Ja sam Sarajevo !!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100713092Škoro za Sarajevo-x.com
"U Meksiku su svi 'ludi' za nogometom, to vrijedi doživjeti"
Među najboljim igračima Premijer lige BiH u protekloj sezoni bio je Alen Škoro. Njegove izvedbe nisu ostale nezapažene, ponude su stalno stizale. Ipak, odlučio je karijeru nastaviti u Meksiku. Naime, potpisao je ugovor sa "Querétarom", koji je bio najkonkretniji.
Razgovarao: Edin Isanović
Alen škoro
Alen škoro
Nekadašnja “bordo desetka” dobro se uklopila u novu sredinu. Evo šta je za Sarajevo-x.com rekao ljubimac navijača “Sarajeva” iz jedne od najnaseljenijih zemalja svijeta.
“Ovo je lijepo životno iskustvo. Treba vidjeti kako neki drugi ljudi žive, rade, treniraju. Za sada sve ide po planu. Istako bih da su pripreme bile žestoke. Deset dana bili smo na moru, a potom deset na planini. Spremio sam se dobro. Na svu sreću nije bilo povreda, što je najvažnije. Meksikanci igraju brz nogomet, to me posebno iznenadilo”, kaže Alen.
Istakao je da je njegov tim odigrao nekoliko prijateljskih dvoboja.
“Imali smo nekoliko pripremnih utakmica. U prvoj sam uspio postići i pogodak. Pobijedili smo 2-0. Interesantno, sada svaka tri dana imamo kontrolne susrete. Prvi prvenstveni dvoboj čeka nas 24. jula. Odmjerit ćemo snage protiv “Tigresa” u gostima. Rekli su mi da će nas dočekati 40 ili 50 hiljada navijača. Ovdje su svi ludi za nogometom, svi stadioni su puni. Zaista nevjerovatno”.
Alen Škoro
Alen Škoro
Na pitanje kako su ga prihvatili saigrači, odgovara.
"Super. Uvijek su bili na usluzi kada je trebalo nešto pomoći. Pored mene u klubu su još četiri stranca. Jedan je Argentinac, koji je inače golman i branio je pet godina u "Benfici". Ostala trojica su Urugvajci. Uglavnom, sve je za pohvalu."
Napominje da još uvijek nije našao trajni smještaj:
"Ovih dana bi trebao da riješim pitanje stanovanja. Još uvijek tražim kuću. Krajem mjeseca stiže mi i porodica u Meksiko. Tada će sve biti malo lakše."
Samo po sebi nametalo se pitanje o timu sa Koševa.
"Veseli me što je bordo tim krenuo jednom novom stazom. Stvorila se dobra klima oko kluba i siguran sam da će to dati dobre rezultate", zaključio je razgovor za naš portal bivši reprezentativac BiH.
neka odigra upola sezone kao na jutubu, bice prvi igrac lige.johnny_blazze wrote:bio sam na treningu onaj damir je stvarno pravo pojacanje, odlicno igra, dobar tehnicar i ima pregled igre odavno takvog nismo imali na kosevu![]()
Jesu li postavili taj LED ekran?johnny_blazze wrote:bio sam na treningu onaj damir je stvarno pravo pojacanje, odlicno igra, dobar tehnicar i ima pregled igre odavno takvog nismo imali na kosevu![]()
nisu jos, valjda ce do pocetka sezone,i btw danas sam vidio calu isto dosao da gledaBaltazar_khan wrote:Jesu li postavili taj LED ekran?johnny_blazze wrote:bio sam na treningu onaj damir je stvarno pravo pojacanje, odlicno igra, dobar tehnicar i ima pregled igre odavno takvog nismo imali na kosevu![]()
e ovako prijateljustrong69 wrote:Je li neko vec kupio godisnju ulaznicu za FKS? Da li je prodaja istih pocela?
jesam!strong69 wrote:Je li neko vec kupio godisnju ulaznicu za FKS? Da li je prodaja istih pocela?
neko je prije par stranica stavio link za clanak, gdje pisu da ce Legea biti novi sponzor za 2010/11 sezonudzemmo wrote:Mogli su ovu VIP kartu napraviti da mozes ulaziti gdje hoces
Gdje se ima dres kupiti, koliko kosta i jel' ovaj sa slike za sezonu 2009/2010 ili je to i za 2010/2011
Hvala
Do sad je bilo u sportskoj radnji preko puta trznice, probaj tamo, mislim da sam vidio neki dan..dzemmo wrote:haj oki, meni se ovaj svidja, al eto kupio bi i taj Legein
koliko kostaju i gdje ima ako ko zna (posto shop na stranici jos ne radi)
Građanska dužnost odmah danas obavljenastrong69 wrote:Je li neko vec kupio godisnju ulaznicu za FKS? Da li je prodaja istih pocela?
Sjever - 45 KM (u cijenu karte uključena članska karta)El_comadante wrote:kolko košta sezonska ulaznica?
hvala na informaciji.Max Bunker wrote:Sjever - 45 KM (u cijenu karte uključena članska karta)El_comadante wrote:kolko košta sezonska ulaznica?
Istok - 100 KM (u cijenu karte uključena članska karta)
Zapad – 100 KM (u cijenu karte uključena članska karta)
VIP galerija – 200 KM (u cijenu karte uključena članska karta)
BORDO VIP galerija – 400 KM (u cijenu karte uključena članska karta)
Upravo krecem da predam papire za kartu( kao po pasos da idem ) i fakat osjecam neku pozitivu.
Cekas.dzemmo wrote:jel' dobijes kartu odma, ili cekas da ti ugraviraju ime i sta ja znam vechz__semir wrote:Građanska dužnost odmah danas obavljenastrong69 wrote:Je li neko vec kupio godisnju ulaznicu za FKS? Da li je prodaja istih pocela?![]()
Ja sam Sarajevo !!!