Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Adobeg

#45801 Re: Utakmice.

Post by Adobeg »

Osam golova u dva poluvremena,u dvije utakmice tobejarabi mi smo negdje duboko ograjisali,nikad na zelenu granu,ovoliki stresovi iz dana u dan moze covjek fasovati mozdani. :-)
mond

#45802 Re: Utakmice.

Post by mond »

U tri dana primamo 8 golova u rasponu od 15 minuta. Ne znam koji im je kurac svima, kolektivno, ne pojedinačno.
Vidjeli su se problemi i na pripremama... Pazar 4, Vukovar 3. al opet kontaš pripreme pa hajd, lakse se proguta.

Ne kontam
mond

#45803 Re: Utakmice.

Post by mond »

Nakon njega riječ je dobio i Zoran Zekić.

"Sve ste rekli. Ovo je 3:0, igrali smo odlično, veliki broj šansi. Neću reći, malo, već u trenucima kada trebaš ispoštovati nešto, onda ti se vrati ovako.

Teško mi je bilo šta pričati. Neke stvari ne mogu shvatiti. Primili smo osam golova u tri dana. To je sramotna činjenica", rekao je Zekić i dodao:

"Promašene šanse, ponašanje nonšalantno. Igrači se ponašaju kao da je ovo privatna prćija. Ovo je za nas novi udarac nakon četvrtka. Nisam ovo očekivao nakon 3:0, nisam mogao vjerovati da se ovo može desiti iskreno. Izgubili smo sve linije."
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#45804 Re: Utakmice.

Post by bordo gandalf »

Eh kada bi se Dudic vratio
last mohicans

#45805 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

mond wrote: 03/08/2025 20:43 Previše promašenih dovede do ovoga.
Imaš U-21 na golu, po ovakvom vremenu/ mokroj travi, brzom terenu...ne znam.
Nonšalantni naprijed, nonšalantni nazad. Ne znam zbog čega. TReba nam deset šansi za jedan gol a primamo iz svakog napada. Ne znam čemu kurčevit stav.
Ne mogu da se sjetim niti jedne ekipe u našoj ligi koja je kao domaćin prokockala 3:0
Imam osjećaj da se previše pravimo pametnim za ovaj nivo loptanja.
I opet da ponovim previše promašujemo. Valjda lako dolazimo u šanse i kao jebaji ga ako se promaši.
Nije problem što se promašuje, nego sto se igra nonšalantno. Pa gdje ćes onakvu nonšalanciju nazad pa i naprijed sebi dopustiti. Guli sere, dvije utakmice se igra lob odbojke, prazan gol, on najgoru opciju bira. U Rumuniji, presevat golman moze, on lobuje, veceras prazan gol, on lobuje, igrač na liniji stoji. Takva kurcobolja,meni ne bi počeo sljedeću da je Mbape. Još noćas bi ga prodao. Tako je kad prodaš tri standardna i ponajbolja igrača iz tri najbitnije linije golman-stoper-vezni. Treba Homera pitati ko je naredni na redu. Ima i Zekine zasluge, velike, morao je posložiti bolje, ovo je s linijama strašno. Piniro bi bolje drzali linije. Obični raspašoj. Tabaković je imao 3-4 šuta u okvir s distance, nikoga da ga blokira. Ma do sutra nabrajati. Pa jbt te naša 4 gola kad 4 primaš ko zadnji levat. Radije da dobijem ko Zrinja 1:0 iz 1-2 šanse a da sam nazad beton. UzaSsss
vicious

#45806 Re: Utakmice.

Post by vicious »

Jel ono Zekic rece i Moramo sjesti vidjeti šta je najbolje za klub? Nisam ga dobro čuo, uvijek nekako mumlja
mond

#45807 Re: Utakmice.

Post by mond »

last mohicans wrote: 03/08/2025 20:59
mond wrote: 03/08/2025 20:43 Previše promašenih dovede do ovoga.
Imaš U-21 na golu, po ovakvom vremenu/ mokroj travi, brzom terenu...ne znam.
Nonšalantni naprijed, nonšalantni nazad. Ne znam zbog čega. TReba nam deset šansi za jedan gol a primamo iz svakog napada. Ne znam čemu kurčevit stav.
Ne mogu da se sjetim niti jedne ekipe u našoj ligi koja je kao domaćin prokockala 3:0
Imam osjećaj da se previše pravimo pametnim za ovaj nivo loptanja.
I opet da ponovim previše promašujemo. Valjda lako dolazimo u šanse i kao jebaji ga ako se promaši.
Nije problem što se promašuje, nego sto se igra nonšalantno. Pa gdje ćes onakvu nonšalanciju nazad pa i naprijed sebi dopustiti. Guli sere, dvije utakmice se igra lob odbojke, prazan gol, on najgoru opciju bira. U Rumuniji, presevat golman moze, on lobuje, veceras prazan gol, on lobuje, igrač na liniji stoji. Takva kurcobolja,meni ne bi počeo sljedeću da je Mbape. Još noćas bi ga prodao. Tako je kad prodaš tri standardna i ponajbolja igrača iz tri najbitnije linije golman-stoper-vezni. Treba Homera pitati ko je naredni na redu. Ima i Zekine zasluge, velike, morao je posložiti bolje, ovo je s linijama strašno. Piniro bi bolje drzali linije. Obični raspašoj. Tabaković je imao 3-4 šuta u okvir s distance, nikoga da ga blokira. Ma do sutra nabrajati. Pa jbt te naša 4 gola kad 4 primaš ko zadnji levat. Radije da dobijem ko Zrinja 1:0 iz 1-2 šanse a da sam nazad beton. UzaSsss
Slažem se sve
Logovan

#45808 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Nejasan mi je onakav pad. Totalno nejasan. Koševo, imaš 3:0, protivnik je daleko od tebe po kvaliteti, imao si gomilu prilika da bude 6:0, a ne 3:0, primiš četiri gola za kratko vrijeme.

Ne razumijem.
mond

#45809 Re: Utakmice.

Post by mond »

Kurčevitost i nonšalancija.
Popišaše nas al srećom ima još 35 kola
last mohicans

#45810 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

nota1969 wrote: 03/08/2025 20:45
enko 1964 wrote: 03/08/2025 20:29 Znam da je Zekić sveta krava al ljudi ovo ne valja
k.rac je on isto ko i vecina igraca i homer

sudije nas klale prosle sezone a zeljo i posusje nam uzimali bodove

protiv rumuna jedan Bosanac u prvih 11

e sad homeru specijalno jebem mater i njegovim evropljanima u akademiji

ukino skolu AFH gdje je imao bazu od kamaru nase djece

jok dovedi nekih indijanaca i plus u prvi tim polovnjaka iz tre pm

daj vrsajevicu i ziljkicu traku
Zašto ovaj Tabaković nije mogao imati priliku za klupe? Mlad momak, ono sto sam vidio, strašan top u nozi ima. Ko je dao golove, Elezi, među zadnjim dosao i stoper. Gdje su naše vedete Guli, osobito, sebičnjak na stotu. Bit ce tesko ZZ vratiti povjerenje, sad ni u sebe ne vjeruju, ako i jesu vjerovali. Tačno da fali naše djece, ali ovaj Elezi mi se sviđa, ima neku petlju i podsjeća na Rahmana. Nemamo mi šta šteliti naprijed, prvo odozada se posložiti i naučiti glupane kako se kretati i braniti.
East_side

#45811 Re: Utakmice.

Post by East_side »

Ja idiotizma u pm :-)

S ovim levatima ću strepit i ako 5:0 budu vodili...
R2D2_SA

#45812 Re: Utakmice.

Post by R2D2_SA »

Samo hladne glave sad!

Mnogi jedva cekaju kod nas neki raspad. Evo I izjavu kako prenose, nije zz rekao igraju kao da je privatna prcija vec kao da je NJIHOVA privatna prcija.

ZZ ili neka disciplinu zavede, vrati kontrolu ili neka se kupi i on. Dao bih mu utakmicu dvije fore uslovno ili caos iako ga bas gotivim.
mond

#45813 Re: Utakmice.

Post by mond »

Svaki šamar je dobar ako će se nešto naučiti
Logovan

#45814 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Zoran treba ostati. Tjerati njega je greška. Samo ću spomenuti to da će novi trener reći nisam sa igračima odradio pripreme, nisam ja nikoga doveo od njih i tako to. Ako ode, strah me ko će doći. Ma neka ga. :thumbup:
baxus

#45815 Re: Utakmice.

Post by baxus »

Sad je ili ili.
Pustit Zekica da jebe majke igračima ili se Zekicu najebat majke i otjerati ga.
Ja sam za prvu varijantu.
Naravno ako čovjek hoces da radi. Ako mu se ostaje.
Sad da sam Mirvic izasao bih i rekao puna podrška Zekicu da se najebe majke igračima koji primaju dva puta po 4 gola u 20 minuta.
last mohicans

#45816 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Kako bi ih ja ostavio da trče na Kosevu sad. Ovo je bruka i sramota, treba da se pokriju kao da su derbi izgubili. Usrani PR i marketing je njih uninao da su Bogom dani. Prvi Guli, naklatio sam se na njega najvise, ali apsolutno zasluzeno. Ne djeluje mi ZZ kao trener bez autoriteta, ali ovo je bas pišanje po njemu od igrača, dva puta u 3 dana. Radije potpisujem da ne letimo i kao nesto gazimo naprijed ako ti svaka šuša zabija nazad kako mu je kurcu ćeif.
Logovan

#45817 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

baxus wrote: 03/08/2025 21:23 koji primaju dva puta po 4 gola u 20 minuta.
Sa napomenom "od Radnika"

Strašno :shock:
mirza_15

#45818 Re: Utakmice.

Post by mirza_15 »

Ma naprijed je to dobro osim velikog broja promašenih prilika. Ali kako objasniti da ti Radnik utrpa 4 za kratko vrijeme? Kako ne možeš da zatvoriš utakmicu?
last mohicans

#45819 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Logovan wrote: 03/08/2025 21:21 Zoran treba ostati. Tjerati njega je greška. Samo ću spomenuti to da će novi trener reći nisam sa igračima odradio pripreme, nisam ja nikoga doveo od njih i tako to. Ako ode, strah me ko će doći. Ma neka ga. :thumbup:
A šta ako se ovo nastavi, umjesto da startaš sa 3 boda kući, gubiš dva? Nismo mi briljirali ni u pripremnim. Plus si u minusu utakmicu sa Zrinjskim. Otjeraše Ivankovića za manju stvar.
Logovan

#45820 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

last mohicans wrote: 03/08/2025 21:27 A šta ako se ovo nastavi, umjesto da startaš sa 3 boda kući, gubiš dva? Nismo mi briljirali ni u pripremnim. Plus si u minusu utakmicu sa Zrinjskim. Otjeraše Ivankovića za manju stvar.
Šta ako se nastavi sa novim trenerom? :oops: :mrgreen: Izgubili dva boda kući, nismo bili dobri u pripremnim. I šta sad, zbog ovog da ga otjeramo? Ako će nam ovo biti razlog, onda fakat ne znam šta da kažem.

Neka su otjerali Ivankovića, iznenadio sam se, možda su grešku napravili.
svi u napad

#45821 Re: Utakmice.

Post by svi u napad »

Ne mogu vjerovat da sam se toliko prevario u Zekicu. Covjek jednostavno nema rjesenja. Igra svoje 2-3varijante iz tekme u tekmu i nema osjecaja za izmjene. Dakle stalno se igra sa 3 pozadi koji su ne uigrani i uz to spori. Dva krilna beka takodjer losi u odbrani. Kupresaka vadi napad i jedini je koji zna centrirati (on bi trebao izvoditi sve kornere i slobodnjake a ne Guli) ali je u odbrani tanak i treba mu vremena da se vrati. Beganovic je relativno brz ali nikakve koristi u napadu jer jos nije naucio centrirati. Igras sa jednim zadnjim veznim Jattom koji je odlican ali nedovoljan da zacepi sve krpe u liniji kao i u odbrani. Golman je bio los ali momak je mlad i treba mu iskustvo. Halo ZEKANE moras imati i igrati sa DVA centarhalfa
Napadu treba 10 gol sansi da dadnu gol. Guli misli samo na sebe i polako gubi kvalitetu zbog toga. Znaci pustiti Bubanju, Soldu i Pavicica moze samo lud covjek i takva glupost ce nas kostati puno toga ove sezone. Igracima nista ne predstavlja dres svetinje a Zeka filozofira i nista ne uci od poraza (ovo ja smatram porazom).
Dakle ovo je bogu plakati jer voditi 3:0 i jedva izvuci bod protiv Radnika je blago receno sramota. no gazdu boli neka stvar za rezultate i reputaciju kluba a o nama i da ne pricam. On kao Amer samo gleda da okrene i opere lovu i idemo dalje. Tuzno i pretuzno. Laku noc.
ZonFon

#45822 Re: Utakmice.

Post by ZonFon »

1. Dovesti ozbiljnog pshiloga u klub.

2. Ove sezone cemo muku muciti sa U-21.
al-em

#45823 Re: Utakmice.

Post by al-em »

ZonFon wrote: 03/08/2025 21:50 1. Dovesti ozbiljnog pshiloga u klub.

2. Ove sezone cemo muku muciti sa U-21.
1. Klub je pun debila, bitno je staviti djeci cenera kartu
2. Tu nema problema, veceras smo i to rijesili.
El_comadante

#45824 Re: Utakmice.

Post by El_comadante »

Nije bitan Zekić ili neku drugi trener nego Mirvić. Njemu je izgleda najvažnija zarada profit a ne rezultat. Trebao je ostaviti golmana i Soldu pozvati ih i reći koliko tražite izvoli te. Svake godine isto. Prodaš 2 3 najbolja igrača dovedi nove, dok se oni uigranu ti ispao iz Europe i imaš bodovi zaostatak u prvenstvu.
last mohicans

#45825 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

O tome je riječ, vjerujem da se ZZ ništa nije pitao, kad se debeli igra football managera. Prodaje najstandardnije igrače iz svake linije, evo sad imamo problem i sa u21, sta je sa Mujkićem, nema momka u rosteru nikako? Radiš iste greške, očekuješ drugačiji rezultat a znamo da je to odlika idiota. Pored svega, ZZ je morao ovo bolje utegnuti da se pola ekipe prodalo, ovo je čisti amaterizam.
Post Reply