Ovom heroju jel'?

A disha i radnici iz trnova iznijeli sta je valjalo kad svrakici nisu htjeliuglavnomja wrote: ↑03/05/2021 18:39
nije neko, nego vlast, komplet vikendicu, prvu u nizu od 12 koje ce se rusiti jer nemaju dozovlu ilii imaju neki cirkus od jednogodisnje gradjevinske dozvle![]()
nista je ne kontam, ali cim je berilo tu![]()
https://crna-hronika.info/drama-oko-rus ... -s_tQ9T39U
insaneinthebrain wrote: ↑03/05/2021 18:45A disha i radnici iz trnova iznijeli sta je valjalo kad svrakici nisu htjeliuglavnomja wrote: ↑03/05/2021 18:39
nije neko, nego vlast, komplet vikendicu, prvu u nizu od 12 koje ce se rusiti jer nemaju dozovlu ilii imaju neki cirkus od jednogodisnje gradjevinske dozvle![]()
nista je ne kontam, ali cim je berilo tu![]()
https://crna-hronika.info/drama-oko-rus ... -s_tQ9T39U![]()
https://crna-hronika.info/video-nastava ... kat/240827
Seljaci su na selu, bave se poljoprivredom, stočarstvom, njih rijetko vidimo u gradu.Juka Jebach wrote: ↑04/05/2021 10:42 Sto se nakotilo seljaka u Sarajevu, ne moze covjek ostaviti stvari u podrumu vise, ne znam sjecate li se kada sam pisao za biciklo, covjek je prosao cetvero zakljucanih vrata tako da mora da je neko od komsija ili ko je posjecivao komsije jer nema sanse da lopov ovo odradi koliko god profesionalan bio.![]()
![]()
![]()
u mom opuhali sve kod ostalih komšija al ne kontam kod mene se jebavali da dvije brave i katanac skinu i onda uzeli stare cizme ,vrata blindo , skije, staru centralnu koja jos radi i monitor sve to ostavili ono alal vam vjera majstorcine samo napravise mi poslaJuka Jebach wrote: ↑04/05/2021 10:42 Sto se nakotilo seljaka u Sarajevu, ne moze covjek ostaviti stvari u podrumu vise, ne znam sjecate li se kada sam pisao za biciklo, covjek je prosao cetvero zakljucanih vrata tako da mora da je neko od komsija ili ko je posjecivao komsije jer nema sanse da lopov ovo odradi koliko god profesionalan bio.![]()
![]()
![]()
sto je najgore i ako ga uhvati policija u vrh glave moze dobiti 6 mjeseci zatvora i opet je na sloboditramvajtrojka wrote: ↑04/05/2021 11:57u mom opuhali sve kod ostalih komšija al ne kontam kod mene se jebavali da dvije brave i katanac skinu i onda uzeli stare cizme ,vrata blindo , skije, staru centralnu koja jos radi i monitor sve to ostavili ono alal vam vjera majstorcine samo napravise mi poslaJuka Jebach wrote: ↑04/05/2021 10:42 Sto se nakotilo seljaka u Sarajevu, ne moze covjek ostaviti stvari u podrumu vise, ne znam sjecate li se kada sam pisao za biciklo, covjek je prosao cetvero zakljucanih vrata tako da mora da je neko od komsija ili ko je posjecivao komsije jer nema sanse da lopov ovo odradi koliko god profesionalan bio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema nista gore nego tako kada djeci radost oduzmu.liaar wrote: ↑04/05/2021 11:18 Kod mene u zgradi javlja se predstavnik kućnog savjeta, neko mu ukrao role ispred stana, kaže izbacio ih da izađe sa kćerkom na rolanje i dok je nju spremio, kroz 5 minuta nestale. Tamo vamo, kamera snimci, ispostavi se nove podstanarke kod nekog lika vidjele role i odnijele.
Naslovnica wrote: ↑04/05/2021 11:34Seljaci su na selu, bave se poljoprivredom, stočarstvom, njih rijetko vidimo u gradu.Juka Jebach wrote: ↑04/05/2021 10:42 Sto se nakotilo seljaka u Sarajevu, ne moze covjek ostaviti stvari u podrumu vise, ne znam sjecate li se kada sam pisao za biciklo, covjek je prosao cetvero zakljucanih vrata tako da mora da je neko od komsija ili ko je posjecivao komsije jer nema sanse da lopov ovo odradi koliko god profesionalan bio.![]()
![]()
![]()
Nakotilo se SELJAČINA.
Zašto ljudi izmisliše izraz papak? Upravo zato da se ne dira i ne vrijeđa seljake, radni narod i poštenu inteligenciju.Naslovnica wrote: ↑04/05/2021 11:34Seljaci su na selu, bave se poljoprivredom, stočarstvom, njih rijetko vidimo u gradu.Juka Jebach wrote: ↑04/05/2021 10:42 Sto se nakotilo seljaka u Sarajevu, ne moze covjek ostaviti stvari u podrumu vise, ne znam sjecate li se kada sam pisao za biciklo, covjek je prosao cetvero zakljucanih vrata tako da mora da je neko od komsija ili ko je posjecivao komsije jer nema sanse da lopov ovo odradi koliko god profesionalan bio.![]()
![]()
![]()
Nakotilo se SELJAČINA.
Mozda kao krtica kopa ispod supedječak sa šibicama wrote: ↑04/05/2021 12:50 Od kako mi je neko odmah poslije rata ukrao sjekiru i rucnu pilu bez da je provalio vrata supe, ne znam kako je to uspio iskreno cak sam i mjerio moze li izvuci sjekiru ko Koperfild kroz zatvorena vrata... u supi drzim samo prasinu.
I francuzi...carobnjak_N wrote: ↑04/05/2021 13:07 U Sa primjetan broj turista iz Srbije.
Jel ovo koriste Fortine vaucere ili ?