Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Valja njemu prije El Clasica preć preko 6000 kilometara, da nije kakva povreda taman da prođe poslije prijateljske za reprezentaciju
Hajmo španci, šta je cijeli stadion skandir'o negdje u 17-oj minuti? Inače njih jedino mo'š čujt Meeeeeessiiiii ... Ovo je bilo nešto drugo.
Svaka tekma 17:14 pocinje skandiranje " independencia" Aludira se na 1714-tu kada su Burbonske trupe usle u Barcelonu. Za katalonce je to godina kada su ostali pokoreni, a za Spance je samo ugusenje pobune.
Inace, nema ovih moralista, prijatelja pravde policije i sudstva da nam pojasne sta to radi Benzema u turistickoj posjeti Francuskim murijama?
Valja njemu prije El Clasica preć preko 6000 kilometara, da nije kakva povreda taman da prođe poslije prijateljske za reprezentaciju
Hajmo španci, šta je cijeli stadion skandir'o negdje u 17-oj minuti? Inače njih jedino mo'š čujt Meeeeeessiiiii ... Ovo je bilo nešto drugo.
Svaka tekma 17:14 pocinje skandiranje " independencia" Aludira se na 1714-tu kada su Burbonske trupe usle u Barcelonu. Za katalonce je to godina kada su ostali pokoreni, a za Spance je samo ugusenje pobune.
Inace, nema ovih moralista, prijatelja pravde policije i sudstva da nam pojasne sta to radi Benzema u turistickoj posjeti Francuskim murijama?
Vidiš da ih odma ne interesuju stvari van terena. Ali doći će da drže predavanja o porezima.
skenderija04 wrote:Svaka tekma 17:14 pocinje skandiranje " independencia" Aludira se na 1714-tu kada su Burbonske trupe usle u Barcelonu. Za katalonce je to godina kada su ostali pokoreni, a za Spance je samo ugusenje pobune.
Nešto su mi ovaj put bili posebno glasni
Neymar se raspištoljio u zadnje vrijeme, haman njemu godi odsustvo Messia za sad. Ali mi sve nešto liči da bi mogao stopama Ronaldinha, kratko ali slatko. Nadam se da sam u krivu.
Na dobru igru S. Roberta se već polako navikavamo, momak se baš izborio za svoje mjesto. Dobar primjer budućim.
Ali Suarez .... Malo je pravih napadača koji tako često dodaju kada se nađu u njegovoj poziciji. Baš su uboli s njim, ono baš. I vidi ti sad situacije, ozloglašeni Suarez zvani gricko se smiruje a mirni Benzema u bajbokanu
skenderija04 wrote:Svaka tekma 17:14 pocinje skandiranje " independencia" Aludira se na 1714-tu kada su Burbonske trupe usle u Barcelonu. Za katalonce je to godina kada su ostali pokoreni, a za Spance je samo ugusenje pobune.
Nešto su mi ovaj put bili posebno glasni
Zato sto su protestvovali protiv UEFA-ne politike po kojoj je ce i skandiranje i mahanje zastavama sa zvjezdicom svaki put biti nagradjeno kaznom.
suncica24 wrote:
Zato sto su protestvovali protiv UEFA-ne politike po kojoj je ce i skandiranje i mahanje zastavama sa zvjezdicom svaki put biti nagradjeno kaznom.
Davno sam predlozio da se napravi LSD TOP10 lista Drvi majmuna ispod stola na specijalca (fixer branio Mourinha), cileanska skart roba i argentinski klaun (Tata&Alexis dok su dominirali), francuska olupina (Mathieu na pocetku prosle sezone)... O psovkama da ne pricam. Genije!
Sa druge strane, hajd sto je izvalio da je bolji od Messija, nego sad i ovo: "There is a lot of players with great potential, I would say, Odegaard for example. Hazard, Depay, Pogba and maybe Neymar."
Tomahawk11 wrote:Sta se sikirate, Barca ce uzeti titulu. Imaju svog igraca na klupi Madrida
Perez, konju, ebo li te konobar!
Ko se sikira? Jok mi, nadamo se jope triple
I znaš kako ono neke žene kažu za fudbal, njih 22 ih trči za loptom pokušavajući je ugurat između parmaka Nejma razloga za sikiranciju