La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#4576 Re: Spanska liga ( Primera División )
Raspravljam se s likom kojem ovo nije crveni karton:
https://m.youtube.com/watch?v=bs3p7TPxLks
https://m.youtube.com/watch?v=bs3p7TPxLks
- B6Redhell
#4577 Re: Spanska liga ( Primera División )
Nema te vi sta reci za zizija, gospodinu samo mozete da se divite, kao igracu i naravno treneru. A sto se hvatate za slamku i nalazite neke klipove i slike to je znak ocajnosti.
Sta cu vam ja..
Kad poslije njega ramo preuzme. Pa pocne šamarati onako ko sto šamara po terenu, tad mozda mozemo razglabat..
Sta cu vam ja..
Kad poslije njega ramo preuzme. Pa pocne šamarati onako ko sto šamara po terenu, tad mozda mozemo razglabat..
-
Crvena Tifoza
#4578 Re: Spanska liga ( Primera División )
Postavio si pitanje, dobio si odgovor. Pokušavaš sad nekim moralisanjem skrenuti sa teme.

- B6Redhell
#4579 Re: Spanska liga ( Primera División )
Nema tu moralisanja care tako je. Zidane je prilicno čist igrac a pogotovo trener. Za ovo dvije godine nisam od njeg nijedne primjedbe niti prilaska sudijama vidio. Na terenu nije dao na sebe.
Ali vas nekolicina pokusava nekim slikama i klipovima drugacije dočarat. Zar nije tako..
Ali vas nekolicina pokusava nekim slikama i klipovima drugacije dočarat. Zar nije tako..
-
Crvena Tifoza
#4580 Re: Spanska liga ( Primera División )
Kao igrač je itekako znao prići sudijama. Kao trener nije, što je i normalno. Kakav to trener trči oko sudije? Nije Mourinho.
Samo je rasprava glupa do bola. Eto igrači jednog kluba u Španiji manje trče oko sudije od drugih.
Samo je rasprava glupa do bola. Eto igrači jednog kluba u Španiji manje trče oko sudije od drugih.
- B6Redhell
#4581 Re: Spanska liga ( Primera División )
Svaka liga ima sudske miljenike. Odnosno gigante, zbog kojih se i savez boji. U spaniji su to dva tri. I cim jedni bolji drugi kukaju na sudije...
Takva je stvar i u seriji A. Znamo ko je tamo miljenik. Isto tako u bundesligi gdje ove sezone igra bayern i hertha koja vodi jedan nula ja mislim i utakmica se ne zaustavlja do 98 minute dok bayern ne zabije. Malo off topic.
danas neymar pada na svaki dodir i bilo je pocelo opkolivanje sudije. Koji nije dao takvo nesto i poceše žuti sijevati. Kako se onda fino povlače jedan po jedan
Takva je stvar i u seriji A. Znamo ko je tamo miljenik. Isto tako u bundesligi gdje ove sezone igra bayern i hertha koja vodi jedan nula ja mislim i utakmica se ne zaustavlja do 98 minute dok bayern ne zabije. Malo off topic.
danas neymar pada na svaki dodir i bilo je pocelo opkolivanje sudije. Koji nije dao takvo nesto i poceše žuti sijevati. Kako se onda fino povlače jedan po jedan
-
tufahija12345
#4582 Re: Spanska liga ( Primera División )
sjecate se onog el klasika kad je Pepe igrao u veznom redu, s jednim ciljem: da povrijedi mesija pa da timovi koliko toliko budu ravnopravni.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4583 Re: Spanska liga ( Primera División )
Znas dobro da je ta prica vezana za Mourinha. Pepe prije i poslije njega je sasvim drugi igrac.
-
LSD
#4584 Re: Spanska liga ( Primera División )
Ta prica je vezana za Real Madid, koji je od sebe uspio napraviti seljacku ekipu na terenu...a Mourinho je gurao prste u oko protivnickim trenerima i sacekivao sudije oko stadionaTomahawk11 wrote:Znas dobro da je ta prica vezana za Mourinha. Pepe prije i poslije njega je sasvim drugi igrac.
Taj se klub brukao u širokim razmjerama.
-
Nadzorna_ploca
#4585 Re: Spanska liga ( Primera División )
Zidan prilicno cisti a zadnji potez mu bio udarac glavom u prsa protivnika. 
- B6Redhell
#4586 Re: Spanska liga ( Primera División )
s moje strane potpuno opravdano, italijanska gamad dosla s ciljem vrijedanja I psovanja famelije I porodice I sta ja znam... u onakvim slucajevima bilo o kome se radilo da kosti polomi, aferim..
Nego za ove iznad: namijerni startovi na bilo koga treba strozije kazniti nego sto jeste...
ali brate samaranja pepeta su bila uzivancija za gledat posebno za one sto se valjaju po terenu, na svaki dodira zna se ko su profesionalci u tome

Nego za ove iznad: namijerni startovi na bilo koga treba strozije kazniti nego sto jeste...
ali brate samaranja pepeta su bila uzivancija za gledat posebno za one sto se valjaju po terenu, na svaki dodira zna se ko su profesionalci u tome
- supercali
#4587 Re: Spanska liga ( Primera División )
Ko je trenirao real kad je pepe poceo sutati onog iz cini mi se getafea?
-
Sid the sloth
#4588 Re: Spanska liga ( Primera División )
Poprilicno tacan opis Reala u jednoj receniciB6Redhell wrote:s moje strane potpuno opravdano, italijanska gamad dosla s ciljem vrijedanja I psovanja famelije I porodice I sta ja znam... u onakvim slucajevima bilo o kome se radilo da kosti polomi, aferim..
ali brate samaranja pepeta su bila uzivancija za gledat posebno za one sto se valjaju po terenu, na svaki dodira zna se ko su profesionalci u tome![]()
-
Nadzorna_ploca
#4589 Re: Spanska liga ( Primera División )
Jose cini mi se.supercali wrote:Ko je trenirao real kad je pepe poceo sutati onog iz cini mi se getafea?
-
Crvena Tifoza
#4590 Re: Spanska liga ( Primera División )
Nadzorna_ploca wrote:Jose cini mi se.supercali wrote:Ko je trenirao real kad je pepe poceo sutati onog iz cini mi se getafea?
Pellegrini ja mislim
-
smijesni_ste
#4591 Re: Spanska liga ( Primera División )
Juande Ramos po Wikiju
Pellegrini je došao dva mjeseca poslije 'incidenta'...zaista je smiješno kriviti Mourinha za ispade divljaka koji su i dan danas u Realu
Pellegrini je došao dva mjeseca poslije 'incidenta'...zaista je smiješno kriviti Mourinha za ispade divljaka koji su i dan danas u Realu
-
tufahija12345
#4592 Re: Spanska liga ( Primera División )
najludje je bilo kad je messiju stao na ruku i reko nisam namjerno i proso bez ikakve kazne

- B6Redhell
#4593 Re: Spanska liga ( Primera División )
naravno, ne igra se balet..Sid the sloth wrote:Poprilicno tacan opis Reala u jednoj receniciB6Redhell wrote:s moje strane potpuno opravdano, italijanska gamad dosla s ciljem vrijedanja I psovanja famelije I porodice I sta ja znam... u onakvim slucajevima bilo o kome se radilo da kosti polomi, aferim..
ali brate samaranja pepeta su bila uzivancija za gledat posebno za one sto se valjaju po terenu, na svaki dodira zna se ko su profesionalci u tome![]()
(Pepe, Casemiro, Ramos, ...)
nego preporucujem gledanje u subotu kako tenk casemiro, I ramo samaraju po terenu
- R9..
#4594 Re: Spanska liga ( Primera División )
Alba, jos jedan pokusaj
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4595 Re: Spanska liga ( Primera División )
Dobro, zamislimo da sam simpatizer NY Red Bulla
Ono, sta je svrha price, Ramos ovo, Alba ono, Neymar ovo, Ronaldo ono, okruzuju ovi, okruzuju oni....ukratko, kukolja i u jednom i u drugom timu. Imas igrace koje mi svi nazivamo gospoda, tj. one koji nemaju tako nekih prljavih poteza, svi su nekako u fair play fazonu.....imas opet one koje su u dive fazonu, one koji znaju udariti (prljavo), one koji provociraju, prigovaraju....sve je to dio mentaliteta, rekao bih juznjackog....vatra radi svoje....sad sto se to nekom ne svidja, jbg....ali je notorno da se pratioci Reala i Barse prozivaju do iznemoglosti, a obje ekipe imaju tako tih nekih nepopularnih poteza....sto bi reklo - presipamo iz supljeg u prazno
Gotova sezona, zavrsio i kup, Realu ostalo jos finale LP....a prvo sto nas ceka je - super kup i clasico
Mogla bi naredna sezona biti rekordna po broju medjusobnih susreta.
Ono, sta je svrha price, Ramos ovo, Alba ono, Neymar ovo, Ronaldo ono, okruzuju ovi, okruzuju oni....ukratko, kukolja i u jednom i u drugom timu. Imas igrace koje mi svi nazivamo gospoda, tj. one koji nemaju tako nekih prljavih poteza, svi su nekako u fair play fazonu.....imas opet one koje su u dive fazonu, one koji znaju udariti (prljavo), one koji provociraju, prigovaraju....sve je to dio mentaliteta, rekao bih juznjackog....vatra radi svoje....sad sto se to nekom ne svidja, jbg....ali je notorno da se pratioci Reala i Barse prozivaju do iznemoglosti, a obje ekipe imaju tako tih nekih nepopularnih poteza....sto bi reklo - presipamo iz supljeg u prazno
Gotova sezona, zavrsio i kup, Realu ostalo jos finale LP....a prvo sto nas ceka je - super kup i clasico
Mogla bi naredna sezona biti rekordna po broju medjusobnih susreta.
-
LSD
#4596 Re: Spanska liga ( Primera División )
Alba je najveca sramota FC BarcelonaR9.. wrote:Alba, jos jedan pokusaj
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4597 Re: Spanska liga ( Primera División )
Al fakat lik pada ofirno
Ono, ni blizu covjek, on padne ko da ga snajper skine
Ono, ni blizu covjek, on padne ko da ga snajper skine
- Logovan
#4598 Re: Spanska liga ( Primera División )
HahahahahahahahaR9.. wrote:Alba, jos jedan pokusaj
Početi oštro kažnjavati simuliranja.
-
SSemir
#4599 Re: Spanska liga ( Primera División )
-
tufahija12345
#4600 Re: Spanska liga ( Primera División )
bar nije nabolji i najpopularniji igrac Barcelone