Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#4576 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

nightvision wrote:Citam momak postao pedofil... Pa hajde da otvorimo "can of worms"... Da vas pitam, a sta je sa tog "djeteta"? Jel' se iko zapitao sta je ta "curica" radila sa, boze dragi, tako starijim gospodinom?
Kako imam kćerku nešto mlađu mogu ti i odgovoriti ... ne bih stigao da pitam kćerku dok "starijem gospodinu" lomim kosti olovnom cijevi i uživam u njegovom paničnom vrištanju. Ona je mlada, to je dijete i mentalno i fizički. Nije đaba glasanje od 18-te. Znači on glasa, ona ne glasa. On je punoljetan i potpuno odgovoran za svoje postupke i zna da će mu biti kršenje kostiju ako ga babo uhvati sa maloljetnom kćerkom. To u boljem slučaju da dobro prođe i preživi. :novine:
Babo reko ... :novine:
seoBIH

#4577 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by seoBIH »

Glupost. Ti je kao roditelj mozes pustiti da nosi minice, vrca guzicom, a kad je neko safata on je kriv? Ne poredim sa ovom situacijom, ali je danasnja slicna :)

Moja fina, moja nece, a iz ociju joj viri kita...

PS: nije upuceno sve tebi i tvojoj kcerci, vec globalno gledajuci stanje u BIH.
McMoy

#4578 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by McMoy »

Uvijek bilo na ovim prostorima, jedino se može procent mijenjati...

Čak 10 posto djevojčica u BiH uda se prije 18.!

Broj djevojčica koje se udaju prije punoljetstva u našoj zemlji iz godine u godinu sve više raste.

Prema podacima UNICEF-a, 10 posto djevojčica u BiH godišnje se uda prije 18. rođendana.

Ovakvoj situaciji najviše pridonosi ekonomska kriza koja primorava siromašne porodice da udaju svoje maloljetne kćerke kako bi ublažile svakodnevne životne muke, odnosno kako bi smanjile broj članova koje trebaju prehranjivati.

Istraživanja Ombudsmena za djecu u BiH pokazuju da je u posljednjih pet godina više od 100 učenica u Federaciji BiH napustilo srednju školu zbog trudnoće i udaje, dok su 74 učenice u Republici Srpskoj učinile isto.

Također, prema podacima Ombudsmena, veliki broj djevojaka živi u vanbračnoj zajednici prije navršene 16. godine i čeka da prijeđe starosnu granicu kako bi mogle podnijeti zahtjev sudu i da im u vanparničnom postupku bude odobreno vjenčanje prije punoljetstva.

Najčešće u brak stupaju 17-godišnjakinje koje su u drugom stanju i udaju se za punoljetne muškarce, piše Dnevni avaz.

Amna Muharemović, šefica Ureda UN Womena u BiH, napominje da je prisustvo maloljetničkih brakova zabrinjavajuće, ali je istovremeno i apel nadležnim službama i institucijama za traženje adekvatnih rješenja.

Ona napominje da se posljedice maloljetničkih brakova oslikavaju na cijelo društvo, jer su majke od petnaestak godina istovremeno i same djeca.

'To su djeca koja rađaju djecu i može se očekivati da će i ta djeca, odrastajući u siromaštvu, ostati bez osnovnih elementarnih uvjeta za život. Udajom prije 18. godine djevojke bivaju uskraćene i prilike za daljnjim školovanjem i obrazovanjem', kaže Muharemović.

Inače, UNICEF i UN rane udaje i brakove prije 18. godine oba partnera kvalificira kao povredu ljudskih i osnovnih prava djeteta.

Opasnosti poroda

Stručnjaci vjeruju da djevojčicama prijeti velika opasnost da će biti povrijeđene ili izložene smrti jer im tijela nisu dovoljno razvijena da bi izdržala porod.

Komplikacije pri rađanju su najrasprostranjenije u toj starosnoj skupini i značajno se povećava rizik od smrti, prijevremenog porođaja, smrtnosti dojenčadi, kao i njihove preniske težine.

Također, anksioznost i depresija karakteristične su za djevojke koje maloljetne stupaju u brak te mogu imati posljedice od rane trudnoće koje se mogu prenijeti i na dijete.

Više od 50 miliona djevojčica nevjesta

Premda je udaja maloljetnica zabilježena u cijelom svijetu, pa čak i u najrazvijenijim zemljama, najrasprostranjenija je u podsaharskoj Africi, južnoj Aziji i dijelovima Srednje Amerike.

Najveća stopa dječijih vjenčanja zabilježena je u Bangladešu, gdje se skoro 53 posto djevojčica udaje prije nego što napuni 15 godina života. Slijedi Nigerija, koja je dosegla 38 posto, zatim Čad sa 35 posto te Etiopija i Indija sa 31 posto maloljetnih nevjesta.

Prema Međunarodnom centru za istraživanje položaja žena (ICRW), u svijetu je više od 50 miliona djevojčica nevjesta. Očekuje se da će brojka narasti na 100 miliona u idućoj deceniji.

Također, u svijetu 70.000 djevojčica od 15 do 19 godina, prema UNICEF-u, umire tokom trudnoće i poroda, a opasnost je velika i za novorođenčad, koja imaju više izgleda da budu slabije porođajne težine i nedonoščad.

Udala se u 15. godini

Jedna od najmlađih djevojčica koja se udala krajem prošle godine je i učenica osmog razreda u Srednjobosanskom kantonu. Ona je imala samo 15 godina, dok je njen muž punoljetan.

Iako su je roditelji upisali u osmi razred, na većinu školskih časova nije dolazila te je na kraju prvog polugodišta imala više od 300 izostanaka, koje joj je razrednica opravdala nakon što je saznala da se njena učenica udala!

Po završetku polugodišta djevojčica je prekinula osmogodišnje školovanje.
http://www.mojevijesti.ba/novost/145348 ... e-prije-18

*moje...vijesti
Ramzess Veliki

#4579 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

123456789 wrote:Glupost. Ti je kao roditelj mozes pustiti da nosi minice, vrca guzicom, a kad je neko safata on je kriv? Ne poredim sa ovom situacijom, ali je danasnja slicna :)

Globalno stanje u nas je tuki. Mater pije babo se kladi a djeca kako se koje snađe. Znači do roditelja je uvijek.
Ja se o svojoj kćerci - koju sam odgajam, jel' ... brinem kako bajker najbolje zna, znači neće nositi minice nego kožne hlače, kratke kožne rukavice sa šiljcima, štiklu sa metalnim vrhom, prvi će joj motor biti R-6 i već ima zeleni u tae quan doo-u, a stan nam je više teretana sa spravama i vrećom za udaranje nego stan ... :lol: :lol: :lol:
situacija11

#4580 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by situacija11 »

Dokle cete vise raspravljat o njemu i njegovom dejtu? Nisam doso da citam vasu raspravu jel trebo joj tako pisat il nije,izac s njom il ne.Doso sam da procitam sta smijesno,pa da se odvalim smijat ko budala,a ne da citam kako se vi raspravljate :-D
berenice

#4581 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by berenice »

Jokericious wrote:Ustvari vecina ih pocne opadati. Nije ih genetika pazila ko nas. Mi sa godinama bolje izgledamo. :izet:
:lol: :lol: :lol:
berenice

#4582 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by berenice »

123456789 wrote:Glupost. Ti je kao roditelj mozes pustiti da nosi minice, vrca guzicom, a kad je neko safata on je kriv? Ne poredim sa ovom situacijom, ali je danasnja slicna :)

Da se odmah razumijemo, mnogo toga ovisi o odgoju i pristupu roditelja djeci, ali činjenica je da gola skače oko tebe, ti kao punoljetna osoba ju ne smiješ je pipnut'! Kontaš? Koji će ti k**** onda mozak?!
golman

#4583 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by golman »

"Moja ćerka je napravila nekoliko slobodnijih fotografija koje je moglo da vidi samo njeno odabrano društvo na Fejsbuku... ... ... Plašim se da dete ne navuče traume, ali i da je neko ne presretne i ne napadne na ulici.... " - kaže majka djevojčice I. M. (14) iz Beograda,čije su slike izašle na često pominjanoj pedofilskoj grupi na FB.
Dobila je i odgovor od jednog gospodina:

"Draga gospodjo, vasa cerka je napravila nekoliko, kako kazete slobodnijih fotografija, i okacila to na drustvenu mrezu, javnu drustvenu mrezu.

Vasa cerka od cetrnaest (14) godina dakle, neki sedmi razred, kaci "slobodne" slike po netu.

Meni je jako zao vasu cerku jer ocigledno nije imao ko da je vaspita i objasni joj neke veoma bitne stvari u zivotu.

Krivac nije taj neko ko je sve to skupio na jedno mesto.

Dakle, krivac nije ni vasa cerka, nije, krivac ste VI i samo VI, kao i roditelji svih ostalih devojaka cije se fotografije nalaze na istom mestu.

Vaspitajte svoju decu, i imacete mnogo manje razloga za brigu.

Sramota je sto se u drugi plan stavlja izdanje u kom se nalaze doticna deca, nedostatak kucnog vaspitanja, i bilo kakvih vrednosti.

Mada, verovatno su i roditelji iste te dece "visokomoralne" osobe, pa im vrlo verovatno i pomazu u slicnim stvarima, slikaju ih, daju im garderobu i slicno.

Primitivizam vodi ka primitivizmu. Idioti glupi, ucite tu decu ikakvim vrednostima, jednostavno normalnim stvarima, ikakvom moralu, a ne da serete i kukate na sva zvona sto se ponasaju kao, da se najblaze izrazim, prijateljice noci, a ne znaju dupe da obrisu.

Jebao vam pas mater."
seoBIH

#4584 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by seoBIH »

berenice wrote:

Da se odmah razumijemo, mnogo toga ovisi o odgoju i pristupu roditelja djeci, ali činjenica je da gola skače oko tebe, ti kao punoljetna osoba ju ne smiješ je pipnut'! Kontaš? Koji će ti k**** onda mozak?!
Po kojem zakonu je ne smijem pipnuti ukoliko to i ona zeli? Eto moja djevojka je imala 18 a ja 17 godina, pa ona meni nije mogla ni prici ? :mrgreen: :bih:

slika govori više od 1000 riječi:
Image
Jokericious

#4585 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Jokericious »

alijagoro wrote:Koja je tacno razlika ako bude spavala sa nekim od 16,17,18 ili s nekim od 19,20 ili 23.Ni jedan, niti drugi je nece zeniti I jedan I drugi ce je vjerovatno iskoristiti I onda noga,doslovno njoj je isti klinac kako god da okrene.
Bolje joj je svakako sa tim malo starijim. Zna se o cemu ti od 16 razmisljaju.
Cura od 16 godine nije dijete. Da ponovim jos jednom samo.
Svakako furaju da su zrelije od momaka pa im taman ova razlika dodje. :thumbup:
berenice wrote:
Jokericious wrote:Ustvari vecina ih pocne opadati. Nije ih genetika pazila ko nas. Mi sa godinama bolje izgledamo. :izet:
Evo jos jedne starke. :lol:
nightvision

#4586 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nightvision »

Ramzess Veliki wrote: Kako imam kćerku nešto mlađu mogu ti i odgovoriti ... ne bih stigao da pitam kćerku dok "starijem gospodinu" lomim kosti olovnom cijevi i uživam u njegovom paničnom vrištanju. Ona je mlada, to je dijete i mentalno i fizički. Nije đaba glasanje od 18-te. Znači on glasa, ona ne glasa. On je punoljetan i potpuno odgovoran za svoje postupke i zna da će mu biti kršenje kostiju ako ga babo uhvati sa maloljetnom kćerkom. To u boljem slučaju da dobro prođe i preživi. :novine:
Razumijem te i cak se slazem s tobom... Ali da ti svoju maloljetnu kcerku zateknes sa nekim isto tako maloljetnim, da li bi rekao, neka djeco, samo se vi igrajte mame i tate; ili bi opet radila olovna palica? Dobro znas ako ne bi bila palica, bilo bi par samara bar... Tako da... Da se ne lazemo, znamo i ti i ja da je prica o olovnoj palici licemjerni supljak covjeka koji je vjerovatno svasta radio dok je bio mlad pa je sad svjestan da ce uskoro prolaziti kroz sve to, samo su uloge izmijenjene... Ako je ona maloljetna pa nema pravo glasa, ti imas i odgovoran si za nju i njeno ponasanje. Ako dodjes u situaciju da je zateknes sa "starijim gospodinom" nakon sto njega obradis palicom okreni je i drugim krajem obradi sebe jer si zakazao kao roditelj, razumijes? Najlakse je druge kriviti za svoje greske. Kao sto rece neko prije mene, ovo se odnosi i na sve "babe" i roditelje koji zanemaruju osnovni kucni odgoj. I opet, pored svega toga, ako to "dijete" odluci da odraste, neces ti tu nista moci uraditi osim da budes bolesno posesivan. A koliko vidim na pola si puta tamo jer od djeteta pokusavas napraviti "supervirgin". Yebeno je imati zensku djecu ako si bio "mangup" u svoje vrijeme.
ultima_palabra

#4587 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

nightvision wrote:Yebeno je imati zensku djecu ako si bio "mangup" u svoje vrijeme.
Čitam ovo a Nikola Kojo mi pred očima :D
McMoy

#4588 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by McMoy »

nightvision wrote:
Ramzess Veliki wrote: Kako imam kćerku nešto mlađu mogu ti i odgovoriti ... ne bih stigao da pitam kćerku dok "starijem gospodinu" lomim kosti olovnom cijevi i uživam u njegovom paničnom vrištanju. Ona je mlada, to je dijete i mentalno i fizički. Nije đaba glasanje od 18-te. Znači on glasa, ona ne glasa. On je punoljetan i potpuno odgovoran za svoje postupke i zna da će mu biti kršenje kostiju ako ga babo uhvati sa maloljetnom kćerkom. To u boljem slučaju da dobro prođe i preživi. :novine:
Razumijem te i cak se slazem s tobom... Ali da ti svoju maloljetnu kcerku zateknes sa nekim isto tako maloljetnim, da li bi rekao, neka djeco, samo se vi igrajte mame i tate; ili bi opet radila olovna palica? Dobro znas ako ne bi bila palica, bilo bi par samara bar... Tako da... Da se ne lazemo, znamo i ti i ja da je prica o olovnoj palici licemjerni supljak covjeka koji je vjerovatno svasta radio dok je bio mlad pa je sad svjestan da ce uskoro prolaziti kroz sve to, samo su uloge izmijenjene... Ako je ona maloljetna pa nema pravo glasa, ti imas i odgovoran si za nju i njeno ponasanje. Ako dodjes u situaciju da je zateknes sa "starijim gospodinom" nakon sto njega obradis palicom okreni je i drugim krajem obradi sebe jer si zakazao kao roditelj, razumijes? Najlakse je druge kriviti za svoje greske. Kao sto rece neko prije mene, ovo se odnosi i na sve "babe" i roditelje koji zanemaruju osnovni kucni odgoj. I opet, pored svega toga, ako to "dijete" odluci da odraste, neces ti tu nista moci uraditi osim da budes bolesno posesivan. A koliko vidim na pola si puta tamo jer od djeteta pokusavas napraviti "supervirgin". Yebeno je imati zensku djecu ako si bio "mangup" u svoje vrijeme.
That's so true :thumbup:
klixoris

#4589 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixoris »

ultima_palabra wrote:
nightvision wrote:Yebeno je imati zensku djecu ako si bio "mangup" u svoje vrijeme.
Danas se klinke.... :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#4590 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

Roditelj koji se brine o svom djetetu i koji dijete zna odgojiti tako da dijete ipak ima dvije ciste u glavi, malo stida, straha, sigurno nece vrcati guzicom pred muskarcima.
Sve u zivotu krece od odgoja, zato i imamo danas razne grupe po fejsu i svasta drugo, sigurno ne jer su roditelji fino odgojili djecu.
Kad smo vec u offu...
klixoris

#4591 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixoris »

ladyblue18 wrote: Kad smo vec u offu...
....kad ces nam vratiti temu muski pitaju zene ? :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#4592 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

klixoris wrote:
ladyblue18 wrote: Kad smo vec u offu...
....kad ces nam vratiti temu muski pitaju zene ? :D
8-)
madFlava

#4593 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by madFlava »

klixoris wrote:
ultima_palabra wrote:
Danas se klinke.... :D
...satiruu od..... :D
McMoy

#4594 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by McMoy »

... učenja.

Nego, da se vratimo na temu.
@motorna_pila nastavi ti sa svojim romanom, pusti ti ovu forumsku šuplju.... sve nešto fino, nikad ni mrava nije zgazilo. :-)
Ta djevojčica je imala više sreće nego pameti da naiđe na tebe tako fina. Drugi neko bi je vjerovatno iskoristio!

Lijepo vas zamoljavam da više ne pilate pilu...
Last edited by McMoy on 23/04/2014 11:33, edited 1 time in total.
fatality

#4595 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by fatality »

motorna_pila wrote:
motorna_pila wrote:Ovo je istinita prica i ona moze posluziti kao podloga za snimanje niskobudzetnih ljubavnih filmova za odrasle. :D

Elem, decembar 2012. godine. Petak, dobro se sjecam.

Sjedim ja na klupi u prizemlju BBI centra, hvatam WI FI Logosofta, citam HAVAZ i kuliram.

Pored mene je sjedio nekakav momak, momcic prije bih rekao, i nesto je radio. S njim u drustvu je bila neka djevojka ali je bas nisam dobro ni zapazio, samo je vidio sa strane i to je bilo sve. Nisam nesto posebno obracao paznju na njih i otisli su ubrzo.

I tako, sjedim ja, i forumam, kad prilazi taj decko i govori sljedece:

MOJA DRUGARICA misli da si ti sladak. Daj mi broj. :roll: :D Malo je rec da me je to iznenadilo, ali mi je fakat godilo to cut.

Rek'o ja, ma odlicno. Hajde da se upoznamo.

Meni gotiva, a posto sam tada bio solo igrac, htio sam fakat curu imat. Ono, fakat me hvatala panika jer nemam nikoga kraj sebe. :D

I tako idemo mi uz one stepenice kad se sjetih, jebo te imam samo 2,30 KM u dzepu. Vec se znojim, kontam da me moze zvat na kafu, a ja frontalni kokuz. I bocni. :lol: 8-)

Brzo smisljam izgovor da imam nekih obaveza, uglavnom rastajem se od tog momka govoreci mu da se sada ne mogu upoznati sa tom njegovom drugaricom i to moramo odgodit za kasnije. Uglavnom, trazio sam ja njen broj i dobio ga od njega. Poslije izlazim iz BBI centra, euforija me spucala totalno, kontam koji sam ja lafac, idu cure i lijepe se za mene.

Fakat me je imponovalo, jer sam tu curu zamisljao kao vrh vrhova, jer sam krajickom oka zapazio da ima pirsing u nosu, i brijem ja na spiku da me je mala avion i da vrijedi da se upoznamo.

Uh, ali se jesam kasnije zajebo, sve ce se saznati u nastavku ove price.

Dosao sam kuci. Od onog silnog umora htio sam odma zaspat, ali me ova furancija oko ove male toliko nafurala da sam uzeo telefon u ruke i poslao poruku sljedeceg sadrzaja.

Zdravo A, ja sam B, tvoj drug C mi je dao tvoj broj rekao mi je da ti mislis da sa ja sladak. :razz: :oops:

Kad poslije par minuta stize mi odgovor u smislu, jao mene je sramota, ali to je istina,.

Meni odgovor fakat godi, i kontam ja, idemo dalje. Vrijeme je za poziv. Kontam, vrtim onaj telefon u rukama, i kontam se.
Ma reko ne zelim cuti njen milozvucni glasic prije zvanicnog dejta, furacemo poruke i dopisivanja. :lol: :lol: :lol:

I krenemo. Moram skratiti jer ako oduzim izgubit cete interes za ovu pricu. Uglavnom furali smo dopisivanja za vikend, ja je registrujem kao NAJ broj da mi bude jeftinije za slat poruke.

Uglavnom, ona mi je od ponedjeljka slala poruke ovakvog sadrzaja.

"Mili moj, meni mama kaze da nema veze sto smo mi razlicite vjere, mi mozemo uspjeti i vjerujem u nas." :mrgreen:
"Mili moj, u petak cu se moci vidjeti sa tobom, jer ce me mama samo pustiti da izadjem ako dobijem 2 iz matematike,
ali da znas mogu ostati samo do 5 s tobom."
"Mili moj, sam me je moj stari spuco sakom, izvrno me s nogu jer mu nisam htjela pivu donijet."
"Mili moj, jedva cekam Mostar, Cinestar, i nasa ljubavna sjedala."

Slao sam i ja svakakve poruke, ali to nije za javnost. Mi smo se dopisivali tako do cetvrtka navecer, i ona je dobila 2 - iz matematike, sto je znacilo da se mozemo vidjeti u petak.

Jebo te, ja sam joj do tog vremena poslao 436 poruka i 6 puta X 2 KM joj punio kredit.

Ova jednacina je vazna:

436*0,03=13,08 + 12 KM = 25 KM. Znaci vec je kostala 25 KM, a nisam je upoznao. :skoljka: Skupa, majku joj.

Ali nebitno, brijem ja da sam glavni hebac u mahali, citav petak ujutro sam proveo spremajuci se za taj dejt. Isprobao razne kombinacije, vjezbo pred ogledalom, gledo sebe po 20 minuta kakav sam, cistio zube koncem, uradio par sklekova.

Dolazi 2 sata, ona izlazi iz skole, dogovorili se mi ispred BBI, i saljem ja poruku, ne zelim ti cut glas dok te ne upoznam.

Dolazim sav skockan, od do. I cekam, kad dolazi nekakav gabor, izduzenog lica ko strijela, sa pirsingom u nosu, i govori mi, cao. Pored nje, onaj frajer od petka, i on govori cao. :D

Reko sam im cao. :D U isto vrijeme vec sam poceo pisati u gace od sramote, jer mala je odron. Znaci zamislite Borata. Slicna njemu, samo nema brkove. :oops:

Pita ona mene gdje cemo. Svejedno je, ali mi totalni bed sto je taj lik doso sad, lijepi se ko sekundarno za nas, i ona ga dovela- :oops:

Meni srcu tesko, doslo mi da placem od tuge, zalosti i bijesa. :D Sutimo mi, mene stid sto djecu vodam sa sobom, reko najbolje da odemo u Skenderiju na kafu. Slozise se.Citav put do tamo, samo sam predavo selame lijevo i desno da me neko poznat ne bio vidio. Kontace raja da sam pedofil neiziviljeni. :run:

Dolazi kafa. To je najbolji dio. A meni najmucnije za opisati.

Stize ti konobar.

Pita, ja rekoh produzenu. Ona ce ti isto. Mali isto. Joj, sjetih se sta je pitala njega.

STA"S, jarane pit? Meni ovo stas toliko zaparalo usi, da sam pocrvenio ko paprika u jesen od stida i sramote.

Eto, ima nastavak, ali ako Vam je prica zanimljiva, dovrsicu jer ide najbolje. A, sad odo prste umociti da se malo ohladim.

Malo mi je muka ovoga se sjecati, ali jebaji ga.

IMAM JEDNU PORUKU:

Slusaj osobo B i C, ja nisam zaboravio ovih 25 KM + 2 kafe sto sam VAM platio, ima da vratite, ima Boga i pravde, nemojte misliti da sam vam halalio, ja jos cekam povrat, nemojte me sanjati, prijavicu vas policiji. :lol: :lol: :lol:
NASTAVAK:

Usli smo mi u skenderiju i sad setkamo se unutra, biramo gdje cemo. Odluka je pala na kafic pored samog ulaza kada se sa platoa silazi unutra. Ja i dalje drhtim i samo gledam da me neko poznat ne detekira i da ne vidi sta sam ja doveo na kafu. :D

Samo da napomenem, meni su tada bile 23 godine, a njima 15 i 15 i po godina. :D :lol: Koji sam ja kloc bio. :roll:

Uglavnom, ulazimo mi unutra i sreca moja, nema nikoga sem jednog cice, sjedi u cosku i cita novine. Odma mi lakse bilo, kontam da je izgurat 20 minuta i da se ispalim. :D Ali valja sad polozit test strpljenja sa ovim mungosima. :lol:

Prva stvar koju sam uradio, dobro se je sjecam, a tada je u tom kaficu bilo slobodan WI FI, bez sifre i tih zajebancija, ja sam se, raja, odmah konektovo na sajt BH TELECOMA, ukuco sifru da vidim stanje racuna telefona. :lol:

Ja tamo, kad pise stanje potrosnje je 29,78 KM bez PDV-a. :lol:

Uh, jesam se sjebo tad. Poceo sam ja psovat sebi svu svoju rodjenu i nerodjenu familiju, sta bolan PILO potrosi toliko para na ovog NEUTRUMA, ni nasta ne lici.

Da se razumijemo, za dobru pic*u sam spreman dati i gace sa guzice, ali za losu trebu, i onu kovanicu od 5 feninga oplakujem i zalostim se.

Tesko meni, a njima jos teze jer ne znaju sta ih ocekuje, vidim ja, njih trema spucala maximalno, samo sute i cumuraju, samo gledaju u pod. :oops:

U tom momentu, i ekser mi je bio privlacniji od nje. :lol: :lol: :lol:

Konobar jos nije donio kafe. Sad, krece ona da prica. Kaze mi ovako, doslovno:

"Ja se zovem A, a on je B."

Kontam ja u sebi, pa znam bona, upoznali smo se preko tih jebenih poruka, znam ti porodicno stablo od unazad 200 godina, a ti se meni sad nesto kao predstavljas... :lol: :lol: :lol:

Al, hajd, ko djeca. Trema je spucala, vidim ja to. Vrijeme je da ja probijem led. Kazem ja njoj, pa eto, meni je jako drago, sto si ti iskazala interes za mene, djevojke inace ne prilaze, meni je simpaticno sto ti nisi takva, eto vidis sad smo se i upoznali....

Znaci, pokusavam da nekom casual pricom pokrenem stvari sa mrtve tacke. :mrgreen: :skoljka:

E sada cu Vam objasniti sta je ona uradila, a meni se svijet srusio kad je pocela prica. Znate kako klosarski zvuci kad neko umjesto ŠTA IMA kaze Š'A IMA, to obicno muski rade, ali zamislite samo kad zensko pocne tako da prica.. Ona svom mladolikom drugaru govori sljedece!

Š'A ti kazes, jel vidis da je pila dobar momak? Isto kao da me ona stima svom jaranu.. :D Svasta.

Ja je slusam, a ne cujem, gledam a ne vidim.. :lol: :lol: :lol:

Treba se fiksa 100%, ja sam uvjeren u to, muka mi dosla, zeludac se prevrce. Ona je takodjer imala fiski aparatic u ustima, i ona bas kako prica, ono govno zvekece i glas joj se cini bas piskutav i tegoban za slusati.

I tako dok ona svojom pricom para i maltretira moje slusne organe, dolazi konobar, stize kafa. :lol:

Spusta konobar kafe na sto, i ostavlja racun, i sad ja gledam u njih i ocekujem neku reakciju.

Kafe su na stolu, i sad njih oboje gledaju jedno u drugo, i cine iste pokrete, istom rukom uzimaju secer, na isti nacin ga cijepaju, kopiraju jedno drugo. Uvjeren sam 1000% da su prije toga, kafu i soljice vidjeli samo na malim ekranima, i to samo ona kad Halid reklamira Grand kafu bez koje nema price. :lol:

Jebo te hljeb ba, toliko nesigurnosti nisam vidio ni kod Vrsajevica kad puca penal za Hajduk. :lol: :lol: :lol:

Znaci, ja umirem od sege. Prije nego sto se poceli dogovorati oko termina za upoznavanje, kontam ja da malo ispitam teren da vidim sta mala misli o sexualnim odnosima, odnosno o optimalnom vremenu stupanja u isti.

Ja kao napaljeni pastuv, malo okolisam, ali kasnije postajem konkretniji i pitam direktno kada ona planira to da uradi. Eto kao zanima me.

I kaze ona meni, nista prije 18, tada cu biti spremna, ne sekiraj se. Doslovno vako. :lol: :lol: :lol:

A i ne znam trebu. Nikad je ni vidio nisam, a ona se meni ko fol obecava. :oops:

Dalje ide vako, sjedimo mi tako, a meni doslo do guse , zelim da vrisnem od nemoci, gledam u nju, ona u mene, obukla je one drecave hulahopke, lice izduzeno ko da ju je valjak pregazio, naprije bi mi mogla posluziti kao kasika za tene da se obucem kad izlazim u grad, ruksak iz osamdesetih, pretovaren ko da vrecu brasna nosi u njemu, sve to gledam i trpim, sta cu.

Jedi govna koja si izas*o, kasno je sad. :oops:

Ima jos, raja samo eto da objavim ovo, pa kasnije nekad da zavrsim. Ide sad fakat dobar dio, frka oko mog mobitela, njene poruke poslije toga, dogovaranje sljedeceg nesudjenog dejta.

Stay tuned, Bole me prsti, ne mogu vise. :skoljka: :run:

Ne mogu da vjerujem. Znaci tebi sa 23 godine imponuje sto se dijete sa 15 lozi na tebe ? Pusti suplju, mogao si na osnovu tog prijatelja zakljucit koliko godina ona ima. I ti fakat sa njim krenuo u BBI (ili gdje god) da se sa njom upoznas iako je tebi u tom trenutku bilo 23 a njoj 15 (ne mogu dovoljno puta ovo ponovit)? Ja ne znam odakle tacno pocinje pedofilija, ali je ovo mislim ,ako nista, na granici. I ja imam oko 23 godine i prosto ne mogu sebe zamislit da mi pridje neki balavac od 15 godine i kaze "hej moja drugarica se lozi na tebe"i ja kazem "haj da vidimo kakva ti je ta drugarica". Sto je najtuznije ti se sa njom dopisivao svo to vrijeme. Fakat uzas.

Evo kontam sebe sa nekim balavcem od 15 godina kako hodam po BBI i trazim njegovu drugaricu da je zbarim (jer je to bilo ono sto si ti htio prije nego si vidio da je gabor). Sto bi zemunci rekli, brate,znaci, uzas. Nisam siguran koliko nize covjek moze potonuti. Ah i jedan savjet, ja ovu pricu ne bih nikom ko me poznaje pricao, iako kad razmislim, sve zavisi od krugova u kojim se kreces, da je ona dobra bila, mozda bi sa ovom pricom bio i lafac u raji :zoka:
Jokericious

#4596 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Jokericious »

Opet napadaju covjeka. :-)
Cura od 16 godina nije dijete. Garantujem da ih neko vidi skupa da bi rekao da su vrsnjaci.
Jokericious

#4597 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Jokericious »

direktni wrote: Cura od 16 godina je dijete u tijelu žene i ništa više.
Momak od 23 godine je dijete u tijelu muskarca.
Graf_Spee

#4598 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Graf_Spee »

Jokericious wrote:
kako ko :thumbup:

8 godina razlike je super kad ona ima 19-20 on 27-28 , ali ona 15 on 23... to je vec :-)
sheilak

#4599 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

Jokericious wrote:
zaostao?
Ramzess Veliki

#4600 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Jokericious wrote:
Ovo važi i kad imaš 70 i kusur, ne samo kad ti je 23. :D
Post Reply