Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Orlando h2 (5.5)
Furnier 14.5 vise Boston h1 (5.5)
Green 18.5 vise Aldridz 24.5 manje Peković 16.5 vise Karmelo 24.5 vise
80.18
Prodjes kvotu 40 na dvije marke i padnes kvotu 2.5 na cvaju. Jebeni majami dobar Orlando green kriza, prvu četvrtinu mislim da je IMO šut 1-7 a pekovica ne znam sto Stavih, nikad ga ne igram.
Dobro je, šteta za majami majku im
Koliko sam vidio na prvu rendzersi kp1 i Los Angeles 1X. Trebalo bi još winipeg kp2 i ovaj Montreal bar 1X (biće ovdje i golova, možda i bolje 5+). Golovi možda na kalgari, tampu i Edmonton.
Tirkiz wrote:evo danas sam se igrao malo razrade tiketa - tiketi nisu uplaceni ovo je bio samo probni sistem a zasniva se na sljedecem
uglavnom trazio sam kvote oko 1,90-2,30 - nisam nessto posebno analizirao utakmice- vise sam se obazirao na broj golova domacina i gosta
evo sta je na kraju bilo
zakljucak
ULOG:5KM
DOBITAK 15,79 - 5 = 10,79
heh, jarane, ljudi su davno izmislili sisteme za te stvari
Jel mi možeš reći koliko mi treba listića da "ogradim" ovaj jedan, i kako bi to ti izveo?
Narkoman wrote:
Jel mi možeš reći koliko mi treba listića da "ogradim" ovaj jedan, i kako bi to ti izveo?
ovo jedino kao klasicni trixie lstic
ali matematicki se ne isplati na kvote 1,85
3 x duble + 1 x trixie = 4 listica
znaci
1 rose + nowit
2 rose+lowry
3 nowitz+lowry
4 rose+nowit +lowry
sa 2 pogodjena trebao bi otprilike da vratis ulozeno, ali na ove kvote 1,85 to ne prolazi jer kad pomnozis 1,85x1,85=3,422 a ti ulozio recimo 4 KM- znaci 15% ulozenog si u minusu.e sad ako imas neki fixni par to mjenja situaciju.