Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za Ibisevica bi bilo najbolje da ispadnu protiv Rijeke, u kom slucaju bi ga klub sigurno zelio prodati u zadnji tren da nadomjeste gubitke iz EL, jer je on jedina "zlatna koka" u tom smecu od ekipe. Zamjenu za njega ionako vec imaju (Abdelaoue).
Ta ekipa je potpuno pogresno sastavljena, i tu nije trener problem.
Vedo bi trebao preci negdje gdje bi igrao Ligu Sampiona. Zasto ne Arsenal ili Valencia?
Dokle Tuchel ima ugovor sa Mainzom? Znam da sam malo naporan sa njim, ali je za većinu ovih budaletina u većim klubovima doktor. Mainz ima 9 bodova, Stuttgart 0, Schalke 1, HSV 1
medjutim wrote:Jel iko skonto sto je Salihovic popio crveni?
Opalio šamar igraču kad mu je ovaj došao po loptu, krajnje glupo i debilno od njega! Koji qrac je i uzimao loptu u ruke kad je tek 10min bio, nigdje mu se nije žurilo. Da su pametni ovi njegovi iz kluba da ga po ušima i džepu klepe, jebenog bošnju jedino kaznama možeš u suru utjerat
Opalio šamar igraču kad mu je ovaj došao po loptu, krajnje glupo i debilno od njega! Koji qrac je i uzimao loptu u ruke kad je tek 10min bio, nigdje mu se nije žurilo. Da su pametni ovi njegovi iz kluba da ga po ušima i džepu klepe, jebenog bošnju jedino kaznama možeš u suru utjerat
Čovjek drži rekord Hoffenheima po broju crvenih kartona
Da su mislili o tome da ga disciplinuju, davno bi počeli. Pa sjeti se u reprezentaciji kad dobi četiri utakmice suspenzije za belaj sa Rosettijem u prvom baražu. Boga pitaj šta mu je rekao
Ošamario protivničkog igrača. Ima negdje video na kojem se vidi da ga udara.
Ja sam gled'o video kad opuca penal i dobije crveni, kontam sudija mu dao crveni jer je jako puco penal
E fakat nepromisljen potez Seje ludog, u 9. minuti lik direktni crveni da fasuje...
avantgarde wrote:Eintracht F konacno da ubode tri boda..i bilo je vrijeme..
Onako kako su protiv Bayerna igrali ja sam se zaprepastio reko kako su oni zadnji na tabeli sa 0 bodova.
Sve dok imaju Alex Meiera mogu se nadati necemu.
Sasvim zasluzeno, ne znam sta mu bi stvarno, da je Hoffa ostao kompletan odnijeli bi 3 boda garant. Ovako im otezao situaciju i jedva da su bod sacuvali.
Mislim da mu je ovo 3. ili 4. u posljednjih godinu dana, fakat je retardiran lik, taman da mi je rodjeni brat! I ona lafo daju mu kartone bespotrebno... Kad steknes gadnu reputaciju burageru moj, dobices karton taman da pogledas ruzno protivnickog igraca.
PS Stuttgart nastavlja sa zejabncijama na trenerskom mjestu. Otisla jedna ubleha, dosla druga! Daj ba iskesirajte pare i dovedite nekog od poznatijih trenera, Rangnick, mali Tuchel obecava itd...
Al onaj mainz fakat izvlaci trenere samo tako. Prvo klopp, i odma za njim tuchel. Mogu mislit sta bi ovaj drugi radio sa ozbiljnom ekipom kad se sa jednim mainzom onako nosi
Kad su debili u Schalkeu, Stuttgartu i HSV-u, nek' ih vode bogalji! Pa bolje da je Schalke zadrz'o makar Buskensa, bolji je od ove ublehe, a kamo li kad bi doveli Tuchela.
Ma Salke ima upravu koja namjerno lose vodi klub a hsv ima neznalice u upravi, imali su oni dobrih trenera ali neko to iznad sve otjera i ukopa. Imam osjecaj da oni iz uprave Salkea vode Salke a navijaju za Bayern
missko wrote:Ma Salke ima upravu koja namjerno lose vodi klub a hsv ima neznalice u upravi, imali su oni dobrih trenera ali neko to iznad sve otjera i ukopa. Imam osjecaj da oni iz uprave Salkea vode Salke a navijaju za Bayern
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 4
Pa navijaju za bajern jer znaju da je to jedina ekipa koja im najmrzeg rivala moze satrat. Naravno oni sami nisu za takvo sto u stanju
Stvarno je zvijer, nisam upratio da je napredovao toliko. Ali kakve veznjake ima Njemačka... Khedira, Ozil, Schweini, Gundogan, Gotze, Reus, Kroos, Muller, Draxler, garant sam nekoga izostavio
ultima_palabra wrote:Stvarno je zvijer, nisam upratio da je napredovao toliko. Ali kakve veznjake ima Njemačka... Khedira, Ozil, Schweini, Gundogan, Gotze, Reus, Kroos, Muller, Draxler, garant sam nekoga izostavio
Podolski,Schurrle, Lars Bender, djabe kad modni guru na klupi Njemacke ne zna to iskoristiti, steta da ova generacija ne osvoji nesto u daljnoj buducnosti.