Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Bloo
Globalna šefica

#4576 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Bloo »

Nivelacija wrote:
Bloo wrote:
i Zenica je tu negdje, mada ima u par kafana :mrgreen:
Hos samnom pa da vidis da ima :sampanjac: :cuga:
Merhametli dio mene bi, povukla na babu...ali ustaški geni ne daju :mrgreen:
Nivelacija

#4577 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Nivelacija »

Bloo wrote:
Nivelacija wrote:
Bloo wrote:
i Zenica je tu negdje, mada ima u par kafana :mrgreen:
Hos samnom pa da vidis da ima :sampanjac: :cuga:
Merhametli dio mene bi, povukla na babu...ali ustaški geni ne daju :mrgreen:
Pit cemo zuju da podmirimo i te gene 8-)
MarlboroGold

#4578 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by MarlboroGold »

Nek miješa žuju i sarajevsko... kakva je i krv :D
Bloo
Globalna šefica

#4579 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Bloo »

Ne družim se sa likovima iz inferiornih kantona. :|
Mosa rajovsa i to opĆina Baketova omiljena.
Nivelacija

#4580 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Nivelacija »

Nista onda nastavljamo bojkot.

Bojkot svih uzp firmi i ostalih hrvatskih proizvoda :!:
MarlboroGold

#4581 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by MarlboroGold »

Bloo wrote: Ne družim se sa likovima iz inferiornih kantona.
Ne družim se sa likovima iz inferiornih kantona.
Ne družim se sa likovima iz inferiornih kantona.:|
:o :|
dale... čitaš li ovo :|
Bloo
Globalna šefica

#4582 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Bloo »

Image
Nivelacija

#4583 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Nivelacija »

Tuzno je to da me na taj nacin ponizava a bio sam spreman zbog nje izdati i bojkot i patriotizam.
:(

Nista zensko ne zna cijeniti :skoljka:
beni-bu-man

#4584 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

Bloo wrote:Ne družim se sa likovima iz inferiornih kantona. :|
Mosa rajovsa i to opĆina Baketova omiljena.

Djes glavonja :mrgreen:
SaraFina

#4585 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

Nivelacija wrote:Tuzno je to da me na taj nacin ponizava a bio sam spreman zbog nje izdati i bojkot i patriotizam.

BRezdušnica! Samo :bih:
John Cleese

#4586 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by John Cleese »

Bloo wrote:ustaški geni ne daju :mrgreen:
MoRe 'l vino? :|
SaraFina

#4587 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

Čije? Nemoj da mi protukampanju "kupujte hercegovačka vina" vodiš na temi! :P
SaraFina

#4589 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

duh_sa_sjekirom wrote:Ko ne kupi hrvatsko, magarac bio:

https://vijesti.ba/clanak/440896/ratni- ... na-slobodu

:D

Ovo treba proslijediti na upit pravnim ekspertima EU. Da pojasne po kom osnovu je pušten.
Nivelacija

#4590 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Nivelacija »

SaraFina wrote:
Nivelacija wrote:Tuzno je to da me na taj nacin ponizava a bio sam spreman zbog nje izdati i bojkot i patriotizam.

Nista onda si mi sudjena :kiss:
SaraFina

#4591 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

Nivelacija wrote:
SaraFina wrote:

Nista onda si mi sudjena :kiss:

Kod tebe: Udri Todore/(Nivelacijo) sa zla (Bloo) na gore (ja) :(
John Cleese

#4592 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by John Cleese »

SaraFina wrote:Čije? Nemoj da mi protukampanju "kupujte hercegovačka vina" vodiš na temi! :P
Bila je to stupica za zecova koji tu siri dezinformacije o ustaskim genima - garant bi poletila da kaze "moRe", a prava ekipa zna da mi "ne pijemo vina".

Ali moras ti sve pokvarit... :|
SaraFina

#4593 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

John Cleese wrote:
SaraFina wrote:Čije? Nemoj da mi protukampanju "kupujte hercegovačka vina" vodiš na temi! :P
Bila je to stupica za zecova koji tu siri dezinformacije o ustaskim genima - garant bi poletila da kaze "moRe", a prava ekipa zna da mi "ne pijemo vina".

Ali moras ti sve pokvarit... :|
Kako si ovo napisao...
U prvi mah pomisli mojim ustaškim genima. Pa krenuh:"Starčevića mi ja sam doživjela KATARzu" :D

Nego đesi ti 1000 godina te nema? :)
Last edited by SaraFina on 26/02/2019 11:37, edited 1 time in total.
Hafis

#4594 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Hafis »

SaraFina wrote:

Ovo treba proslijediti na upit pravnim ekspertima EU. Da pojasne po kom osnovu je pušten.
Krvi ti, kada budeš to prosljeđivala, vidi usput s tim pravnim ekspertima po kojem osnovu ovog delegata toliko puta pomilovaše. Bit će da je bio uredan na jutarnjim zatvorskim smotrama
https://www.jabuka.tv/danas-se-obiljeza ... h-fratara/
SaraFina

#4595 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:

Krvi ti, kada budeš to prosljeđivala, vidi usput s tim pravnim ekspertima po kojem osnovu ovog delegata toliko puta pomilovaše. Bit će da je bio uredan na jutarnjim zatvorskim smotrama

Nemoj mi zločinca pravdati drugim zločincem, krvi i tebi.
HR je u EU, i zakoni u HR moraju biti usklađeni sa EU zakonima. Te gluposti " za dobro vladanje pušten" nakon par mjeseci odsluženja robije u HR, trebaju biti preispitane.
Niko nije glup. Ko je odobrio da BH državljanin pa i sa dvojnim državljanstvom ide služiti kaznu za ratne zločine u HR? Odobreno uz aminovanje HDZ-ovca!
Nije NIKO glup.
A HR se unižava sve više i više. EU nedonohče.
dječak sa šibicama

#4596 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by dječak sa šibicama »

Ako ja dobro razumijem, ubica fojnickih fratara je patriota koji je samo uklonio nekoliko UZPovaca a uz sve to ubio je domace a ne uvozno

:bih:
Hafis

#4597 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Hafis »

SaraFina wrote:
Hafis wrote:
SaraFina wrote:

Nemoj mi zločinca pravdati drugim zločincem, krvi i tebi.
HR je u EU, i zakoni u HR moraju biti usklađeni sa EU zakonima. Te gluposti " za dobro vladanje pušten" nakon par mjeseci odsluženja robije u HR, trebaju biti preispitane.
Niko nije glup. Ko je odobrio da BH državljanin pa i sa dvojnim državljanstvom ide služiti kaznu za ratne zločine u HR? Odobreno uz aminovanje HDZ-ovca!
Nije Niko glup.
Puno pitanja. Nije ti ovo šupljačenje poput nabilavanja o komunikaciji, verbalnoj, neverbalnoj, odnosima s medijima i javnošću, alatima komunikacije i kriznom komuniciranju i ostalim imbus šarafima.
Sve je urađeno po propisima, koji ruku na srce jesu neobični, i ako se hoće naći rupa, uvijek se nađe.
SaraFina

#4598 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

dječak sa šibicama wrote:Ako ja dobro razumijem, ubica fojnickih fratara je patriota koji je samo uklonio nekoliko UZPovaca a uz sve to ubio je domace a ne uvozno

:bih:

Ti po običaju ništa ne razumiješ nego laprdaš kao potpora Hafisu ili bilo kome. Onako u prazno.

@Hafisaga, daj pravno pojasni i te propise. Nama neukim.
Slučajnost je eto da HDZ-ovac aminuje prebacivanje HR ratnog zločinca i BH državljana u HR?
I da ga u HR puste dva mjeseca nakon toga?
A trebao služiti do kraja 2027. A pušten pred Božić.
Ako je pravno utemeljno što ga nisu u Mostaru pustili?
Last edited by SaraFina on 26/02/2019 11:53, edited 2 times in total.
John Cleese

#4599 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by John Cleese »

SaraFina wrote:
Kako si ovo napisao...
U prvi mah pomisli mojim ustaškim genima. Pa krenuh:"Starčevića mi ja sam doživjela KATARzu" :D

Ma nemate vi pojma o ustasluku, ni ti ni zecov :D

Ah, sta je 1000 godina... tek treptaj u vjecnosti... :| :D :lol:
SaraFina

#4600 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

John Cleese wrote:
SaraFina wrote:
Kako si ovo napisao...

Ma nemate vi pojma o ustasluku, ni ti ni zecov :D

Ah, sta je 1000 godina... tek treptaj u vjecnosti... :| :D :lol:

8) varaš se dragi :D

Nego, navrni češće :)
Locked