posebni dodaci u post. Najtoplija preporuka za pogledati je. Linkpirmin wrote:Sta bi sa remakeom Warriorsa?
Film na TV-u
Moderator: _BataZiv_0809
Gdje će rimejk onakvog betona raditi. Dodana je i emisija Posebni dodaci u post. Najtoplija preporuka za pogledati je. Linkpirmin wrote:Sta bi sa remakeom Warriorsa?

Istina.johnnykola wrote:Gdje će rimejk onakvog betona raditi. Dodana je i emisija Posebni dodaci u post. Najtoplija preporuka za pogledati je. Linkpirmin wrote:Sta bi sa remakeom Warriorsa?
Film na TV-u
Pogledaj emisiju. I o tome pričaju. Postoji čak verzija filma koja počinje po danu.pirmin wrote:Istina.johnnykola wrote:Gdje će rimejk onakvog betona raditi. Dodana je i emisija Posebni dodaci u post. Najtoplija preporuka za pogledati je. Linkpirmin wrote:Sta bi sa remakeom Warriorsa?
Film na TV-u
Kultni film u pravom smislu rijeci.
Ali opet, volio bih ga vidjeti adaptiranog na danasnje prilike. Mislim da se ne bi pogrijesilo sa remakeom.
Mozes li i meni poslati link molim te?bude wrote:pphrnJ wrote:Gdje se moze pogledati Juzni vetar u dobroj kvaliteti
Da je smece nije, da je neki ober film nije, a prave od njega ne znam ti sta... sad poceli smarati i sa onom bugarskom verzijom Lepe Brene.omar little wrote:koliko smece je ovaj juzni vetar, da skidam? predvidljiva i izlizana prica sa dranjem i psovanjem in lieu of gradnje likova?
oldtajmer wrote:ima li kakva preporuku za komediju iz ove godine,ali da je ono bas dobra

Realno.KB9 wrote:cudaci su prejak film
tuzlak1212 wrote:fin zabavan film, britanski humor, za ubit vrijeme![]()
https://www.imdb.com/title/tt0425112/
KB9 wrote:cudaci su prejak film
Meni su Bale u Machinistu i McConaughey u Dallas Buyers Clubu na nivou de Nira u Ragging Bullu.kakavdanakneiskustvu wrote:
fassbender ovdje cini mi se vise smrsao nego bale u machinistu
tempuser wrote:Meni su Bale u Machinistu i McConaughey u Dallas Buyers Clubu na nivou de Nira u Ragging Bullu.kakavdanakneiskustvu wrote:
fassbender ovdje cini mi se vise smrsao nego bale u machinistu
mene jos uvijek odbija da ga pogledam iako stoju u folderudječak sa šibicama wrote:Da je smece nije, da je neki ober film nije, a prave od njega ne znam ti sta... sad poceli smarati i sa onom bugarskom verzijom Lepe Brene.omar little wrote:koliko smece je ovaj juzni vetar, da skidam? predvidljiva i izlizana prica sa dranjem i psovanjem in lieu of gradnje likova?
Vec se odavno kanim, sad si me ubrzao...kakavdanakneiskustvu wrote:tempuser wrote:
Meni su Bale u Machinistu i McConaughey u Dallas Buyers Clubu na nivou de Nira u Ragging Bullu.
jesi gledo hunger?
tempuser wrote:Vec se odavno kanim, sad si me ubrzao...kakavdanakneiskustvu wrote:tempuser wrote:
Meni su Bale u Machinistu i McConaughey u Dallas Buyers Clubu na nivou de Nira u Ragging Bullu.
jesi gledo hunger?