Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jes, jes, još kaže domaće je ovo, nije ko ono kupovno
Ja kad odbijem nekoliko stvari da jedem kaže mi šta to ti nećeš ništa ke nas i meni onda bude žao da se ona tako osjeća, a još mi se uglavnom i jede to što mi nudi
brt, znaš kako se još bolje osjećaš kad zagrizeš kinder bueno
joj tako sam ja prošle godine smrsao jedno 10 kila, operisao se i morao uglavnom mirovati. U tom periodu nađemo u jednoj radnji u Zenici paket kinder Buena gdje jedan komad bude po marku a možda i manje. kupio odmah dva tri paketa i brzo sve pojeli, sve kile vratio doduše, sad sam ga oćejfio pa mi se više i ne jede
Al' fakat. Petica mi je bila sterilnija od medicinskog alkohola, nigdje one magije iz Vice City/San Andreas. Da nije bilo Trevora i njegovih bisera, vjerovatno je ne bi ni završio. Hvala Bogu pa je nisam kupio, već dobio džaba na Epicu.
Šestica će bit' teška mikrotranzakcijska splačina.
Navodno ce imati taj neki revolucionarni nacin generisanja NPC-a. Jedino me to zanima, sa aspekta gamedev. A GTA mi je sve poslije Vice Cityja meh. Jedino sam VC zavrsio
Tabakmalac wrote: ↑08/11/2023 20:17
Meni opet GTA IV melem vazda za oči, što po pitanju karaktera, mračne / realne priče itd.
+1
Cetvorka ima najbolji humor, pun mracnog britanskog sarkazma, odlicna parodija americke kulture koja je aktuelna i danas. Plus sto je zadnja Rockstar igra koja je imala dvije single player eskpanzije. Petica se, nazalost, fokusirala na multiplayer da izmuzu sto vise para kroz shark cards. Mislim da ce isto biti u GTA 6, ali vidjecemo.
I mislim da je voznja u GTA 4 odlicna, koliko god je ljudi mrzili.
Dario Casali. Fanovi Valve igara i starog Dooma ce sigurno znati ovo ime. Zapoceo je Half Life serijal gdje dijeli detalje i anegdote iz vremena kad su radili na prvom Half-Lifeu, ima zanimljivih stvari.
Meni je ipak drazi njegov doprinos Doom zajednici, odnosno Doom Plutonia Experiment, vjerovatno najbolja kolekcija mapa ikad.
Tito_i_Partija wrote: ↑07/11/2023 23:08
Pa nismo vegetarijanci, jeb'o ga ti.
Meni je lično smiješna, pa čak i primitivna ta neka pretpostavka da zdrava hrana ne može bit' ukusna.
pa, mozda i moze, ali onda kooosta. jer je nezdrava ukusnija, a za sicu...
Ma ne znam jaro, i junk food je ovde baš poskupio da se baš i ne isplati više k'o nekad.
ne znam kako kod tebe, ali generalno je sva "zdravija hrana" skuplja. jer, ako kupujes gotovu to ga izadje u pet deka... eh, ako pravis sam (ili ako se pravi u kucnoj varijanti) to je vec druga prica... mada sam misljenja da je i tu u pitanju zdravost samih namirnica koje se kupuju. ali onda izadje na jos gore, jer ako pocnes da ganjas organic ili bio zdravo postaje preskupo za mnoge, dok je junk jos uvijek tu, a i njih prave sa skoro istim sastojcima...
Last edited by belfy on 09/11/2023 01:08, edited 1 time in total.
Jes, jes, još kaže domaće je ovo, nije ko ono kupovno
Ja kad odbijem nekoliko stvari da jedem kaže mi šta to ti nećeš ništa ke nas i meni onda bude žao da se ona tako osjeća, a još mi se uglavnom i jede to što mi nudi
brt, znaš kako se još bolje osjećaš kad zagrizeš kinder bueno
joj tako sam ja prošle godine smrsao jedno 10 kila, operisao se i morao uglavnom mirovati. U tom periodu nađemo u jednoj radnji u Zenici paket kinder Buena gdje jedan komad bude po marku a možda i manje. kupio odmah dva tri paketa i brzo sve pojeli, sve kile vratio doduše, sad sam ga oćejfio pa mi se više i ne jede
ovo je nesto sto sam vise puta oprobao i kod mene radi. nesto ti se svidi i vidis kako toga mozes u nedogled, ali onda krenes da to forsiras i vec ti ubrzo prekipi i ne bude vise interesantno. tako da po takvim pitanjima je mozda "overdose" i bolji i brzi od uzdrzavanja...
ovo je nesto sto sam vise puta oprobao i kod mene radi. nesto ti se svidi i vidis kako toga mozes u nedogled, ali onda krenes da to forsiras i vec ti ubrzo prekipi i ne bude vise interesantno. tako da po takvim pitanjima je mozda "overdose" i bolji i brzi od uzdrzavanja...
isto i kod mene. meni je slaba tačka bio kinder maxi king. jednom sam ih 5-6 pojeo i riješio problem.
pa, mozda i moze, ali onda kooosta. jer je nezdrava ukusnija, a za sicu...
Ma ne znam jaro, i junk food je ovde baš poskupio da se baš i ne isplati više k'o nekad.
ne znam kako kod tebe, ali generalno je sva "zdravija hrana" skuplja. jer, ako kupujes gotovu to ga izadje u pet deka... eh, ako pravis sam (ili ako se pravi u kucnoj varijanti) to je vec druga prica... mada sam misljenja da je i tu u pitanju zdravost samih namirnica koje se kupuju. ali onda izadje na jos gore, jer ako pocnes da ganjas organic ili bio zdravo postaje preskupo za mnoge, dok je junk jos uvijek tu, a i njih prave sa skoro istim sastojcima...
organska hrana, i hrana iz kvalitetnijeg zdravog uzgoja je osjetno skuplja.
kupovina hrane od običnih ljudi je mačak u vreći. pogotovo kada su u pitanju kvarljive namirnice. ja ne bih sir uzeo na pijaci nema šanse. samo industrija. ili neko ko mi je izuzetno blizak, familija ili prijatelji, za koje znam da nisu uhljupi, peru ruke poslije hale, ne ližu kašike kojima miješaju, ne vraćaju ono što im padne na pod i sl.
Blago vama ako je tako lako. Ja kao dijete jedan dan dobio citavu onu jednu "traku" cipsa (mislim da je bilo 20 malih kesica), bila neka promocija po gradu i svoj djeci koja se desila tu podijelili.. otisao kuci, rasturio se da nije ostalo nista.. sutradan zamisljao kako jedva cekam da porastem da mogu sebi kad god hocu kupiti hrpu cipsa