Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
fixer

#4576 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Sad ne smijes ni pisati postove? Sad ce par redova o nekonstruktivnosti. Kakav um :D :D :D
ratata

#4577 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

a Ibra :? :D
erni3

#4578 Re: Real Madrid C.F.

Post by erni3 »

ratata wrote:a Ibra :? :D

alaselamet
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#4579 Re: Real Madrid C.F.

Post by crysis »

e , treba barceloni iskesirati lovu za ibru , posto je jos uvijek njihov igrac na posudbi u milanu.
kory_galaktikos

#4581 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

dajte ba ljudi nece valjda sad i ibru kupit..jest on dobar igrac al netreba nam on sad bas nikako...plus vjerovatno ce bit precijenjen..ako vec hoce napadaca nek uzmu lorentea..manje para extra igrac
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/05/2015 17:02, edited 2 times in total.
ratata

#4583 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

i pokušavao i pokušavao i pokušavao lik da nametne dvostrukom osvajaču trofeja Lige prvaka Benzemu u prvih 11 i preko novina mu pokušavao smanjiti decibele, al gospodin Mourinho lupi šakom o stol i puhnu Valdano :

Valdano više nije sportski direktor Real Madrida
Nakon sezone prepune prepirke s trenerom seniorske nogometne ekipe, Joseom Mourinhom, Real Madrid odlučio je otpustiti svog sportskog direktora Jorgea Valdana.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110525127 :thumbup:

:lol: :lol: :lol:

ovo mi je draže nego pare, pogotovo zbog one "neka smanji decibele"

:-D
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/05/2015 17:02, edited 2 times in total.
ultima_palabra

#4585 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Šteta, veliki gospodin i fudbalski filozof... stara škola. Ipak, ako je bilo ili-ili, trener je važniji.
fixer

#4586 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

ultima_palabra wrote:Šteta, veliki gospodin i fudbalski filozof... stara škola. Ipak, ako je bilo ili-ili, trener je važniji.
Evo budim se i ne mogu sebi doci koliko mi je drago. Nikakve nikad odgovornosti nije imao, a vukao je sve poteze. Murinho je stvarno renome. :-)
ultima_palabra

#4587 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

fixer wrote:
ultima_palabra wrote:Šteta, veliki gospodin i fudbalski filozof... stara škola. Ipak, ako je bilo ili-ili, trener je važniji.
Evo budim se i ne mogu sebi doci koliko mi je drago. Nikakve nikad odgovornosti nije imao, a vukao je sve poteze. Murinho je stvarno renome. :-)
Hehe... nikad nije Florentina niko ovako kupio kao Mourinho. Samo sada nema više izgovora, druga sezona, dobiće igrače koje hoće, nema Valdana... mora donijeti ili CL ili Ligu, najbolje oboje :D

A i dalje mislim da je Jorge pozitivac, samo nije ovo vrijeme za njega... trebao je otići zajedno sa Pellegrinijem, svako je vidio da ne može raditi zajedno sa Mourinhom.
SKAFISKAFNJAK

#4588 Re: Real Madrid C.F.

Post by SKAFISKAFNJAK »

liga je izgubljena u onim utakmicama na pocetku sezone i na prelazu izmedju jesenjeg dijela i proljetnog. sve redom velikani spanskog fudbala od kojih su neki ispali a neki u to vrijeme bili kanta za nabijanje i to od mnogo slabijih ekipa. neki pisu jadna almeria 8-1 da ali 1-1 u prvoj a ova zadnja pobjeda jeste lijepo ali se moze okaciti macku o rep kad je titula vec bila izgubljena. ispali u polufinalu lige prvaka, mada to se zna vec kako. sve u svemu kup koji i nije bas neki ultra mega vazan faktor bio zadnjih godina, ove godine im´o mali veci znacaj nego inace ali opet po meni premalo za klub kakav je real madrid. znaci sezona ne za baciti ali ne moze sigurno opravdati ocekivanja pred pocetak sezone. od igraca doveli ovog callejona , altintopa i nuri sahina. sad neko mora ici. ako ode lass opet ce se dobro zeznuti. u napadu spominju aguera a ako ode benzema isto tako. u napadu treba jedan krkan sto se moglo vidjeti u onim utakmicama protiv krkanskog tottenhama , igrac tipa adebayora, dosta je onih malih sto nemaju onaj trzaj glavom nego njih lopta pogodi. sve u svemu nadam se boljoj sljedecoj sezoni i nekim parama da mogu kupiti dres novi sto ce izaci.
fixer

#4589 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

ultima_palabra wrote:
fixer wrote:
Hehe... nikad nije Florentina niko ovako kupio kao Mourinho. Samo sada nema više izgovora, druga sezona, dobiće igrače koje hoće, nema Valdana... mora donijeti ili CL ili Ligu, najbolje oboje :D

A i dalje mislim da je Jorge pozitivac, samo nije ovo vrijeme za njega... trebao je otići zajedno sa Pellegrinijem, svako je vidio da ne može raditi zajedno sa Mourinhom.
Ma u drugoj ce sezoni Real imati samo jednog protivnika - Barcelonu. Ne sumnjam da ce to Murinho znati dobiti. Pa i ovo na kraju je dobro namucio Barcu.
Baudelaire

#4590 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baudelaire »

SKAFISKAFNJAK wrote:liga je izgubljena u onim utakmicama na pocetku sezone i na prelazu izmedju jesenjeg dijela i proljetnog. sve redom velikani spanskog fudbala od kojih su neki ispali a neki u to vrijeme bili kanta za nabijanje i to od mnogo slabijih ekipa. neki pisu jadna almeria 8-1 da ali 1-1 u prvoj a ova zadnja pobjeda jeste lijepo ali se moze okaciti macku o rep kad je titula vec bila izgubljena. ispali u polufinalu lige prvaka, mada to se zna vec kako. sve u svemu kup koji i nije bas neki ultra mega vazan faktor bio zadnjih godina, ove godine im´o mali veci znacaj nego inace ali opet po meni premalo za klub kakav je real madrid. znaci sezona ne za baciti ali ne moze sigurno opravdati ocekivanja pred pocetak sezone. od igraca doveli ovog callejona , altintopa i nuri sahina. sad neko mora ici. ako ode lass opet ce se dobro zeznuti. u napadu spominju aguera a ako ode benzema isto tako. u napadu treba jedan krkan sto se moglo vidjeti u onim utakmicama protiv krkanskog tottenhama , igrac tipa adebayora, dosta je onih malih sto nemaju onaj trzaj glavom nego njih lopta pogodi. sve u svemu nadam se boljoj sljedecoj sezoni i nekim parama da mogu kupiti dres novi sto ce izaci.
Real je titulu izgubio u Clasicu.
erni3

#4591 Re: Real Madrid C.F.

Post by erni3 »

Baudelaire wrote:
SKAFISKAFNJAK wrote:liga je izgubljena u onim utakmicama na pocetku sezone i na prelazu izmedju jesenjeg dijela i proljetnog. sve redom velikani spanskog fudbala od kojih su neki ispali a neki u to vrijeme bili kanta za nabijanje i to od mnogo slabijih ekipa. neki pisu jadna almeria 8-1 da ali 1-1 u prvoj a ova zadnja pobjeda jeste lijepo ali se moze okaciti macku o rep kad je titula vec bila izgubljena. ispali u polufinalu lige prvaka, mada to se zna vec kako. sve u svemu kup koji i nije bas neki ultra mega vazan faktor bio zadnjih godina, ove godine im´o mali veci znacaj nego inace ali opet po meni premalo za klub kakav je real madrid. znaci sezona ne za baciti ali ne moze sigurno opravdati ocekivanja pred pocetak sezone. od igraca doveli ovog callejona , altintopa i nuri sahina. sad neko mora ici. ako ode lass opet ce se dobro zeznuti. u napadu spominju aguera a ako ode benzema isto tako. u napadu treba jedan krkan sto se moglo vidjeti u onim utakmicama protiv krkanskog tottenhama , igrac tipa adebayora, dosta je onih malih sto nemaju onaj trzaj glavom nego njih lopta pogodi. sve u svemu nadam se boljoj sljedecoj sezoni i nekim parama da mogu kupiti dres novi sto ce izaci.
Real je titulu izgubio u Clasicu.

3 boda...
Baudelaire

#4592 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baudelaire »

Više psihološki nego bodovno po mom mišljenju. Tri boda, ali oduzmi Barceloni ono što je dobila protiv Reala i eto ti titule.
ratata

#4593 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

uvijek sam gotivio ovog Redknappa al sad me kupio za sva vremena :

Kolumna menadžera Tottenhama
Harry Redknapp nazvao Messija mršavim patuljkom!
"Da ga prvi put vidim, ćušnuo bih ga i rekao mu: 'Ajde, gubi se!", dio je navoda kojim je trener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp opisao – Lionela Messija.
"Moj mi je prijatelj rekao prije nekoliko dana, nakon što je vidio Messija kako je sam 'razmontirao' suparničku ekipu, da mu Argentinac zapravo izgleda kao tip momka koji poslijepodne provodi sjedeći u kladionici, puši cigarete i kladi se na konje".

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110526041

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Cyrax

#4594 Re: Real Madrid C.F.

Post by Cyrax »

ratata wrote:uvijek sam gotivio ovog Redknappa al sad me kupio za sva vremena :

Kolumna menadžera Tottenhama
Harry Redknapp nazvao Messija mršavim patuljkom!
"Da ga prvi put vidim, ćušnuo bih ga i rekao mu: 'Ajde, gubi se!", dio je navoda kojim je trener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp opisao – Lionela Messija.
"Moj mi je prijatelj rekao prije nekoliko dana, nakon što je vidio Messija kako je sam 'razmontirao' suparničku ekipu, da mu Argentinac zapravo izgleda kao tip momka koji poslijepodne provodi sjedeći u kladionici, puši cigarete i kladi se na konje".

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110526041

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
"... Redknapp je neobičnim darom izražavanja zapravo želio reći koliko je Messi, u svoj neuvjerljivosti vlastite fizičke pojave, zapravo genijalan nogometaš.

"Neki od najboljih igrača svih vremena bili su omanji momci. Sjetite se Georgea Besta, Billyja Bremnera, Jimmyja Johnstonea, da ne kažem Osvalda Ardilesa ili Diega Maradone. Pogledajte, uostalom, Luku Modrića u mom klubu. Riječ je o fantastičnom igraču koji je neizostavan dio Spursa", napisao je također Redknapp."
:razz:
kory_galaktikos

#4595 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

e svaka cast sve ovo stoji..samo i nemora niko od igraca otici uz canalesa da ode na posudbu svi mogu biti tu,leona izbacit eto ;)
samo ja bi volio da ostane kaka i benzema i umjesto aguera vise bih voljeo adebayora,treba neki razbijac,visok,jak....al et zna murinjo..po meni je iguain veoma slican agueru plus valjda ce i benzema napokon uci u tu prokletu formu
Baudelaire

#4596 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baudelaire »

Aguero je kompletniji i kvalitetniji igrač od Higuaina, ali za ono što Higuain treba da radi u Realu mislim da nema boljeg. Aguero je igrač za ekipe gdje se napadač mora sam boriti za šanse, Realu sa onakvim veznim redom treba samo neko da trpa, a Higuain mi je za te stvari beton.
R9..

#4597 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

:bih:
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#4598 Re: Real Madrid C.F.

Post by crysis »

Calderon usporedio Mourinha s Hitlerom i narugao se Perezu

Ramon Calderon, bivši predsjednik madridskog Reala, obrušio se na aktualnog šefa struke u klubu, Portugalca Josea Mourinha, usporedivši ga s - Adolfom Hitlerom...

Calderon (59), klupski predsjednik od 2006. do 2009. godine, je neumjesnu usporedbu povukao nakon što je sportski direktor "kraljeva" Jorge Valdano dobio otkaz za što, tvrde španjolski mediji, može zahvaliti čestim svađama s karizmatičnim, ali konfliktnim Portugalcem.

- Mogu vas bodriti milijuni navijača, no i Hitlera su na vlast doveli milijuni - izjavio je Calderon koji nije propustio priliku narugati se Florentinu Perezu, aktualnom predsjedniku kluba.

- Ne bismo smjeli zabiti glave u pijesak. Pod petogodišnjim vodstvom Florentina Pereza Madrid je osvojio jednak broj naslova kao Betis, Zaragoza i Espanyol zajedno - ironično je primijetio.
Last edited by crysis on 27/05/2011 12:53, edited 1 time in total.
crysis

#4599 Re: Real Madrid C.F.

Post by crysis »

Mourinho se sprema u novi pokušaj kupnje Lamparda?

Jose Mourinho ponovno će u redove momčadi koju vodi pokušati dovesti Chelseajevog veznjaka Franka Lamparda, javljaju engleski mediji...

Nakon što mu ta ideja nije prošla u vrijeme dok je vodio Interovu momčad, a spominjala se mogućnost Lampardova dolaska na Santiago Bernabeu i u prošloj sezoni, portuglaski nogometni stručnjak odlučan je u namjeri još jednom posegnuti prema Stamford Bridgeu i dovesti istaknutog engleskog nogometnog reprezentativca.

Pretpostavlja se da londonski klub svog igrača ne namjerava pustiti za cijenu manju od 40 milijuna funti, a upitno je bi li i ona slomila upravu kluba. Ipak, u redovima španjolskih doprvaka pokušat će transfer izvesti na način da za Lamparda ponude Kaku i svotu novca koja bi zadovoljila čelne ljude engleskog Premierligaša.
Baudelaire

#4600 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baudelaire »

Kakva glupost, fakat ne mogu da vjerujem da neko može to napisati. Možeš samo reći iz kojih je to novina ako nije frka?:) 40 miliona funti za potrošenog Lamparda, ili još gore, Kaku plus pare za njeg. Hajd da je obrnuto neko napisao, da će dati Kaku a uzeti Lamparda plus fine pare za njeg, al jok, Lampard za 40 miliona. E svašta.
Post Reply