Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Locked
House

#4576 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by House »

Vizionar 1985 wrote:
House wrote:bošnjak je bosanac ili hercegovac po default-u jbt.nisam valjda marsovac :lol: :lol:
Po ovim Kvazi Bosancima smo Marsovci i to Vehabije i Islamisti Marsovci.
Marsovci koji hoce da osvoje Planetu Zemlju i Bosnu ko u Ratu Svjetova Orson Velsa.
A ono Srbi i Hrvati nece.
Ono hoce da je sacuvaju, paze je, maze je, ne pale je, ne zare je, ne pljackaju i siluju je.

Ono Bosnjaci neprijatelji dusmani Bosne. :-)

Da nije :( bilo bi :lol:

ne kontaju etničku i regionalnu pripadnost burazere moj :D pomračenje mozga oca mi :lol:
Sanjarko

#4577 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Sanjarko »

House wrote:srbi na 23% :lol: :lol: :lol:
:lol:

A nest Bosnjacima Bosancima spocitavaju.
desni

#4578 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by desni »

Vizionar 1985 wrote:
House wrote:bošnjak je bosanac ili hercegovac po default-u jbt.nisam valjda marsovac :lol: :lol:
Marsovci koji hoce da osvoje Planetu Zemlju i Bosnu ko u Ratu Svjetova Orson Velsa.
Ono hoce da je sacuvaju, paze je, maze je, ne pale je, ne zare je, ne pljackaju i siluju je.

Tačno da nije smješno bilo bi žalosno.
    Logika u pm.
      Na kraju će ispasti da su Srbi i Hrvati bili branioci a Bošnjaci organizovali agresiju,logore,palili žene i djecu po kućama,počinili genocid.
        Opasno im drma kavez činjenica da je Bošnjaka preko 50 posto u Bosni i Hercegovini.
        House

#4579 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by House »

znači srbi imaju 49% teritorije (u nekim vlažnim snovima) i 30% stanovništva

:lol: :lol: tugica :cry:
        desni

#4580 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by desni »

House wrote:
        Vizionar 1985 wrote:

ne kontaju etničku i regionalnu pripadnost burazere moj :D pomračenje mozga oca mi :lol:
        Jes brata mi :lol: :lol:
        junior3

#4581 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by junior3 »

Fudo387 wrote: Kaze mi neki dan da je kupio dobrog terenca, ima mjesta u gepeku i za tebe.
        Jes vidio levata, vas dvojicu lozi, dje ste raja, hajmo na pivu, a on se dva put popis'o. Jednom ga zatekli u stanu, drugi put u vikendici. :lol:
        E svašta, dva pta se popisao. :lol:
        Ma kažem ti nisam ja jaran sa njim, sam ću ja sve srediti, on i troca nek' idu.
        Nego budi spreman udomiti nešto forumaša kad krene narodno veselje, nisu svi patriote. :mrgreen:
        Danguba

#4582 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Danguba »

Fudo387 wrote: Kaze mi neki dan da je kupio dobrog terenca, ima mjesta u gepeku i za tebe.
        Jes vidio levata, vas dvojicu lozi, dje ste raja, hajmo na pivu, a on se dva put popis'o. Jednom ga zatekli u stanu, drugi put u vikendici. :lol:
        Dobro je da ga nisu ufatili i na semaforu. :lol: :lol:
        Sanjarko

#4583 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Sanjarko »

spreca wrote:
        junior3 wrote:
        spreca wrote: nije to nama u genima....zadnjih dana nesto kmece Vsesrpske vojvode Vucic Ustopickovic i vojvoda Grobar Tomche Nikolijadis zbogzaradi sto su im ptkazali posjetu UZP u Srebrenici :mrgreen:
        Hahahah što me nasmija, čuj nije u genima.
        Ti zaboravi rat i vaše kmečanje? Help bosnia now, gađaju ovo, gađaju ono, samo da dođe do NATO intervencije, jad i čemer. :mrgreen:
        Ravan vam u kmečnju niko nije bio. Žrtve bili. :mrgreen:
        ma nije to nista kako ce te vi kmecati....100x gore nego za Kosovo :lol:
        Nije to bilo kmecanje nego upomoc=poziv upomoc, poziv za spas.
        Kmecanje je nest drugo.
        General War

#4584 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

Danguba wrote:
        hizo ramidovic wrote:ok, znaci bosnjaka ima vise od 50%.
        mene zanima sta sad? kakvi su planovi za dalje? ukidanje rs-a?
        Da. Bosnjaka je vise od 50%.
        Haj sada u B.Luku pa ih pitaj ''sto im to smeta''? Nama ne smeta. :D
        :lol: podsjeti me na laznu zabrinutost kad je bio Zeljko Komsic hrvat, joj kako vas farbaju. :skoljka:
        Truba
        Grijem se na: Plin i struju
        Horoskop: Vodolija

#4585 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Truba »

cyprus wrote:Evo stanja i kod Srba... Više od 50% ih je skoncentrisano na crvenom području...

Image

Prije rata je tu živjelo tek nešto više od trećine ukupnog broja bosanskohercegovačkih Srba...
        mogla se braniti posavina krivousti prodo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
        Connaisseur Karlin

#4586 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Connaisseur Karlin »

Gojeni H wrote:
        155_mm wrote: tad je vec kasno. jer nije samo bitan kvantitet nego i kvalitet. znaci starosna dob obrazovanost itd.
        mislim da je vec sad jasno svima u djeneralstabu u beogradu da se nema sta vise cekati. problem je to sto ni ovi danasnjih 30% srpskog stanovnistva u BiH ne mogu da iznesu teret secesije bez pomoci srbije. ne dobrovoljaca iz srbije zeljnih zlatnih zuba i bjele tehnike nego drzave srbije tj. njene vojske.

ali bez obzira srpski poloticari i ostale vodje nemaju sta cekati. zato ocekujem u buducnosti zatezanje situacije od strane istih.

ali pustimo to ima se bitnijih problema npr. ovaj sa bosancima i bosnjacima
        :D

Ustvari nije nimalo smijesno. :thumbup:
        treba otvoriti novu temu o sukbou misljenja Bosanaca i Bosnjaka
        spreca

#4587 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by spreca »

junior3 wrote:
        spreca wrote: kako god....ali za pjesacenja je daleko :mrgreen: ...kosto rece fudo ima sedamdesetdvojka :lol:
        Kurac brale, nisam ja dobar sa pm-om kao troka, ja ću ipak trEktor kupiti. :mrgreen:
        tako ti je kad si se krio po podrumima ko bakir....a oni su se borili :mrgreen:
        Sanjarko

#4588 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Sanjarko »

cyprus wrote:Poenta ove tri karte koje sam postavio jeste da se vidi u kolikim smo govnima svi... Bošnjaci se koncentrišu u trokut Sarajevo -Zenica - Tuzla, Srbi u okolinu Banja Luke, a Hrvati u Hercegovini... Ostala područja će polako postajati pusta... Neka vrlo skoro, a neka nakon određenog vremena... Zaista bih i ja volio da vidim razlog za ovo nekakvo trijumfalističko raspoloženje...
        Pa ne daju nam zemlje i drugog, i ono malo zemlje i drugog sto imamo bi nam oteli a njima malo sto imaju
        plus u Srbiji i Hrvatskoj.

Malo im.
        Samo daj, daj vise.
        General War

#4589 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

Vizionar 1985 wrote:
        House wrote:srbi na 23% :lol: :lol: :lol:

A nest Bosnjacima Bosancima spocitavaju.
        Pa oni se zabrinuli a vi slavite...casa ja dopola puna :mrgreen:
        hizo ramidovic

#4590 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by hizo ramidovic »

Bradafilozof wrote:
        hizo ramidovic wrote:
        Laertes wrote: Hizo, opet si se zajeb' o. S pogrešnog profila pišeš.
        gresis, bre, hizo ima jedan profil.
        a ovako pise najcesce nedjeljom
        Ne daju terapiju nedjeljom?
        jok, dapace, pojacaju dozu. sto pitas?
        Connaisseur Karlin

#4591 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

KatarinaKosaca wrote:Tkz ljevicari sad u odori Bosanaca jos jednom pokazuju netolerantnost prema drugom i drugacijem. To su oni isti sto uzdisu za «sretnim vremenima» , pa ¿sto im ta sretna vremena i taj idol od covjeka sa prasnjave slike i kuhinjske krpe nije dozvolio da budu vise od vjetske skupine sa velikim pocetnim slovom?Rezultati osim procenta neismenosti (mislim da je veci) po meni, sasvim ocekivani, realni. Nije porastao broj Bosnjaka nego, valjda, vise nisu Yugosloveni.
        Danasnje Bosanstvo nema nikakve veze sa jugonostalgijom !!!

Danasnje Bosanstvo ne podrzava etncki nacionalizam!
        GeeTnT

#4592 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by GeeTnT »

Connaisseur Karlin wrote:
        KatarinaKosaca wrote:Tkz ljevicari sad u odori Bosanaca jos jednom pokazuju netolerantnost prema drugom i drugacijem. To su oni isti sto uzdisu za «sretnim vremenima» , pa ¿sto im ta sretna vremena i taj idol od covjeka sa prasnjave slike i kuhinjske krpe nije dozvolio da budu vise od vjetske skupine sa velikim pocetnim slovom?Rezultati osim procenta neismenosti (mislim da je veci) po meni, sasvim ocekivani, realni. Nije porastao broj Bosnjaka nego, valjda, vise nisu Yugosloveni.

...a sutrasnje?
        Bodkin

#4593 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Bodkin »

Popis je pokazao jednu korisnu stvar. Pola drzave je doslovno prazno. Daleko cemo dogurati
        Connaisseur Karlin

#4594 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

sadie_forever wrote:pa po popisu je vecinski muslimanska 8-)
        federacija DA ,ali rep. sprska NE :D
        Connaisseur Karlin

#4595 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

GeeTnT wrote:

...a sutrasnje?
        danasnje podrazumjeva sutrasnje :)

vi Bosanjci nemate ni danas,a ni sutra planove za jedinstvenu BiH :lol:
        junior3

#4596 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by junior3 »

spreca wrote:
        junior3 wrote:
        spreca wrote: kako god....ali za pjesacenja je daleko :mrgreen: ...kosto rece fudo ima sedamdesetdvojka :lol:
        Kurac brale, nisam ja dobar sa pm-om kao troka, ja ću ipak trEktor kupiti. :mrgreen:
        tako ti je kad si se krio po podrumima ko bakir....a oni su se borili :mrgreen:
        Ih da sam barem krio, sad bi u Rusiji bio. :lol:
        sadie_forever

#4597 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by sadie_forever »

sadie_forever wrote:pa po popisu je vecinski muslimanska 8-)
        federacija DA ,ali rep. sprska NE :D
        lokalni nivo me ne zanima,zanima me drzavni samo ;)
        palestinka

#4598 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by palestinka »

Vizionar 1985 wrote:
        palestinka wrote: A šta ako si Bošnjak, Srbin ili Hrvat, a želiš se izjasniti kao Bosanac? O tome govorim. Ne želiš biti ni Ostalo ni Preostalo. U svakom slučaju nikad nećemo ni saznati koliko je BHS Bosanaca, jer sumnjam, da iako bude ustavnih promjena, nikada neće ni ići u pravcu da nacionalnost Bosanac bude konstitutivna kategorija nego ostaje subjektivna.

Pa evo Ja sam Bosnjak, Bosnjanin i Bosanac.
        Jedno ne iskljucuje drugo drugo ne iskljucuje trece.
        Ono fakat. :-)
        O tome sve vrijeme i govorim:-D
        GeeTnT

#4599 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by GeeTnT »

Bodkin wrote:Popis je pokazao jednu korisnu stvar. Pola drzave je doslovno prazno. Daleko cemo dogurati
        ..jbt,,, Berlin ima cca 3,5 mil stanovnika i nikome nije tijesno, a vi brinete o tjeskobi...
        Connaisseur Karlin

#4600 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Laertes wrote:
        cyprus wrote:
        AkoBogda bude i sljedećeg popisa, vidjet ćeš da će procenat Bošnjaka u ovom trouglu SA-ZE-TZ samo narast... Sve ukazuje na to... A to jeste tendencija...
        Bošnjakistan
        :thumbup: :lol:
        Locked