Naravano da je Milan igrao 2 puta Serie B Ali je cinjenica da nije stelio sa sudijama vec da je namjestio utakmicu. Ali i za to ima prica u kojoj ste naravno i vi umijesani ali nemam zivaca da pisem i tome. Znaci cinjenica je da ste bili u Serie B prije koju godinu i da je to sto ste potkupljivali sudije, neke zakljucavali u svlacionicu nekima kupovali Rolexe. I cinjenica je da je vama nadimak gobbi. Hajde objasni puku zbog cega.Bianconeri1988 wrote:Sad sam i glup, hajd u udure. Post će normalno biti prijavljen.02GHOST20 wrote: Uredu je to, ali nema nikakve veze ni sa cim. Eto cim pitas vjerovatno je Juventus, ali glup si ako mislis da to dize neki rejting Juventusu koji u 60+ godina je uspio da osvoji 2 puta ligu prvaka i ako se ne varam klub je koji ima najvise izgubljenih finala sto govori koliki su gubitnici.
Evo sad tebi pitanje. Kako se zove klub sa najvise osvojenih trofeja na svijetu?![]()
Ako se ne diže rejting zašto onda i ostali veliki klubovi nisu osvojili sve međunarodne trofeje ako misliš da je to tako lahko? Ko je sada glup?![]()
A najtrofejniji klub na svijetu, Real, Barca ili Rangersi, mrsko mi guglati, gledam repku.![]()
Ma nemoj mi reći, a šta je Allegri radio u igračkim danima? Sve sveznalice, a niko pojma nema.kakabanja wrote: Nervozan nisam. Taj skandal o kojem pricas je bio prije 30 godina tako da je to davno proslo vrijeme. A prije 6 godina vi ste izbaceni iz lige zboh kupovine i dogovora sa sudijama. To sto ti pricas nije bilo zbog rada sa sudijama vec dogovori izmedju klubova tako da mi sa sudijama nemamo nista. Pa vas trener je kaznjen doduse kazna mu je smanjena ali je jos uvijek kaznjen zbog slicne stvari zbog koje je Milan prije 30tak godina izbacen iz lige.
Doduse nama jos uvijek niko nije rekao (osim vas totalno nebitnih likova) da smo mafija (Rumenige )
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2![]()
Istina i neoborljiva činjenica je da je Milan dva puta igrao Serie B, zato i nadimak BBilan.Jednom zbog namještanja (način namještanja je nebitan isto kao što je nebitno jesi li čovjeka ubio pištoljem, puškom ili nožem), a drugi put jer su ispali na terenu. Nema tu neke rasprave, druga je strana medalje što ti nešto želiš da ostaviš po strani. Milan je izbačen u Seriu B.
Ujak Fester Adriano Galliani je priča za sebe, oličenje poštenja.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2