SDA-All about
- ultima_palabra
#4576 Re: SDA-All about
Ja sam jedno vrijeme mislio da je lik Tihićev tjelohranitelj 
- kiky
#4577 Re: SDA-All about
sda je uspjela smijenit bečirovića ...
- P.Starck
#4578 Re: SDA-All about
bice da je zlatko mao-ce-dung skinuo gaće do gležanja a tihi gargamel do koljena...
zasto ne znam ali nisam sretan
zasto ne znam ali nisam sretan
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4579 Re: SDA-All about
i kad mi SDA pocne truniti patriotizmuSmjenu Bećirovića zatražio je u avgustu ove godine SDS nakon što uputio otvoreno pismo predsjedniku Skupštine Srbije Nebojši Stefanoviću "protestujući zbog njegovog stava da je Republika Srpska država". Naime, prilikom posjete predsjednika Skupštine Republike Srpske Igora Radojičića Beogradu, predsjednik srbijanske skupštine je tokom obraćanja novinarima sve vrijeme Republiku Srpsku oslovljavao kao državu i zemlju. Smjenu Bećirovića naknadno su zatražili i SDA, te SNSD.
- Chisum
#4580 Re: SDA-All about
Sna ga bosne
-
Innovation
#4581 Re: SDA-All about
Ja znam, ali vi necete da znate. Bolje je to iskoristiti za ruganje nekome.Chisum wrote:Post Postao/la Chisum dana 23/10/2012 14:48
Znas ti dobro o cemu ja govorim. Ne govori on teze, nego govori kao da ga je neko juce svuk'o sa taxi standa. To sto je vama sasvim normalno da kompletan SDA kadar ima gard i nastup pijacara, bolje reci - sto kompletna politicka scena kao da je sad skupljena na nekom seoskom vasaru - to je druga prica.
- plain vanilla
#4582 Re: SDA-All about
s kim cete vi najveca bosnjacka strankoChisum wrote:
Sna ga bosne
mi cemo sa Dodikom
i onda kazu Zlaja poltron, a Suljo se bori za Bosnu
oj Tito dragi, vrati nam makar Goli otok
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4583 Re: SDA-All about
Chisum wrote:
Sna ga bosne
Sna ga BiH ....SDA-SDS-HDZ ...prva ljubav se ne zaboravlja
- kamen spoticanja
#4584 Re: SDA-All about
plain vanilla wrote:i kad mi SDA pocne truniti patriotizmuSmjenu Bećirovića zatražio je u avgustu ove godine SDS nakon što uputio otvoreno pismo predsjedniku Skupštine Srbije Nebojši Stefanoviću "protestujući zbog njegovog stava da je Republika Srpska država". Naime, prilikom posjete predsjednika Skupštine Republike Srpske Igora Radojičića Beogradu, predsjednik srbijanske skupštine je tokom obraćanja novinarima sve vrijeme Republiku Srpsku oslovljavao kao državu i zemlju. Smjenu Bećirovića naknadno su zatražili i SDA, te SNSD.
Podsjećanja radi, kao razlog za smjenu SDA je, između ostalog, navela i to da je Bećirović, provodeći politiku SDP-a, suodgovoran što je BiH, kao i Parlamentarna skupština, uvedena u krizu s nesagledivim posljedicama po državu.
dakle budjet,fahro,vanzemaljci...
ikakvi ba razlozi i patriotizam i komunizam i socijaldemokratije
vidis da je osnovna spika svih nas,cak i ovde na forumu "ko je kome duze zacherao"...a otprilike stoji ovako "zarad vlastitih fotelja za sljedece dvije godine gradjanski i drzavotvorni SDP se udruzio s fasistickim HDZ i SDS,dok je u odbranu tih fotelja patriotska SDA usla u pakt s fasistickim SNSDom...(epitete fasisticki,gradjanski,patriotskii sl stavljam samo zbog toga sto su se njima igrali svi na ovom forumuu zadnje dvije godine,kad je SDP bio spasioc drzave u zadnji cas od mrskih ustasa iz gruda,SDA predzadnji spasioc od mrskih ustasa iz gruda i jos mrzih komunjara iz krila zlatka lagumdjije,i najmrzih cetnika iz laktasa)
i onda dje neces krepat od smijeha kad i dalje citas navijacke postove potkrepljene "argumentima"
- plain vanilla
#4585 Re: SDA-All about
o tome i govorimkamen spoticanja wrote:plain vanilla wrote:i kad mi SDA pocne truniti patriotizmuSmjenu Bećirovića zatražio je u avgustu ove godine SDS nakon što uputio otvoreno pismo predsjedniku Skupštine Srbije Nebojši Stefanoviću "protestujući zbog njegovog stava da je Republika Srpska država". Naime, prilikom posjete predsjednika Skupštine Republike Srpske Igora Radojičića Beogradu, predsjednik srbijanske skupštine je tokom obraćanja novinarima sve vrijeme Republiku Srpsku oslovljavao kao državu i zemlju. Smjenu Bećirovića naknadno su zatražili i SDA, te SNSD.![]()
Podsjećanja radi, kao razlog za smjenu SDA je, između ostalog, navela i to da je Bećirović, provodeći politiku SDP-a, suodgovoran što je BiH, kao i Parlamentarna skupština, uvedena u krizu s nesagledivim posljedicama po državu.
dakle budjet,fahro,vanzemaljci...
ikakvi ba razlozi i patriotizam i komunizam i socijaldemokratije
vidis da je osnovna spika svih nas,cak i ovde na forumu "ko je kome duze zacherao"...a otprilike stoji ovako "zarad vlastitih fotelja za sljedece dvije godine gradjanski i drzavotvorni SDP se udruzio s fasistickim HDZ i SDS,dok je u odbranu tih fotelja patriotska SDA usla u pakt s fasistickim SNSDom...(epitete fasisticki,gradjanski,patriotskii sl stavljam samo zbog toga sto su se njima igrali svi na ovom forumuu zadnje dvije godine,kad je SDP bio spasioc drzave u zadnji cas od mrskih ustasa iz gruda,SDA predzadnji spasioc od mrskih ustasa iz gruda i jos mrzih komunjara iz krila zlatka lagumdjije,i najmrzih cetnika iz laktasa)
i onda dje neces krepat od smijeha kad i dalje citas navijacke postove potkrepljene "argumentima"
potpuni je cirkus i borba za fotelje, a neko potura patriotizam i naku borbu za drzavu
ne zna se vise ni ko s kim, ni ko koga, i onda dodje neko i pravda postupke jedne stranke (bilo koje)
gluho bilo
- P.Starck
#4586 Re: SDA-All about
crvenom vrpcom i kuranfilicemJoseMujica wrote:Chisum wrote:
Sna ga bosne![]()
Sna ga BiH ....SDA-SDS-HDZ ...prva ljubav se ne zaboravljavežimo zlatne kašike
joj jes meni nesto lijepo
- kamen spoticanja
#4587 Re: SDA-All about
al kakva je to borba najbolje je opisao juce Bozo ljubic a danas Milorad zivkovicplain vanilla wrote: o tome i govorim
potpuni je cirkus i borba za fotelje, a neko potura patriotizam i naku borbu za drzavu
ne zna se vise ni ko s kim, ni ko koga, i onda dodje neko i pravda postupke jedne stranke (bilo koje)
gluho bilo
dakle parafraziram " mi cemo ucestvovati u povaljivanju bosnjackih foteljasa na nacin da cemo povaljivati one koji nam daju manje"
i patrioti i crvena burzoazija dakle nesto daju...samo da ih se ne povali...i onda kao mi trebamo navijat za jedne od njih...i najgore je ba sto navijamo...
a onda kad bolje razmislis povale mamlaza ahmetovica da bi ga zamjenili fahrom...povale rumenog da bi ga zamjenili ustamujicem ili nekim drugim genijalcem
i jos te natjeraju da navijas....ono znas...aleee aleeeee udi ih suljo sveeeeeee
- JoseMujica
#4588 Re: SDA-All about
ma ko god stavi u fotelju državnog ministra Sadika Sakića ili Fahru Tornjaka je neprijatelj ove zemlje. 
-
VjecitiStudent
#4589 Re: SDA-All about
Vrijedi ponovitikamen spoticanja wrote:al kakva je to borba najbolje je opisao juce Bozo ljubic a danas Milorad zivkovicplain vanilla wrote: o tome i govorim
gluho bilo
dakle parafraziram " mi cemo ucestvovati u povaljivanju bosnjackih foteljasa na nacin da cemo povaljivati one koji nam daju manje"
i patrioti i crvena burzoazija dakle nesto daju...samo da ih se ne povali...i onda kao mi trebamo navijat za jedne od njih...i najgore je ba sto navijamo...
a onda kad bolje razmislis povale mamlaza ahmetovica da bi ga zamjenili fahrom...povale rumenog da bi ga zamjenili ustamujicem ili nekim drugim genijalcem
i jos te natjeraju da navijas....ono znas...aleee aleeeee udi ih suljo sveeeeeee
- plain vanilla
#4590 Re: SDA-All about
Mensecini da ne navijam, ali zaista vise ne mogu da se sekiramkamen spoticanja wrote:al kakva je to borba najbolje je opisao juce Bozo ljubic a danas Milorad zivkovicplain vanilla wrote: o tome i govorim
gluho bilo
sve mi se ogadilo i smucilo
a ovi sto nalaze opravdanje za ovaj cirkus to jos samo pogorsavaju
i naravno da su samo dilovi u pitanju i ko da vise
kad bi to barem narod shvatio
- bogumila
#4591 Re: SDA-All about
ne, ovo su heroji:plain vanilla wrote: a mi to kao znamo sta je Suljo dogovorio
uspio se dogovoriti s Miletom i Covicem, nije im sgurno cevape nudio
ali ga je Covic izradio...sta li je to on ponudio Miletu kad je Mile stao na njegovu stranu? jedinstvnu BiH? de ba
zato ne predstavljajte SDA kao heroje nake
Cijena odustajanja SNSD i SDS od smjene Zlatka Lagumdžije i Čovićeva podrška SDP, prema još nepotvrđenim informacijama, definirana je 21 tačkom ustupaka. Između ostaloga, Lagumdžija je pristao na:
1. Preuzimanje obaveze za isplatu 25 hiljada penzija iz Federalnog penzijskog fonda za penzionere u Republici Srpskoj,
2. Uspostava hrvatskog entiteta na području Federacije BiH sa Mostarom kao hrvatskim stolnim gradom,
3. Reorganizacija Suda i Tužilaštva Bosne i Hercegovine,
4. Izmjena sadašnjeg i uspostava entitetskog ustrojstva SIPA, OSA, Uprave za indirektno oporezivanje, Granične države službe itd.
5. Ukidanje Elektroprijenosa BiH,
6. Prebacivanje nadležnosti za javne nabavke sa državnog na nivo entiteta,
7. Gradnja hidroelektrana na rijeci Drini bez suglasnosti države BiH,
8. Obespravljenje Bošnjaka i Hrvata u područjima gdje nisu apsolutna većina u procesu konstituiranja federalnog doma naroda (provođenje presude Sejdić-Finci),
9. Ukidanje Oružanih snaga BiH i demilitarizacija Bosne i Hercegovine itd još 12 sličnih ustupaka.
- madner
#4592 Re: SDA-All about
Dobro je, ne mora ni jednu kcerku dati Dodikovom sinu.
Jaki su ovi spiskovi
Jaki su ovi spiskovi
- plain vanilla
#4593 Re: SDA-All about
eno ga, opet Treci 
- Chisum
#4594 Re: SDA-All about
Znajuci u sebe zaljubljenog Zlatka, te nacin na koji SDP-ov kadar przi na laganoj vatri cuvajuci sebe, ovim cinom je, barem sto se tice SDA i njenog "patriotizma" (
) samo profitirao. Nakon sto su juce kmecali kako ih je uz Zlatkovo aminovanje potopio SNSD i HDZ(s kojim su se do juce fatali iza skole pokusavajuci da postignu dogovor), danas se u stilu, onako, patriotski, vracaju kontranapadom u borbu za ocuvanje Bosne, smjenjujuci Denisa zajedno sa, opet onako patriotski, SDS-om i SNSD-om... 
Last edited by Chisum on 23/10/2012 17:02, edited 2 times in total.
- JoseMujica
#4595 Re: SDA-All about
a jel ga pohaflao drugu Mići?
ako nije ovih 20-i-nešto tOčaka se ne pika
ako nije ovih 20-i-nešto tOčaka se ne pika
- bogumila
#4596 Re: SDA-All about
nijedan sda glasac ne bi nista volio vise nego da nista od ovog ne bude tacno, a ponajmanje treci entitet i dobro je vise sa imputiranjem "treceg" sda-u. sdp je to POTPISAO, a sda nikad nije htjela o tome ni razgovarati. to je barem cinjenica. sta sad, ne smije se to ni spominjati, da ne bi sdp lose izlgedao? WTF??????plain vanilla wrote:eno ga, opet Treci
- ultima_palabra
#4597 Re: SDA-All about
I da se Ekrem nogira iz kuhinjemadner wrote:Dobro je, ne mora ni jednu kcerku dati Dodikovom sinu.
Jaki su ovi spiskovi
- plain vanilla
#4598 Re: SDA-All about
gdje je potpisao, gdje je taj Treci?bogumila wrote:nijedan sda glasac ne bi nista volio vise nego da nista od ovog ne bude tacno, a ponajmanje treci entitet i dobro je vise sa imputiranjem "treceg" sda-u. sdp je to POTPISAO, a sda nikad nije htjela o tome ni razgovarati. to je barem cinjenica. sta sad, ne smije se to ni spominjati, da ne bi sdp lose izlgedao? WTF??????plain vanilla wrote:eno ga, opet Treci
de ba
- bogumila
#4599 Re: SDA-All about
sporazum hdz-sdp-sbb zbog kojeg je komsic otisao. kako ne kontate.
-
Bosnjak333
#4600 Re: SDA-All about
Uskoro treci entitet,za vise informacije obratite se Lagumdziji...bogumila wrote:sporazum hdz-sdp-sbb zbog kojeg je komsic otisao. kako ne kontate.