Merhametli dio mene bi, povukla na babu...ali ustaški geni ne dajuNivelacija wrote:Hos samnom pa da vidis da imaBloo wrote:
i Zenica je tu negdje, mada ima u par kafana![]()
Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
- Bloo
- Globalna šefica
#4576 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
-
Nivelacija
#4577 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Pit cemo zuju da podmirimo i te geneBloo wrote:Merhametli dio mene bi, povukla na babu...ali ustaški geni ne dajuNivelacija wrote:Hos samnom pa da vidis da imaBloo wrote:
i Zenica je tu negdje, mada ima u par kafana![]()
- MarlboroGold
#4578 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Nek miješa žuju i sarajevsko... kakva je i krv 
- Bloo
- Globalna šefica
#4579 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ne družim se sa likovima iz inferiornih kantona.
Mosa rajovsa i to opĆina Baketova omiljena.
-
Nivelacija
#4580 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Nista onda nastavljamo bojkot.
Bojkot svih uzp firmi i ostalih hrvatskih proizvoda
Bojkot svih uzp firmi i ostalih hrvatskih proizvoda
- MarlboroGold
#4581 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Bloo wrote: Ne družim se sa likovima iz inferiornih kantona.
Ne družim se sa likovima iz inferiornih kantona.![]()
dale... čitaš li ovo
- Bloo
- Globalna šefica
-
Nivelacija
#4583 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Tuzno je to da me na taj nacin ponizava a bio sam spreman zbog nje izdati i bojkot i patriotizam.

Nista zensko ne zna cijeniti
- beni-bu-man
#4584 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Bloo wrote:Ne družim se sa likovima iz inferiornih kantona.![]()
Djes glavonja
- SaraFina
#4585 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Nivelacija wrote:Tuzno je to da me na taj nacin ponizava a bio sam spreman zbog nje izdati i bojkot i patriotizam.
BRezdušnica! Samo
-
John Cleese
#4586 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
MoRe 'l vino?Bloo wrote:ustaški geni ne daju![]()
- SaraFina
#4587 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Čije? Nemoj da mi protukampanju "kupujte hercegovačka vina" vodiš na temi! 
- duh_sa_sjekirom
- SaraFina
#4589 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
duh_sa_sjekirom wrote:Ko ne kupi hrvatsko, magarac bio:
https://vijesti.ba/clanak/440896/ratni- ... na-slobodu
Ovo treba proslijediti na upit pravnim ekspertima EU. Da pojasne po kom osnovu je pušten.
-
Nivelacija
#4590 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Nista onda si mi sudjenaSaraFina wrote:Nivelacija wrote:Tuzno je to da me na taj nacin ponizava a bio sam spreman zbog nje izdati i bojkot i patriotizam.
BRezdušnica! Samo
- SaraFina
#4591 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Nivelacija wrote:Nista onda si mi sudjenaSaraFina wrote:Nivelacija wrote:Tuzno je to da me na taj nacin ponizava a bio sam spreman zbog nje izdati i bojkot i patriotizam.
BRezdušnica! Samo
Kod tebe: Udri Todore/(Nivelacijo) sa zla (Bloo) na gore (ja)
-
John Cleese
#4592 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Bila je to stupica za zecova koji tu siri dezinformacije o ustaskim genima - garant bi poletila da kaze "moRe", a prava ekipa zna da mi "ne pijemo vina".SaraFina wrote:Čije? Nemoj da mi protukampanju "kupujte hercegovačka vina" vodiš na temi!![]()
Ali moras ti sve pokvarit...
- SaraFina
#4593 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Kako si ovo napisao...John Cleese wrote:Bila je to stupica za zecova koji tu siri dezinformacije o ustaskim genima - garant bi poletila da kaze "moRe", a prava ekipa zna da mi "ne pijemo vina".SaraFina wrote:Čije? Nemoj da mi protukampanju "kupujte hercegovačka vina" vodiš na temi!![]()
Ali moras ti sve pokvarit...
U prvi mah pomisli mojim ustaškim genima. Pa krenuh:"Starčevića mi ja sam doživjela KATARzu"
Nego đesi ti 1000 godina te nema?
Last edited by SaraFina on 26/02/2019 11:37, edited 1 time in total.
-
Hafis
#4594 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Krvi ti, kada budeš to prosljeđivala, vidi usput s tim pravnim ekspertima po kojem osnovu ovog delegata toliko puta pomilovaše. Bit će da je bio uredan na jutarnjim zatvorskim smotramaSaraFina wrote:duh_sa_sjekirom wrote:Ko ne kupi hrvatsko, magarac bio:
Ovo treba proslijediti na upit pravnim ekspertima EU. Da pojasne po kom osnovu je pušten.
https://www.jabuka.tv/danas-se-obiljeza ... h-fratara/
- SaraFina
#4595 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Hafis wrote:Krvi ti, kada budeš to prosljeđivala, vidi usput s tim pravnim ekspertima po kojem osnovu ovog delegata toliko puta pomilovaše. Bit će da je bio uredan na jutarnjim zatvorskim smotramaSaraFina wrote:duh_sa_sjekirom wrote:Ko ne kupi hrvatsko, magarac bio:
Nemoj mi zločinca pravdati drugim zločincem, krvi i tebi.
HR je u EU, i zakoni u HR moraju biti usklađeni sa EU zakonima. Te gluposti " za dobro vladanje pušten" nakon par mjeseci odsluženja robije u HR, trebaju biti preispitane.
Niko nije glup. Ko je odobrio da BH državljanin pa i sa dvojnim državljanstvom ide služiti kaznu za ratne zločine u HR? Odobreno uz aminovanje HDZ-ovca!
Nije NIKO glup.
A HR se unižava sve više i više. EU nedonohče.
- dječak sa šibicama
#4596 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ako ja dobro razumijem, ubica fojnickih fratara je patriota koji je samo uklonio nekoliko UZPovaca a uz sve to ubio je domace a ne uvozno

-
Hafis
#4597 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Puno pitanja. Nije ti ovo šupljačenje poput nabilavanja o komunikaciji, verbalnoj, neverbalnoj, odnosima s medijima i javnošću, alatima komunikacije i kriznom komuniciranju i ostalim imbus šarafima.SaraFina wrote:Hafis wrote:Krvi ti, kada budeš to prosljeđivala, vidi usput s tim pravnim ekspertima po kojem osnovu ovog delegata toliko puta pomilovaše. Bit će da je bio uredan na jutarnjim zatvorskim smotramaSaraFina wrote:
Nemoj mi zločinca pravdati drugim zločincem, krvi i tebi.
HR je u EU, i zakoni u HR moraju biti usklađeni sa EU zakonima. Te gluposti " za dobro vladanje pušten" nakon par mjeseci odsluženja robije u HR, trebaju biti preispitane.
Niko nije glup. Ko je odobrio da BH državljanin pa i sa dvojnim državljanstvom ide služiti kaznu za ratne zločine u HR? Odobreno uz aminovanje HDZ-ovca!
Nije Niko glup.
Sve je urađeno po propisima, koji ruku na srce jesu neobični, i ako se hoće naći rupa, uvijek se nađe.
- SaraFina
#4598 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
dječak sa šibicama wrote:Ako ja dobro razumijem, ubica fojnickih fratara je patriota koji je samo uklonio nekoliko UZPovaca a uz sve to ubio je domace a ne uvozno
Ti po običaju ništa ne razumiješ nego laprdaš kao potpora Hafisu ili bilo kome. Onako u prazno.
@Hafisaga, daj pravno pojasni i te propise. Nama neukim.
Slučajnost je eto da HDZ-ovac aminuje prebacivanje HR ratnog zločinca i BH državljana u HR?
I da ga u HR puste dva mjeseca nakon toga?
A trebao služiti do kraja 2027. A pušten pred Božić.
Ako je pravno utemeljno što ga nisu u Mostaru pustili?
Last edited by SaraFina on 26/02/2019 11:53, edited 2 times in total.
-
John Cleese
#4599 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ma nemate vi pojma o ustasluku, ni ti ni zecovSaraFina wrote:
Kako si ovo napisao...
U prvi mah pomisli mojim ustaškim genima. Pa krenuh:"Starčevića mi ja sam doživjela KATARzu"
Nego đesi ti 1000 godina te nema?![]()
Ah, sta je 1000 godina... tek treptaj u vjecnosti...
- SaraFina
#4600 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
John Cleese wrote:Ma nemate vi pojma o ustasluku, ni ti ni zecovSaraFina wrote:
Kako si ovo napisao...
Nego đesi ti 1000 godina te nema?![]()
Ah, sta je 1000 godina... tek treptaj u vjecnosti...![]()
![]()
Nego, navrni češće