pici wrote:stara karalica...![]()
Vjerovao ili ne,ima 51 godinu.
pici wrote:stara karalica...![]()
Njegovi bi ga unistili. Ipak on dijeli ovaj veci entitet sa Bosnjama. Nebi ga bilo ni na mapi. Kao ni hdz-a. Postoji milion opcija da ga nestane sa scene ako se to pozeli.hAZNADAR wrote:I sta bi mu se to desilo da samo potvrdi konstantu svoje visegodisnje politike i podrzi srpsku stranu? Kakav kraj?animus wrote:Kad bi i bilo potrebno glasati a nece biti ja bi pustio Covica da glasa kako hoce. Ako bi glasao za srpsku stranu tu bi mu bio kraj. Znam da bi on to volio ali je ipak dovoljno pametan da zna koliko bi ga kostalo. Zato ce pokusati da malo ucijeni Baketa ali mu to nece proci.
Teska mu je pozicija zato on kaze da ce biti neutralan. Nista mu drugo ne preostaje.
_dreamer_ wrote:procitah ovo pismo... Sud u pismu navodi izjave Ivanica i onog drugog koji nazivaju Sakiba Softica bivsim agentom, a ovdje pojedini na forumu iz toga konstruisu tezu da je sud oslovio Sakiba Softica kao bivseg agenta. Zemljo otvori se, Alija pomakni se da i ja kraj tebe legnem.
tandmand wrote:Ne možemo tražiti pravdu za žrtve iz prošlog rata/agresije, tako što ćemo na osnovu Čovićeve usluge pustiti niz vodu Bošnjake SBK, HNK i tako praviti nove žrtve. HalooohAZNADAR wrote:I za vjerovati jeBanksy wrote:Sinoć (Čovićev glasnogovornik) I. Lučić na HTV-u reče kako je Čović u vrlo teškoj poziciji i kako će odluka biti teška, kakva god da bude.
I zaista jeste teška, ali koja god da bude, ne sumnjam da će je kapitalizirati, i to debelo, debelo.![]()
Za Covica je stvar vrlo jasna. Zeli treci a Bosnjaci ne daju.
Vjerovatno ovih dana pokusava svoj pristanak naplatiti.
Tako da smo prije mi u teskoj situaciji. Ili treci sa revizijom ili nema treceg i nema revizije.
Ocigledno da ne poznajes dovoljno njegove. Jos bi mu medalju dali.animus wrote:Njegovi bi ga unistili. Ipak on dijeli ovaj veci entitet sa Bosnjama. Nebi ga bilo ni na mapi. Kao ni hdz-a. Postoji milion opcija da ga nestane sa scene ako se to pozeli.hAZNADAR wrote:I sta bi mu se to desilo da samo potvrdi konstantu svoje visegodisnje politike i podrzi srpsku stranu? Kakav kraj?animus wrote:Kad bi i bilo potrebno glasati a nece biti ja bi pustio Covica da glasa kako hoce. Ako bi glasao za srpsku stranu tu bi mu bio kraj. Znam da bi on to volio ali je ipak dovoljno pametan da zna koliko bi ga kostalo. Zato ce pokusati da malo ucijeni Baketa ali mu to nece proci.
Teska mu je pozicija zato on kaze da ce biti neutralan. Nista mu drugo ne preostaje.
Ja joj nebi dao vise od 35. Svaka cast hirurgu koji je ovako drzi svjezu. Jeli i dole sta operisao pitanje je koje se samo namece.CSKA wrote:pici wrote:stara karalica...![]()
Vjerovao ili ne,ima 51 godinu.
Toliko o drzavotvornoj politici i patriotizmu...Zamisli da ga zrtve cuju kako trguje sa teritorijom, k'o da mu je dedo u amanet ostavio.tandmand wrote:Ne možemo tražiti pravdu za žrtve iz prošlog rata/agresije, tako što ćemo na osnovu Čovićeve usluge pustiti niz vodu Bošnjake SBK, HNK i tako praviti nove žrtve. HalooohAZNADAR wrote:I za vjerovati jeBanksy wrote:Sinoć (Čovićev glasnogovornik) I. Lučić na HTV-u reče kako je Čović u vrlo teškoj poziciji i kako će odluka biti teška, kakva god da bude.
I zaista jeste teška, ali koja god da bude, ne sumnjam da će je kapitalizirati, i to debelo, debelo.![]()
Tako da smo prije mi u teskoj situaciji. Ili treci sa revizijom ili nema treceg i nema revizije.
Sta rade ove bosnje , i danas dan vrše genocid nad SrbimaTomahawk11 wrote:Evo Dacic bi da nas tuzi za genocid u prvom i drugom svjetskom ratu
Ne brani mu niko, dapace mozda bi bilo i dobro da to urade.Tomahawk11 wrote:Evo Dacic bi da nas tuzi za genocid u prvom i drugom svjetskom ratu
meni je to kristalno jasno da se sud odnosi u tom dijelu na navode ivanica jer u drugom dijelu pisma, a i na kraju kada pozivaju predsjednistvo na ocitovanje, ne oslovljava sakiba kao bivseg agenta.Haris.ba wrote:Pa evo, i Ivanić isto tvrdi. Mada on kaže da piše i u pismu "bivši agent". Ne kaže je li to citirano ili ga tako oslovljava Registrar._dreamer_ wrote:procitah ovo pismo... Sud u pismu navodi izjave Ivanica i onog drugog koji nazivaju Sakiba Softica bivsim agentom, a ovdje pojedini na forumu iz toga konstruisu tezu da je sud oslovio Sakiba Softica kao bivseg agenta. Zemljo otvori se, Alija pomakni se da i ja kraj tebe legnem.
To je tumacenje onog Dragana kojem je kao i svakom pravom Srbinu pravo hobi._dreamer_ wrote:procitah ovo pismo... Sud u pismu navodi izjave Ivanica i onog drugog koji nazivaju Sakiba Softica bivsim agentom, a ovdje pojedini na forumu iz toga konstruisu tezu da je sud oslovio Sakiba Softica kao bivseg agenta. Zemljo otvori se, Alija pomakni se da i ja kraj tebe legnem.
Jel to fakat tako kontate ili me zahebavatestatixx wrote:Toliko o drzavotvornoj politici i patriotizmu...Zamisli da ga zrtve cuju kako trguje sa teritorijom, k'o da mu je dedo u amanet ostavio.tandmand wrote:Ne možemo tražiti pravdu za žrtve iz prošlog rata/agresije, tako što ćemo na osnovu Čovićeve usluge pustiti niz vodu Bošnjake SBK, HNK i tako praviti nove žrtve. HalooohAZNADAR wrote:
I za vjerovati je![]()

Momak ti si zalutao ovdje.emirolini wrote:Eksklzivno, pismo svjetskog suda idiotima koji se "vicu" predsjednici
Uuu jesmo ozbiljni, zagrizli smo mamac a?animus wrote:Momak ti si zalutao ovdje.emirolini wrote:Eksklzivno, pismo svjetskog suda idiotima koji se "vicu" predsjednici
Ponijelo te...hAZNADAR wrote: Jel to fakat tako kontate ili me zahebavate
To ti je bolan bila akcija ako nisi do sada skontao kao ona Titovog rusenja mosta na Neretvi. Samo je sada Bake u ulozi Tita a Softic moderni Yul Brynner. Malo vas opustili pa kad je Softa presao sa mitraljezom nastao pokolj cetnika. Ostatak se predao, znas vec kako je bilo.Duka Dizel wrote:I sam Softić je sebe oslovio kao bivšeg agenta.
Suveren Ivanić šalje youtube link sudu kao dokaz.
Ma kakav mamac i stap smo pregrizli.emirolini wrote:Uuu jesmo ozbiljni, zagrizli smo mamac a?animus wrote:Momak ti si zalutao ovdje.emirolini wrote:Eksklzivno, pismo svjetskog suda idiotima koji se "vicu" predsjednici