Ovi novi tuneli SA-ZE nijedan mane signala, ni radio ni internet.kloniran wrote:ima signala u tunelima, ne svim ali ima u pojedinima, a na auto putu u vecini tunela
danas postoje i mini repetitori za tunele tako da to nije neka novost
BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri
Moderator: Benq
- Sanjarko
#4576 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
-
mirza_15
#4577 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ja sam na Borackom jezeru manuelno pretrazio mreze i 3g gore ima samo bh telecom. A kad odes na Boracko onda si gore citav dan. Neki ostanu i nekoliko dana 
- kloniran
#4578 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
ovi sto su na drzavnim jaslamamirza_15 wrote:Ja sam na Borackom jezeru manuelno pretrazio mreze i 3g gore ima samo bh telecom. A kad odes na Boracko onda si gore citav dan. Neki ostanu i nekoliko dana
- kloniran
#4579 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
http://arhiva.zenicablog.com/component/ ... 1mart.htmlVizionar 1985 wrote:Ovi novi tuneli SA-ZE nijedan mane signala, ni radio ni internet.kloniran wrote:ima signala u tunelima, ne svim ali ima u pojedinima, a na auto putu u vecini tunela
- Sanjarko
#4580 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ja kad god sam proso mislim tim tunelom nema neta i radija. Kako znam. Mozda grijesim. Ako se ne varam. Ima ih 2-3 mozda 4. U svakom je prekido net i radio ako se ne varam. Ma nije to ni bitno, jel bas bitno da u tunelu imas radio i net.kloniran wrote:http://arhiva.zenicablog.com/component/ ... 1mart.htmlVizionar 1985 wrote:Ovi novi tuneli SA-ZE nijedan mane signala, ni radio ni internet.kloniran wrote:ima signala u tunelima, ne svim ali ima u pojedinima, a na auto putu u vecini tunela
- kloniran
- avaks
#4582 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
E baš sljedeće sedmice idem na Boračko pa ti javim situaciju. Čitav dan neću biti ali ću se zadržati dovoljno da istestiram tvoje navode.mirza_15 wrote:Ja sam na Borackom jezeru manuelno pretrazio mreze i 3g gore ima samo bh telecom. A kad odes na Boracko onda si gore citav dan. Neki ostanu i nekoliko dana
99% sam siguran da bacaš ublehe kao i obično tako da ti neću vjerovati dok ne provjerim.
-
probook
#4583 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ja samo znam da mtel sa moj mix extra satra svu postpaid ponudu za cijenu od 35+ KM.
Od kad su dali 3000 min vise niti zovem niti pisem preko vibera. Ne mozes potrositi
I naravno ne moram gatati ko je na kojoj mrezi u BiH
Od kad su dali 3000 min vise niti zovem niti pisem preko vibera. Ne mozes potrositi
I naravno ne moram gatati ko je na kojoj mrezi u BiH
-
PRO165
#4584 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Kada putuješ po cijeloj BH i kada imaš više članova porodice kojima podjeliš internet sa svoga telefona i kad svi surfaju ili igraju Pokemona znate na kojoj mreži je najmanje problema : BHTELECOM.
Nemojte suditi po tome kakva vam je mreža u vašoj kući da bi time ocrnili operater. Npr, u mojoj kući skoro pa nije moguće sa MTEL-om napraviti poziv. Stalno puca veza! Haloo radi dobro ali BH TELECOM ipak bolje. Ali kad malo putuješ, kada si poslom vezan za telefon, pa se zadesiš i u Tesliću i Banja Luci i Bijeljini pa te i tu čuju kao iz kante. kad je ping na Internetu kao da u Australiju zoveš , onda možeš reći: nije dobar MTEL!
A ove trolove koji igraju da je BH TELECOM samo skupa, arogantna, uhljebarska firma smatram petom kolonom. Odmah da kažem da niti sam ja niti mi je iko od familije zaposlen u BH TELECOMu. Jesu oni sve to pomalo ali su i mnogo više na pozitivnoj strani: društveno odgovorna firma koja za naše uslove pruža odlučnu uslugu (naročito u zadnje vrijeme), ne duguje poreze i doprinose, zapošljava veliki broj ljudi koji imaju velike plate. Da rade dobar posao govori rast udjela na tržištu jer je tržište najbolji sudija. Da bi mogli puno bolje, mogli bi!
P.S.
Ne volim pisati pristrasne postove ali sam morao radi osjećaja objektivnosti jer, brate, sjašite malo kako BH TELECOM ne valja i kako je najskuplji a drugi su kao eto dobri.
Nemojte suditi po tome kakva vam je mreža u vašoj kući da bi time ocrnili operater. Npr, u mojoj kući skoro pa nije moguće sa MTEL-om napraviti poziv. Stalno puca veza! Haloo radi dobro ali BH TELECOM ipak bolje. Ali kad malo putuješ, kada si poslom vezan za telefon, pa se zadesiš i u Tesliću i Banja Luci i Bijeljini pa te i tu čuju kao iz kante. kad je ping na Internetu kao da u Australiju zoveš , onda možeš reći: nije dobar MTEL!
A ove trolove koji igraju da je BH TELECOM samo skupa, arogantna, uhljebarska firma smatram petom kolonom. Odmah da kažem da niti sam ja niti mi je iko od familije zaposlen u BH TELECOMu. Jesu oni sve to pomalo ali su i mnogo više na pozitivnoj strani: društveno odgovorna firma koja za naše uslove pruža odlučnu uslugu (naročito u zadnje vrijeme), ne duguje poreze i doprinose, zapošljava veliki broj ljudi koji imaju velike plate. Da rade dobar posao govori rast udjela na tržištu jer je tržište najbolji sudija. Da bi mogli puno bolje, mogli bi!
P.S.
Ne volim pisati pristrasne postove ali sam morao radi osjećaja objektivnosti jer, brate, sjašite malo kako BH TELECOM ne valja i kako je najskuplji a drugi su kao eto dobri.
- escobar__
#4585 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Pređu na m:tel, skontali da su pojeli govno (ali sujeta ne dozvoljava da to priznaju) pa blate Telekom i pizde na sva zvona.
Ne branim Telekom nit me boli kurac za njihov poslovni uspjeh, smatram da su debelo zatajili na svim poljima i da im je hitno potrebna ili promjena ili privatizacija ali ovo kmečanje fakat više na kurac ide.
Ne branim Telekom nit me boli kurac za njihov poslovni uspjeh, smatram da su debelo zatajili na svim poljima i da im je hitno potrebna ili promjena ili privatizacija ali ovo kmečanje fakat više na kurac ide.
-
dugonja
#4586 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
pa da neko uprazno pizdi vjerovatno bi vratio svoj ultra broj na bhtelekom a ne evo već drugu godinu sam na drugom operateru i ne pada mi na pamet da se vratim
i o čemu ti onda pizdiš
0,20 po minuti na ultri dok je haloo 0,18 plus džaba razgovori unutar mreže
gofree ima 0,15 po minuti uz obračunsku SEKUNDA !!!!! i isto džaba unutar mreže
na ultri 1 GB je 10 KM (doskora 13) dok je na haloo 2 GB 8 KM
a na gofree 3 GB je 10 KM plus flat na 128 kbps !!!!
i o čemu ti pričaš
i o čemu ti onda pizdiš
nije skupa ???PRO165 wrote:
P.S.
i o čemu ti pričaš
-
probook
#4587 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Pa eto neka sada izbace ponudu za 30 KM ili 35 KM 3000 minuta prema svima 1000 poruka i 4 GB neta i ja cu prvi preci kod njih, svakako mi za koji mjesec istice ugovor na mtel.escobar__ wrote:Pređu na m:tel, skontali da su pojeli govno (ali sujeta ne dozvoljava da to priznaju) pa blate Telekom i pizde na sva zvona.![]()
-
probook
#4588 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Hoce li ikada poceti zaposljavati sposobne, a ne podobnePRO165 wrote:društveno odgovorna firma koja za naše uslove pruža odlučnu uslugu (naročito u zadnje vrijeme), ne duguje poreze i doprinose, zapošljava veliki broj ljudi koji imaju velike plate.
-
febo_acm
#4589 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Nisu zabiljezili rast sto su dobri vec sto su "nasi". Sva tri operatera u najmanju ruku imaju 85% korisnika jedne nacionalne pripadnosti. Tako da tu pricu nozemo macku o rep o okaciti.
-
dugonja
#4590 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
nisu oni nikakav rast ni zabilježili
pogledaj moj post na prethodnoj stranici da ne ponavljam
http://forum.klix.ba/bhtelekom-vs-erone ... #p13786498
pogledaj moj post na prethodnoj stranici da ne ponavljam
http://forum.klix.ba/bhtelekom-vs-erone ... #p13786498
-
febo_acm
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4592 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
aBd doći će jednom neki 'privatni' operater i pomesti ovo sve redom
- avaks
#4593 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ja ću preći čim cijene m paketa stave na ove nolimit tako da je ovaj najjeftiniji no limit 17,55KM a ostali kako već ide 
- Maharadza
#4594 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Šta kaže El-Bake: Vjerujte samo meni a ne svojim očima i nepobitnim činjenicama tj. cjenovnicima!dugonja wrote:pa da neko uprazno pizdi vjerovatno bi vratio svoj ultra broj na bhtelekom a ne evo već drugu godinu sam na drugom operateru i ne pada mi na pamet da se vratim
i o čemu ti onda pizdiš
P.S.
i o čemu ti pričaš
-
PRO165
#4595 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
dugonja wrote:pa da neko uprazno pizdi vjerovatno bi vratio svoj ultra broj na bhtelekom a ne evo već drugu godinu sam na drugom operateru i ne pada mi na pamet da se vratim
i o čemu ti onda pizdiš
P.S.
i o čemu ti pričaš
Pričam o onome što se se zove zaokružena usluga: cijena, kvalitet, kanali distribucije, postprodajna podrška. Ne znam koliko godina imaš ali ako voziš auto sigurno nisi kupio Geely-a(kinesko super jeftino auto) a pri tome sjetio se majke Volkswagenu. Dakle nisi gledao samo cijenu
I što neko napisa za podobne a ne sposobne. I ja sam tako mislio dok nisam upoznao par ljudi u telekom na menadžerskim pozicijama. Vjeruj mi ljudi znaju o čemu pričaju. Vjerujem da su došli kao podobni ali su i sposobni. Na kraju krajeva kako imaju dobro mrežu ako su svi samo podobni i nesposobni? Međutim korupcija i nepotizam je jedna tema i jednako nagrizaju sve operatere a kvalitet usluge nešto drugo. Da li misliš da u MTEL-u zapošljavaju sposobne ili slučajno u ERONET-u?
-
mirza_15
#4596 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
U BH Telecomu rade najbolji studenti etf-a bez ikakve stele. Na prosjek ocjena dobili stipendiju i poslije fakulteta radno mjesto u bh telecomu.
- vesela_sveska
#4597 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
mirza_15 wrote:U BH Telecomu rade najbolji studenti etf-a bez ikakve stele. Na prosjek ocjena dobili stipendiju i poslije fakulteta radno mjesto u bh telecomu.
- Sanjarko
#4598 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ma znam ali odavno rade na tome da svi pozivi idu preko neta. Haman svi pozivi, od policije pa do ovog ostalog. Evo nedavno prica neki Amer kako je preko mislim Gugla ukino fiksnu liniju. Kaze 50 dolara svaki mjesec ustedi. Nisam bas dobro razumio, mozda je i mobilnu. Kaze da rade odavno da telefonske pozive preusmjere kroz internet.kloniran wrote:jebo net pozivi su bitni
- Sanjarko
#4599 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Kolko efektivno razgovaras na ovoj tarifi. Ja nagovaro svoje da predzemo na nju ali nece. Kontam nek je od 3.000 cak efektivno 1.000 minuta opet bi bilo isplatnije nego sto sad placamo, ali dzaba nece moji da predzu.probook wrote: Pa eto neka sada izbace ponudu za 30 KM ili 35 KM 3000 minuta prema svima 1000 poruka i 4 GB neta i ja cu prvi preci kod njih, svakako mi za koji mjesec istice ugovor na mtel.
- Sanjarko
#4600 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Znas zasto kontam da bi ustedili, jer se dobije 4 Gb neta, pa bi na netu ustedili, ne na minutama razgovora iako bi i na njima ustedili. Sad dupli trosak razgovor i net. Al jbg nece, tvrdoglavi.Vizionar 1985 wrote:Kolko efektivno razgovaras na ovoj tarifi. Ja nagovaro svoje da predzemo na nju ali nece. Kontam nek je od 3.000 cak efektivno 1.000 minuta opet bi bilo isplatnije nego sto sad placamo, ali dzaba nece moji da predzu.probook wrote: Pa eto neka sada izbace ponudu za 30 KM ili 35 KM 3000 minuta prema svima 1000 poruka i 4 GB neta i ja cu prvi preci kod njih, svakako mi za koji mjesec istice ugovor na mtel.