Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 557

medjutim

#4576 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by medjutim »

Imam i ja jedno pitanje, sta se desava sa FM 2013? Jos izgleda da nema cracka?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4577 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Velkoski »

medjutim wrote:Imam i ja jedno pitanje, sta se desava sa FM 2013? Jos izgleda da nema cracka?
Neće ni biti. Možda kada izađe 2014 :mrgreen:
Herr Flick

#4578 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Herr Flick »

medjutim wrote:Imam i ja jedno pitanje, sta se desava sa FM 2013? Jos izgleda da nema cracka?
Nece ga ni biti,nego ti pravac steam ili da ti neko proda za 10-15 km offline mode :D :D
medjutim

#4579 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by medjutim »

Herr Flick wrote:
Nece ga ni biti,nego ti pravac steam ili da ti neko proda za 10-15 km offline mode :D :D
Do sada sam stalno i igrao samo offline, jesi li probao slucajno online igrati? Ili bilo ko da li je probao :)
Herr Flick

#4580 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Herr Flick »

medjutim wrote:
Herr Flick wrote:
Do sada sam stalno i igrao samo offline, jesi li probao slucajno online igrati? Ili bilo ko da li je probao :)
preko originala dok si online,steam ti biljezi achivmente (postignuca), kolko sati provodis i tako to..+ kada izadje patch,on ga sam updatea..a ukoliko igras offline, te stvari nemas..znaci nema neku veliku razliku online i offline igranje..

:D :D
medjutim

#4581 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by medjutim »

@Herr Flick
Hvala puno na informacijama.
Kontao sam uzeti preko steama ali malo su se prokurcili s cijenom... :D
Herr Flick

#4582 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Herr Flick »

medjutim wrote:@Herr Flick
Hvala puno na informacijama.
Kontao sam uzeti preko steama ali malo su se prokurcili s cijenom... :D
Nemas problema,ma cijena od 50 eura je preprevisoka,doduse nekad bude 50 % snizenje,ali opet je skupo :-) :-)
Arslan_11

#4583 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Arslan_11 »

Chmoljo wrote:Truck igrice su ćejf, moliću lijepo :oops: kakvo blejanje... :oops:
Cejfio sam 3 dana 4. sam se zapitao sta ja ovo radim :D ...hajte dajte kakvu preporuku...
Bosnian Dragon1

#4584 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

Quaresma wrote:ja kad kupim graficku, prvo sto uradim je zamjenim pastu
jer ovi u fabrici nakeljaju previse
a kako zamijeniti tu pastu, ja kad sam gledao cooler kod sebe , skinuo ga sa graficke i ocistio lopatice i vidim dole u lezistu je ta pasta, al ne mogu nakako rastavit cooler da namazem tu pastu, nema nikakvih sarafa da se skine
HaHaHa2

#4585 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by HaHaHa2 »

a koja ti je graficka?
Mustang1

#4586 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Bosnian Dragon1 wrote:
Quaresma wrote:ja kad kupim graficku, prvo sto uradim je zamjenim pastu
jer ovi u fabrici nakeljaju previse
a kako zamijeniti tu pastu, ja kad sam gledao cooler kod sebe , skinuo ga sa graficke i ocistio lopatice i vidim dole u lezistu je ta pasta, al ne mogu nakako rastavit cooler da namazem tu pastu, nema nikakvih sarafa da se skine
Pa ako si ga skinuo tu se stavlja pasta .. Ili si samo ventilator skinuo ? :D Moraju biti sarafi
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#4587 Flick in the Game again

Post by dr.gog »

Herr Flick wrote:]

preko originala dok si online,steam ti biljezi achivmente (postignuca), kolko sati provodis i tako to..+ kada izadje patch,on ga sam updatea..a ukoliko igras offline, te stvari nemas..znaci nema neku veliku razliku online i offline igranje..

OFF:

Osobita mi je čast da pozdravim gospodina Flicka na jednoj od rijetkih korisnih tema :D

Nego, Flick, vidim da znaš STEAM društvo. Imam ponudu. Ima nas 4 iskusna igrača iz Sarajeva koji igramo Team Fortress 2, besplatni. Ja sam postao administrator na jednoj od najvećih zajednica http://www.saigns.de, koji opet imaju najjače servere i mrski premium account sistem. Igra je beton, izrazito zabavna i originalna..

Ukoliko si zainteresovan za vrlo zabavno cartoon-like pucačina ludilo, imaš od mene premium account na poklon- da pojačamo ekipu u kojoj svaki igrač nosi _sarajevo kao dodatak nicku.

Ova ponuda važi i za eventualno još jednog potencijalnog člana. Kome ide premium od 5 eura, odlučiću ja. U obzir dolaze samo notorni i iskusni gameri :evil: :sax:
Last edited by dr.gog on 15/02/2013 10:17, edited 1 time in total.
Herr Flick

#4588 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Herr Flick »

Hvala,ali nisam zainteresovan :mrgreen: :mrgreen:
Partijaner

#4589 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Partijaner »

Izasao Crysis 3, ali bez cracka.
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#4590 Re: Flick in the Game again

Post by Decerto »

dr.gog wrote:
Herr Flick wrote:]

OFF:

Osobita mi je čast da pozdravim gospodina Flicka na jednoj od rijetkih korisnih tema :D

Nego, Flick, vidim da znaš STEAM društvo. Imam ponudu. Ima nas 4 iskusna igrača iz Sarajeva koji igramo Team Fortress 2, besplatni. Ja sam postao administrator na jednoj od najvećih zajednica http://www.saigns.de, koji opet imaju najjače servere i mrski premium account sistem. Igra je beton, izrazito zabavna i originalna..

Ukoliko si zainteresovan za vrlo zabavno cartoon-like pucačina ludilo, imaš od mene premium account na poklon- da pojačamo ekipu u kojoj svaki igrač nosi _sarajevo kao dodatak nicku.

Ova ponuda važi i za eventualno još jednog potencijalnog člana. Kome ide premium od 5 eura, odlučiću ja. U obzir dolaze samo notorni i iskusni gameri :evil: :sax:
rokao sam ja coda i battlefielda godinama :thumbup: kakve su koristi od tog premiuma ? Pristavit cu kasnije TF,a u pp cu ti dati svoj steam prof. pa me dodaj.
Quaresma

#4591 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

Partijaner wrote:Izasao Crysis 3, ali bez cracka.
sta, full verzija? zar vec

Decerto
TM2 je totalno drugaciji od BF i CoD, treba tu malo navike, malo vise, bar meni :-D
Decerto

#4592 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Quaresma wrote:
sta, full verzija? zar vec

Decerto
TM2 je totalno drugaciji od BF i CoD, treba tu malo navike, malo vise, bar meni :-D
ma jest,a i gledao sam bonuse od premije na ovom serveru,malo mi glupo.Brze trcis,unlimited ammo,nemas jump dmga,milion nekih stvari..neka,hvala,ill stick to dota :P .
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#4593 Re: Flick in the Game again

Post by dr.gog »

Decerto wrote:
rokao sam ja coda i battlefielda godinama :thumbup: kakve su koristi od tog premiuma ? Pristavit cu kasnije TF,a u pp cu ti dati svoj steam prof. pa me dodaj.
Dodao te. :D

Pogodnosti ćeš vidjeti kad ti budu aktivirane :D

Premium je beton :D
Decerto

#4594 Re: Flick in the Game again

Post by Decerto »

dr.gog wrote:
Decerto wrote:
Dodao te. :D

Pogodnosti ćeš vidjeti kad ti budu aktivirane :D

Premium je beton :D
valjda...ali ne svidja mi se ako si prvi na rankingu,znas da si prvi zbog premije :lol:
Bosnian Dragon1

#4595 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

ova mi je konfiguracija al mi nije mogao crysis 3 ono beta kad je bilo free to play : Ati radeon hd 4850gddr3 , 4 Gb Ram ddr2, intel core 2 quad 2,66Ghz , kad pokrenem kaze you need direct x 11 tako nesta, al ja sam davno jos skinuo direct x 11, kada odem na dxdiag pise mi da je direct x 11....

ne bi da zaba skidam ako mi nije beta mogla nece ni ovo
Mustang1

#4596 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Kod mene je sve slabije pa moze na medium :D Evo skida se doslo do 5 GB sporo ide .. Prvih pola sata islo pola kilobajta :D Sad ide 500 kb/s ali jos je sporo mora na 1 MB bar :D ..1000 seedera a 7500 peerova :D
Asamoah Gyan

#4597 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Asamoah Gyan »

može li mi neko reći gdje je najbolje da kupim džojstik za pc, neki obični ništa specijalno, da je recimo oko 20 kermi?
Bosnian Dragon1

#4598 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Bubalo1 wrote:Kod mene je sve slabije pa moze na medium :D Evo skida se doslo do 5 GB sporo ide .. Prvih pola sata islo pola kilobajta :D Sad ide 500 kb/s ali jos je sporo mora na 1 MB bar :D ..1000 seedera a 7500 peerova :D
pa kako je to moguce, jos ja skinou sa origina, nemoguce da nije nesto uredu sa igrom
mehoxy

#4599 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by mehoxy »

Bosnian Dragon1 wrote:

ova mi je konfiguracija al mi nije mogao crysis 3 ono beta kad je bilo free to play : Ati radeon hd 4850gddr3 , 4 Gb Ram ddr2, intel core 2 quad 2,66Ghz , kad pokrenem kaze you need direct x 11 tako nesta, al ja sam davno jos skinuo direct x 11, kada odem na dxdiag pise mi da je direct x 11....

ne bi da zaba skidam ako mi nije beta mogla nece ni ovo
Rijec je o hardverskoj podrsci,s obzirom na to da HD4850 podrzava max dx 10.1 na hardverskom nivou a crysis 3 trazi dx 11 nikakvo ti skidanje softvera nece pomoci
Mustang1

#4600 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Bosnian Dragon1 wrote:
Bubalo1 wrote:Kod mene je sve slabije pa moze na medium :D Evo skida se doslo do 5 GB sporo ide .. Prvih pola sata islo pola kilobajta :D Sad ide 500 kb/s ali jos je sporo mora na 1 MB bar :D ..1000 seedera a 7500 peerova :D
pa kako je to moguce, jos ja skinou sa origina, nemoguce da nije nesto uredu sa igrom
Odatle se i skida nema smisla skidati od nekuda drugo kad je tu oficijelno a free :D Ne znam cackaj po googlu mora moci
Post Reply