Vise me zanimala situacija kada je podstanarski stan u pitanju
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
AFEni
#45826 Re: BHTelecom All About
-
bumerangss
#45827 Re: BHTelecom All About
Korisnici su razlicitih apetita i po meni za vecinu je Moja TV najbolji izbor!aditon wrote:To jeste veliki minus za Telemach. Ne možeš da pratiš sadržaj koji plačaš ako si mimo Telemachove mreže. Doduše, rade neki kanali ali meni najbitnije ne rade. Međutim, kad se izvaga cjelokupna ponuda u ovom trenutku BHT-a i TM-a, onda je jasno i nedvojbeno ko pruža bolje usluge. To je Telemach i tu nema rasprave. Da Telemach ima mrežu gdje je ima Telecom, Telecom bi davno propao na području IPTV-a. Dakle, paketi i podrška korisnicima su debelo na strani TM-a
Prije nego neko kaže da sam na pogrešnoj temi, podsjećam vas da je ovo forum te da mogu pisati šta želim dok god ne kršim pravila foruma. Ja sam dugo bio korisnik Moja TV, i to od samog osnivanja, i zadovoljan sam bio npr stabilnoščću internet konekcije i IPTV-om, iako je bilo i momenata kad sam imao tehničke probleme, ali u principu u tom dijelu sam bio zadovoljan. Ono zbog čega sam prešao na TM je prevashodno internet koji je kod TM-a daleko ispred Telecoma. I sve dok je internet brži i cijene niže, bit ću Telemachov korisnik, a kad se situacija i ako se situacije ikad obrne, znam gdje ću svoje pare ostaviti. I još jedna stvar koja Telecomu ne ide u prilog su korisnička podrška koja je očajna i u večini slučajeva kadrovi koji su needukovani, kadrovi za koje sam ja doktor IT-a. Al poznato je kako se ljudi u BHT-u zapošljavaju.
Et, ja odoh, vi se nastavite svađati čiji je veći
U mojoj mahali ima dosta "srednje klase" srednje ili starije generacije sa malim primanjma 300-500 KM i njima je najbolji izbor Moja TV phone paket koji je 29 KM a pored odlicnih TV kanala i 1500min telefona prema svim mrežama, dobiju time shift i tzv socijalni internet koji uopšte nije tako loš za fb ili da neki penzioner "prelistata" štampu na kompu ili da se viberom whatsappom cuje sa rodbinom ili kad mu dodju unuci da se mogu nakaciti na wi-fi.
Ja imam taj phone paket a moj brat sprat iznad mene ima full paket i sve do sad sam od njega koristio wi-fi i na smartphonu i na kompu pomocu onog stika sa antenicom (slabo se razumijem pa ne znam kako se zove
-
quarterback
#45828 Re: BHTelecom All About
bez onoga na kome je stan tj telefon neces mociAFEni wrote:![]()
-
bumerangss
#45829 Re: BHTelecom All About
Što sad placaš 30 KM za netFlat10, ti uzmi Moja TV full za 49 KM i imat ceš sve i povecat ce ti se i net na 25cm a imat ceš i 18+ kanaleHerr Flick wrote:Mirza,kad ce povecanje brzine ADSL korisnicima,mozemo li ocekivat do 2020?
- Herr Flick
#45830 Re: BHTelecom All About
Necu Moja TV,slaba im sportski kanali,tj.nemaju Sport Klub kanalebumerangss wrote:Što sad placaš 30 KM za netFlat10, ti uzmi Moja TV full za 49 KM i imat ceš sve i povecat ce ti se i net na 25cm a imat ceš i 18+ kanaleHerr Flick wrote:Mirza,kad ce povecanje brzine ADSL korisnicima,mozemo li ocekivat do 2020?
- aditon
#45831 Re: BHTelecom All About
Imam puno pravo da komentarišem BHT jer sam mnogo duže bio njihov korisnik nego što sam do sada TM-a. Kad je dial up uveden, ja sam ga prvi kući imao. Međutim, telecom ne prati trendove a internet je jedini razlog, tj brzina interneta zbog kojeg sam na TM-u i tu da se razumijemo Telecom do uvođenja optike do krajnjeg korisika nema nikakve šanse. Ja ne znam gdje živiš ali iz tvog posta se da zaključiti, iako se možda varam, da ti i nemaš izbora osim BHT usluge koristiti. Za tih 29 KM našao bi ti sebi adekvatan paket i kod drugog operatera i dobio bi i više. Što se tog paketa Phone tiče, kod staraca mi je upravo taj paket i iako taj tzv socijalni internet je uključen u paket, gle lopovluka, ipak moraš tražiti da ti ga uključe. zahtjev podnijeti, znači nema da ti automatski puste jer te slijeduje u paketu, tako taj paket prodaju. Međutim, koliko god nastojali da im se taj sirotinjski net uključi - ne može, a zašto, to niko ne zna. Dok ne dođe privatnik i ne utegne situaciju u BHT-u nema od te kompanije ništa. Podrška korisnicima je na najnižim mogćim granama. Ja sam s štelom čekao mjesec dana da mi uvedu svojevremeno Moju TV, a u istom periodu ljudi su čekali i po tri mjeseca. Može ovdje ko hoče braniti BHT, ali to ne mijenja činjenicu da su ispod svih standarda. Lopovluk su napravili i s ovom uslugom moj izbor. Nisu mi ni pokušali na šalteru reći da se ta usluga plaća, po 5 KM za svakog člana unutar grupe. Priča je bila, sve đaba za korisnike Moje Tv. Da, to je priča na šalteru Tlecoma bila. Poslije saznam da ću platiti ustvari samo 5 KM. U međuvremenu je došao račun. Međutim, to će im biti i posljednji račun na kojem će im biti evidentirana "besplatna" usluga moj izbor.bumerangss wrote:Korisnici su razlicitih apetita i po meni za vecinu je Moja TV najbolji izbor!aditon wrote:To jeste veliki minus za Telemach. Ne možeš da pratiš sadržaj koji plačaš ako si mimo Telemachove mreže. Doduše, rade neki kanali ali meni najbitnije ne rade. Međutim, kad se izvaga cjelokupna ponuda u ovom trenutku BHT-a i TM-a, onda je jasno i nedvojbeno ko pruža bolje usluge. To je Telemach i tu nema rasprave. Da Telemach ima mrežu gdje je ima Telecom, Telecom bi davno propao na području IPTV-a. Dakle, paketi i podrška korisnicima su debelo na strani TM-a
Prije nego neko kaže da sam na pogrešnoj temi, podsjećam vas da je ovo forum te da mogu pisati šta želim dok god ne kršim pravila foruma. Ja sam dugo bio korisnik Moja TV, i to od samog osnivanja, i zadovoljan sam bio npr stabilnoščću internet konekcije i IPTV-om, iako je bilo i momenata kad sam imao tehničke probleme, ali u principu u tom dijelu sam bio zadovoljan. Ono zbog čega sam prešao na TM je prevashodno internet koji je kod TM-a daleko ispred Telecoma. I sve dok je internet brži i cijene niže, bit ću Telemachov korisnik, a kad se situacija i ako se situacije ikad obrne, znam gdje ću svoje pare ostaviti. I još jedna stvar koja Telecomu ne ide u prilog su korisnička podrška koja je očajna i u večini slučajeva kadrovi koji su needukovani, kadrovi za koje sam ja doktor IT-a. Al poznato je kako se ljudi u BHT-u zapošljavaju.
Et, ja odoh, vi se nastavite svađati čiji je veći
U mojoj mahali ima dosta "srednje klase" srednje ili starije generacije sa malim primanjma 300-500 KM i njima je najbolji izbor Moja TV phone paket koji je 29 KM a pored odlicnih TV kanala i 1500min telefona prema svim mrežama, dobiju time shift i tzv socijalni internet koji uopšte nije tako loš za fb ili da neki penzioner "prelistata" štampu na kompu ili da se viberom whatsappom cuje sa rodbinom ili kad mu dodju unuci da se mogu nakaciti na wi-fi.
Ja imam taj phone paket a moj brat sprat iznad mene ima full paket i sve do sad sam od njega koristio wi-fi i na smartphonu i na kompu pomocu onog stika sa antenicom (slabo se razumijem pa ne znam kako se zove) ali mi je na kompu cesto pucala konekcija ili zbog debele armirano-betonske ploce ili zbog kompjutera starog 11 godina
jer na mobilnom mi nije pucala konekcija. Zato sam pocetkom maja zatrazio da mi puste taj socijalni net i sad sam rahat jer fb fercera odlicno na mobu, viber za 10 a na kompu sad nikad ne pukne konekcija i ovako za foruma za prelistati klix, avaz, akcijske kataloge, bakije i jedilere je odlican
-
quarterback
#45832 Re: BHTelecom All About
molim vise infoaditon wrote:Lopovluk su napravili i s ovom uslugom moj izbor. Nisu mi ni pokušali na šalteru reći da se ta usluga plaća, po 5 KM za svakog člana unutar grupe. Priča je bila, sve đaba za korisnike Moje Tv. Da, to je priča na šalteru Tlecoma bila. Poslije saznam da ću platiti ustvari samo 5 KM. U međuvremenu je došao račun. Međutim, to će im biti i posljednji račun na kojem će im biti evidentirana "besplatna" usluga moj izbor.
hvala
-
mirza_15
#45833 Re: BHTelecom All About
Mojatv moj izbor je super stvar i ogromna prednost bh telecoma. 5 KM se naplati za svakog ultra clana za mjesec dana, ali taj clan dobije tih 5 KM koje bi svakako morao nadopuniti. Izvini drug, ali mislim da pretjerujes. Uslugu u kojoj svaki clan ima po 1.000 minuta u grupi uz uspostavu 0,05 KM i po 500 MB mobilnog interneta nazvati lopovlukom.... Mislim stvarno.
I ne mora bh telecom doci do svakog korisnika optikom. Odakle ti to? Googlaj malo VDSL, gfast itd. Vecini raje je svakako svejedno ha 25 ha 40 Mbps koje ti navodis kao prednost. A ovamo time shift besplatno, novim korisnicima i snimalice 2 godine besplatno, mojatv moj izbor (ogromna prednost), kupovina terminalne opreme na rate za postojece korisnike.... Ali eto, bas je 40 vs 10-25 velika prevaga. Da ne bude zabune. Nekima znaci puno ta razlika u brzini. Meni ne znaci nista. Ne postoji nista sto korisnik sa 40 Mbps moze, a ja sa 25 Mbps ne mogu. BH telecom ima sasvim konkurentnu ponudu. Neko je poredio to go uslugu sa multiscreen. Ta usluga se moze porediti jedino sa mojatv web.
I ne mora bh telecom doci do svakog korisnika optikom. Odakle ti to? Googlaj malo VDSL, gfast itd. Vecini raje je svakako svejedno ha 25 ha 40 Mbps koje ti navodis kao prednost. A ovamo time shift besplatno, novim korisnicima i snimalice 2 godine besplatno, mojatv moj izbor (ogromna prednost), kupovina terminalne opreme na rate za postojece korisnike.... Ali eto, bas je 40 vs 10-25 velika prevaga. Da ne bude zabune. Nekima znaci puno ta razlika u brzini. Meni ne znaci nista. Ne postoji nista sto korisnik sa 40 Mbps moze, a ja sa 25 Mbps ne mogu. BH telecom ima sasvim konkurentnu ponudu. Neko je poredio to go uslugu sa multiscreen. Ta usluga se moze porediti jedino sa mojatv web.
-
quarterback
#45834 Re: BHTelecom All About
aditon hvala na upozorenju
lp
lp
- avaks
#45835 Re: BHTelecom All About
Hajde živi bili pa vidjeli, odmah sa Super 15 prelazim ako bude išta bolje (mada sumnjam).holowey wrote:32kb/s prelazi na 64kb/s?mirza_15 wrote:Ide redizajn postpaid paketa. Najvise ce dobiti mini 15, a dobice svi. Izmjene su i u jednoj stavci koja je kod proslih izmjena docekana "na noz". Izmjene se ticu uglavnom mobilnog interneta.![]()
sa kojim datumom se barata kad je rijec o tim promjenama? 1.9.?
Internet na 64kbps je nikakav (na 1080p ekranu telefona, neću ni da zamišljam koliko bi učitavalo išta za 2k rezolucije) može za chat služiti i nešto malo rezultata da provjeriš (i živaca i baterije da pojedeš). A 32 je neupotrebljivo.
- Maharadza
#45836 Re: BHTelecom All About
Ali pazi ti fazona i poteza, imali nekada 64kbps koliko znam, pa potom smanjili na 32kbps i sada opet vraćaju na staro i to će reklamirati kao "poboljšanje" usluge!avaks wrote:Hajde živi bili pa vidjeli, odmah sa Super 15 prelazim ako bude išta bolje (mada sumnjam).holowey wrote:32kb/s prelazi na 64kb/s?mirza_15 wrote:Ide redizajn postpaid paketa. Najvise ce dobiti mini 15, a dobice svi. Izmjene su i u jednoj stavci koja je kod proslih izmjena docekana "na noz". Izmjene se ticu uglavnom mobilnog interneta.![]()
Internet na 64kbps je nikakav (na 1080p ekranu telefona, neću ni da zamišljam koliko bi učitavalo išta za 2k rezolucije) može za chat služiti i nešto malo rezultata da provjeriš (i živaca i baterije da pojedeš). A 32 je neupotrebljivo.
-
mirza_15
#45837 Re: BHTelecom All About
Bice vise interneta nego na super 15. I opcije za dokup ce biti povoljne.avaks wrote:Hajde živi bili pa vidjeli, odmah sa Super 15 prelazim ako bude išta bolje (mada sumnjam).holowey wrote:32kb/s prelazi na 64kb/s?mirza_15 wrote:Ide redizajn postpaid paketa. Najvise ce dobiti mini 15, a dobice svi. Izmjene su i u jednoj stavci koja je kod proslih izmjena docekana "na noz". Izmjene se ticu uglavnom mobilnog interneta.![]()
- avaks
#45838 Re: BHTelecom All About
A ovamo 200MB i flat na 64, katastrofa... BHT će garant stavit 250MB znajući ih
Nego živi bili pa vidjeli
-
mirza_15
#45839 Re: BHTelecom All About
DuckZz wrote:[quote="mirza_15"][quote="DuckZz"]
Ok, ali ipak malo manja.
Šta je sa ostalim stvarima ?
- Fiksnu telefoniju nisam mu ni htio uzeti ali eto, koristi možda jednom dnevno, iako pozivi nisu besplatni ne znam koliko se to mjesecno odrazuje na cijenu ?
- Koja je razlika u vezi tv-a, kolega iznad navodi da nema SK kanala, ali ako je samo to, onda ne vidim neku prednost mojatv-a ?
- Kolega iznad također navodi da internet nije u teoriji 50Mb, ali nek je samo upola toliko, opet i više nego duplo brži od NetFlat 10 opcije ?
Možeš li napisat neke prednosti mojatv full-a u odnosu na paket iznad.
Na kraju krajeva on vjerovatno neće uzeti logosoft paket, tako da slobodno možeš bit iskren
Brzina interneta kod BH Telecoma je 10+/1. To znaci da je brzina i 25/1 ukoliko postoji tehnicka mogucnost.
Jesi li uzeo u obzir sve sto dobijas sa mojaTV moj izbor uslugom gdje mozes u grupu uvezati mojaTV i do 2 postpaida i 3 prepaida?[/quote]
Evo sad gledam moj izbor mojTV.
Ako sam dobro shvatio, mogu uzeti
- Moja TV Basic, 2 fiksna prikljucka (ne može 1 ?) Osnovni paket, xDSL Net Flat 10.
Kolika bi cijena bila ?
Prepaid, postpaid ga ne zanimaju, koristi dopune
Mojatv full, dodas ti svoj mobilni, dodao on svoj itd. Mozes dodati do 2 postpaida i do 3 prepaida (ultre). Svi oni pricaju izmedju sebe za 0,05 KM uspostave poziva i imaju po 1.000 minuta za to ukljucujuci i onaj fiksni iz mojatv. Svi mobilni prikljucci dobiju po 500 MB mobilnog interneta. Placas cijenu full paketa i po 5 KM za svaku ultru, ali se tih 5 KM dopuni na svaki ultra prikljucak.
-
mirza_15
#45840 Re: BHTelecom All About
Ne smijem nista reci, ali znace se ubrzo.avaks wrote:A ovamo 200MB i flat na 64, katastrofa... BHT će garant stavit 250MB znajući ih![]()
- aditon
#45841 Re: BHTelecom All About
Čim su uveli uslugu tišao sam da starcima istu prijavim jer imaju Moja TV. Prijavim, sve su mi lijepo objasnili osim da se to plaća. Poslije ću saznati da se plaća, 5KM. Ok, mislim se, i čudno bi mi bilo da mi nešto besplatno daju samo zato što si korisnik jedne od usluga koju BHT nudi. Dakle, pokušat ću citirati: "doći će ti na račun dodatnih 5KM ali imaš 500 MB mobilnog interneta" . Lijepo rečeno ali vješto izbjegnuta informacija je da će za svakog člana koji je u grupi, a s ovim Phone paketom dozvoljeno je do 3 člana, biti po 5 KM!!!quarterback wrote:molim vise infoaditon wrote:Lopovluk su napravili i s ovom uslugom moj izbor. Nisu mi ni pokušali na šalteru reći da se ta usluga plaća, po 5 KM za svakog člana unutar grupe. Priča je bila, sve đaba za korisnike Moje Tv. Da, to je priča na šalteru Tlecoma bila. Poslije saznam da ću platiti ustvari samo 5 KM. U međuvremenu je došao račun. Međutim, to će im biti i posljednji račun na kojem će im biti evidentirana "besplatna" usluga moj izbor.
hvala
Kao dobiješ bonus na računu od 5KM ali to si ustvari platio. Jedini bonus je tih 500 MB i po 1000 minuta za besplatno za pozive prema članovima grupe, ali budimo realni kome to treba? To jedino da svaki član porodice živi na 3 različite lokacije i nikad se ne viđaju a i tada bi to previše bilo. Znali su oni da s ovim zamazuju oči. Taj bonus na računu u vidu kredita ne možeš koristiti pozivajući druge mreže, samo prema korisnicima telecoma se isti troši i to prvo on pa onda kredit koji si "kupio". S tim da ti kredit koji si "kupio" također troši pozivanjem brojeva koji su na drugoj mreži.
I još jedna stvar, tih 500 MB interneta, osim mog telefona, na druga dva je nemoguće iskoristiti jer jednostavno ne dozvoljava pristup 3G mreži, a probao sam na 4 različita telefona, a dva su baš u telecomu kupljeni. (samo da mi ko ne kaže da je do telefona
Nadam se da sam ti dao dovoljno informacija.
-
mirza_15
#45842 Re: BHTelecom All About
Ne pravi telecom telefone.
Tih 5 KM bi svakako morao dopuniti. Ovako ne moras.
Pitaj porodicne ljude kojima djeca idu u skolu koliko se cuju sa njima i treba li im ta grupa. Nastojis omalovaziti nesto sto je bas dobra ponuda bh telecoma.
Tih 5 KM bi svakako morao dopuniti. Ovako ne moras.
Pitaj porodicne ljude kojima djeca idu u skolu koliko se cuju sa njima i treba li im ta grupa. Nastojis omalovaziti nesto sto je bas dobra ponuda bh telecoma.
-
ing-ecc
#45843 Re: BHTelecom All About
Slobodno ti podnesi zahtjev za uslugu, niko te iz BHT nece pitati ciji je stan/kuca kad bude instalacija.quarterback wrote:bez onoga na kome je stan tj telefon neces mociAFEni wrote:![]()
S vlasnikom stana dogovori taj deal da ce usluga ici na tebe i da ce tebi dolaziti racuni a on neka obezbjedi instalaciju ako je vec kuca i ima vise korisnika.
Danas je vise usluga na XYZPQRST osobe koje nisu vlasnici stambenih prostora nego su podstanari i nikada nije problem sve dok se racuni placaju, znaci mozes se zvati i Jure Franko.
- erotica
#45844 Re: BHTelecom All About
Tih 5 maraka na ultri vrijedi ako ništa tih 500 Mb mjesečno, samo im nije ok što ne može koristiti prema drugim mrežama i što se ostatak KM bonusa ne prenosi u sljedeći mjesec. A u svim reklamama je navedeno i ovdje se isto govorilo da se za ultru plaća dodatno 5 KM tako da se ne može reći da zavlace nešt. ja sam u moj izbor uvezao 2 pretplate i 2 ultre i na računu za ultre je došlo 10 maraka a bonusi za pretplate su gratis tako da nešto i dzabe dajuaditon wrote:Čim su uveli uslugu tišao sam da starcima istu prijavim jer imaju Moja TV. Prijavim, sve su mi lijepo objasnili osim da se to plaća. Poslije ću saznati da se plaća, 5KM. Ok, mislim se, i čudno bi mi bilo da mi nešto besplatno daju samo zato što si korisnik jedne od usluga koju BHT nudi. Dakle, pokušat ću citirati: "doći će ti na račun dodatnih 5KM ali imaš 500 MB mobilnog interneta" . Lijepo rečeno ali vješto izbjegnuta informacija je da će za svakog člana koji je u grupi, a s ovim Phone paketom dozvoljeno je do 3 člana, biti po 5 KM!!!quarterback wrote:molim vise infoaditon wrote:Lopovluk su napravili i s ovom uslugom moj izbor. Nisu mi ni pokušali na šalteru reći da se ta usluga plaća, po 5 KM za svakog člana unutar grupe. Priča je bila, sve đaba za korisnike Moje Tv. Da, to je priča na šalteru Tlecoma bila. Poslije saznam da ću platiti ustvari samo 5 KM. U međuvremenu je došao račun. Međutim, to će im biti i posljednji račun na kojem će im biti evidentirana "besplatna" usluga moj izbor.
hvala
Kao dobiješ bonus na računu od 5KM ali to si ustvari platio. Jedini bonus je tih 500 MB i po 1000 minuta za besplatno za pozive prema članovima grupe, ali budimo realni kome to treba? To jedino da svaki član porodice živi na 3 različite lokacije i nikad se ne viđaju a i tada bi to previše bilo. Znali su oni da s ovim zamazuju oči. Taj bonus na računu u vidu kredita ne možeš koristiti pozivajući druge mreže, samo prema korisnicima telecoma se isti troši i to prvo on pa onda kredit koji si "kupio". S tim da ti kredit koji si "kupio" također troši pozivanjem brojeva koji su na drugoj mreži.
I još jedna stvar, tih 500 MB interneta, osim mog telefona, na druga dva je nemoguće iskoristiti jer jednostavno ne dozvoljava pristup 3G mreži, a probao sam na 4 različita telefona, a dva su baš u telecomu kupljeni. (samo da mi ko ne kaže da je do telefona)
Nadam se da sam ti dao dovoljno informacija.
-
quarterback
#45845 Re: BHTelecom All About
a 5 km je samo za ultre ili za sve sto ucestvuje u mom izboru ?aditon wrote:Jedini bonus je tih 500 MB i po 1000 minuta za besplatno za pozive prema članovima grupe, ali budimo realni kome to treba?
-
sencobih
#45846 Re: BHTelecom All About
Ovo uvezivanje u moj izbor je prava stvar, dvije pretplate i ultru sam uvezao, djeca su mi pravila račun pozivajući mene i ženu na mobilni , sad imamo po 1000 minuta i opleti, a ni po 500mb nije za baciti, jos kad bude povećanje neta
uglavnom svakom bih preporučio ovu uslugu, pogotovo sto mozes rastaviti kada god hoćeš ako ti nešto ne paše
- zateznistub
-
kema
#45848 Re: BHTelecom All About
senco,o kakvom to povećanju neta pričašsencobih wrote:Ovo uvezivanje u moj izbor je prava stvar, dvije pretplate i ultru sam uvezao, djeca su mi pravila račun pozivajući mene i ženu na mobilni , sad imamo po 1000 minuta i opleti, a ni po 500mb nije za baciti, jos kad bude povećanje netauglavnom svakom bih preporučio ovu uslugu, pogotovo sto mozes rastaviti kada god hoćeš ako ti nešto ne paše
da se neće smilovati i ne dao bog povećati brzinu nama koji koristimo samo net
kad si već spomenuo taj moj izbor reci mi slijedeće
ako bi ja uvezao netflat 5,fiksnu telefoniju,i jedan ultra broj,šta dobivam sa tim,prema kome mogu potrošiti to 1000 min,moram li se vremenski
vezati za bht
-
sencobih
#45849 Re: BHTelecom All About
Pricaju o povecanju kolicine mobilnog neta u mobilnim paketima .Nemoraš se vezati ugovorom, mozeš prekinuti kad hoćeš, ne znam baš sta dobivas kad nemas moju tv u paketu, vidi malo na stranici sve pišekema wrote:senco,o kakvom to povećanju neta pričašsencobih wrote:Ovo uvezivanje u moj izbor je prava stvar, dvije pretplate i ultru sam uvezao, djeca su mi pravila račun pozivajući mene i ženu na mobilni , sad imamo po 1000 minuta i opleti, a ni po 500mb nije za baciti, jos kad bude povećanje netauglavnom svakom bih preporučio ovu uslugu, pogotovo sto mozes rastaviti kada god hoćeš ako ti nešto ne paše
da se neće smilovati i ne dao bog povećati brzinu nama koji koristimo samo net![]()
ako bi ja uvezao netflat 5,fiksnu telefoniju,i jedan ultra broj,šta dobivam sa tim,prema kome mogu potrošiti to 1000 min,moram li se vremenski
vezati za bht
-
kema
#45850 Re: BHTelecom All About
Hvala sencosencobih wrote:Pricaju o povecanju kolicine mobilnog neta u mobilnim paketima .Nemoraš se vezati ugovorom, mozeš prekinuti kad hoćeš, ne znam baš sta dobivas kad nemas moju tv u paketu, vidi malo na stranici sve pišekema wrote:senco,o kakvom to povećanju neta pričašsencobih wrote:Ovo uvezivanje u moj izbor je prava stvar, dvije pretplate i ultru sam uvezao, djeca su mi pravila račun pozivajući mene i ženu na mobilni , sad imamo po 1000 minuta i opleti, a ni po 500mb nije za baciti, jos kad bude povećanje netauglavnom svakom bih preporučio ovu uslugu, pogotovo sto mozes rastaviti kada god hoćeš ako ti nešto ne paše
da se neće smilovati i ne dao bog povećati brzinu nama koji koristimo samo net![]()
vezati za bht
Ne znam ni ja šta dobivam niti mi to ima iko pravilno reći
Razgovarao sa tehničkom podrškom i kažu mi moram se vezati ugovorom