Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
insaneinthebrain

#4576 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by insaneinthebrain »

hrasno38 wrote:
insaneinthebrain wrote:
Capajebo wrote:@Blue imas li bar obraza reci izvini sto me ubaci u onu grupu sa citatima :zoka:
kad slomis sebi nogu onda nek ti se izvini :thumbup:
:-)
šta kolutaš
Capajebo

#4577 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Capajebo »

insaneinthebrain wrote:
Capajebo wrote:@Blue imas li bar obraza reci izvini sto me ubaci u onu grupu sa citatima :zoka:
Kad naucis citati, citiraj me. :zoka:
insaneinthebrain

#4578 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Capajebo wrote:
insaneinthebrain wrote:
Kad naucis citati, citiraj me. :zoka:
ja da navijam za sarajevo i da izgubimo od tamo nekog travnika ili mladosti sam bi sebi nogu slomio :lol: :lol:
BlueBlood

#4579 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by BlueBlood »

ne osjeti se rodjendanska slavljenicka atmosfera na forumu :zoka:

za koliko para ste Jesica doveli?
Last edited by BlueBlood on 24/10/2015 22:16, edited 1 time in total.
Capajebo

#4580 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Capajebo »

insaneinthebrain wrote: ja da navijam za sarajevo i da izgubimo od tamo nekog travnika ili mladosti sam bi sebi nogu slomio :lol: :lol:
Opet kazem, kad naucis citati, onda mozda mozemo i popricat.
insaneinthebrain

#4581 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Capajebo wrote:
insaneinthebrain wrote: ja da navijam za sarajevo i da izgubimo od tamo nekog travnika ili mladosti sam bi sebi nogu slomio :lol: :lol:
Opet kazem, kad naucis citati, onda mozda mozemo i popricat.
ma sve je OK, breake a leg za srecu u nastavku sezone :thumbup:
Capajebo

#4582 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Capajebo »

Haj bar si OK napis'o pravilno na engleskom. Dosta za pocetak.
insaneinthebrain

#4583 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

pa naucio od tebe, jer vidim i ti si zestoko nepsimen :thumbup:
Capajebo

#4584 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Capajebo »

insaneinthebrain wrote:pa naucio od tebe, jer vidim i ti si zestoko nepsimen :thumbup:
OK? :mrgreen:
relativno84

#4585 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by relativno84 »

Gladan :lol:
manijak1

#4586 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by manijak1 »

ja da navijam za sarajevo
Ovo je sasvim dovoljno za višestruke lomove :oops: :D bez da te Doboj Kakanj odere :oops:
Charuga
Globalni moderator

#4587 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Charuga »

A da razmjenite brojeve telefona i nastavite preko poruka da se dopisujete? Smarate ovde sa pričom o pismenošću ... ;-)
Capajebo

#4588 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Capajebo »

manijak1 wrote:
ja da navijam za sarajevo
Ovo je sasvim dovoljno za višestruke lomove :oops: :D bez da te Doboj Kakanj odere :oops:
Doboj kod Kaknja molim lijepo, hocel' ko pomislit da su nas Doboj i Kakanj zajedno oderali :mrgreen:
manijak1

#4589 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by manijak1 »

Izvinjavam se :oops:
Doboj kod Kaknja :oops: Mladost na kraju :oops:
megaman4

#4590 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by megaman4 »

Šta uradiše od onakvog VELEŽA? :( Ništa čudo za Bošnju. Njegova pasivnost nije ništa novo. ADIO ROĐENI...Vidimo se u neka bolja vremena ako ih bude... :-) :( :roll:
karanana

#4591 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by karanana »

a ti si pred ovu sezonu bio optimista.
ne bih sad da nesto pametujem, ali sa kadrovskim potezima koji su napravljeni, ja sam znao sta nas ceka.
megaman4

#4592 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by megaman4 »

karanana wrote:a ti si pred ovu sezonu bio optimista.
ne bih sad da nesto pametujem, ali sa kadrovskim potezima koji su napravljeni, ja sam znao sta nas ceka.
Svi smo bili optimisti ali kada imaš lešinare i grobare koji Velež ne vole ni 1% onda nema spasa. Pitanje je šta će biti sa klubom kada ispadnu u federalnu ligu? Da li će ga uopšte biti i ko će biti spreman da ga preuzme i pokuša vratiti? Dosta pitanja a malo odgovora.
karanana

#4593 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by karanana »

upravo to. ja mislim da ce prava agonija poceti u drugoj lizi.
mala bara puno krokodila, gubitak interesa.....uzece godine za povratak. ako i tad.
megaman4

#4594 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by megaman4 »

karanana wrote:upravo to. ja mislim da ce prava agonija poceti u drugoj lizi.
mala bara puno krokodila, gubitak interesa.....uzece godine za povratak. ako i tad.
Velež jedino može spasiti čovjek tipa Husić koji vodi Slobodu. Bez para Velež se nikada neće vratiti u PL...
vazna

#4595 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by vazna »

avetinja wrote:
vazna wrote:Razumijem ja zajebanciju, ali grupa im se ugasila, klub im u vecem kurcu od nas 5 puta i oni prave dernek po forumu, samo cekamo jos duhovnog vodju @LSD da baci koji post i slavlje ce biti potpuno.
:lol: :lol: :lol:

Hajde ti meni reci zašto ti je krivo?

Zajebavate vi nas, zajebavamo mi vas, i tako u krug. To je normalna pojava.

Grupa privremeno stagnira. Sve će to doći na svoje, samo treba neko vrijeme. Nemoj mi reći da vi niste prolazili teške dane.

Jeste, jeste. Naš klub koji je kurcu vam demonstrirao čas fudbala i opet niste ništa naučili. Nemamo milijardera, ali opet vas spuštamo na zemlju. Da kojim slučajem Sloboda ima sredstva kao vi ili neki durgi klub već bi odmakli drugoplasiranom neki 6-7 bodova.
Naravno da mi je krivo sto mi je klub izgubio, ne znam sta je tu cudno.
Ja sam i napisao da razumijem zajebanciju, ali ovoliko slavlje zbog poraza od ekipe od koje ste i vi porazeni i u situaciji u kojoj se vi nalazite nije mi jasno.
Za ovo boldirano :lol: , to nesto kao onda kada vam je trener u pola sezone otisao na godisnji.
Sto se tice derbija nakon poraza prvi sam vam cestitao za zasluzenu pobjedu, ali sve dok nam gledate u guzicu i dok uzimamo po neki trofej ja sam zadovoljan.
Sto se tice novca zar se niste hvalili da ste ovo ljeto zaradili isto novca kao i mi sto smo prodali klub, sto vi ne bjezite drugo 6-7 bodova?

P.S vidim da je duhovni vodja napisao jos jedan smislen komentar. :lol:
luckylaka

#4596 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by luckylaka »

Ne kontam sta je frka sa bordo lavovima,sto kukaju
Sarajevo razbilo Mladost, Osmanović dvostruki strijelac
Prije oko 1h, E. Škorić
avetinja

#4597 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by avetinja »

vazna wrote:
avetinja wrote:
vazna wrote:Razumijem ja zajebanciju, ali grupa im se ugasila, klub im u vecem kurcu od nas 5 puta i oni prave dernek po forumu, samo cekamo jos duhovnog vodju @LSD da baci koji post i slavlje ce biti potpuno.
:lol: :lol: :lol:

Hajde ti meni reci zašto ti je krivo?

Zajebavate vi nas, zajebavamo mi vas, i tako u krug. To je normalna pojava.

Grupa privremeno stagnira. Sve će to doći na svoje, samo treba neko vrijeme. Nemoj mi reći da vi niste prolazili teške dane.

Jeste, jeste. Naš klub koji je kurcu vam demonstrirao čas fudbala i opet niste ništa naučili. Nemamo milijardera, ali opet vas spuštamo na zemlju. Da kojim slučajem Sloboda ima sredstva kao vi ili neki durgi klub već bi odmakli drugoplasiranom neki 6-7 bodova.
Naravno da mi je krivo sto mi je klub izgubio, ne znam sta je tu cudno.
Ja sam i napisao da razumijem zajebanciju, ali ovoliko slavlje zbog poraza od ekipe od koje ste i vi porazeni i u situaciji u kojoj se vi nalazite nije mi jasno.
Za ovo boldirano :lol: , to nesto kao onda kada vam je trener u pola sezone otisao na godisnji.
Sto se tice derbija nakon poraza prvi sam vam cestitao za zasluzenu pobjedu, ali sve dok nam gledate u guzicu i dok uzimamo po neki trofej ja sam zadovoljan.
Sto se tice novca zar se niste hvalili da ste ovo ljeto zaradili isto novca kao i mi sto smo prodali klub, sto vi ne bjezite drugo 6-7 bodova?

P.S vidim da je duhovni vodja napisao jos jedan smislen komentar. :lol:
Koliko je ono Tan uložio u vas do sada? 4 miliona eura + dodatna 2 milion dolara, je li tako? Plus što ste zaradili osvajanjem titule, Europa, sponzori, prodani igrači, procenat od bivših igrača, članstvo itd. I ti uspoređuješ te cifre sa onim što je Željo zaradio. :lol: :lol: :lol: Ko se hvalio? Ja sigurno ne. Rekao sam da smo zaradili solidnu svotu novca.

Vrati postove i vidjet ćeš kakvo ste slavlje vi priredili nakon našeg poraza od Mladosti, a ni poraz od Zrinjskog nije bio lišen slavlja, od kojeg ste izgubili na Koševu. Ako već zajebavaš, onda budi spreman da i tebe neko zajebava. To je suština svega.

Prvo se riješe problemi, a onda se izlazi u javnost. Nemoj se brinuti za grupu.
shake69

#4598 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by shake69 »

Ako se po jutru dan poznaje, onda nema sumnje da ce za titulu i borbu na euroscenu voditi najvjerovatnije cetiri-pet ekipa:Svinjski, Siroki, Sarajevo, Zeljo i Sloboda. Posljednji su najneiskusniji, mogli bi izgoriti, ali su se napalili, imaju dobrog trenera i parali predsjednika koji je obecao jos veca ulaganja u zimskoj pauzi ako ostanu medju 2-3 ekipe u vrhu, a to je vec izvjesno. Nadam se da ce Zeljo tradicionalno zbiti redove na proljece i odigrati najbolje i nekako se ugurati za jos jedan euro nastup.
Osvajac kupa ce vjerovatno biti neko iz pobrojanih pa bi i cetvrto mjesto moglo biti dovoljno za Evropu. Kako vidim, Zeljini nastupi na Grbavici i na Kosevu, protiv direktnih rivala ce odluciti ovaj poredak. POsteno!
todd_smith

#4599 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

avetinja wrote:
Koliko je ono Tan uložio u vas do sada? 4 miliona eura + dodatna 2 milion dolara, je li tako? Plus što ste zaradili osvajanjem titule, Europa, sponzori, prodani igrači, procenat od bivših igrača, članstvo itd. I ti uspoređuješ te cifre sa onim što je Željo zaradio. :lol: :lol: :lol: Ko se hvalio? Ja sigurno ne. Rekao sam da smo zaradili solidnu svotu novca.

Vrati postove i vidjet ćeš kakvo ste slavlje vi priredili nakon našeg poraza od Mladosti, a ni poraz od Zrinjskog nije bio lišen slavlja, od kojeg ste izgubili na Koševu. Ako već zajebavaš, onda budi spreman da i tebe neko zajebava. To je suština svega.

Ne siri lazi, znamo da ti je to u krvi kao navijacu zelje, ali ne izmisljaj sad brojeve i ulaganja, ozbiljniji si forumas za to

:mrgreen:
avetinja

#4600 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by avetinja »

todd_smith wrote:
avetinja wrote:

Ne siri lazi, znamo da ti je to u krvi kao navijacu zelje, ali ne izmisljaj sad brojeve i ulaganja, ozbiljniji si forumas za to

:mrgreen:
Klix.ba tako kaže. Ako lažu oni, lažem i ja. :mrgreen:
Locked