Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
pumica

#4576 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pumica »

behka_i_ljuca wrote:Image
:lol:
pumica

#4578 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pumica »

kakavdanakneiskustvu wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alfons Kauders

#4579 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Alfons Kauders »

pumica wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
majko milaaaaaaaaaaaahahahhahahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GAU8

#4580 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by GAU8 »

Za 3 dana je sve ovo zaboravljeno, a niko neće odgovarati npr. RAK-u.
Pouka: mogu pisat' sta god požele, nikom ništa neće biti.

To je najporaznije u ovoj priči.
kakavdanakneiskustvu

#4581 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by kakavdanakneiskustvu »

mislim da RAK nema nista sa ovim,prije vijece za stampu ili kako se vec to zove
GAU8

#4582 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by GAU8 »

kakavdanakneiskustvu wrote:mislim da RAK nema nista sa ovim,prije vijece za stampu ili kako se vec to zove
RAK sam lupio napamet. Mislilo se na ko god da je nadležan, (ako je uopće iko nadležan)
Man of steel

#4583 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Man of steel »

Ali onih preko 150 000 zaokreuženih listića za ovog čovjeka sigurno nisu fingirani.
saale

#4584 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by saale »

Sta mislite raspadal se SBB, u ZE-DO kantonu poslanici napustaju ovaj klub po nekim informacijama troje poslanika, vodi se krivicni postupak protiv ove Vesne nesto :D ,,gazda u zatvoru :-) :-)

Hocel prezivit do narednih opcih izbora???
daddy-kool

#4585 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by daddy-kool »

saale wrote:Sta mislite raspadal se SBB, u ZE-DO kantonu poslanici napustaju ovaj klub po nekim informacijama troje poslanika, vodi se krivicni postupak protiv ove Vesne nesto :D ,,gazda u zatvoru :-) :-)

Hocel prezivit do narednih opcih izbora???
Vrlo brzo ide izbor da izađu iz koalicije, ili da se probaju obračunati sa svojim protivnicima, ili da nestanu kao stranka.
dustaban

#4586 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by dustaban »

SBB je dio SDA, cemu vise ove egzibicije...
SerijeSync

#4587 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by SerijeSync »

dustaban wrote:SBB je dio SDA, cemu vise ove egzibicije...
i SBiH je dio SDA, SDA je osnovala DF, zlatku lagumdžiji je rahmetli tihić bio rođak itd itd.
dustaban

#4588 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by dustaban »

SerijeSync wrote:
i SBiH je dio SDA, SDA je osnovala DF, zlatku lagumdžiji je rahmetli tihić bio rođak itd itd.
E sad si ti ko nesto duhovit.
Sta sam krivo rekao? SBB je nekad bila konkurencija SDA, bio je cak plan rusenja iste (u koaliciji sa DF) ali vidimo na kraju kako je sve ispalo. SDA je nacuturila obje ove stranke, jednu po jednu, prvo DF a sada poentira sa "koalicijom" sa obezglavljenim SBB.

Zaboravili smo da je Fahro vec ranije odjebao sve malo jace clanove (Ustamujic, Dervoz...) i okruzio se partijcima koji su cista kopija avazovih novinara. Kad je Fahro tu, on je bog, kad nema boga, nema ni poslanika...

Situacija na politickoj sceni BiH je sad stvarno kristalno jasna:

Srbi: jos uvijek vaga Dodik-opozicija, Dodik pada od sebe mada mu je opozicija njesra;
Hrvati: Covic nije lider HDZ vec bh-hrvata, sa onim Hrvatskim narodnim saborom je to betonirao;
Bosnjaci: SDA jaca nego ikad, sve bosnjacke alternative potucene do nogu, ukljucujuci i tzv. gradjansku opciju koja je zaista samo privid, toga u BiH nema rijec je samo o gradjanstini koju dopusta i drzi pod kontrolom SDA!
SerijeSync

#4589 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by SerijeSync »

dustaban wrote:
SerijeSync wrote:
E sad si ti ko nesto duhovit.
Sta sam krivo rekao? SBB je nekad bila konkurencija SDA, bio je cak plan rusenja iste (u koaliciji sa DF) ali vidimo na kraju kako je sve ispalo. SDA je nacuturila obje ove stranke, jednu po jednu, prvo DF a sada poentira sa "koalicijom" sa obezglavljenim SBB.

Zaboravili smo da je Fahro vec ranije odjebao sve malo jace clanove (Ustamujic, Dervoz...) i okruzio se partijcima koji su cista kopija avazovih novinara. Kad je Fahro tu, on je bog, kad nema boga, nema ni poslanika...

Situacija na politickoj sceni BiH je sad stvarno kristalno jasna:

Srbi: jos uvijek vaga Dodik-opozicija, Dodik pada od sebe mada mu je opozicija njesra;
Hrvati: Covic nije lider HDZ vec bh-hrvata, sa onim Hrvatskim narodnim saborom je to betonirao;
Bosnjaci: SDA jaca nego ikad, sve bosnjacke alternative potucene do nogu, ukljucujuci i tzv. gradjansku opciju koja je zaista samo privid, toga u BiH nema rijec je samo o gradjanstini koju dopusta i drzi pod kontrolom SDA!
LAGUMDŽIJA I TIHIĆ ROÐACI!

Ruzmira Kadrić, pomoćnica ministra za civilne poslove BiH, sestra je predsjednika SDA Sulejmana Tihića. Tihićev sin Anvar radi u Upravi za indirektno oporezivanje a drugi sin Emir u Upravi dobrostojećeg državnog preduzeća Gradska tržnica u Sarajevu. Zanimljivo je, medutim, da Tihića i Lagumdžiju vezuju i rodbinski odnosi! Naime, Lagumdžijina nana, odnosno majka njegovog oca Salke, nekadašnjeg gradonačelnika Sarajeva, djevojački se prezivala Tihić.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4590 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

Image

FREE TORNJAK NOW! :D
Država

#4591 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Država »

Anketa dana:

Podrška metalaca iz Zenice:

Image
Džemal Hatfildić iz Zenice:

Želim samo da poručim narodu Bosne i Hercegovine da će metalci iz Zenice uvijek stajati uz najvećeg graditelja na ovim prostorima. Tužilaštvu poručujem: Pustite Radončića and nothing else matters.

:lol:
Drvosjeca iz Dejcica

#4593 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Al' ga deru... :-) Mislim da bi ovo mog'o biti kraj političke karijere FR.
Ustavni sud BiH odbio kao neosnovanu apelaciju Fahrudina Radončića: Nisu mu povrijeđena prava
Drvosjeca iz Dejcica

#4594 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

JoseMujica wrote:Image

FREE TORNJAK NOW! :D
:pisnuo:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4595 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

Image

i Raja s Biroa je uz Tornjaka :D

Image

Image
Ridjobrki

#4596 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Ridjobrki »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne pamtim kad sam se ismijao kao ovo zadnjih dana....

Al' ti se smijeh smuči čim vidiš Tunjin... ne možeš napisati intelektualni jer to nije intelektualizam... nego neki... mentalni kurvaluk - danas stara ojebina poredi Stabilizatora sa Hamdijom Pozdercem. Malo je reći da je poređenje ogavno jer su Hamdiji dohakali KOS i slična bratija koji su stvorili i instalirali Fahrudina Radončića.

Ja fakat ne znam gdje je dno, ovi će probušiti Zemlju i ispast neđe na neke Cookove otoke...
klavirdžija

#4597 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by klavirdžija »

Ridjobrki wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne pamtim kad sam se ismijao kao ovo zadnjih dana....

Al' ti se smijeh smuči čim vidiš Tunjin... ne možeš napisati intelektualni jer to nije intelektualizam... nego neki... mentalni kurvaluk - danas stara ojebina poredi Stabilizatora sa Hamdijom Pozdercem. Malo je reći da je poređenje ogavno jer su Hamdiji dohakali KOS i slična bratija koji su stvorili i instalirali Fahrudina Radončića.

Ja fakat ne znam gdje je dno, ovi će probušiti Zemlju i ispast neđe na neke Cookove otoke...
U biti ovoga puta nije toliko daleko, i jedan i drugi odgovaraju arhitipu balkanskog egoističnog, diktatorskog krkana kojima mahalska bagra daje božanske atribute, jerbo takve "najvoli".
Ridjobrki

#4598 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Ridjobrki »

klavirdžija wrote:
Ridjobrki wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne pamtim kad sam se ismijao kao ovo zadnjih dana....

U biti ovoga puta nije toliko daleko, i jedan i drugi odgovaraju arhitipu balkanskog egoističnog, diktatorskog krkana kojima mahalska bagra daje božanske atribute, jerbo takve "najvoli".
A drug moj, možda i jedan i drugi vole drobni burek pa je to opet drugi par rukava. Sve i da odgovaraju tome što ti govoriš - a što možemo raći i da stoji - opet Tunjine selektivne i nategnute analogije nisu maslo za Ramazana pa džaba.
pumica

#4599 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pumica »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Stabilizator :lol: :lol: :lol:
The BEN10

#4600 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by The BEN10 »

pumica wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Stabilizator :lol: :lol: :lol:
Opasan brkan. Rijetko mlati onom toljagom. Al kad mlatne... :D
Post Reply