u ovo sam bio siguran:
najbolji film
gl. glumac
režija
vizuelni efekti
kinematografija
sound editing
mislio sam da će tarantino dobit za org. scenario
Moderator: Chloe
Jesi gledao 1917.?Santic_Aleksa wrote: ↑10/02/2020 19:50 pa nisam baš sve![]()
u ovo sam bio siguran:
najbolji film
gl. glumac
režija
vizuelni efekti
kinematografija
sound editing
mislio sam da će tarantino dobit za org. scenario![]()
piupiu wrote: ↑10/02/2020 19:55Jesi gledao 1917.?Santic_Aleksa wrote: ↑10/02/2020 19:50 pa nisam baš sve![]()
u ovo sam bio siguran:
najbolji film
gl. glumac
režija
vizuelni efekti
kinematografija
sound editing
mislio sam da će tarantino dobit za org. scenario![]()
Aj' sad moramo svi pogledati, kad se i nas tiče.
'Aj bar to.Santic_Aleksa wrote: ↑10/02/2020 20:03 a dobro, osim što su sva oba ratna, ni dunkirk ni 1917. ne podsjećaju na Ryana![]()
Ovo je tema o kreativnosti. "sva oba ratna", "ratna oba sva", "oba ratna sva", sve je dozvoljeno.
Lijepo je umotao svoj veganski aktivizam, fino, toplo, humanistički. Meni je žao što on nije dobio Oscara za Gladijatora, u tom filmu je bio tako, tako dobar. Inkranacija zla.Zoya wrote: ↑10/02/2020 21:49
Navuko bi ti i zavjese da ih imaš, dobri moj, i po sve pošteni, komšija
Nego, meni se dopao govor Phoenixa, a vama?
https://www.radiosarajevo.ba/magazin/mu ... mcZwS32-ds
ne diraj mi Ryana počupaću ti svo perje!
Ni meni fakat nije jasno. Film je masterpiece!dale cooper wrote: ↑10/02/2020 23:53 Ne bi ih ubilo ni da su dali nagradu za najbolji film Jokeru. Ako ovaj film nije dobio oskara, mislim da ga nijedan film baziran na stripu
neće dobiti nikada.
Pipipipipipipiiiiiiiiiiiiii (ovo sam se rastrčala po kavezu od straha).Chmoljo wrote: ↑10/02/2020 23:43 ne diraj mi Ryana počupaću ti svo perje!
da nije posljednje scene, prepatetične i za moj ukus, gdje ostarjeli i uplakani (vjerovatno i upišani) Ryan propituje svoje četrnaestero djece, šezdesetosmero unučadi i dvoje praunučadi, da li je imao smislen život, skoro pa savršen film.
zato...![]()