FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
SamMot

#4576 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by SamMot »

Senad i Fahro su ispali ofirni do bola. Pa i djetetu je jasno da ovdje nije bilo "inžinjeringa" sa glasovima. Da je BH Telecom htio da lažira (a ni to nije moglo zbog sistema glasanja) onda bi od samog početka forsirao Bakira ili koga već, a sigurno ne bi to uradio na ovakav način. Ovdje se radi o minornim ciframa, 10-20 glasova, i samim tim oscilacije su ogromne čim se zabilježi iole kakv priliv novih glasova.
Radio sam tamo i znam kako funkcioniše to. U emisiji "Reakcija" od 10 poziva, 7 je "fake" tj. javljaju se ljudi iz režije i redakcije. Tako je isto i na jutarnjem programu.
Face-u je gledanost ravna nuli. Malo naraste kad su utakmice i onda su opet nula. Još kad dodamo činjenicu da ljudi neće da bacaju novce na kojekakve ankete (0.50 KM poziv), cifre su jako jako male.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4577 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Erzsebet wrote:Ma ja, izvuci iz konteksta jednu moju izjavu, baš kao što sam predvidio. A ovo su sve moji nickovi, ja sam i StupskaBitanga,
NIk @stupska bitanga nije tvoj, ali par drugih jeste :D :wink:

Erzsebet wrote: i svi ostali, jbg, kao što rekoh, senad ima veću kitu od mene, pa mi zato smeta :skoljka: .
Ili je jednostavno uspio u profesiji u kojoj si ti pao. :roll:
Erzsebet wrote:Nadam se da ti barem nešto crkavice udijeli, s obzirom koliko si vremena potrošila na njegovu odbranu. Žao mi te fakat.
I onda se buniš što ti se ne odgovara na ovakve nebuloze :lol: :lol: Da, dobivam plaću redovno , hvala na pitanju :skoljka:
Ako nisam platila porez prijavi me, a ostale poštedi tvojih "ubitačnih argumenata" :-) Do sad si nekoliko puta svečano najavio povlače nje sa teme i jučer si napisao da ćeš se samo za****vati na temi. Toliko o tvojoj rječi :mrgreen:
Muderris

#4578 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Muderris »

Face TV je Radončićeva TV 100% !!

A Senad je pomalo iritantan. :D Samo nešto mlatara rukama i pokušava ispasti pametan.
On se prije 20 god. našao u pravo vrijeme na pravom mjestu i čitavu svoju karijeru oslanja
na tu jednu emisiju na koju se stalno poziva kad želi istaći sebe.

Pogledajte kada mu je gost bio prof. Ganić. Senad ga ništa ne konta šta govori pa ga stalno prekida
nekim infantilnim upadicama a Ganić mu stalno ponavlja - Pa stani Senade da ti objasnim :lol:

Prije početka rada ove TV Senada i Radončića su često viđali zajedno pa se govorilo da će Senad
biti direktor ALfa TV. Međutim, odlučili su se za ovu varijantu, da ga Fahro isfinansira i pogura
sa novom TV a Senad će ga preferirati u "objektivnim i nezavisnim" analizama političke i društvene
stvarnosti.

Vidi se to po čestom dovođenju u emisiju i latentnoj podršci koju mu Senad pruža
kao i ostalim članovima SBB-a. Vidi se to i po Senadovoj oštroj kritici svih ostalih političkih opcija a
klima je ovdje takva da bilo kakav ozbiljan biznis, a vođenje jednog TV kanala to sigurno jeste, obavezno
podrazumjeva sklonjenost pod okrilje neke političke stranke.

I za prijenos utakmica mu je Fahro dao pare. :D
Senad jednostavno nije imao novac da to plati.
Last edited by Muderris on 14/01/2014 15:41, edited 2 times in total.
Walther

#4579 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Walther »

KatarinaKosaca wrote:
OldMayor wrote:Senad se uvlaci u pakas i to je to. Samo je to nekad bio Haris, a sad je izgleda Fahro i Zeljko.

Dovesti Fikreta Abdica u emisiju, Krajisnika i ne pitati ih nijedno neugodno pitanje... Pa to moze samo picketina. :run:

Ali to je nase novinarstvo i nasi politicari sa svojim privatnim medijima, doci cu ti emisiju, ali posalji mi pitanja koja ces mi postaviti.

I to toliko ofirno izgleda, da fakat ne znam, kako vise narod moze ista povjerovati ovim sto dodju i gostuju u emisijama.
Ili nisi gledao ta dva intervjua ili falsificiraš potpuno. Postavljena su najneugonija pitanja i jednom i drugom spomenutom. Krajišnik rekao da je BIH kao međunarodno priznata država fakat (nezamislivo prije par decenija), a Abdić rekao da je ratni zločinac. Sasvim dovoljno i dovoljno opravdanje i za one koji spočitavaju poziv ovoj dvojici u emisiju.
Ima se toj tv kući zamjeriti, ima se i Senadu zamjeriti, ali dežurni nikako da udare u sridu, nego baš tamo gdje ne treba :D
Nisi ti shvatila, Abdica ili Krajisnika. Vise manje sve sto su izrekli je bio sarkazam. Pogotovo Krajisniki koji je "ja sam zlocinac" izrekao vec cetnicima koju su ga docekali. Nema potrebe ili smisla u takvim gostovanjima. Nemaju ti vise ljudi sta reci. Jos malo pa ce gostovati i Lukovic gdje ce protabiriti koju o svojim osjecanjima ili stagod vec.
karanana

#4580 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

pa kad tako dobro vidis i uocavas greske tipa inteviju i intervju, cudi me kako nisi bolje prosao i kako nisi pronadjen u javnim mass medijima pa si se morao povuci na internet medije.
karanana

#4581 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Muderris wrote:Face TV je Radončićeva TV 100% !!

A Senad je pomalo iritantan. :D Samo nešto mlatara rukama i pokušava ispasti pametan.
On se prije 20 god. našao u pravo vrijeme na pravom mjestu i čitavu svoju karijeru oslanja
na tu jednu emisiju na koju se stalno poziva kad želi istaći sebe.

Pogledajte kada mu je gost bio prof. Ganić. Senad ga ništa ne konta šta govori pa ga stalno prekida
nekim infantilnim upadicama a Ganić mu stalno ponavlja - Pa stani Senade da ti objasnim :lol:

Prije početka rada ove TV Senada i Radončića su često viđali zajedno pa se govorilo da će Senad
biti direktor ALfa TV. Međutim, odlučili su se za ovu varijantu, da ga Fahro isfinansira i pogura
sa novom TV a Senad će ga preferirati u "objektivnim i nezavisnim" analizama političke i društvene
stvarnosti.

Vidi se to po čestom dovođenju u emisiju i latentnoj podršci koju mu Senad pruža
kao i ostalim članovima SBB-a. Vidi se to i po Senadovoj oštroj kritici svih ostalih političkih opcija a
klima je ovdje takva da bilo kakav ozbiljan biznis, a vođenje jednog TV kanala to sigurno jeste, obavezno
podrazumjeva sklonjenost pod okrilje neke političke stranke.

I za prijenos utakmica mu je Fahro dao pare. :D
Senad jednostavno nije imao novac da to plati.
jel mu pare dao fahro ili sanela? ili je za neke utakmice fahro a za neke sanela? a mozda je neke finansirao sam od naplacenih intevIjua i neplacenih plata....naravno nakon sto je kupio dovoljno zaliha belog da moze shmrkati citav mjesec.
Erzsebet

#4582 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

KatarinaKosaca wrote:
Erzsebet wrote:Ma ja, izvuci iz konteksta jednu moju izjavu, baš kao što sam predvidio. A ovo su sve moji nickovi, ja sam i StupskaBitanga,

Erzsebet wrote: i svi ostali, jbg, kao što rekoh, senad ima veću kitu od mene, pa mi zato smeta :skoljka: .
Erzsebet wrote:Nadam se da ti barem nešto crkavice udijeli, s obzirom koliko si vremena potrošila na njegovu odbranu. Žao mi te fakat.
I onda se buniš što ti se ne odgovara na ovakve nebuloze :lol: :lol: Da, dobivam plaću redovno , hvala na pitanju :skoljka:
Ako nisam platila porez prijavi me, a ostale poštedi tvojih "ubitačnih argumenata" :-) Do sad si nekoliko puta svečano najavio povlače nje sa teme i jučer si napisao da ćeš se samo za****vati na temi. Toliko o tvojoj rječi :mrgreen:
Zato si ti uspjela, i dalje ti je pravopis misaona imenica :). Vrati se na moj dugački post, jer za razliku od tebe, ja imam muda da kažem i ko sam i dokle sam u novinarstvu. Da li sam uspio ili ne, nije ni bitno, ali s obzirom da ti šutiš ko si, sigurno je da sam uspio više od tebe, a uz to mi to nije osnovna profesija. I btw, imam 23 godine manje od ovog šupka.

Ima li kakav novi četnik ili profiter da je dao intervju Senadu, svršavaš li dok gledaš?
serpico35

#4583 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by serpico35 »

Ma sta se palite na Kosacu. Samo ignore i uzivas u forumu.
Erzsebet

#4584 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

serpico35 wrote:Ma sta se palite na Kosacu. Samo ignore i uzivas u forumu.
Doduše, u pravu si, inače ćemo svi postati kao i ona, provodi ovdje po 15 sati dnevno.
luckylaka

#4585 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

KatarinaKosaca wrote:

,,Katarina,,iznenadila si me.Spustas se na nivo propalog novinarcica koji ima 2-3 profila i sam sebe podrzava :-) Poz.iz Sant Luisa :D
Erzsebet

#4586 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

luckylaka wrote: ,,Katarina,,iznenadila si me.Spustas se na nivo propalog novinarcica koji ima 2-3 profila i sam sebe podrzava :-) Poz.iz Sant Luisa :D
Barem nisam PTSP-ovac koji radi četiri posla da bi preživio u Čemerici.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#4587 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Matijevic_Vlado »

Kosaca je Senad za sve vas novinarcice :mrgreen: :mrgreen: . Kosaco ja te podrzaJem :mrgreen:
luckylaka

#4588 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Erzsebet wrote:
luckylaka wrote: ,,Katarina,,iznenadila si me.Spustas se na nivo propalog novinarcica koji ima 2-3 profila i sam sebe podrzava :-) Poz.iz Sant Luisa :D
Trolas po obicaju a ne vjeruje da ces se dugo zadrzati ovdje jer cini mi se najduze si bio 3 dana :D :run:
MOSALJOZE

#4589 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MOSALJOZE »

Katarina je zaljubljena u Senada i kraj priče.

Eto i ona će vam potvrdit. :oops:
Kal El

#4590 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Kal El »

Što volim slušati ovog čovjeka :) @ Hfz. Bugari

Sent from my LT26i using Tapatalk
Nero Histrion

#4591 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

SamMot wrote:Senad i Fahro su ispali ofirni do bola. Pa i djetetu je jasno da ovdje nije bilo "inžinjeringa" sa glasovima. Da je BH Telecom htio da lažira (a ni to nije moglo zbog sistema glasanja) onda bi od samog početka forsirao Bakira ili koga već, a sigurno ne bi to uradio na ovakav način. Ovdje se radi o minornim ciframa, 10-20 glasova, i samim tim oscilacije su ogromne čim se zabilježi iole kakv priliv novih glasova.
Radio sam tamo i znam kako funkcioniše to. U emisiji "Reakcija" od 10 poziva, 7 je "fake" tj. javljaju se ljudi iz režije i redakcije. Tako je isto i na jutarnjem programu. Face-u je gledanost ravna nuli. Malo naraste kad su utakmice i onda su opet nula. Još kad dodamo činjenicu da ljudi neće da bacaju novce na kojekakve ankete (0.50 KM poziv), cifre su jako jako male.
Onda su oni tamo bas neki maheri. Kad god upratim tu emisiju, cujem najmanje 10 -15 razlicitih glasova. Imam odlican sluh. Pjev'o u horu, :lol: :lol: vjeruj mi. "Fake" pozivi nisu novina, tako se to radi u cijelom televizijskom svijetu, narocito kad se pravi nova emisija. Ljudi vide o cemu se radi i pocnu sami zvati, narocito kad im ponudis nagradu. Znaci to nije Fejsov specijalitet. A i nisam siguran da imaju toliko ljudi da mogu zvati svako vece i mijenjati glasove, a uz to ih ne placaju i maltretiraju ih. Pa to su onda tamo sve redom neki mazohisti :? , jer samo mazohista moze uzivati u nekom obliku maltretiranja. Javljaju se i ljudi na Facebooku, kad je rijec o pomenutoj emisiji. To se moze lako provjeriti, ostavljaju komentare, pa zasto se onda ne bi javljali i u program, da osvoje nagradu? :?: Nego, ti si ljut jer ti nisu platili, sto razumijem i ne krivim te za to. I ja bih bio ljut.

Sto se glasanja u CD-u tice, nisma siguran da nije namjestaljka. Ovo objasnjenje iz Telekoma je ofirno do bola. A licno ne bih glasao ni za jednog sa liste, sve gola :twisted: lopuza do :twisted: lopuze.
navedeni

#4592 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

Ma mrtva namjestaljka, BH Telekom nista kriv nije tu, to je smijesno, a Face izofira Bakira haha :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#4593 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ladyblue18 »

luckylaka wrote:
Erzsebet wrote:
Trolas po obicaju a ne vjeruje da ces se dugo zadrzati ovdje jer cini mi se najduze si bio 3 dana :D :run:
Ja cu vas obojicu poslati na hladjenje ako vas vidim opet da se ovako castite. :sax:
Styling

#4594 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

Erzsebet wrote:
Ti bas nemas mjere i nisko udaras. Cudi me da te do sada administracija nije banovala jer definitivno zasluzujes. :skoljka:
SamMot

#4595 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by SamMot »

Hljeba i igara...

Sram da ga bude. Ne plaća radnike a maže im oči jeftinim zabavama i proslavama kako bi svoje "robove" od studenata još malo zadržao prije nego pobjegnu kao i ja. Sramota.

Žao mi ovih ljudi najviše :( :( :(
Kolektiv Face TV-a proslavio je drugi rođendan, a proslava za uposlenike, klijente i prijatelej urpiličena je u sarajevskom hotelu „Holliday“.

Kako je istakao Senad Hadžifejzović, proslava je namjerno prošla bez prisustva političara, a kolektiv televizije je na ovaj način pokazao da ne pripada nikome.

- Večeras smo pozvali vas, naše prijatelje i klijente, i našu publiku, istakao je u pozdravnom govoru Senad Hadžifejzović.

Kako najavljuju sa televizije Face, i ove godine će nastaviti sa podrškom sportistima, a fokus će biti svjetsko prvenstvo u fudbalu u Brazilu koje počinje u junu.
Više na D e p o portalu.
Last edited by SamMot on 16/01/2014 11:25, edited 1 time in total.
karanana

#4596 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

ti bogami pricas kao da su vas lancima drzali tamo.
SamMot

#4597 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by SamMot »

karanana wrote:ti bogami pricas kao da su vas lancima drzali tamo.
To je gore od lanaca. Kad se zaposlis nadajući se da ćes platiti školovanje i prehraniti se, a on ti fino da **rac od ovce. To je meni gore od lanaca. Ti si sigurno neko ko je imao sve u životu i koji svojim radom ništa nije stekao i sve te čekalo gotovo pa ti sad to čudno sve izgleda. Vjeruj mi, oni koji studiraju i još se sami izdržavaju, lanci dođu kao mehlem u odnosu na ovo i slične stvari.
Styling

#4598 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

SamMot wrote:Hljeba i igara...

Sram da ga bude. Ne plaća radnike a maže im oči jeftinim zabavama i proslavama kako bi svoje "robove" od studenata još malo zadržao prije nego pobjegnu kao i ja. Sramota.

Žao mi ovih ljudi najviše :( :( :(
Kolektiv Face TV-a proslavio je drugi rođendan, a proslava za uposlenike, klijente i prijatelej urpiličena je u sarajevskom hotelu „Holliday“.

Kako je istakao Senad Hadžifejzović, proslava je namjerno prošla bez prisustva političara, a kolektiv televizije je na ovaj način pokazao da ne pripada nikome.

- Večeras smo pozvali vas, naše prijatelje i klijente, i našu publiku, istakao je u pozdravnom govoru Senad Hadžifejzović.

Kako najavljuju sa televizije Face, i ove godine će nastaviti sa podrškom sportistima, a fokus će biti svjetsko prvenstvo u fudbalu u Brazilu koje počinje u junu.
Više na D e p o portalu.
Bogami, vas isto kao da je neko prisiljavao da tamo radite. Pa, ako nema plata i vidis da ne valja onda se fino povuces nakon mjesec, dva. Kao da ste svi nepopravljiv mazohisti.
Havatar

#4599 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

Lazu sve , nit su radili tamo nit znaju kako izgleda unutrasnjost FACE TV .
karanana

#4600 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

SamMot wrote:
karanana wrote:ti bogami pricas kao da su vas lancima drzali tamo.
To je gore od lanaca. Kad se zaposlis nadajući se da ćes platiti školovanje i prehraniti se, a on ti fino da **rac od ovce. To je meni gore od lanaca. Ti si sigurno neko ko je imao sve u životu i koji svojim radom ništa nije stekao i sve te čekalo gotovo pa ti sad to čudno sve izgleda. Vjeruj mi, oni koji studiraju i još se sami izdržavaju, lanci dođu kao mehlem u odnosu na ovo i slične stvari.
a kao ti ljudi su imali drugih opcija, i da se nisu kod robovlasnika zadrzali, bolje bi prosli?
Locked