NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
blues.a

#4576 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by blues.a »

samo_ovaj_put wrote:
lerdi wrote:Amerikanci kad ne bi od svega napravili spektakl i nauzimali se para za marketing nešto ne bi bilo uredu. Od LBJ-eve odluke su napravili haos. Haj ne bi li se i ovo završilo više ;)
i rece li gdje ide?
Miami Heat
lerdi

#4577 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by lerdi »

samo_ovaj_put wrote:
lerdi wrote:Amerikanci kad ne bi od svega napravili spektakl i nauzimali se para za marketing nešto ne bi bilo uredu. Od LBJ-eve odluke su napravili haos. Haj ne bi li se i ovo završilo više ;)
i rece li gdje ide?
Heat ;)

LBJ je dokazao da ipak nije ni do članaka MJ-u iako su ga mnogi upoređivali sa njim. Ovako prodati se i pristati biti druga violina, igrati u Wade-ovom timu može sam neko ko nema pobjedničkog mentaliteta. LBJ za mene od večeras nije nikakav King jer da jeste mogao je stvarati svoju dinasiju, a nije da nije imao gdje ;)
USAblues

#4578 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by USAblues »

Naizad da jedan igrac donosi odluku zasnovanu za zeljom za pbjedama i sampionskom titulom a ne na $$$$$$ ....pare nisu ovdje odlucivale, odlucila je zelja za titulama...ne jedom nego 5-6-7........u sta ja vjerujem da ce uspjeti. slijedeci nekoliko godina centar kosarkaskog svijeta ce biti u Miamiju....ludo ce biti.....
lerdi

#4579 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by lerdi »

USAblues wrote:Naizad da jedan igrac donosi odluku zasnovanu za zeljom za pbjedama i sampionskom titulom a ne na $$$$$$ ....pare nisu ovdje odlucivale, odlucila je zelja za titulama...ne jedom nego 5-6-7........u sta ja vjerujem da ce uspjeti. slijedeci nekoliko godina centar kosarkaskog svijeta ce biti u Miamiju....ludo ce biti.....
Mislim da to neće baš tako lako ići kako su oni zamislili, ali eto. Prije svega na terenu su dva ogromna ega i koliko god LBJ pričao da će se svi povinovati treneru i ekipi mislim da će to trajati samo određeni period. I Wade i LBJ su ego manijaci koji vole sebe više nego išta. Heat je od večeras postao najomraženija ekipa u NBA ligi i mislim da od Detroita iz 80-tih nije bilo ekipe koja će biti toliko izviždavna i koja će svako gostovanje biti dočekivana na nož. Druga stvar je tim koji će se sastojati od tri zvijezde i 9 ispodprosjećnih igrača. Ko će igrati kad oni budu odmarali? Sve što se uradi u utakmici pozitivno ovi D-ligaši će prosuti jer jednostavno kvalitetom nisu na nivou NBA lige. Ako se jedan od njih povrijedi (a poznavajuči posebno istoriju povreda Wade-a, vrlo je izvjesno da će se to desiti) oni nisu nigdje dospjeli. Da ne napominjem da Orlando, evo sad Čikago, Atlanta, pa eto još koju sezonu i Boston nisu ni malo naivne ekipe. Ako još dodamo ekipe sa zapada LA, Oklahoma, Dalas, Portland i Denver lično mislim da je ovo bio jako glup potez. Da bi se pobjedile sve ove ekipe mislim da treba malo više od tri čovjeka, ali eto ostaje nam da vidimo.

Iskren da budem razočarao sam se u LBJ, jer jednostavno mislio sam da je on to nešto što je trebalo doći poslije MJ-a. Ipak debelo sam fulio, jer LBJ svojim karakterom ipak nije vođa (iako on želi da se nametne kao takav) i nije u stanju da stvara ekipu oko sebe. Više bi ga poštovao da je otišao i u Nets-e ili NY (naravno najviše bi volio da je otišao u Čikago i mislim da je to bila najrealnija i najbolja odluka za njaga) pa tamo pokušao nešto napraviti, nego ovako povijena repa "pobjeći pod Wade-ovu suknju". Sve u svemu LBJ je u Heat-u, a meni ostaje da čekam tu neku slijedeću veliku stvar. Možda je to Durant. Ko zna?
USAblues

#4580 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by USAblues »

Lerdi, stao sam citannjem tvog posta nakon druge recenice . Kad si spomenuo egoizam. MIslim da grijesis? Zasto? Njih dvojica su daleko od egoista. Znas i sam karakteristeke jednog egoiste..ja..ja ..ja i ja...i samo ja. LBJ je bio svjestan kad je donosio odluku da ce buduce uspjehe dijeliti sa WD i Boshom .....jednoistavno slavu ce dijeliti ZAJEDNO, ponavljam ZAJEDNO....lici li ti to na egoizam?
Ja se jedino pitam? U situaciji 90;90 rezultat je..pet secundi do kraja ko ce uzeti odgovornost za zadnji sut?

Isto tako treba da znash da su DW i LBJ jarani i izvan terena....i to treba da znaci nesto!
glog

#4581 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by glog »

Kraljica ostaje kraljica... Lebron je shvatio da sam nikad ne moze Kobeu na megdan, pa se udruzio sa Wade-om, koji isto tako sam ne smije Kobeu prismrditi: ili sto bi Srbi u emigraciji rekli: two bad - Milosh dead... Miami sada jak kao beton, ali vidjecemo na sta lici kada krenu prve nesuglasice.
Neelix

#4582 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

usablues, ako napraviti jednosatnu emisiju oko citanja recenice za koje treba pet sekundi, a ostalo vrijeme promovirati sebe nije egoisticno, ja ne znam sta je. zao mi samo navijaca clevelanda.

http://msn.foxsports.com/nba/story/clev ... mes-070810

dobro mu je gilbert rekao

As you now know, our former hero, who grew up in the very region that he deserted this evening, is no longer a Cleveland Cavalier.

This was announced with a several day, narcissistic, self-promotional build-up culminating with a national TV special of his "decision" unlike anything ever "witnessed" in the history of sports and probably the history of entertainment.

"I PERSONALLY GUARANTEE THAT THE CLEVELAND CAVALIERS WILL WIN AN NBA CHAMPIONSHIP BEFORE THE SELF-TITLED FORMER ‘KING’ WINS ONE"

inace, ne bih bas rekao da ce biti njih trojica neka aman ekipa. kazem njih trojica, jer osim njih pod ugovorom su jos chalmers i beasley - i vise NIKO, a salary cap popunjen. ostalih 7-8 igraca ce morati igrati iza minimum. sto rece lerdi, kad jedan ode na klupu, srusit ce se sve. jedini wade od njih donekle zna uciniti suigrace boljima, i po meni ce im on biti najvazniji igrac.
Predvidjam im finale istoka kao maksimum sljedece sezone, gdje ce izgubiti od Orlanda.
kasnije, kad dobiju MLE pa se mognu pojacavati, mozda i uspiju stagod.

EDIT: tek vidim da je beasley otisao u minesotu za pick druge runde :lol:
2005

#4583 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by 2005 »

Boston će ih opet pomesti ako se sretnu u Play offu... :dance:

Sa dva silovatelja lopte u ekipi, oni neće daleko dogurati. LBJ je pokazao da nema karakter, da je neki igrač ostao bi u Cavsima i ponovo pokušao osvojiti sa njima. Bosh i Wade su stalno izloženi povredama, mogu misliti na šta će to ličiti ako se jedan od ove trojke ozbiljno povrijedi... :-)
Uglavnom, kukavički potez LBJa, želim im sve najgore u idućoj sezoni, više od svega bih volio da budu poniženi od Cavsa par puta, iako je veoma mala vjerovatnoća da će se to desiti. :D

p.s. Jermain O'Neal u Bostonu :dance:
Comrad

#4584 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Comrad »

Svasta, pa kakvi su ovo komentari, te kukavicki, ovako, onako...ne kontam. Le Bron je shvatio da nema vise sta raditi u Cleveleandu, pa 7 godina je tamo i nije nista osvojio, jednostavno ne ide. Znaci kad god ode neki dobri igrac u neku dobru ekipu on je odmah kukavica. Otkad je to kukavicluk preci u bolju ekipu. Samo da napomenem da ne gotivim LBJ niti Miami, ali mi pojedicni nisu jasni. Od svih timova presao je u onaj koji ima najvise sansi da postigne nesto i osvoji titulu, sad sto je nekima krivo sto nije dosao u njihov tim jbg.
I to sto je imao jednosatnu emisiju, pa on je proizvod, brend i kad mu kazu, dobit ces toliko, mi toliko i gotovo...sta ga briga, pricao sat vremena bog zna kolko je love uzeo..to je biznis. Pa Shaq snimao filmove, Jole nema sta nije radio (da ne pricamo o preseravanjima i igranju bejzbola) da ubije kintu i vi se snavezali LBJ sto je imao jednosatnu emisiju. :-)
jazzer

#4585 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by jazzer »

LBJ presao u Heat, tamo ga cekaju Bosh i Wade. Sve izgleda sjajno, zar ne??

Onda je dosao Kobe i rasturio im idilu. :dance:
Neelix

#4586 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

Comrad wrote: Pa Shaq snimao filmove, Jole nema sta nije radio (da ne pricamo o preseravanjima i igranju bejzbola) da ubije kintu i vi se snavezali LBJ sto je imao jednosatnu emisiju. :-)

to se ne moze ni porediti. shaqovi filmovi i jordanov bejzbol veze nemaju sa kosarkom. nit je shaq snimao filmove da pokaze svijetu kako je on neka faca, nit je jordan iz tog razloga igrao bejzbol. ali sat vremena laprdat ja ja ja ja ja.... :-) jebo se ti :D :D :D

ne simpatisem nijedan tim osim lakersa, ali da je npr otisao u bullse puno bi i za njega bolje izgledalo - tamo bi bio lider. ovdje nece biti, i krice se pod wadeovom suknjicom. i ako osvoji prsten, a tesko da ce, bit ce poznat samo kao wadeov sidekick, isto ko sto je kobe bio poznat kao shaqov dok nije sam osvojio dva.
madner

#4587 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by madner »

glog wrote:Kraljica ostaje kraljica... Lebron je shvatio da sam nikad ne moze Kobeu na megdan, pa se udruzio sa Wade-om, koji isto tako sam ne smije Kobeu prismrditi: ili sto bi Srbi u emigraciji rekli: two bad - Milosh dead... Miami sada jak kao beton, ali vidjecemo na sta lici kada krenu prve nesuglasice.
To ono, njih dvojca a ja i Gasol sami :D
JThomas

#4588 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by JThomas »

sjo gilberta kralja :D sviđa mi se pismo pravo... :D
Haris.ba

#4589 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Haris.ba »

Neelix wrote: ne simpatisem nijedan tim osim lakersa, ali da je npr otisao u bullse puno bi i za njega bolje izgledalo - tamo bi bio lider. ovdje nece biti, i krice se pod wadeovom suknjicom. i ako osvoji prsten, a tesko da ce, bit ce poznat samo kao wadeov sidekick, isto ko sto je kobe bio poznat kao shaqov dok nije sam osvojio dva.
Puno bi bolje izgledalo za Bulse, da. Ali džaba ti bez prstenova. Biće - igrao dobro, ali ko ga šiša kad nema prstenova. Kad pogledaš koliko je beton igrača bez prstena razumljivo je što se pokušava na siguricu. Meni je samo drago što nije prešao u Nikse. Tamo bi propao. Da je ostao u Klivlendu - čekao bi nafake ko Pol Pirs. A Bulsi neka traže drugdje nafake. Šta je trebao? Ostarjeti ko Kevin Garnet, pa preći u tim za ganjanje titule? Ovako je uradio što je Kevin trebao kad je bio u njegovim godinama. Ovako ima šanse da godinama osvaja titule, a to je ono što njega zanima. Sumnjam da će to uspjeti odmah u prvoj sezoni. Ali Majami je tim koji će svako htjeti pobjediti. A to može dati i bolju igru nego inače. A to je što nas interesira.
burek_in_space

#4590 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by burek_in_space »

Nego, koja je cifra u pitanju, zna li se?!
Comrad

#4591 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Comrad »

Neelix wrote:
Comrad wrote: Pa Shaq snimao filmove, Jole nema sta nije radio (da ne pricamo o preseravanjima i igranju bejzbola) da ubije kintu i vi se snavezali LBJ sto je imao jednosatnu emisiju. :-)

to se ne moze ni porediti. shaqovi filmovi i jordanov bejzbol veze nemaju sa kosarkom. nit je shaq snimao filmove da pokaze svijetu kako je on neka faca, nit je jordan iz tog razloga igrao bejzbol. ali sat vremena laprdat ja ja ja ja ja.... :-) jebo se ti :D :D :D

ne simpatisem nijedan tim osim lakersa, ali da je npr otisao u bullse puno bi i za njega bolje izgledalo - tamo bi bio lider. ovdje nece biti, i krice se pod wadeovom suknjicom. i ako osvoji prsten, a tesko da ce, bit ce poznat samo kao wadeov sidekick, isto ko sto je kobe bio poznat kao shaqov dok nije sam osvojio dva.
Pa kako onda ode u Heat da bude drugi igrac ako je toliki egoista. Uostalom mi mozemo ovdje brbljati sta hocemo, ali LBJ je vec dovoljno iskusan da zna da SAM prsten ne moze osvojiti i ovo je veoma pametan potez. Da li ce osvojiti prsten, to niko ne zna, ali da je ostao u Cle 100% ga ne bio osvojio (pokusavao je 7 godina).

A za tu emisiju, to je biznis i marketing, njemu je receno imas emisiju i gotovo. Taman je on ganjao tv stanice eeej dajte mi sat vremena prostora da brbljam o sebi.
lerdi

#4592 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by lerdi »

Comrad wrote:
Neelix wrote:

Pa kako onda ode u Heat da bude drugi igrac ako je toliki egoista. Uostalom mi mozemo ovdje brbljati sta hocemo, ali LBJ je vec dovoljno iskusan da zna da SAM prsten ne moze osvojiti i ovo je veoma pametan potez. Da li ce osvojiti prsten, to niko ne zna, ali da je ostao u Cle 100% ga ne bio osvojio (pokusavao je 7 godina).

A za tu emisiju, to je biznis i marketing, njemu je receno imas emisiju i gotovo. Taman je on ganjao tv stanice eeej dajte mi sat vremena prostora da brbljam o sebi.
Da nije egoista ne bi nikad uradio ovo što je uradio. Znao je koliko Klivlendu znači njegov ostanak ili odlazak, a on ih je napustio na nacionalnoj televiziji u prime time-u. Ova emisija je bila njegova ideja, tj. ideja njegovog menađmenta što su naravno ovi na televiziji objeručke prihvatili. Čovjek je ego manijak i to je sinoć dokazao.

On nije prihvatio da bude drugi igrač. On misli da može biti rame uz rame sa Wade-om, a to je na neki način i rekao sinoć u intervju. On ide na to da to nije ni njegov ni Wade-ov tim, što je besmisleno jer Wade je od Heat-a napravio ekipu i Heat će se uvijek gledati kao njegov tim. Svi ostali su druge violine. Ostaje samo da se vidi do kad će to LBJ trpiti.

Koliki ego manijaci su i on Wade najbolje je pokazalo ovo ljeto. LBJ je "ubio" grad koji mu je do sad sve dao i to na nacionalnoj televiziji, ne obavjestivši ih uopšte prije toga već ih je ostavio da gledaju to na TV-u, dok drugi išao po ekipama i kao razgovarao o angažmanu čisto da bi imao materijala da pravi dokumentarac. :-)
Neelix

#4593 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

evo super tekst o svoj toj šaradi sa emisijom

http://msn.foxsports.com/nba/story/lebr ... cle-070810
Comrad

#4594 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Comrad »

lerdi wrote: Da nije egoista ne bi nikad uradio ovo što je uradio. Znao je koliko Klivlendu znači njegov ostanak ili odlazak, a on ih je napustio na nacionalnoj televiziji u prime time-u. Ova emisija je bila njegova ideja, tj. ideja njegovog menađmenta što su naravno ovi na televiziji objeručke prihvatili. Čovjek je ego manijak i to je sinoć dokazao.

On nije prihvatio da bude drugi igrač. On misli da može biti rame uz rame sa Wade-om, a to je na neki način i rekao sinoć u intervju. On ide na to da to nije ni njegov ni Wade-ov tim, što je besmisleno jer Wade je od Heat-a napravio ekipu i Heat će se uvijek gledati kao njegov tim. Svi ostali su druge violine. Ostaje samo da se vidi do kad će to LBJ trpiti.

Koliki ego manijaci su i on Wade najbolje je pokazalo ovo ljeto. LBJ je "ubio" grad koji mu je do sad sve dao i to na nacionalnoj televiziji, ne obavjestivši ih uopšte prije toga već ih je ostavio da gledaju to na TV-u, dok drugi išao po ekipama i kao razgovarao o angažmanu čisto da bi imao materijala da pravi dokumentarac. :-)
Jest mu Cle puno dao :lol: On je bio veca zvijezda od svih klivlendovih igraca zajedno i prije nego sto je dosao u NBA. Covjek je otisao u ekipu u kojoj ce osvojiti naslov. To svi igraci bilo kojeg sporta zele, otici u ekipu u kojoj ce osvojiti nesto, a ne stagnirati (LBJ je to radio 7 godina). Njemu treba novih izazova, sa cle je dostigao plafon i to je to.

Nikad mi nece biti jasni ovi pojedini hejteri, te mrze Kobija, mrze LBJ-a, mrze MJ, ovog onog...isto tetke kakve, procitaju na netu neku vijest i onda pricaju onakav je ovakav je. Otkud ti znas kakav je LBJ, jesi kafu s njim pio, jel se druzis s nekim od njegovih jarana, pa znas da je ego manijak. Sve je servirano, mogu napraviti kakvu hoce emisiju i predstaviti ga kako god oni hoce. Mslim da je ovo sve uradjeno kako bi ovo bila glavna vijest i sad slijedi nevjerovatan porast prodaje dresova doticnog, prodaje suvenira, karata (eno pise da su godisnje vec pukle) i to je to - cisti biznis, al ne nije, nisu u pitanju zelembaci, nego je to sve zbog toga sto je LBJ ego manijak. :-)

Je li Heat prop'o kad im je dosao Shaq? Je li Boston prop'o sa tri mega zvijezde? Sve se moze posloziti, a ja sam siguran da je i Wade-u i Le Bronu isti cilj, jer su do sada individualno gotovo sve postigli, pa nece se ponasati ko djeca i gledati ko ce vise zabit'.
glog

#4595 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by glog »

madner wrote:
glog wrote:Kraljica ostaje kraljica... Lebron je shvatio da sam nikad ne moze Kobeu na megdan, pa se udruzio sa Wade-om, koji isto tako sam ne smije Kobeu prismrditi: ili sto bi Srbi u emigraciji rekli: two bad - Milosh dead... Miami sada jak kao beton, ali vidjecemo na sta lici kada krenu prve nesuglasice.
To ono, njih dvojca a ja i Gasol sami :D
Ma jok, nego njih dvojica i Bosh, a Kobe i Gasol sami...
Neelix

#4596 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

“The Decision,” LeBron’s emotion-free, lovemaking session with Jim Gray, Stu Scott, Mike Wilbon, Jon Barry and Chris Broussard, is something sports fans will never forget.

It was America’s first all-male, PG-13 celebrity sex tape.

The problem is, LeBron’s handlers failed to warn him that sex tapes enhance the careers of female celebrities. The men, unless strapped like Tommy Lee and performing opposite Pamela Anderson, don’t get much bounce or they’re ridiculed.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://msn.foxsports.com/nba/story/lebr ... ips-070910
lerdi

#4597 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by lerdi »

Neelix wrote:“The Decision,” LeBron’s emotion-free, lovemaking session with Jim Gray, Stu Scott, Mike Wilbon, Jon Barry and Chris Broussard, is something sports fans will never forget.

It was America’s first all-male, PG-13 celebrity sex tape.

The problem is, LeBron’s handlers failed to warn him that sex tapes enhance the careers of female celebrities. The men, unless strapped like Tommy Lee and performing opposite Pamela Anderson, don’t get much bounce or they’re ridiculed.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://msn.foxsports.com/nba/story/lebr ... ips-070910
:lol: :lol: :lol:

Kome nije jasno nek pročita. Da ne bude da je nekome krivo ili nešto drugo pa izmišlja. Ovo što što stoji u ovom tekstu je mišljenje 90% ljudi koji prate NBA-ligu.
glog

#4598 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by glog »

"Kralj" koji pristaje da nastupa u cirkusu - postaje klaun. Prelazak iz tima u tim barem u NBA nije nista novo, desava se svakodnevno, i navijaci koji su i sami lojalni samo dolaru, imaju potpuno razumijevanje za takve odluke - ali je ocito da je cirkusijada bila previse i za tako utreniranu publiku.

Vlasnici lige su zafrkani igraci, koji ne vole da ih neko vuce za nos (da nisu takvi ne bi bili milijarderi), i ovo ce se Lebronu nekada obiti o glavu zato neka grabi titule ako moze i dok moze.
JThomas

#4599 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by JThomas »

ma cirkus totalni. ovo uopšte više na sport ne liči.

a marketinški gledano, ova zajebancija bi vrlo lako mogla postići kontraefekat i ogaditi lebrona narodu.
2005

#4600 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by 2005 »

Comrad wrote:
lerdi wrote: Da nije egoista ne bi nikad uradio ovo što je uradio. Znao je koliko Klivlendu znači njegov ostanak ili odlazak, a on ih je napustio na nacionalnoj televiziji u prime time-u. Ova emisija je bila njegova ideja, tj. ideja njegovog menađmenta što su naravno ovi na televiziji objeručke prihvatili. Čovjek je ego manijak i to je sinoć dokazao.

Jest mu Cle puno dao :lol: On je bio veca zvijezda od svih klivlendovih igraca zajedno i prije nego sto je dosao u NBA. Covjek je otisao u ekipu u kojoj ce osvojiti naslov. To svi igraci bilo kojeg sporta zele, otici u ekipu u kojoj ce osvojiti nesto, a ne stagnirati (LBJ je to radio 7 godina). Njemu treba novih izazova, sa cle je dostigao plafon i to je to.

Nikad mi nece biti jasni ovi pojedini hejteri, te mrze Kobija, mrze LBJ-a, mrze MJ, ovog onog...isto tetke kakve, procitaju na netu neku vijest i onda pricaju onakav je ovakav je. Otkud ti znas kakav je LBJ, jesi kafu s njim pio, jel se druzis s nekim od njegovih jarana, pa znas da je ego manijak. Sve je servirano, mogu napraviti kakvu hoce emisiju i predstaviti ga kako god oni hoce. Mslim da je ovo sve uradjeno kako bi ovo bila glavna vijest i sad slijedi nevjerovatan porast prodaje dresova doticnog, prodaje suvenira, karata (eno pise da su godisnje vec pukle) i to je to - cisti biznis, al ne nije, nisu u pitanju zelembaci, nego je to sve zbog toga sto je LBJ ego manijak. :-)

Je li Heat prop'o kad im je dosao Shaq? Je li Boston prop'o sa tri mega zvijezde? Sve se moze posloziti, a ja sam siguran da je i Wade-u i Le Bronu isti cilj, jer su do sada individualno gotovo sve postigli, pa nece se ponasati ko djeca i gledati ko ce vise zabit'.
2 silovatelja lopte i izvikani Bosh, nikako ne mogu u istu rečenicu sa velikom trojkom Bostona... :thumbup:
Post Reply