Jack Be Nimble wrote:Nikakve veze. Prikazace radnju od pocetka virusa pa na dalje.kakavdanakneiskustvu wrote:
to posve druga serija,nema nikakve veze sa ovom?
ok
Moderator: _BataZiv_0809
Jack Be Nimble wrote:Nikakve veze. Prikazace radnju od pocetka virusa pa na dalje.kakavdanakneiskustvu wrote:
to posve druga serija,nema nikakve veze sa ovom?
IcedMFEarth wrote:Idi jebi sta oskare
Aha, to mi je promaklooskarboy wrote: kako ce ih popapat kad ih je zatvorio u auto
pa rokni ih,pa ces imat vremena koliko hoces,jos mu onaj nije dao kap kafe da popije.al ne on ih postedićiribiribela wrote:Pa to je uradio da dobije na vremenu, da moze pobjeci, nije idiotski potez.
Ako ih već nije htio ostaviti samo onako na tlu, mogao ih je ubiti nekako, ili namamiti zombije na njih, šta ja znam. Ovo zatvaranje mi je glupo, zato nisam ni pomislila da se radi o tome.ćiribiribela wrote:Pa to je uradio da dobije na vremenu, da moze pobjeci, nije idiotski potez.
Ovdje govorimo o ljudima koji su pokazali namjeru da ga otmu i ubiju. Ostavit takve na životu, pogotovo u tom svijetu, je po meni nevjerojatno glupo. Ako ih ostavi na životu, oni će nekog drugog otet i ubit. Nije mi baš to neka logika.I am Happy wrote:Kako ne kontate da Morgan nije ubica ?
Sto je fino i prikazano kada je pokusavao razgovarati sa njima.
Nema veze, on jednostavno ne zeli nikoga da ubije. Mozda vjeruje u ono da se ljudi mijenjaju, mozda ih je na ovaj nacin htio nauciti lekciju?annoy wrote:Ovdje govorimo o ljudima koji su pokazali namjeru da ga otmu i ubiju. Ostavit takve na životu, pogotovo u tom svijetu, je po meni nevjerojatno glupo. Ako ih ostavi na životu, oni će nekog drugog otet i ubit. Nije mi baš to neka logika.I am Happy wrote:Kako ne kontate da Morgan nije ubica ?
Sto je fino i prikazano kada je pokusavao razgovarati sa njima.
Pa ne bih rekla da nije puno vremena proveo vani, ipak već par sezona luta okolo samI am Happy wrote:
Nema veze, on jednostavno ne zeli nikoga da ubije. Mozda vjeruje u ono da se ljudi mijenjaju, mozda ih je na ovaj nacin htio nauciti lekciju?
On je klasicni primjer dobricine, nije previse bio izlozen i nije imao puno susreta sa ljudima. jednostavno nije proveo dovoljno vremena sa Rickom i ekipom. U sestoj sezoni ce i on postati jedan od faca, red je
On se niju puno kretao za razliku od Ricka. Svo vrijeme je proveo u onoj Atalanti ako se ne varam.annoy wrote:Pa ne bih rekla da nije puno vremena proveo vani, ipak već par sezona luta okolo sam
I meni ovo nije jasno. Zaklase onog lika. I zatvorise zombije u kamion bez problema. Ko su oni fakat?kakavdanakneiskustvu wrote:ko su vukovi?
Fakat, mozda je pomakao sat unaprijedHomeArt wrote:Malo jeftino ispade kad je Rick zatvorio kapiju po danu i potrcao u sljedecem kadru mrkli mrak!?