Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Kaunas
#4576 Re: Dres reprezentacije BiH
Vratite nam Leđe-u, inace Plenum 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4577 Re: Dres reprezentacije BiH
House wrote:Woole Triwunovich wrote:Izdali smo ljude koji su nas pratili u dobru i zlu od 2005. pa do danas, sramite se čelnici NS/FS BiH.
Legea TOP
Adidas FLOP
- denimb
#4578 Re: Dres reprezentacije BiH
House wrote:denimb wrote:Kaunas wrote:Kakve su reakcije u komsiluku....ima li ljubomore ?![]()
Adidas je adidas
Jasta u komsiluku hitne pomoci imaju pune ruke posla...skacu ljudi sa zgrada od ljubomore
Čitaj komentare na indexu pa ćeš vidjeti kako komšije puca ljubomora
Ufff, neka hvala, kad odem na njihov bolesni forum nemam napredka po mjesec dana
-
miki.ba
#4579 Re: Dres reprezentacije BiH
Jes to kupio novi dres pa ti vatra.Woole Triwunovich wrote:Izdali smo ljude koji su nas pratili u dobru i zlu od 2005. pa do danas, sramite se čelnici NS/FS BiH.
- mevkobass
#4580 Re: Dres reprezentacije BiH
mozda je PiAr od F-shopa , il je mozda i vlosnik licnomiki.ba wrote:Jes to kupio novi dres pa ti vatra.Woole Triwunovich wrote:Izdali smo ljude koji su nas pratili u dobru i zlu od 2005. pa do danas, sramite se čelnici NS/FS BiH.
- argyle
#4581 Re: Dres reprezentacije BiH
evo novi dres Bosne....

al one iz Kalesije
2014-03-13 19:05
Danas je u službenim prostorijama Fk Bosna od strane direktora kluba dr. Muhameda Osmanovića i sekretara Galiba Softića preuzeta nova sportska oprema. Donaciju je uručio Eldin Ibralić, sin nekadašnjeg fudbalera Bosne Mevludina Ibralića - Frejzera. Ova dva kalesijca nalaze se na radu u Francuskoj i dok je Frejzer trener mlađih kategorija FC SEL-SAINT PRIEST EN JEREZ, njegov sin je igrač istoimenog kluba. Donirana oprema se sastoji od dva kompleta žutih dresova i dva para golmanskih rukavica.
Dogovorena je dalja saradnja između ova dva kluba. Napomenimo da je i veliku ulogu u dobijanju ove opreme imao i nekadašnji igrač tadašnjeg Jedinstva i Bosne Salkan Malović - Beli.
Izvršni odbor Fk Bosna Kalesija zahvaljuje se FC SEL-SAINT PRIEST EN JEREZ i njegovom direktoru Kamel Djiridiju, kao i Frejzeru i njegovom sinu Eldinu.
Read more: http://www.fk-bosna-kalesija.com/news/f ... ku-opremu/

al one iz Kalesije
2014-03-13 19:05
Danas je u službenim prostorijama Fk Bosna od strane direktora kluba dr. Muhameda Osmanovića i sekretara Galiba Softića preuzeta nova sportska oprema. Donaciju je uručio Eldin Ibralić, sin nekadašnjeg fudbalera Bosne Mevludina Ibralića - Frejzera. Ova dva kalesijca nalaze se na radu u Francuskoj i dok je Frejzer trener mlađih kategorija FC SEL-SAINT PRIEST EN JEREZ, njegov sin je igrač istoimenog kluba. Donirana oprema se sastoji od dva kompleta žutih dresova i dva para golmanskih rukavica.
Dogovorena je dalja saradnja između ova dva kluba. Napomenimo da je i veliku ulogu u dobijanju ove opreme imao i nekadašnji igrač tadašnjeg Jedinstva i Bosne Salkan Malović - Beli.
Izvršni odbor Fk Bosna Kalesija zahvaljuje se FC SEL-SAINT PRIEST EN JEREZ i njegovom direktoru Kamel Djiridiju, kao i Frejzeru i njegovom sinu Eldinu.
Read more: http://www.fk-bosna-kalesija.com/news/f ... ku-opremu/
Last edited by argyle on 13/03/2014 19:37, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#4583 Re: Dres reprezentacije BiH
Evo adidasa ko se ne sjeća

Braco i rahmetli Suad

Braco i rahmetli Suad
- Romanista 101%
#4584 Re: Dres reprezentacije BiH
vidi im rukava...`98 ako se dobro sjecam
Last edited by Romanista 101% on 13/03/2014 19:50, edited 1 time in total.
- Kal El
#4585 Re: Dres reprezentacije BiH
Upravo takotodd_smith wrote:Trebali bi barem presicu kakvu uraditi, ionako ce se ovdje okupiti valjda, **bo ih st louis vise dabogda nista ne zaradili tamo, samo da prestanu vise pametovati i forsirati prijateljskeKal El wrote:Ja bih vise volio da u BOSNI predstavljaju novi dres.. -.- a ne negdje u pm
Sent from my LT26i using Tapatalk
Svi predstavljaju dresove u domovini,samo mi u dijaspori
- sinuhe
#4586 Re: Dres reprezentacije BiH
Znaci osnovni model sad kad su kasno potpisali. Nesto kao bijeli dres Finske.
-
eboladeluxe
#4587 Re: Dres reprezentacije BiH
Nije tacno- evo samo tri primjera iz ove godine:Kal El wrote:Upravo takotodd_smith wrote:Trebali bi barem presicu kakvu uraditi, ionako ce se ovdje okupiti valjda, **bo ih st louis vise dabogda nista ne zaradili tamo, samo da prestanu vise pametovati i forsirati prijateljskeKal El wrote:Ja bih vise volio da u BOSNI predstavljaju novi dres.. -.- a ne negdje u pm
Svi predstavljaju dresove u domovini,samo mi u dijaspori
1. Argentina predstavila svoj novi SP dress protiv BiH u StLouis-u.
2. Amerikanci (USA) nosili prvi put svoj SP dress protiv Ukraine (na Kipru)
3. Nigerija nosila svoj novi SP dress protive Meksika u Atlanti (Mexiko je nosio svoj novi "crveni" SP dres po prvi put takodje u Atlanti)
- Referent za ONO i DSZ
#4588 Re: Dres reprezentacije BiH
Jel Mido ovo aminovo 
-
todd_smith
#4589 Re: Dres reprezentacije BiH
E jesi 3 veoma izuzetna i kvalitetna Saveza naveo kao primjere...eboladeluxe wrote: Nije tacno- evo samo tri primjera iz ove godine:
3. Nigerija nosila svoj novi SP dress protive Meksika u Atlanti (Mexiko je nosio svoj novi "crveni" SP dres po prvi put takodje u Atlanti)
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4590 Re: Dres reprezentacije BiH
Bacio mi Midhat dres u INzbruku.. I mi sada imamo nove, pffffffff!!!!!miki.ba wrote:Jes to kupio novi dres pa ti vatra.Woole Triwunovich wrote:Izdali smo ljude koji su nas pratili u dobru i zlu od 2005. pa do danas, sramite se čelnici NS/FS BiH.
- Jazzy.ba
#4591 Dres reprezentacije BiH
Nisu ih predstavili tad vec zaigrali prvi put u njima.eboladeluxe wrote:
Nije tacno- evo samo tri primjera iz ove godine:
-
todd_smith
#4592 Re: Dres reprezentacije BiH
Je li potpisan?Woole Triwunovich wrote:Bacio mi Midhat dres u INzbruku.. I mi sada imamo nove, pffffffff!!!!!miki.ba wrote:Jes to kupio novi dres pa ti vatra.Woole Triwunovich wrote:Izdali smo ljude koji su nas pratili u dobru i zlu od 2005. pa do danas, sramite se čelnici NS/FS BiH.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#4593 Re: Dres reprezentacije BiH
Nije, ali je znojem natopljen, ne perem ga.
-
eboladeluxe
#4594 Re: Dres reprezentacije BiH
Zao mi je sto Argentina ne zadovoljava tvoje uslove...todd_smith wrote:E jesi 3 veoma izuzetna i kvalitetna Saveza naveo kao primjere...eboladeluxe wrote: Nije tacno- evo samo tri primjera iz ove godine:
Evo jos par primjera: Brazil je svoja oba SP dresa predstavu u Juznoj Africi, a Italija je svoje nove dresove predstavila na gostovanju u Spaniji...
Ne bih imao nista protiv da nasa repka predstavi nove dresove u BiH, ali sa trenutnim terminima to nece biti moguce ovaj put.
-
Astrix
#4595 Re: Dres reprezentacije BiH
Nista se ne brinite, naci ce oni vremena i iz daleke Amerike ce doci ovde da bi vama predstavili nove dresove pred nosom...
-
5 0 5
#4596 Re: Dres reprezentacije BiH
kakve veze ima gdje ce ih predstaviti. meni je dovoljno da se pojavi u adidasovoj web prodavnici.taman da ga narucim skupa sa argentinskim.
o jednom postanskom trosku. 
-
eboladeluxe
#4597 Re: Dres reprezentacije BiH
Na to sam i mislio- pa normalno je da ce biti press konferencija u Sarajevu da se pokaze oprema za nase medije, nece biti u jebenoj Americi.Jazzy.ba wrote:Nisu ih predstavili tad vec zaigrali prvi put u njima.eboladeluxe wrote:
Nije tacno- evo samo tri primjera iz ove godine:
-
eboladeluxe
#4598 Re: Dres reprezentacije BiH
Ja sam vec poslao e-mail Adidasu kad ce biti na prodaji, i vidi odgovora....505sCrtom wrote:kakve veze ima gdje ce ih predstaviti. meni je dovoljno da se pojavi u adidasovoj web prodavnici.taman da ga narucim skupa sa argentinskim.o jednom postanskom trosku.
Delivery has failed to these recipients or groups:
[email protected]
The recipient's mailbox is full and can't accept messages now. Please try resending this message later, or contact the recipient directly
- denimb
#4599 Re: Dres reprezentacije BiH
Trening kamp, dres reprezentacije BiH....a da se sada preselimo na temu stadion reprezentacije? 
- Romanista 101%
#4600 Re: Dres reprezentacije BiH
znaci tema moze pod kljuc