Sirija
-
sarajevoxxxx
#45776 Re: Sirija
Hadi Abdella: Ariha je oslobođena, u toku je čiščenje grada
-
cbrt
#45777 Re: Sirija
Samo 3 sata im je trebalo...
Najnovija mapa celog tog džepa

Najnovija mapa celog tog džepa

- Gojeni H
#45778 Re: Sirija
Bogami Kataru se mnogo zamjera u Zaljevu radi navodno ostvarenog kontakta sa Hezbollahom.Herr Flick wrote:Al Lažira otvoreno propagira Al Kaidu na svojoj TV i portalu,koje smece od tv-e..Dobro ne treba da cudi,jer je Katar glavni finansijer Nusre![]()
-
RepublikanskaGarda
#45779 Re: Sirija
Nisam tu dovoljno dugo pa neznam, ali imam par pitanja za cbrt-a i savoxxa? Jeste vi plačeni za ovo što radite?? Koja vam je motivacija da radite to što radite? Čime se bavite u slobodno vrijeme?
-
cbrt
#45780 Re: Sirija
http://www.almasdarnews.com/article/syr ... kafr-najd/
Kad je ovaj šljam priznao poraz toliko rano to sve govori ali ova rečenica mi bode oči...
Kad je ovaj šljam priznao poraz toliko rano to sve govori ali ova rečenica mi bode oči...
Despite the premature claims that the Syrian Armed Forces are “falling apart”; the Syrian Arab Army (SAA) still remains in control of all but two provincial capitals in Syria and they are on the move in the Latakia and the Rif Dimashq Governorates – there is still a lot of fighting left.
- Herr Flick
#45781 Re: Sirija
Vjerski fanaticiRepublikanskaGarda wrote:Nisam tu dovoljno dugo pa neznam, ali imam par pitanja za cbrt-a i savoxxa? Jeste vi plačeni za ovo što radite?? Koja vam je motivacija da radite to što radite? Čime se bavite u slobodno vrijeme?
-
RepublikanskaGarda
#45782 Re: Sirija
Šta misliš bi li njih Hazef strpo u zatvor Tedmur(Palmyra) da su kojim slučajem tamoHerr Flick wrote:Vjerski fanaticiRepublikanskaGarda wrote:Nisam tu dovoljno dugo pa neznam, ali imam par pitanja za cbrt-a i savoxxa? Jeste vi plačeni za ovo što radite?? Koja vam je motivacija da radite to što radite? Čime se bavite u slobodno vrijeme?
-
cbrt
#45783 Re: Sirija
Ni jedan napad avijacijom danas na rebele u Arihi...
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#45784 Re: Sirija
asad adio

-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#45785 Re: Sirija
Pa zar mislis da nije doslo vrijeme da i Sirijci razmisle glavom ,cbrt wrote:Evo onog Asadovog tviteraša ko ne veruje
odmah opravdanja za kataklizmuLeith Abou Fadel @leithfadel 22m22 minutes ago
Confirmed: SAA withdrew from Ariha per sources in Idlib.
Leith Abou Fadel @leithfadel 22m22 minutes ago
SAA did not really try to hold the city of Ariha - seems the Central Command is no longer committed to liberating the provincial capital.
Pa da razgule iz Arihe i skrate linije.
Pa kad skrate ,, onda juriis. Preko mediterana do EU.
- DuckZz
#45787 Re: Sirija
Molim te u ime cijelog foruma da ne prevodiš Arapske rijeci i ne koristiš palatalizaciju tamo gdje ne treba.sarajevoxxxx wrote:Oslobođen vojni punk Šemsudin, i trg El -Adžeh u Arihi
To kao na klixu kad napišu "Dzeki Cen dobio novu ulogu u filmu ..."
- JohnnyS
#45788 Re: Sirija
RepublikanskaGarda wrote:Nisam tu dovoljno dugo pa neznam, ali imam par pitanja za cbrt-a i savoxxa? Jeste vi plačeni za ovo što radite?? Koja vam je motivacija da radite to što radite? Čime se bavite u slobodno vrijeme?
Može se postaviti kontrapitanje, koja je motivacija ostalih nesirijaca na ovoj temi koji navijaju za assada. OK, šahist Mladen Marić mora tako vabit gledateljstvo za svoju sumanutu emisiju, ali zašto ostali tako zdušno navijaju? Razumio bih da je Mahatma Gandi u pitanju, ali ipak se o diktatoru radi...
Nego, da se osvrnemo na bježaniju, ne usvoji li UN onu rusku konvenciju koju plavooki jebač traži da ne bi sudjelovao u farsi, nastavi li se ovaj tempo Assad će morat plivat do te famozne ruske mornarice u mediteranu da spasi glavu...
-
cbrt
#45789 Re: Sirija
Upravo su zauzeli ovaj kontrolni punkt...poslednji u gradu
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=35.80 ... 8&z=18&m=b
I ovo selo zapadno od Arihe je upravo zauzeto
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=35.80 ... 7&z=16&m=b
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=35.80 ... 8&z=18&m=b
I ovo selo zapadno od Arihe je upravo zauzeto
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=35.80 ... 7&z=16&m=b
- dragma
- Vozim: Pješe
#45790 Re: Sirija
Prva žrtva na strani YPG-a u Sheikh Maqsood-u, Şehîd Namirin, otac četvero djece.

Defile boraca YPG-a kroz Sheikh Maqsood:
YPG i rebelsi u zajedničkoj izjavi saglasni kako trebaju da se smire tenzije i spriječi dalja eskalacija sukoba:

Defile boraca YPG-a kroz Sheikh Maqsood:
YPG i rebelsi u zajedničkoj izjavi saglasni kako trebaju da se smire tenzije i spriječi dalja eskalacija sukoba:
- DuckZz
#45791 Re: Sirija
Kakvo crno smirivanje ..... YPG i pobunjenici (izuzev Ahrar Shama) imaju preko 15 000 vojnika u Alepu, Al Nusra jedva 3 000, nek ih protjeraju isto kao i što su protjerali ISIL.... doviđenja, eno im Idlib provincija, tamo se bratski slažu svi pobunjenici pa nek tamo i ostanu.
-
RepublikanskaGarda
#45792 Re: Sirija
Ma kužim ja da netko nekog simpatizira ali ova dvojca su se baš uživila, pa pogledaj malo njihove postove, termine koje koriste, etc.... i kikibombona se uživio sa svojim kurdima ali bar je simpatičan, ne možeš ni jednog assadistu usporedit zsa ovom dvojcom, kao dva bota ponavljaju iste fraze: ubice, genocid, šebihe, pacoviJohnnyS wrote:RepublikanskaGarda wrote:Nisam tu dovoljno dugo pa neznam, ali imam par pitanja za cbrt-a i savoxxa? Jeste vi plačeni za ovo što radite?? Koja vam je motivacija da radite to što radite? Čime se bavite u slobodno vrijeme?
Može se postaviti kontrapitanje, koja je motivacija ostalih nesirijaca na ovoj temi koji navijaju za assada. OK, šahist Mladen Marić mora tako vabit gledateljstvo za svoju sumanutu emisiju, ali zašto ostali tako zdušno navijaju? Razumio bih da je Mahatma Gandi u pitanju, ali ipak se o diktatoru radi...
Nego, da se osvrnemo na bježaniju, ne usvoji li UN onu rusku konvenciju koju plavooki jebač traži da ne bi sudjelovao u farsi, nastavi li se ovaj tempo Assad će morat plivat do te famozne ruske mornarice u mediteranu da spasi glavu...
-
cbrt
#45793 Re: Sirija
Ja sam se za pacove zezao i bio ironičan na račun onih pro-Asad forumaša koji su ovde a i na drugim mestima prizivali deratizacije i slično a ima ih, sami će se prepoznati...(taj izraz nisam do danas uporebio)
- JohnnyS
#45794 Re: Sirija
Ima ih, i tu pršte fraze "petrodolari", "lihvarocionisti", "obume", "konjske glave"... Sad su njihovi malo u defanzivi pa su možda tiši...RepublikanskaGarda wrote:Ma kužim ja da netko nekog simpatizira ali ova dvojca su se baš uživila, pa pogledaj malo njihove postove, termine koje koriste, etc.... i kikibombona se uživio sa svojim kurdima ali bar je simpatičan, ne možeš ni jednog assadistu usporedit zsa ovom dvojcom, kao dva bota ponavljaju iste fraze: ubice, genocid, šebihe, pacoviJohnnyS wrote:RepublikanskaGarda wrote:Nisam tu dovoljno dugo pa neznam, ali imam par pitanja za cbrt-a i savoxxa? Jeste vi plačeni za ovo što radite?? Koja vam je motivacija da radite to što radite? Čime se bavite u slobodno vrijeme?
Nego, da se osvrnemo na bježaniju, ne usvoji li UN onu rusku konvenciju koju plavooki jebač traži da ne bi sudjelovao u farsi, nastavi li se ovaj tempo Assad će morat plivat do te famozne ruske mornarice u mediteranu da spasi glavu...![]()
- DuckZz
#45795 Re: Sirija
Kao i što sam već ranije napisao. Vojnici SAA koji su prebjegli iz Arihe su dali vrlo jasne informacije. "Polovina vojnika u Arihi je spremna na povlaćenje, a tenkovi su jedini razlog zašto i dalje moraju da ostanu."

- Co0l
#45796 Re: Sirija
A jebo te,ne budes na forumu par sati,vratis se a ono cijeli grad promjenio vlasnika.
- dragma
#45797 Re: Sirija
ISIL-ov novi promotivni spot, poziv braći iz Francuske.
@Insomnia, ukini sound na compu
@Insomnia, ukini sound na compu
Last edited by dragma on 28/05/2015 21:47, edited 1 time in total.
-
cbrt
- dragma
#45800 Re: Sirija
Ne znam jbg, mislim da nijeinsomnia78 wrote:Zar nije vec bio ovaj?