Referendum(i) u RS-u

Locked
kowalski1

#4576 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by kowalski1 »

rodjeni_95 wrote:Sve i kad bi počeo rat zamislite samo koliko bi naših a i njihovih poginulo od zaostalih mina iz prošlog rata...
ti koji bi se odazvali na mobilizaciju i treba da poginu.

koji je ovo cirkus za naivne.
bh.tornjak

#4577 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

artime wrote:Pa dobro moramo izvdojiti neke stvari ako bi se ratovalo zasto? Treba jasno naznaciti kojibsu razlozi. Ako je to ugrozenost srba onda hajmo praviti analizu. Medjutim ako su to dugovanja i kriminal onda hajmo hapsenje. Sakrivanje iza referenduma je samo privremena stvar. Balon mora negdje puci.
ukratko....TERITORIJA..!!!

srbi su od pocetka tj. od raspada ex-Yu krenuli u ratove za teritoriju.
sad imaju to sto imaju.....cilj ni blizu nije ostvaren.....cak sta vise izgubili su sve ono zbog cega su ratovali...ostala je rs...
nikome nije nepoznanica bila da ce kad-tad doci do ponovnog sranja pa je ko god da je mogao...isao na to da se materijalno namiri.
i Dodik i Bake i Covic i njihovi "saradnici"
sad se narodu baca prasina u oci da ce rat ispasti zato sto se neko namirio ili sto se neko nije namirio....ne...
rat ce biti.....zato sto se "ginulo uzalud" i sad je prilika da se koliko toliko "popravi stanje"
dezurni_ucenik

#4578 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by dezurni_ucenik »

Evo krenuli su sa pesmama.

Ne dirajte Milorada legenda je tooooo :lol: :lol:

Image
Alfons Kauders

#4579 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Alfons Kauders »

bh.tornjak wrote:
artime wrote:Pa dobro moramo izvdojiti neke stvari ako bi se ratovalo zasto? Treba jasno naznaciti kojibsu razlozi. Ako je to ugrozenost srba onda hajmo praviti analizu. Medjutim ako su to dugovanja i kriminal onda hajmo hapsenje. Sakrivanje iza referenduma je samo privremena stvar. Balon mora negdje puci.
ukratko....TERITORIJA..!!!

srbi su od pocetka tj. od raspada ex-Yu krenuli u ratove za teritoriju.
sad imaju to sto imaju.....cilj ni blizu nije ostvaren.....cak sta vise izgubili su sve ono zbog cega su ratovali...ostala je rs...
nikome nije nepoznanica bila da ce kad-tad doci do ponovnog sranja pa je ko god da je mogao...isao na to da se materijalno namiri.
i Dodik i Bake i Covic i njihovi "saradnici"
sad se narodu baca prasina u oci da ce rat ispasti zato sto se neko namirio ili sto se neko nije namirio....ne...
rat ce biti.....zato sto se "ginulo uzalud" i sad je prilika da se koliko toliko "popravi stanje"
Zar je bitan razlog? Kao da nas neko pita... :D Jebe mi se za njihovim razlozima. :D
moa

#4580 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by moa »

kowalski1 wrote:
rodjeni_95 wrote:Sve i kad bi počeo rat zamislite samo koliko bi naših a i njihovih poginulo od zaostalih mina iz prošlog rata...
ti koji bi se odazvali na mobilizaciju i treba da poginu.

koji je ovo cirkus za naivne.
Zajebi tu pricu, Na današnjoj sjednici poslanica SNSD-a Milica Marković kazala je kako se "Bošnjaci trebaju prepasti vježbe koju su izveli MUP-ovi Srbije i RS-a jer je ona pokazala njihovu snagu", što je zaprepastilo mnoge poslanike. (kopirano sa klixa)
Zaboravio si kako je Karadzic prijetio isto ovako, pa je bilo 200 000 mrtvih kojima ni danas nisu nadjene kosti.
julisiz es grant

#4581 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by julisiz es grant »

bhnapoleon1 wrote:
julisiz es grant wrote:Hoćemo li imat' internet i Fejsbuk ako bude rata? :D
Ja fakat ne mogu zamisliti da će nam to moći isključiti, ko što su struju i vodu :D
Treba skontat kakav dobar blog/vlog instagram profil sa linije da se kakave pare zarade. Furat kakvu modu na linije, ne znam nisam pametan
Pa normalno.
Vidim ljudi koji žive u Siriji aktivni na FB, pa kontam valjda ćemo moći i mi :D
arzuhal

#4582 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

bhnapoleon1 wrote:
Ja fakat ne mogu zamisliti da će nam to moći isključiti, ko što su struju i vodu :D
Treba skontat kakav dobar blog/vlog instagram profil sa linije da se kakave pare zarade. Furat kakvu modu na linije, ne znam nisam pametan
:lol:
Alfons Kauders

#4583 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Alfons Kauders »

julisiz es grant wrote:
bhnapoleon1 wrote:
Pa normalno.
Vidim ljudi koji žive u Siriji aktivni na FB, pa kontam valjda ćemo moći i mi :D
Zaboravljas da SDA vodi telekom.

Pravo je cudo da u miru imamo internet, kamoli u ratu.
Juliuscezar

#4584 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Juliuscezar »

julisiz es grant wrote:
bhnapoleon1 wrote:
Pa normalno.
Najjace bi bilo da rat u Siriji zavrsi a ovdje pocne, i tamo na nekom sirijskom klix forumu prate situaciju na liniji. Cijeli dan rasprava je li Armija zauzela štalu u nekom selu kraj Nevesinja.
Juliuscezar

#4585 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Juliuscezar »

arzuhal wrote:
bhnapoleon1 wrote:
:lol:
Skonto sam, obuci ce u srednjeovjekovnu opremu i sa macem jurisat, ako nista oni idioti sa VICE portala ce napisat clanaj " Kako je biti posljednji vitez u krvavom ratu" .
julisiz es grant

#4586 Re: Referendum(i) u RS-u

Jaštaće. Samo budale ko što smo mi brine šta se na drugom kraju svijeta dešava.
artime

#4587 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by artime »

Jao klasika :D ali nas humor ne napusta. Kao ni u onom ratu. Nemojte me sjebavati evo hoce li taj sastanak da mogu s mirom nastaviti zivjeti ili ne ....
julisiz es grant

#4588 Re: Referendum(i) u RS-u

Uglavnom, kakav god rat da bude, ne mogu zamisliti da može biti kao prošli...sa totalnom fizičkom blokadom, bez struje, vode, sa svakodnevnim granatiranjima. Nešto mislim da nemaju artiljerije i aviona za ONAKAV rat kao onda.
A možda sam samo naivan. :sad:
LBVIEW

#4589 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by LBVIEW »

bh.tornjak wrote:eee...kad se sjetim da kolega @Skijas duze vrijeme pise sta treba i kako se treba ponasati i da postoji velika mogucnost da dodje do ovog scenarija koje je tu...pred nama...na pragu.
....taj isti @Skijas je bio ismijavan
Skijasa je ismijavala salonska ekipa na celu sa Radosnim te pokoji "antitoras".Kad smo vec kod ove potonje skupine,sta bi sa Batom,Bodkinom i inim,gdje su osude ove otvorene srpske prijetnje?
bh.tornjak

#4590 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

julisiz es grant wrote:Uglavnom, kakav god rat da bude, ne mogu zamisliti da može biti kao prošli...sa totalnom fizičkom blokadom, bez struje, vode, sa svakodnevnim granatiranjima. Nešto mislim da nemaju artiljerije i aviona za ONAKAV rat kao onda.
A možda sam samo naivan. :sad:

prije dvije tri sedmice bila vijest da se remontuju topovi u kasarni "kozara"....sta god to znacilo...
bh.tornjak

#4591 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

LBVIEW wrote:
bh.tornjak wrote:eee...kad se sjetim da kolega @Skijas duze vrijeme pise sta treba i kako se treba ponasati i da postoji velika mogucnost da dodje do ovog scenarija koje je tu...pred nama...na pragu.
Skijasa je ismijavala salonska ekipa na celu sa Radosnim te pokoji "antitoras".Kad smo vec kod ove potonje skupine,sta bi sa Batom,Bodkinom i inim,gdje su osude ove otvorene srpske prijetnje?
kopaju rovove... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
artime

#4592 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by artime »

Ne mogu a da ne zamislim Baketa kako nosi beretku i nadgleda operacije eh sad gdje :D ne znam. Ugl. Kada smo vec krenuli predvidjati stvari...
Banksy

#4593 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Banksy »

bh.tornjak wrote:
mO k3 wrote:jedino sta moze da spasi bih od sukoba je hapsenje dodika , iskreno mene zabrinjava citava situacija
sam cin hapsenja Dodika bi izazvao sukobe...
Ne bi, naravno. To je šuplja koju lansira sam Dodik.
Juliuscezar

#4594 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Juliuscezar »

artime wrote:Ne mogu a da ne zamislim Baketa kako nosi beretku i nadgleda operacije eh sad gdje :D ne znam. Ugl. Kada smo vec krenuli predvidjati stvari...
Ma hajde sve to ali sta cemo mi bez ikakve vojne obuke, meni da daju pusku bio bi opasniji po sebe i suborce nego po neprijatelja. A ne znam ni kuhat.
edo_79

#4595 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by edo_79 »

artime wrote:Ne mogu a da ne zamislim Baketa kako nosi beretku i nadgleda operacije eh sad gdje :D ne znam. Ugl. Kada smo vec krenuli predvidjati stvari...
Image

Doš'o iz Stambola ...... Custom Made po principu Vruć u ruku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
julisiz es grant

#4596 Re: Referendum(i) u RS-u

bhnapoleon1 wrote:
Ma hajde sve to ali sta cemo mi bez ikakve vojne obuke, meni da daju pusku bio bi opasniji po sebe i suborce nego po neprijatelja. A ne znam ni kuhat.
Daj Bože da će imati ko da nam da puške, tj. da će biti pušaka da nam daju, a ne prodaju...iako mene vjerovatno neće zapasti puška, već nimalo lakši poso ("heroji u bijelom" :D )
Ja bih znao šta bi sa svojom...na vikendicu i čeko ih...ne bi je više zapalili ko '92. prije nego svoju glavu zamijenim bar jednom njihovom :bih:
daddy-kool

#4597 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by daddy-kool »

bhnapoleon1 wrote: Ma hajde sve to ali sta cemo mi bez ikakve vojne obuke, meni da daju pusku bio bi opasniji po sebe i suborce nego po neprijatelja. A ne znam ni kuhat.
Začas se to nauči.
freeme1

#4598 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by freeme1 »

LBVIEW wrote:
Ma sto se ti oni, eno @dozer i @tomahawk na drugoj temi skroz ozbiljno tvrde da ni srbi a ni hrvati ne prijete sukobima i da je sve ovo samo ujdurma politicara da bi krali na miru.
edo_79

#4599 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by edo_79 »

freeme1 wrote:
LBVIEW wrote:
Ma sto se ti oni, eno @dozer i @tomahawk na drugoj temi skroz ozbiljno tvrde da ni srbi a ni hrvati ne prijete sukobima i da je sve ovo samo ujdurma politicara da bi krali na miru.
Pa nemoj se zaklet da i ta nije na mjestu od neka doba ....... Jer narod je najlakše zaplašiti ratom.... onda se ide po principu, šuti samo nek ne puca .....
155_mm

#4600 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

bh.tornjak wrote:
LBVIEW wrote:
kopaju rovove... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

:thumbup:
Locked