BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
kakaljin

#45751 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

bosnian batman wrote:u tvom pitanju je i odgovor
očigledno da NEMA TRŽIŠNIOG interesa za sponzorstvo luzera
Znaci tebi su luzeri sve reprezentacije u svim sportovima drzave Bosne i Hercegovine.

Sa ovim se svaka prica sa tobom zavrsava na bilo kakvu temu

Ili si mislio da luzeri ne sponzorisu pa je jedino BH telecom taj koji sponzorise
Last edited by kakaljin on 21/06/2016 15:43, edited 1 time in total.
krakatoa

#45752 Re: BHTelecom All About

Post by krakatoa »

Image

Dijete koje ima OVO instalirano na svom telefonu nije kompetentno za bilo kakvu raspravu.
bosnian batman

#45753 Re: BHTelecom All About

Post by bosnian batman »

kakaljin wrote:
Znaci tebi su luzeri sve reprezentacije u svim sportovima drzave Bosne i Hercegovine.

Sa ovim se svaka prica sa tobom zavrsava na bilo kakvu temu

Ili si mislio da luzeri ne sponzorisu pa je jedino BH telecom taj koji sponzorise
Ocito tvoj socijalisticki čip ne moze nikako da kapitalisticki razmislja pa da skonta da samo obostrani interes moze spojit dva partnera sto ocigledno kod bhtelekoma nije upravo i sam kazes jer sponzorira sve i gutu i matu i janka i marka i husu i hasu, a moze im se jer ima kesa ali nije brz dna vec je bogami sve tanja, pa cemo ih vidjet hoce li biti tako sirokogrudi lazni patriJoti kad bude gubital koji je sve izvjesniji
jarobot

#45754 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

Luzer si samo ti koji je došao na forum napadati sve Bosansko.
Idi konvertuj se !!!
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
bosnian batman

#45755 Re: BHTelecom All About

Post by bosnian batman »

Naprotiv, ja itekako se zalazem za bosansko i uoravo u tu svrhu bi zelio da se rjesimo takvih kancerogenih tkiva kao sto su ostaci socijalistickog javasluka i drzavno politickog upravljanja emonomijom a to su upravo javna preduzeca poput bht i sve javne ustanove kao jos neporazeni bastioni kretenskog socijalizma, te da se sto prije privatizuju i konacno zavrsimo tranziciju sa usranog socijalizma na jedino mogucu alternativu a to je kapitalizam te da konacno Bosna prodise punim plucima i prestane zaostajat bar za bivsim soc zemljama koje su ta govna od socijalizma davno odjebali
krakatoa

#45756 Re: BHTelecom All About

Post by krakatoa »

bosnian batman wrote:Naprotiv, ja itekako se zalazem za bosansko i uoravo u tu svrhu bi zelio da se rjesimo takvih kancerogenih tkiva kao sto su ostaci socijalistickog javasluka i drzavno politickog upravljanja emonomijom a to su upravo javna preduzeca poput bht i sve javne ustanove kao jos neporazeni bastioni kretenskog socijalizma, te da se sto prije privatizuju i konacno zavrsimo tranziciju sa usranog socijalizma na jedino mogucu alternativu a to je kapitalizam te da konacno Bosna prodise punim plucima i prestane zaostajat bar za bivsim soc zemljama koje su ta govna od socijalizma davno odjebali
Riješi se ti konvertora i biće bolje ;)

Image

:lol: :lol: :lol:
Rugafet

#45757 Re: BHTelecom All About

Post by Rugafet »

Pa stvarno ljudi dokle vise? Ja sam zaista frapiran ponasanjem pojedinaca tu na temi koji tako otvoreno mrze sve sto je bosansko. Djecu sam u drugu sobu mor'o poslat. Pa kako je nama istinskim patriJotama citat sve ovo iz dana u dan sram vas moze biti pojedini ovde. Cuj, ne valja ultra, pa smeta ovo, pa smeta ono pa konkurencija pa DOSTA je vise primjedbi bilo na telecom i nase bosanske patriJote koji jedva kraj s krajem sastavljaju. Pa evo sad i brzine se povecavaju nakon 10 godina sa 5 Mbps na 6 ili 7 MBps ako ugasis tv onima koji imaju TM , i opet se ima sta reci i prigovorit? Ne znam, nemam rijeci :lol:
sencobih

#45758 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Rugafet wrote:Pa stvarno ljudi dokle vise? Ja sam zaista frapiran ponasanjem pojedinaca tu na temi koji tako otvoreno mrze sve sto je bosansko. Djecu sam u drugu sobu mor'o poslat. Pa kako je nama istinskim patriJotama citat sve ovo iz dana u dan sram vas moze biti pojedini ovde. Cuj, ne valja ultra, pa smeta ovo, pa smeta ono pa konkurencija pa DOSTA je vise primjedbi bilo na telecom i nase bosanske patriJote koji jedva kraj s krajem sastavljaju. Pa evo sad i brzine se povecavaju nakon 10 godina sa 5 Mbps na 6 ili 7 MBps ako ugasis tv onima koji imaju TM , i opet se ima sta reci i prigovorit? Ne znam, nemam rijeci :lol:
Ne valja , a korisnika sve više, kako bi tek bilo da valja.
Hajte vi pustajte videoteku i tv unazad, kum Savo je zadovoljan s tobom.
Rugafet

#45759 Re: BHTelecom All About

Post by Rugafet »

Tako je, ja od pocetka govorim da su argumenti u bilo kakvom razgovoru u rukama patriJota, recimo kum Savo i slicne nebuloze su jedan odlican primjer :thumbup:
quarterback

#45760 Re: BHTelecom All About

Post by quarterback »

pitanje za ovaj tablet koji se dobije za 1 km kod potpisa ugovora na 2 godine moja tv,
koliko vidim, a mozda se varam, to je tableb koji ima gsm tj moze se normalno koristiti kao telefon, a dimenzijom od 7" je tablet?

usput je li neko probao ovaj alcatel 3 pixie koji je zaista telefon i koji se dobije za 1 km, poklonio bih jednom starijem covjeku koji ima bas prastari samsung smartphone pa kontam jel to upotrebljivo uopste, taj pixie

hvala
Last edited by quarterback on 21/06/2016 18:30, edited 1 time in total.
sencobih

#45761 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Rugafet wrote:Tako je, ja od pocetka govorim da su argumenti u bilo kakvom razgovoru u rukama patriJota, recimo kum Savo i slicne nebuloze su jedan odlican primjer :thumbup:
Nek je argument bakir i zlatne kašike :thumbup:
Rugafet

#45762 Re: BHTelecom All About

Post by Rugafet »

Ajde pokazi mi gdje sam to napisao, i necu vise ni rijeci napisat tu, evo kunem se.
sencobih

#45763 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

quarterback wrote:pitanje za ovaj tablet koji se dobije za 1 km kod potpisa ugovora na 2 godine moja tv,
koliko vidim, a mozda se varam, to je tableb koji ima gsm tj moze se normalno koristiti kao telefon, a dimenzijom od 7" je tablet?

usput je li neko probao ovaj alcatel 3 pixie koji je zaista telefon i koji se dobije za 1 km, poklonio bih jednom starijem covjeku koji ima bas prastari samsung smartphone pa kontam jel to upotrebljivo uopste, taj pixie

hvala
Za tog covjeka ce biti fantastičan telefon kad mu je prethodnik prastari samsung. Biće mu dovoljan za njegove potrebe. Ni tablet nije loš, za marku su odlični.
sencobih

#45764 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Rugafet wrote:Ajde pokazi mi gdje sam to napisao, i necu vise ni rijeci napisat tu, evo kunem se.
Ne mogu sad da tarlaham po forumu, jer upravo gledam argument na bht1, jer bi mogao gledati euro na telemahu jedino ako sam Hrvat u Mostaru ili Kiseljaku.
quarterback

#45765 Re: BHTelecom All About

Post by quarterback »

hvala Senco!
Rugafet

#45766 Re: BHTelecom All About

Post by Rugafet »

sencobih wrote:
Rugafet wrote:Ajde pokazi mi gdje sam to napisao, i necu vise ni rijeci napisat tu, evo kunem se.
Ne mogu sad da tarlaham po forumu, jer upravo gledam argument na bht1, jer bi mogao gledati euro na telemahu jedino ako sam Hrvat u Mostaru ili Kiseljaku.
A nisam ni sumnjao...
vade_mecum

#45767 Re: BHTelecom All About

Post by vade_mecum »

Rugafet wrote:Tako je, ja od pocetka govorim da su argumenti u bilo kakvom razgovoru u rukama patriJota, recimo kum Savo i slicne nebuloze su jedan odlican primjer :thumbup:
ja ne znam ni jednu osobu koja brani telecom, a da privatno ne hajruje od telecoma ili da nije dobra u glavu. :roll:
sencobih

#45768 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

vade_mecum wrote:
ja ne znam ni jednu osobu koja brani telecom, a da privatno ne hajruje od telecoma ili da nije dobra u glavu. :roll:
Eto nek si ti dobar majstore
bosnian batman

#45769 Re: BHTelecom All About

Post by bosnian batman »

sencobih wrote:
Rugafet wrote:Pa stvarno ljudi dokle vise? Ja sam zaista frapiran ponasanjem pojedinaca tu na temi koji tako otvoreno mrze sve sto je bosansko. Djecu sam u drugu sobu mor'o poslat. Pa kako je nama istinskim patriJotama citat sve ovo iz dana u dan sram vas moze biti pojedini ovde. Cuj, ne valja ultra, pa smeta ovo, pa smeta ono pa konkurencija pa DOSTA je vise primjedbi bilo na telecom i nase bosanske patriJote koji jedva kraj s krajem sastavljaju. Pa evo sad i brzine se povecavaju nakon 10 godina sa 5 Mbps na 6 ili 7 MBps ako ugasis tv onima koji imaju TM , i opet se ima sta reci i prigovorit? Ne znam, nemam rijeci :lol:
Ne valja , a korisnika sve više, kako bi tek bilo da valja.
Hajte vi pustajte videoteku i tv unazad, kum Savo je zadovoljan s tobom.
kavih više korisnika bolan ne bio, pojma nemaš
prošle godine manjen ultraša za 114.000 a samo u ovoj u prvom krvartalu manje 42.000
i o čemu laprdaš
The Realist

#45770 Re: BHTelecom All About

Post by The Realist »

Danas konačno mogli predati zahtjev za MojaTV (joj komplikacija oko toga s kim razgovaraju) i pošto se potpisuje ugovor na dvije godine, ima li se pravo na taj tablet, ili šta već? Kako to ide?
vade_mecum

#45771 Re: BHTelecom All About

Post by vade_mecum »

sencobih wrote:
vade_mecum wrote:
Eto nek si ti dobar majstore
qrac dobar..odlican :D ko i internet mi :D
Herr Flick

#45772 Re: BHTelecom All About

Post by Herr Flick »

30 KM za ovo..Mene stid :roll:

Image
bosnian batman

#45773 Re: BHTelecom All About

Post by bosnian batman »

Aleja Serija wrote:
bosnian batman wrote: kavih više korisnika bolan ne bio, pojma nemaš
prošle godine manjen ultraša za 114.000 a samo u ovoj u prvom krvartalu manje 42.000
i o čemu laprdaš
dok ne uleti SIPA i finansijska policija u bh telekom to ne možeš znati, a svakako ih je ova politička bagra stavila na bubanj, prvi put kada zagusti prodat će ih u bescjenje samo da zakrpe budžetske rupe.
očito niti nisi obavješten
RAK kvaratalno izbacuje brojke o korisnicima

Image
vade_mecum

#45774 Re: BHTelecom All About

Post by vade_mecum »

Herr Flick wrote:30 KM za ovo..Mene stid :roll:

Image
djeca im se smiju :lol:
avaks

#45775 Re: BHTelecom All About

Post by avaks »

sencobih wrote:
Evo ja na Telemahu i gledam Euro sasvim normalno na BHT HD koji je uključen u osnovni paket dok neki naplaćuju to zadovoljstvo (nećemo ih imenovati :lol: ). A da si korisnik TM možda bi i znao to ali ovako samo bez veze lupaš :mrgreen:
Locked