Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bosnian batman wrote:u tvom pitanju je i odgovor
očigledno da NEMA TRŽIŠNIOG interesa za sponzorstvo luzera
Znaci tebi su luzeri sve reprezentacije u svim sportovima drzave Bosne i Hercegovine.
Sa ovim se svaka prica sa tobom zavrsava na bilo kakvu temu
Ili si mislio da luzeri ne sponzorisu pa je jedino BH telecom taj koji sponzorise
Ocito tvoj socijalisticki čip ne moze nikako da kapitalisticki razmislja pa da skonta da samo obostrani interes moze spojit dva partnera sto ocigledno kod bhtelekoma nije upravo i sam kazes jer sponzorira sve i gutu i matu i janka i marka i husu i hasu, a moze im se jer ima kesa ali nije brz dna vec je bogami sve tanja, pa cemo ih vidjet hoce li biti tako sirokogrudi lazni patriJoti kad bude gubital koji je sve izvjesniji
Naprotiv, ja itekako se zalazem za bosansko i uoravo u tu svrhu bi zelio da se rjesimo takvih kancerogenih tkiva kao sto su ostaci socijalistickog javasluka i drzavno politickog upravljanja emonomijom a to su upravo javna preduzeca poput bht i sve javne ustanove kao jos neporazeni bastioni kretenskog socijalizma, te da se sto prije privatizuju i konacno zavrsimo tranziciju sa usranog socijalizma na jedino mogucu alternativu a to je kapitalizam te da konacno Bosna prodise punim plucima i prestane zaostajat bar za bivsim soc zemljama koje su ta govna od socijalizma davno odjebali
bosnian batman wrote:Naprotiv, ja itekako se zalazem za bosansko i uoravo u tu svrhu bi zelio da se rjesimo takvih kancerogenih tkiva kao sto su ostaci socijalistickog javasluka i drzavno politickog upravljanja emonomijom a to su upravo javna preduzeca poput bht i sve javne ustanove kao jos neporazeni bastioni kretenskog socijalizma, te da se sto prije privatizuju i konacno zavrsimo tranziciju sa usranog socijalizma na jedino mogucu alternativu a to je kapitalizam te da konacno Bosna prodise punim plucima i prestane zaostajat bar za bivsim soc zemljama koje su ta govna od socijalizma davno odjebali
Pa stvarno ljudi dokle vise? Ja sam zaista frapiran ponasanjem pojedinaca tu na temi koji tako otvoreno mrze sve sto je bosansko. Djecu sam u drugu sobu mor'o poslat. Pa kako je nama istinskim patriJotama citat sve ovo iz dana u dan sram vas moze biti pojedini ovde. Cuj, ne valja ultra, pa smeta ovo, pa smeta ono pa konkurencija pa DOSTA je vise primjedbi bilo na telecom i nase bosanske patriJote koji jedva kraj s krajem sastavljaju. Pa evo sad i brzine se povecavaju nakon 10 godina sa 5 Mbps na 6 ili 7 MBps ako ugasis tv onima koji imaju TM , i opet se ima sta reci i prigovorit? Ne znam, nemam rijeci
Rugafet wrote:Pa stvarno ljudi dokle vise? Ja sam zaista frapiran ponasanjem pojedinaca tu na temi koji tako otvoreno mrze sve sto je bosansko. Djecu sam u drugu sobu mor'o poslat. Pa kako je nama istinskim patriJotama citat sve ovo iz dana u dan sram vas moze biti pojedini ovde. Cuj, ne valja ultra, pa smeta ovo, pa smeta ono pa konkurencija pa DOSTA je vise primjedbi bilo na telecom i nase bosanske patriJote koji jedva kraj s krajem sastavljaju. Pa evo sad i brzine se povecavaju nakon 10 godina sa 5 Mbps na 6 ili 7 MBps ako ugasis tv onima koji imaju TM , i opet se ima sta reci i prigovorit? Ne znam, nemam rijeci
Ne valja , a korisnika sve više, kako bi tek bilo da valja.
Hajte vi pustajte videoteku i tv unazad, kum Savo je zadovoljan s tobom.
pitanje za ovaj tablet koji se dobije za 1 km kod potpisa ugovora na 2 godine moja tv,
koliko vidim, a mozda se varam, to je tableb koji ima gsm tj moze se normalno koristiti kao telefon, a dimenzijom od 7" je tablet?
usput je li neko probao ovaj alcatel 3 pixie koji je zaista telefon i koji se dobije za 1 km, poklonio bih jednom starijem covjeku koji ima bas prastari samsung smartphone pa kontam jel to upotrebljivo uopste, taj pixie
hvala
Last edited by quarterback on 21/06/2016 18:30, edited 1 time in total.
Rugafet wrote:Tako je, ja od pocetka govorim da su argumenti u bilo kakvom razgovoru u rukama patriJota, recimo kum Savo i slicne nebuloze su jedan odlican primjer
quarterback wrote:pitanje za ovaj tablet koji se dobije za 1 km kod potpisa ugovora na 2 godine moja tv,
koliko vidim, a mozda se varam, to je tableb koji ima gsm tj moze se normalno koristiti kao telefon, a dimenzijom od 7" je tablet?
usput je li neko probao ovaj alcatel 3 pixie koji je zaista telefon i koji se dobije za 1 km, poklonio bih jednom starijem covjeku koji ima bas prastari samsung smartphone pa kontam jel to upotrebljivo uopste, taj pixie
hvala
Za tog covjeka ce biti fantastičan telefon kad mu je prethodnik prastari samsung. Biće mu dovoljan za njegove potrebe. Ni tablet nije loš, za marku su odlični.
Rugafet wrote:Ajde pokazi mi gdje sam to napisao, i necu vise ni rijeci napisat tu, evo kunem se.
Ne mogu sad da tarlaham po forumu, jer upravo gledam argument na bht1, jer bi mogao gledati euro na telemahu jedino ako sam Hrvat u Mostaru ili Kiseljaku.
Rugafet wrote:Ajde pokazi mi gdje sam to napisao, i necu vise ni rijeci napisat tu, evo kunem se.
Ne mogu sad da tarlaham po forumu, jer upravo gledam argument na bht1, jer bi mogao gledati euro na telemahu jedino ako sam Hrvat u Mostaru ili Kiseljaku.
Rugafet wrote:Tako je, ja od pocetka govorim da su argumenti u bilo kakvom razgovoru u rukama patriJota, recimo kum Savo i slicne nebuloze su jedan odlican primjer
ja ne znam ni jednu osobu koja brani telecom, a da privatno ne hajruje od telecoma ili da nije dobra u glavu.
ja ne znam ni jednu osobu koja brani telecom, a da privatno ne hajruje od telecoma ili da nije dobra u glavu.
Rugafet wrote:Pa stvarno ljudi dokle vise? Ja sam zaista frapiran ponasanjem pojedinaca tu na temi koji tako otvoreno mrze sve sto je bosansko. Djecu sam u drugu sobu mor'o poslat. Pa kako je nama istinskim patriJotama citat sve ovo iz dana u dan sram vas moze biti pojedini ovde. Cuj, ne valja ultra, pa smeta ovo, pa smeta ono pa konkurencija pa DOSTA je vise primjedbi bilo na telecom i nase bosanske patriJote koji jedva kraj s krajem sastavljaju. Pa evo sad i brzine se povecavaju nakon 10 godina sa 5 Mbps na 6 ili 7 MBps ako ugasis tv onima koji imaju TM , i opet se ima sta reci i prigovorit? Ne znam, nemam rijeci
Ne valja , a korisnika sve više, kako bi tek bilo da valja.
Hajte vi pustajte videoteku i tv unazad, kum Savo je zadovoljan s tobom.
kavih više korisnika bolan ne bio, pojma nemaš
prošle godine manjen ultraša za 114.000 a samo u ovoj u prvom krvartalu manje 42.000
i o čemu laprdaš
Danas konačno mogli predati zahtjev za MojaTV (joj komplikacija oko toga s kim razgovaraju) i pošto se potpisuje ugovor na dvije godine, ima li se pravo na taj tablet, ili šta već? Kako to ide?
bosnian batman wrote:
kavih više korisnika bolan ne bio, pojma nemaš
prošle godine manjen ultraša za 114.000 a samo u ovoj u prvom krvartalu manje 42.000
i o čemu laprdaš
dok ne uleti SIPA i finansijska policija u bh telekom to ne možeš znati, a svakako ih je ova politička bagra stavila na bubanj, prvi put kada zagusti prodat će ih u bescjenje samo da zakrpe budžetske rupe.
očito niti nisi obavješten
RAK kvaratalno izbacuje brojke o korisnicima
Evo ja na Telemahu i gledam Euro sasvim normalno na BHT HD koji je uključen u osnovni paket dok neki naplaćuju to zadovoljstvo (nećemo ih imenovati ). A da si korisnik TM možda bi i znao to ali ovako samo bez veze lupaš