Sjecam se BiH prvenstva 1994 ,kada je favorizovano Sarajevo izgubilo prvenstvo protiv 'sela' ,protiv Celika. Odtada mi redovno gubimo od sela ,uz rijetke bljeskove. Naravno ,da neko treba odgovarati ali niko nije posebno kriv. Igraci su limitirani,trener je limitiran. Uprava je zabavljena finansijama. Sta god da se uradi,nece donijeti rezultat preko noci.jalijas74 wrote:Da jesam i stojim iza toga, pokazali su da mogu i na tome se zasnivala moja euforija, zasto to veceras nisu ponovili nikada mi nece biti jasno. Zelim krivca za to a to je u ovom momentu prije svega gospodin Providni.Smail Aga wrote:Ja,koliko se sjecam a to je lako i provjeriti ,ti si bio jedan od najvecih euforicara. A euforicari ,to jeste nerealna procjena vlastitih mogunosti i sposobnosti je jedan od glavnih uzroka svakoga neuspjeha .
Igracki nisu nista bolji od nas to je bila jasno kao dan, mi nismo odigrali punom snagom imali smo losu taktiku i selo je izbacilo grad. Da smo nadigrani i izgubili 2:0 ili 3:0 ok mogao bi se pomiriti sa tim ali ovako ispasti je zalosno. Dosta se vise skrivati od odgovornosti za ovo veceras neko treba da odgovara.
Jedino dugogodisnji planski rad moze donijeti rezultat ali tek za par sezona, a ako se to ne desi,nastavljamo tavoriti do daljnjega,uz poneki bljesak.