REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
CSKA

#4576 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by CSKA »

pici wrote:stara karalica... :izet:

Image

Vjerovao ili ne,ima 51 godinu.
animus

#4577 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by animus »

hAZNADAR wrote:
animus wrote:Kad bi i bilo potrebno glasati a nece biti ja bi pustio Covica da glasa kako hoce. Ako bi glasao za srpsku stranu tu bi mu bio kraj. Znam da bi on to volio ali je ipak dovoljno pametan da zna koliko bi ga kostalo. Zato ce pokusati da malo ucijeni Baketa ali mu to nece proci.
Teska mu je pozicija zato on kaze da ce biti neutralan. Nista mu drugo ne preostaje.
I sta bi mu se to desilo da samo potvrdi konstantu svoje visegodisnje politike i podrzi srpsku stranu? Kakav kraj?
Njegovi bi ga unistili. Ipak on dijeli ovaj veci entitet sa Bosnjama. Nebi ga bilo ni na mapi. Kao ni hdz-a. Postoji milion opcija da ga nestane sa scene ako se to pozeli.
bh.tornjak

#4578 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

_dreamer_ wrote:procitah ovo pismo... Sud u pismu navodi izjave Ivanica i onog drugog koji nazivaju Sakiba Softica bivsim agentom, a ovdje pojedini na forumu iz toga konstruisu tezu da je sud oslovio Sakiba Softica kao bivseg agenta. Zemljo otvori se, Alija pomakni se da i ja kraj tebe legnem.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

pusti ba strucnjake nek "svrs*avaju" po svom neznanju... :wink:
Tomahawk11
Globalni moderator

#4579 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Tomahawk11 »

Ko sisa Ivanica i kompaniju, voditeljica u prvom planu :izet: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
hAZNADAR

#4580 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by hAZNADAR »

tandmand wrote:
hAZNADAR wrote:
Banksy wrote:Sinoć (Čovićev glasnogovornik) I. Lučić na HTV-u reče kako je Čović u vrlo teškoj poziciji i kako će odluka biti teška, kakva god da bude.
I zaista jeste teška, ali koja god da bude, ne sumnjam da će je kapitalizirati, i to debelo, debelo.
I za vjerovati je :lol:

Za Covica je stvar vrlo jasna. Zeli treci a Bosnjaci ne daju.
Vjerovatno ovih dana pokusava svoj pristanak naplatiti.

Tako da smo prije mi u teskoj situaciji. Ili treci sa revizijom ili nema treceg i nema revizije.
Ne možemo tražiti pravdu za žrtve iz prošlog rata/agresije, tako što ćemo na osnovu Čovićeve usluge pustiti niz vodu Bošnjake SBK, HNK i tako praviti nove žrtve. Halooo :shock:
:D Tako je, zivio govornik..
De ba smiri se, nagadjam kako ce Cova nastupiti.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4581 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Tomahawk11 »

Evo Dacic bi da nas tuzi za genocid u prvom i drugom svjetskom ratu :-)
hAZNADAR

#4582 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by hAZNADAR »

animus wrote:
hAZNADAR wrote:
animus wrote:Kad bi i bilo potrebno glasati a nece biti ja bi pustio Covica da glasa kako hoce. Ako bi glasao za srpsku stranu tu bi mu bio kraj. Znam da bi on to volio ali je ipak dovoljno pametan da zna koliko bi ga kostalo. Zato ce pokusati da malo ucijeni Baketa ali mu to nece proci.
Teska mu je pozicija zato on kaze da ce biti neutralan. Nista mu drugo ne preostaje.
I sta bi mu se to desilo da samo potvrdi konstantu svoje visegodisnje politike i podrzi srpsku stranu? Kakav kraj?
Njegovi bi ga unistili. Ipak on dijeli ovaj veci entitet sa Bosnjama. Nebi ga bilo ni na mapi. Kao ni hdz-a. Postoji milion opcija da ga nestane sa scene ako se to pozeli.
Ocigledno da ne poznajes dovoljno njegove. Jos bi mu medalju dali.
A nestao bi davno da je to tako lako.
animus

#4583 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by animus »

CSKA wrote:
pici wrote:stara karalica... :izet:

Image

Vjerovao ili ne,ima 51 godinu.
Ja joj nebi dao vise od 35. Svaka cast hirurgu koji je ovako drzi svjezu. Jeli i dole sta operisao pitanje je koje se samo namece.
statixx

#4584 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by statixx »

tandmand wrote:
hAZNADAR wrote:
Banksy wrote:Sinoć (Čovićev glasnogovornik) I. Lučić na HTV-u reče kako je Čović u vrlo teškoj poziciji i kako će odluka biti teška, kakva god da bude.
I zaista jeste teška, ali koja god da bude, ne sumnjam da će je kapitalizirati, i to debelo, debelo.

Tako da smo prije mi u teskoj situaciji. Ili treci sa revizijom ili nema treceg i nema revizije.
Ne možemo tražiti pravdu za žrtve iz prošlog rata/agresije, tako što ćemo na osnovu Čovićeve usluge pustiti niz vodu Bošnjake SBK, HNK i tako praviti nove žrtve. Halooo :shock:
Toliko o drzavotvornoj politici i patriotizmu...Zamisli da ga zrtve cuju kako trguje sa teritorijom, k'o da mu je dedo u amanet ostavio. :D
mO k3

#4585 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by mO k3 »

Tomahawk11 wrote:Evo Dacic bi da nas tuzi za genocid u prvom i drugom svjetskom ratu :-)
Sta rade ove bosnje , i danas dan vrše genocid nad Srbima
ljevoruki

#4586 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by ljevoruki »

Tomahawk11 wrote:Evo Dacic bi da nas tuzi za genocid u prvom i drugom svjetskom ratu :-)
Ne brani mu niko, dapace mozda bi bilo i dobro da to urade.
_dreamer_

#4587 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by _dreamer_ »

Haris.ba wrote:
_dreamer_ wrote:procitah ovo pismo... Sud u pismu navodi izjave Ivanica i onog drugog koji nazivaju Sakiba Softica bivsim agentom, a ovdje pojedini na forumu iz toga konstruisu tezu da je sud oslovio Sakiba Softica kao bivseg agenta. Zemljo otvori se, Alija pomakni se da i ja kraj tebe legnem.
Pa evo, i Ivanić isto tvrdi. Mada on kaže da piše i u pismu "bivši agent". Ne kaže je li to citirano ili ga tako oslovljava Registrar.
meni je to kristalno jasno da se sud odnosi u tom dijelu na navode ivanica jer u drugom dijelu pisma, a i na kraju kada pozivaju predsjednistvo na ocitovanje, ne oslovljava sakiba kao bivseg agenta.

a i sud na kraju sa standardnom frazom "without prejudice to any position" jasno potvrdjuje ovo sto sam napisao.
Last edited by _dreamer_ on 28/02/2017 22:03, edited 1 time in total.
animus

#4588 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by animus »

Covica na zivotu drzi sda i samo dobrom voljom pojedinaca nije trenutno iza resetaka. Druga stvar je da njegov kadar nebi trpio jos jedan mandat u opoziciji a mogla se nastaviti sdp politika majorizacije. Ima tu jos svasta i on je svjestan toga. Njega niko ne dira trenutno jer je takva politika i nije nikome bitan ali ako bi se okrenuli resursi protiv njega bio bi mu kraj.
LBVIEW

#4589 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by LBVIEW »

To je tumacenje onog Dragana kojem je kao i svakom pravom Srbinu pravo hobi. :D
Last edited by LBVIEW on 28/02/2017 22:04, edited 1 time in total.
hizo ramidovic

#4590 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by hizo ramidovic »

covica treba pustiti da glasa kako hoce. revizija nije nesto cime treba trgovati.
sta može dobiti od srba ako glasa protiv revizije? podršku za treci entitet? to već ima. posavinu? u panjevima. kesh? mozda.
hAZNADAR

#4591 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by hAZNADAR »

statixx wrote:
tandmand wrote:
hAZNADAR wrote:

Toliko o drzavotvornoj politici i patriotizmu...Zamisli da ga zrtve cuju kako trguje sa teritorijom, k'o da mu je dedo u amanet ostavio. :D
Jel to fakat tako kontate ili me zahebavate :lol:
emirolini

#4592 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by emirolini »

Eksklzivno, pismo svjetskog suda idiotima koji se "vicu" predsjednici

Image
animus

#4593 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by animus »

emirolini wrote:Eksklzivno, pismo svjetskog suda idiotima koji se "vicu" predsjednici

Image
Momak ti si zalutao ovdje.
Duka Dizel

#4594 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Duka Dizel »

I sam Softić je sebe oslovio kao bivšeg agenta.
Suveren Ivanić šalje youtube link sudu kao dokaz.
emirolini

#4595 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by emirolini »

animus wrote:
emirolini wrote:Eksklzivno, pismo svjetskog suda idiotima koji se "vicu" predsjednici
Uuu jesmo ozbiljni, zagrizli smo mamac a?
statixx

#4596 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by statixx »

hAZNADAR wrote: Jel to fakat tako kontate ili me zahebavate :lol:
Ponijelo te... :D
animus

#4597 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by animus »

Duka Dizel wrote:I sam Softić je sebe oslovio kao bivšeg agenta.
Suveren Ivanić šalje youtube link sudu kao dokaz.
To ti je bolan bila akcija ako nisi do sada skontao kao ona Titovog rusenja mosta na Neretvi. Samo je sada Bake u ulozi Tita a Softic moderni Yul Brynner. Malo vas opustili pa kad je Softa presao sa mitraljezom nastao pokolj cetnika. Ostatak se predao, znas vec kako je bilo.
bh.tornjak

#4598 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

nisam gledo al cujem da su se Ivanic i Dacic dobrano izblamirali u vecerasnjoj emisiji... :izet:
animus

#4599 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by animus »

emirolini wrote:
animus wrote:
Uuu jesmo ozbiljni, zagrizli smo mamac a?
Ma kakav mamac i stap smo pregrizli.
512MB

#4600 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by 512MB »

"O cemu je glasala NSRS? Niko nezna cemu zakljuci sluze" :lol:
Post Reply