Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lsd, kakva je to dominacija u kojem je Chelsea imao izglednije prilike i bio opasniji po golu i to cak svaki put kad su prisli centru opasniji su bili od Barce i njenih 80% kruzenja s lijeve na desnu stranu i malo kroz sredinu.. Sut Drogbe sa 50-tak metara govori u prilog tome..Barca tako igra da se sve ekipe moraju igrati bunker ako ne zele da dozive blamazu. Chelsea je zelio prolaz i u tome primjenio bunker taktiku, a taj bunker je jos vise dosao do izrazaja nakon crvenog kartona Terryju i sve mi se cini da Terry nije dobio crvendaca da bi Barca bez problema prosla dalje..Jer, protiv Barce u 1/2 je definitvno lakse igrati sa igracem manje, jer znas da ti nista drugo ne preostaje nego da Drogba igra beka.
Na kraju, ako je tebi dominacija samo posjed lopte onda se necemo nikad razumjeti
Dosta tika-taka! Arogancije i bahatosti isto tako. Sve se jednom moralo vratiti, i večeras je bilo ciganluka samo prošli Plavci pa se i ne spominje.
Kakav bedem Di Matea, moćno! Bez dva štopera odigrati onakvu odbranu i ne dozvoliti puno udaraca prema golu
Nek su izbacili ciganiju pa nek predaju finale.
P.S Prokletstvo se nastavlja! Samo jedan klub može odbraniti titulu .
todd_smith wrote:Svi govore, neka je Chelsea u finalu, dalje i ne treba...ako hoce da igraju slijedece sezone u Ligi Sampiona, onda moraju pobijediti
I suknuti ga New Castle-u , jal Tottenhamu
Pa teoretski moze 5 timova iz Engleske sljedece godine, Celzi osvoji i bude 5 na tabeli, a prva 4 idu u LP
suštinski niko nema garantovano mjestu u LP. Znam da one godine kad je Liverpool uzeo LP nisu kroz tabelu ostvarili plasman pa je tu UEFA napravila ustupak i dala petu poziciju englezima. E sad ne znam tačno kako su uklopili kvalifikacije i ostalo da bi završilo na 32
Ekipa koja u 3 najbitnije utakmice sezone odigra samo jednom nerijeseno, nikako ne moze biti u konkurenciji za najbolju ikada. Igrac koji zakaze u 3 takve utakmice (dzaba mu 50+ golova do sada) ne moze biti u konkurenciji za najboljeg ikada.
Edin H. wrote:
I suknuti ga New Castle-u , jal Tottenhamu
Pa teoretski moze 5 timova iz Engleske sljedece godine, Celzi osvoji i bude 5 na tabeli, a prva 4 idu u LP
suštinski niko nema garantovano mjestu u LP. Znam da one godine kad je Liverpool uzeo LP nisu kroz tabelu ostvarili plasman pa je tu UEFA napravila ustupak i dala petu poziciju englezima. E sad ne znam tačno kako su uklopili kvalifikacije i ostalo da bi završilo na 32
Ma moze UEFA napraviti ustupak, ali i ne mora.
Uglavnom kako sada stvari stoje Chelski izbacuje jal' New Castle-a, jal Tottenhama
ganjeta wrote:Dosta tika-taka! Arogancije i bahatosti isto tako. Sve se jednom moralo vratiti, i večeras je bilo ciganluka samo prošli Plavci pa se i ne spominje.
Kakav bedem Di Matea, moćno! Bez dva štopera odigrati onakvu odbranu i ne dozvoliti puno udaraca prema golu
Ne znam gdje si ovo primjetio u igri Barse i kod njihovih igraca,trenera Ljudi i njihova igra su nevjerovatno pitomi i normalni da se covjek zapita sta je sa njima.Na vrhu svijeta godinama,a nisu sekunde u oblacima.Dok na drugoj strani imas totalno nenormalne i zivotnjski nastrojene igrace i trenere RM.Kad vidis jednog Ronalda koji od svojih 40 golova postigne 15 iz penala,a 2-3 gola postigne stvarno kvalitetnim udarcem i onda slijedi potpuna normalna proslava gol sa podizanjem dijela sorca i pokazivanje na svoju butinu i puhanje misica.Ocito je da si u ovom opisu fulio cijeli tim ili si jednostavno daltonista pa ne vidis boju dresa..
ganjeta wrote:Dosta tika-taka! Arogancije i bahatosti isto tako. Sve se jednom moralo vratiti, i večeras je bilo ciganluka samo prošli Plavci pa se i ne spominje.
Ne znam gdje si ovo primjetio u igri Barse i kod njihovih igraca,trenera Ljudi i njihova igra su nevjerovatno pitomi i normalni da se covjek zapita sta je sa njima.Na vrhu svijeta godinama,a nisu sekunde u oblacima.Dok na drugoj strani imas totalno nenormalne i zivotnjski nastrojene igrace i trenere RM.Kad vidis jednog Ronalda koji od svojih 40 golova postigne 15 iz penala,a 2-3 gola postigne stvarno kvalitetnim udarcem i onda slijedi potpuna normalna proslava gol sa podizanjem dijela sorca i pokazivanje na svoju butinu i puhanje misica.Ocito je da si u ovom opisu fulio cijeli tim ili si jednostavno daltonista pa ne vidis boju dresa..
Ima mnogo vidova iskazivanja arogancije. Pogledaj pristup poslije utakmice sa Interom, izjave pojedinih igrača nakon poraza od Reala neki dan, ponašanje igrača Barcelone pri transferu Fabregasa i slično. Nije Barcelona ništa pitomija od drugih klubova
Ovima što nikako ne mogu razumjeti da je fudbal jednako defanzivna koliko i ofanzivna igra, toplo preporučujem umjetničko klizanje... Tamo nema opstrukcije takvih predivnih atrakcija kao što su piruete, akslovi, tulumbe ili kako se već zovu... Ili ako već mora bit slično fudbalu, eno brate futsal, tamo pljušte dodavanja, šanse i golovi ko u priči...
Ne znam gdje si ovo primjetio u igri Barse i kod njihovih igraca,trenera :?:Ljudi i njihova igra su nevjerovatno pitomi i normalni da se covjek zapita sta je sa njima.Na vrhu svijeta godinama,a nisu sekunde u oblacima
ma jok. ni sekunde u oblacima. Guardiola prije utakmice:
Kako nije.Kad si vidio da recimo Messi divljacki proslavlja jedan gol kao sto to radi jedan Ronaldo,a dao ih je stotine.Ljudi izgube i pokunje se,spuste glavu.Malo koji id njih odgovori i pozali se na nesto,dok recimo iz suprotnog tabora vriste na potezanje igraca za dres,a da ne govorim o arogantnim proslavam golova,pobjeda itd...Ali to je sad sve nebitno,jer su ispali i valja im ispocetka sve.Ima li gdje kakvih izjava sa konferencije poslije tekme?
Ne znam gdje si ovo primjetio u igri Barse i kod njihovih igraca,trenera :?:Ljudi i njihova igra su nevjerovatno pitomi i normalni da se covjek zapita sta je sa njima.Na vrhu svijeta godinama,a nisu sekunde u oblacima
ma jok. ni sekunde u oblacima. Guardiola prije utakmice:
The UEFA Champions League titleholder is guaranteed a place in the group
stage even if it does not qualify for the competition through its domestic
championship.
If the titleholder comes from an association entitled to four places in the
UEFA Champions League and qualifies for the UEFA Europa League
through its domestic competitions, the lowest-ranked club of the
association’s UEFA Champions League representatives is automatically
transferred to the UEFA Europa League (into the latest possible round
where there is a vacancy). In this case, the number of places to which the
titleholder's association is entitled in the UEFA Champions League and
the UEFA Europa League does not change.
cyprus wrote:Ono je bila vrhunska defanizvna igra.
Ono je nista, ono nije fudbal, ono je pocetna faza nekog novog sporta. Vjerujem da ce mu domisljati englezi
dati kakvo lucidno ime i na svemu zaraditi pare. Sto se mene tice, kako god ga nazovu, na nas jezik bi se
trebalo prevesti kao "11 konja u 16x16 gadjaju lustere po stadionu".
motorola01 wrote:
E jbg sad.Ako je to bahatost i arogancija ja sam tarzan..Sta ej trebao reci,eto bice hebeno i vrlo lako bi mogli ispasti ili tako nesto..
trebao je reci : mozda cemo pobijediti,a mozda necemo.tako se desi nekada pobjedimo,a nekada ne.nekad bude i nerjeseno.mozda ce biti nerjeseno
Last edited by BASS on 25/04/2012 00:46, edited 1 time in total.