dinooh wrote:Ko ima neka prepise
Uhvatih 1x bez znoja.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
dinooh wrote:Ko ima neka prepise
sreca nije moj listicnema me tamo wrote:dinooh wrote:Ko ima neka prepise
Uhvatih 1x bez znoja.
jods veca sreca sto listica nema u premier bazidinooh wrote:sreca nije moj listicnema me tamo wrote:dinooh wrote:Ko ima neka prepise
Uhvatih 1x bez znoja.
kako mozes provjeriti listic bez koda?noviclan wrote:
jods veca sreca sto listica nema u premier bazi
momak je admin premieradinooh wrote:kako mozes provjeriti listic bez koda?noviclan wrote:
jods veca sreca sto listica nema u premier bazi
nema potrebe za kodom kad ti na tiketu pise uplatno mjesto "KLADJENJE NA DALJINU" dovoljan je broj iz lijevog uglaTirkiz wrote:momak je admin premieradinooh wrote:kako mozes provjeriti listic bez koda?noviclan wrote:
jods veca sreca sto listica nema u premier bazi![]()
kod mene nece. Ukucao par svojih listica koje sam online uplatio i opet nece. UNESENI KOD LISTICA NIJE ISPRAVANnoviclan wrote:nema potrebe za kodom kad ti na tiketu pise uplatno mjesto "KLADJENJE NA DALJINU" dovoljan je broj iz lijevog uglaTirkiz wrote: momak je admin premiera![]()
![]()
admir
hodža wrote:![]()

prince, ti jednom dobio pare, pa sad mislis trebao bi svaki put,PriNc_ba wrote:najebem se mamare ovom jacksonu... lik uzeo cetvrtinu suteva ko da je jordan jbt... igraci mu otvoreni dok su po 2-3 igraca na njemu on suta s 10 metara hladno. nek su izgubili hadalji kad je on sam sebi bitan... steta ibake... losije prvo poluvrijeme je presudilo i debilni jackson koji majci lopte ne da. sutao ibaka zadnji napad tricu iz coska za prelaz ali fula. a i to je jedna od 3 lopte koje je dobio od jacksona na citavoj tekmi jer ovaj bas nije mogao nikako da osuta iz gaca kroz dvojicu s 13 metaramamu mu jos jednom spomenem
eto