Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije Suarez ba igrao namjerno rukom. On je fino dijete
Mogao bi shvatit (mozda) da je uradio to na utakmici protiv nekog iz Premijer lige al' protiv Mansfielda
Koji KLOC od igraca
PS: al' su mi jos zanimljiviji oni klocevi iza gola (navijaci Looserpoola) koji su vidjeli da je igrao rukom i opet se raduju kao ono, nije nista bilo, gol regularan.
Last edited by Hoshnesh on 07/01/2013 00:59, edited 2 times in total.
Suarez kreten jer je zabio gol? Šta je trebao šutati loptu na tribine? Kakvih kompleksaša ima koji jedva čekaju bilo kakvu situaciju kako bi mogli dodati "kreten" uz ime Suareza. Suarez je world class igrač, najkompletniji igrač premiershipa.
King Kenny wrote:Suarez kreten jer je zabio gol? Šta je trebao šutati loptu na tribine? Kakvih kompleksaša ima koji jedva čekaju bilo kakvu situaciju kako bi mogli dodati "kreten" uz ime Suareza. Suarez je world class igrač, najkompletniji igrač premiershipa.
Slazem se da je najkompletniji igrac. Zamisli samo, puca lik i desnom i lijevom nogom, glavom pa jos tome kad dodas i ruke mislim da stvarno i nema igraca koji je tako "kompletan". I jos k' tome zna i da se obraca tamnoputim igracima onako fino da ga FA kazni sa nekoliko utakmica neigranja radi toga sto je bas onako fin i "kompletan". Da sad ne pominjem nadimak "diver", nema smisla, jel tako?
PS: i ne, nije trebao pucati na tribine, trebao je promjeniti sport ako vec zeli da postize golove rukama.
King Kenny wrote:Suarez kreten jer je zabio gol? Šta je trebao šutati loptu na tribine? Kakvih kompleksaša ima koji jedva čekaju bilo kakvu situaciju kako bi mogli dodati "kreten" uz ime Suareza. Suarez je world class igrač, najkompletniji igrač premiershipa.
A da malo počneš koristiti taj mozak što ga imaš? Šta misliš o tome? Nisam mislio da je kreten zato što je zabio gol nego zbog načina zabijanja gola, tj. namjerno je igrao rukom. Jebo te pa je l' treba svima crtati da bi shvatili? Nevjerovatno....
Slazem se da je najkompletniji igrac. Zamisli samo, puca lik i desnom i lijevom nogom, glavom pa jos tome kad dodas i ruke mislim da stvarno i nema igraca koji je tako "kompletan". I jos k' tome zna i da se obraca tamnoputim igracima onako fino da ga FA kazni sa nekoliko utakmica neigranja radi toga sto je bas onako fin i "kompletan". Da sad ne pominjem nadimak "diver", nema smisla, jel tako?
PS: i ne, nije trebao pucati na tribine, trebao je promjeniti sport ako vec zeli da postize golove rukama.
hahaha... sudije godinama "jebu" liverpool... i jednom pogrijese u njegovu korist i svi se dignete kao da se ovo nikada nije desilo nijednom drugom igracu.
Kako bi volio da se ovo desilo protiv Manchestera slijedece sedmice... drazi mi je da ga ovako prime, nego 300 regularnih golova... samo da se vi upalite jos malo
Tako ti je to kad ti drugi timovi zabiju toliko neregularnih golova... jebes i fudbal i sve, najvise bi volio da nam dosude 3 nepostojeca penala, sve da Suarez odglumi kao Young u najboljim danima.... i onda da da jedno dva tri rukom a sudija se na sve to samo pravi glup i jos dodijeli jedno 2 nepostojeca crvena kartona cisto onako reda radi... e to bi me napravilo sretnim... jebes regularne pobjede.
zlo87 wrote:
Ovo su oni dječji postovi. Gdje sam ja spomenuo da drugi igrači ne bi igrali rukom? Daj uozbilji se...
Pa nazvao si ga kretenom jer mu je sudija priznao očito neregularan gol a s obzirom da ne vidim što je to Suarez napravio a da ne bi napravilo 99.9% napadača po čemu je dakle Suarez kreten?
zlo87 wrote:
Ovo su oni dječji postovi. Gdje sam ja spomenuo da drugi igrači ne bi igrali rukom? Daj uozbilji se...
Pa nazvao si ga kretenom jer mu je sudija priznao očito neregularan gol a s obzirom da ne vidim što je to Suarez napravio a da ne bi napravilo 99.9% napadača po čemu je dakle Suarez kreten?
Pa eto sam si sebi odgovorio. Da se razumijemo, jako mrzim ovakve postupke igrača, tako da ako sam njega nazvao kretenom onda je logično da i za ostale tako mislim ako su namjerno glumili rukometaše.
Opet je po srijedi witch hunt na Suareza, pogotovo od strane navijaca Uniteda Prvo mesti ispred svojih vrata momci, taj tim je tim prevaranata krenuvsi od SAF pa onda nanize. Dalje, nije mi uopste drago radi tog gola nakon stopanja rukom, trebao je Suarez drugacije postupiti ali sta je tu je, kao sto je vec receno preko 99% igraca bi postupilo isto kao i Suarez. Tokom cijele utakmice se primjetilo sudzenje u korist Liverpoola na isti nacin kada se sudi u korist Uniteda odn. jacih timova i nazalost se United danas smatra vecim od LFC-a Mansfield je izrazio izuzetnu podrsku Liverpoolu i zrtvama Hillsborougha i zbog toga mi najteze pada ovo, volio bih da su dobili priliku za revans utakmicu na Anfieldu.
Ali o tom po tom, kao sto bi Mancini rekao dizz eeez futbol..
MyTao wrote:
Fol je sto je on mogao izbjeci udarac te lopte,a nije.Znaci on je udario loptu a ne ona njega.
Sigurno je mogo izbjeci loptu u punom trku
Kada je Maradona dao rukom gol protiv Engleske nije se ovoliko pricalo kao o ovom golu Suareza! ! !
I za kraj evo vam igrac kojeg "sigurno mnogi vole i postuju" i od uvijek se smatrao igracem tipa fair play. Sjetite se baraza za Svjetsko prvenstvo kada su igrali uzvratnu utakmicu Francuska i Irska, kada je pri rezultatu 0:1 za Irce "CUVENI" Thierry Henry dao gol 1. Iz ofsajda 2. Igrao rukom ne jednom nego 2PUTA i na taj nacin izbacio Irce u TAKO VAZNOJ UTAKMICI ZA NJIH ili ko sto bi oni rekli "Thierry Henry is an a**h*le now he kept Ireland from our world cup dream."
I vi ovdje dodjete vecina vas je sa foruma ManU i pljujete Suareza a radi se o nebitnoj utakmici. A sto su se ovakve stvari desavale na VELIKIM natjecanjima to nista....
Vi pricate o Suarezu kao pada glumi, a imate vece padavicare od Barcelone samo sto je razlika da oni padaju citavim terenom a vi samo po sesnestercu.
PrtiBeeGee wrote:
I za kraj evo vam igrac kojeg "sigurno mnogi vole i postuju" i od uvijek se smatrao igracem tipa fair play. Sjetite se baraza za Svjetsko prvenstvo kada su igrali uzvratnu utakmicu Francuska i Irska, kada je pri rezultatu 0:1 za Irce "CUVENI" Thierry Henry dao gol 1. Iz ofsajda 2. Igrao rukom ne jednom nego 2PUTA i na taj nacin izbacio Irce u TAKO VAZNOJ UTAKMICI ZA NJIH ili ko sto bi oni rekli "Thierry Henry is an a**h*le now he kept Ireland from our world cup dream."
Buraz, Tebi je neko ovo debelo slagao Zivis u zabludi nazalost
King Kenny wrote:Sta vam je ljudi, navijaci scuma ne vide (ili ne zele vidjeti) svoj klub, divere i prevarante, a okrecu se Suarezu. Strasno.
Ko zna, mozda bi i drugi navijaci se tako ponasali da im titula prvaka lige, odmah u prvoj tekmi u sezoni, odmakne jednu svjetlosnu godinu pa se onda raduju svakom golu tokom sezone, ko ono: daj sta das.
ko zna, mozda bi i drugi navijaci se tako ponasali da im titula prvaka lige, odmah u prvoj tekmi u sezoni, odmakne jednu svjetlosnu godinu pa se onda raduju svakom golu tokom sezone, ko ono: daj sta das.
Prvo ko me slago i za sta??*
Drugo i bez gola Suareza bi prosli tako da mi nije bitan, uvijek imate odgovore na nesto tako da idi gledaj svoja posla pametniji si vjeruj mi.
ko zna, mozda bi i drugi navijaci se tako ponasali da im titula prvaka lige, odmah u prvoj tekmi u sezoni, odmakne jednu svjetlosnu godinu pa se onda raduju svakom golu tokom sezone, ko ono: daj sta das.
Prvo ko me slago i za sta??*
Drugo i bez gola Suareza bi prosli tako da mi nije bitan, uvijek imate odgovore na nesto tako da idi gledaj svoja posla pametniji si vjeruj mi.
Hebiga kad ne znas citat boldano i jos uvecana slova. Sorry
Kakav si sa pravilima? Sta bi prosli? Gdje bi prosli? U ponovljenu utakmicu da, ali dalje od ponovljene ne. Bilo bi 1:1 sinko moj i onda bi Mansfield morao istina Liverpoolu na noge. Al' to su samo nagadjanja, pa necemo o tome.
Dabogda mi u zadnjoj minuti zadnje utakmice rukom zabili za plasman u ligu prvaka .. A onda sljedece godine u finalu lige prvaka u zadnjoj minuti Gerrard asistirao rukom Suarezu a ovaj zabio srednjim prstom ruke za osvajanje lige prvaka !
Bubalo1 wrote:Dabogda mi u zadnjoj minuti zadnje utakmice rukom zabili za plasman u ligu prvaka .. A onda sljedece godine u finalu lige prvaka u zadnjoj minuti Gerrard asistirao rukom Suarezu a ovaj zabio srednjim prstom ruke za osvajanje lige prvaka !
Bubalo1 wrote:Dabogda mi u zadnjoj minuti zadnje utakmice rukom zabili za plasman u ligu prvaka .. A onda sljedece godine u finalu lige prvaka u zadnjoj minuti Gerrard asistirao rukom Suarezu a ovaj zabio srednjim prstom ruke za osvajanje lige prvaka !
Ova prva zelja mi je najjaca
Skromnost na nivou (titulu ne mozete ni da zazelite koliko ste daleko od nje )
Hoshnesh wrote:Hoshnesh Hebiga kad ne znas citat boldano i jos uvecana slova. Sorry
Kakav si sa pravilima? Sta bi prosli? Gdje bi prosli? U ponovljenu utakmicu da, ali dalje od ponovljene ne. Bilo bi 1:1 sinko moj i onda bi Mansfield morao istina Liverpoolu na noge. Al' to su samo nagadjanja, pa necemo o tome.
Skromnost na nivou (titulu ne mozete ni da zazelite koliko ste daleko od nje )
I sam znas da se normalnom covjeku neke stvari mogu objasniti, ali onom drugom tesko
Last edited by PrtiBeeGee on 07/01/2013 18:14, edited 4 times in total.
Ovo mu nije prvi put da sjebe drugi tim svojom rukom, sjeti se Ghane. Lik je odlican sto se tice talenta, ali je kao osoba onoliko koliko je do sada pokazao apsolutni cigan. Ne samo ovo od kako je u Englesku dosao, imao je i u Ajaxu par incidenata.
todd_smith wrote:Ovo mu nije prvi put da sjebe drugi tim svojom rukom, sjeti se Ghane. Lik je odlican sto se tice talenta, ali je kao osoba onoliko koliko je do sada pokazao apsolutni cigan. Ne samo ovo od kako je u Englesku dosao, imao je i u Ajaxu par incidenata.
Ovom kvalifikacijom sam sebe izjednačuješ sa njim.