Nema, ima u Kozmu i cmu.because_of_you wrote:Ev ja sad gledala, ima od Catrice nekakav tuš za obrve, i još ne boji kožu usput ko fol![]()
I još da pitam, ima li u DM-u Catrice? Pošto odoh sad tamo
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
-
Pacificgirl
#4576 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
-
Pacificgirl
#4578 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Iste su UD i Catrice , super swatch!
- plavooka
#4579 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
E onda nije za tebe, nažalost... on jest dugotrajan i dobro pokriva ali ako imaš baš previše problema na licu neće ti pomoć jer je rijedak. Jedino što prekriva bolje od njega a da nije skupo ko svetog petra kajgana je Manhattan Powder Matt tekući http://beautycosmetic.biz/images/powder%20matt.jpgkinderlada wrote: E jeste tacno mi je taj problem, sve se opet vidi ispod pudera, kako ??? Bice da on meni ipak ne odgovara?![]()
A kad bih ja to korektorom prekrivala trebala bih cijelo lice mazati korektorom, a to ne ide.....
Nije meni problem jedna bubuljica, nego cijelo lice.
Da mi nije do podloge? Stavljam ili Afroditinu hidr. kremu od kamilice za osjetljivu kozu ili onu obicnu Vitaskin hidratantnu za akne, ali opet ne znam???
sad je u CM-u na sniženju, košta 9,5 KM. Jako je gust, jako mat, jako postojan i prekriva sve živo i neživo. Ja ga godinama koristim u ekstreminim pms-ovima. Znam da si rekla da ti se ne kupuje drugi ali ako nisi probaj ovog, nije skup a mogla bi se baš namirit
Podloga ti ne može pomoć da puder bolje prekrije, samo da se ljepše nanosi, bude ravnomjerniji i duže matira.
OT : đeste žene
glava me raznosi
- Partizzanka
#4580 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ma booona osevapit ces se
prodaj sta ce ti
prodaj sta ce ti
-
Mariella
#4581 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Valja li sta taj Manhattan za suhu kozu?plavooka wrote:E onda nije za tebe, nažalost... on jest dugotrajan i dobro pokriva ali ako imaš baš previše problema na licu neće ti pomoć jer je rijedak. Jedino što prekriva bolje od njega a da nije skupo ko svetog petra kajgana je Manhattan Powder Matt tekući http://beautycosmetic.biz/images/powder%20matt.jpgkinderlada wrote: E jeste tacno mi je taj problem, sve se opet vidi ispod pudera, kako ??? Bice da on meni ipak ne odgovara?![]()
A kad bih ja to korektorom prekrivala trebala bih cijelo lice mazati korektorom, a to ne ide.....
Da mi nije do podloge? Stavljam ili Afroditinu hidr. kremu od kamilice za osjetljivu kozu ili onu obicnu Vitaskin hidratantnu za akne, ali opet ne znam???
sad je u CM-u na sniženju, košta 9,5 KM. Jako je gust, jako mat, jako postojan i prekriva sve živo i neživo. Ja ga godinama koristim u ekstreminim pms-ovima. Znam da si rekla da ti se ne kupuje drugi ali ako nisi probaj ovog, nije skup a mogla bi se baš namirit
Podloga ti ne može pomoć da puder bolje prekrije, samo da se ljepše nanosi, bude ravnomjerniji i duže matira.
OT : đeste žene
glava me raznosia poslikala sam juče viškove šminke za prodat pa ih sad gledam pogledom punim sjete i odgađam
Ne znam sta je ovo vise, namazem se bademovim uljem i opet kad se nasminkam, po obrazima pogotovo jedan dio, toliko suh, ma hrapav
- kinderlada
#4582 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
E hvala puno za taj strucni savjet, pokusat cu onda sa tim drugim, nije skup, pa vrijedi pokusatiplavooka wrote:E onda nije za tebe, nažalost... on jest dugotrajan i dobro pokriva ali ako imaš baš previše problema na licu neće ti pomoć jer je rijedak. Jedino što prekriva bolje od njega a da nije skupo ko svetog petra kajgana je Manhattan Powder Matt tekući http://beautycosmetic.biz/images/powder%20matt.jpgkinderlada wrote: E jeste tacno mi je taj problem, sve se opet vidi ispod pudera, kako ??? Bice da on meni ipak ne odgovara?![]()
Dobro je da nisam kupovala jos taj neki puder u kamenu, pa trackala preko Revlona, ona bi tek nastao haos na licu koji nista tek onda ne bi prekrilo......Uh dobro je
- plavooka
#4583 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
partizanka - mantram "ne treba mi stvarno ne treba mi stvarno ne treba mi stvarno"
mariella - nije za suhu kožu ni slučajno jer je suh, gust i puuuno matira, za masnu je i mješovitu
kinderlada - nnč
javi utiske
mariella - nije za suhu kožu ni slučajno jer je suh, gust i puuuno matira, za masnu je i mješovitu
kinderlada - nnč
- VenomousV
#4584 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
@plavooka: kad se odlucis sta ti treba a sta ne treba, turi na ovu temu, sve cemo ti pokupovat'

- bez_ideje
#4585 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ahoj....evo i mene
Valja li taj mineralni puder od elf-a,jel ko narucivao ? Ako valja...pisite me dobre duse,za iducu narudjbu,ako ne......predlazite......hocu nesto natural naturalnih naturala...nikako na zuckasto
Bila u dm-u,gledala ovo rumenilo sto predlozi Michun .....ne dopada mi se nikako ta musse tekstura...nisu mi se dopadali ni puderi ,izadje na suho nekako na mojoj kozi....i to sam se u sred dm-a ljepila....joj ko klaun sam bila,sreca pa sam imala vlaznih maramica

Valja li taj mineralni puder od elf-a,jel ko narucivao ? Ako valja...pisite me dobre duse,za iducu narudjbu,ako ne......predlazite......hocu nesto natural naturalnih naturala...nikako na zuckasto
Bila u dm-u,gledala ovo rumenilo sto predlozi Michun .....ne dopada mi se nikako ta musse tekstura...nisu mi se dopadali ni puderi ,izadje na suho nekako na mojoj kozi....i to sam se u sred dm-a ljepila....joj ko klaun sam bila,sreca pa sam imala vlaznih maramica
- Partizzanka
#4586 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Sjecate se mojih oka prije sedmicu dvije ... kad sam rekla da sam koristila zelene sjene ...

nakon sto sam dobila kremicu ....

moje zelene sjene
p.s
skuzila sam da mi fali tus ali kasno ipak sam preodusevljena ucinkom bila da sam ono
i da stavila sam ga i na usne samo imam mali problem jer me malo gusi ovaj miris ... a ja imam osjetljivo grlo i inace
NADINKA HVALA TIIIIII DO NEBAAAAAAAAAAAAAA!

nakon sto sam dobila kremicu ....

moje zelene sjene
p.s
skuzila sam da mi fali tus ali kasno ipak sam preodusevljena ucinkom bila da sam ono
i da stavila sam ga i na usne samo imam mali problem jer me malo gusi ovaj miris ... a ja imam osjetljivo grlo i inace
NADINKA HVALA TIIIIII DO NEBAAAAAAAAAAAAAA!
- Partizzanka
#4587 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
i da .... pokusala sam srediti obrve sjenom ali ne ide

- because_of_you
#4588 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Cure, u DM-u je 50% off na s-he kozmetiku, ima svega
Ja sam bogatija za tu bijelu oloFku što ste spominjale, te napokon neki ruž, nije crveni (ne stoji mi nikakooo), al je neka lijepa boja, od Rimmela, možda uslikam... i još nekih sitnica hrpu, mada sam išla samo po sredstvo za čiščenje
Ali najbolje od pohoda je nešto što se zove Play it spicy, mmmm, također sniženi parfemi
Ja sam bogatija za tu bijelu oloFku što ste spominjale, te napokon neki ruž, nije crveni (ne stoji mi nikakooo), al je neka lijepa boja, od Rimmela, možda uslikam... i još nekih sitnica hrpu, mada sam išla samo po sredstvo za čiščenje
Ali najbolje od pohoda je nešto što se zove Play it spicy, mmmm, također sniženi parfemi
- because_of_you
#4589 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Snižen je onaj Duck za lijepljenje u školjku

- Partizzanka
#4590 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
jesi vidjela moja Alema ne mogu se same sebe nagledati 
a obrve cupam pincetom ... kod mene su ti sve dlacice konkretne pa se odmah vide i nestaju
tu i tamo izrezem trakicu i skinem i one najsitnije

ali u principu stalno tj svako ih jutro pogledam i vidim ima li nekih izroda
a obrve cupam pincetom ... kod mene su ti sve dlacice konkretne pa se odmah vide i nestaju
ali u principu stalno tj svako ih jutro pogledam i vidim ima li nekih izroda
- Partizzanka
#4591 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
eee onaj duck ja voleeeem i stalno ga koristimo ... 
- because_of_you
#4592 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Partizzanka wrote:eee onaj duck ja voleeeem i stalno ga koristimo ...
I jaaa
- VenomousV
#4593 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
moram zbavit' tu podlogu!!
partizanko, aj lov jor ajz ^^
partizanko, aj lov jor ajz ^^
- Partizzanka
#4594 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
eno michun svoju daje po cijeni koliko je kupila 5km danas je pisala
tenk ju bejbe aj lav jors tuu
- VenomousV
#4595 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
mescini da joj se neko javio da zeli 
80 puta sam je gledala, uzimala u ruku, stavljala u korpu i vracala kontajuci da mi ne treba... kupicu je ovih dana (svrbio me lijevi dlan, valjda ce bit' kakvih para
)
@partizzanka:
80 puta sam je gledala, uzimala u ruku, stavljala u korpu i vracala kontajuci da mi ne treba... kupicu je ovih dana (svrbio me lijevi dlan, valjda ce bit' kakvih para
@partizzanka:
- because_of_you
#4596 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Partizzanka wrote:eno michun svoju daje po cijeni koliko je kupila 5km danas je pisala
Michun je meni ponudila
- kinderlada
#4597 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
@alemaa:
Hahah, to kontas ako meni ne valja da ga se odmah rijesim i prodam
Necu jos, neka ga za ponekad,makar za po kuci
A evo bas gledam pise Combination/Oily Skin i nijansa je 180 Sand Beige
Moram lice malo srediti pa ce on meni biti dobar,
Hahah, to kontas ako meni ne valja da ga se odmah rijesim i prodam
Necu jos, neka ga za ponekad,makar za po kuci
A evo bas gledam pise Combination/Oily Skin i nijansa je 180 Sand Beige
Moram lice malo srediti pa ce on meni biti dobar,
- Partizzanka
#4598 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
pa dobor izvini ja samo vidjela da ju je nudila ...
ej ja svoju imam necu se mijesati dalje
mozete i popoloviti kazu raja da pravo dugo moze trajati
pa sto da ne!
ja cekam jos malo pa da slikam ... mozda sam opsjednuta ali vidim neke linije ... ne daj Boze da mi se skuplja!
ej ja svoju imam necu se mijesati dalje
mozete i popoloviti kazu raja da pravo dugo moze trajati
pa sto da ne!
ja cekam jos malo pa da slikam ... mozda sam opsjednuta ali vidim neke linije ... ne daj Boze da mi se skuplja!
- plavooka
#4599 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
partizanko obrve su ti to die for
hoću i ja takve a ne ove jadnice što ne mogu bez olovke i kista živit
alema ja ti imam za masnu 180 i 320 i neću
ja danas bila u DM-u i nisam vidjela to sniženje na She, od njih sam samo koristila trobojna sjenila, ima neko još šta dobro za preporučit ?
alema ja ti imam za masnu 180 i 320 i neću
ja danas bila u DM-u i nisam vidjela to sniženje na She, od njih sam samo koristila trobojna sjenila, ima neko još šta dobro za preporučit ?
- plavooka
#4600 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ups, alema je pitala kinderladu za puder :pokrivam se ušima :